Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Card ma cashback - o le fea e filifili ma o ai e ofoina atu sili sili cards ma cashback + 5 laʻasaga o le tuʻuina atu o se pepa ma Tupe Maua Tupe

Pin
Send
Share
Send

Talofa lau au faitau o Manatu mo le Ola! Lenei tusitusiga o le a taulaʻi atu i cards ma cashback: o le a lea, o le card ma cashback e filifili ma faʻafefea ona tuʻuina atu saʻo, faʻapea foi ma faletupe o loʻo ofoina atu sili pepa ma Tupe Maua Tupe i lenei tausaga.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

I le faaiuga o le lolomiga o le a e maua ai tali i fesili e masani ona tulaʻi mai.

O le lolomiga faʻasalalau e aoga e suʻesuʻeina uma mo i latou o loʻo fuafua e avea ma e ana le faletupe card ma cashback, ma mo i latou ua maeʻa faʻaaogaina. Lenei o le a fesoasoani ia malamalama pe faʻapefea saʻo le filifiliga na faia.

Ina ia aloese mai le maimau taimi ma amata fiafia i le penefiti o lenei meafaigaluega, suesue le tala i le taimi nei.

O le a matou taʻuina atu ia te oe i lenei lomiga le mea e taʻu o le card ma cashback, o le fea e sili ona lelei e filifili ai ma le mea e te maua ai le card sili ona aoga ma cashback.

1. O le a le kata ma cashback - manatu aʻoaʻoga 🗒

Ma o le a le latou uiga pe a latou talanoa e uiga i kata ma cashback?

Card ma cashback (faʻaliliu mai le Igilisicashback o lona uiga moni"Tupe toe faafoi") O se faletupe faletupe, o tuʻutuʻuga ia e aiaia ai mo le toe faafoi atu i le tagata o tausia se vaega o le tupe faʻaalu le-tino mo totogiina mo oloa poʻo auaunaga.

O le pasene toe faʻafoʻi mo taʻitasi ituaiga pepa e fuafuaina tutoʻatasi e le faletupe na tuʻuina atu ia latou. I le averesi i Lusia, o le aofaʻi o cashback eseese i totonu mai le 0.5 i le 10% o le aofaʻi o faʻatau... Tele faletupe ofoina atu le toe faʻafoʻiina o 1% tupe faʻaalu.

Cashback mafai ona lisiina o:

  • Tupe;
  • eseese ponesi;
  • e ala i le toe faʻaaogaina o lau telefoni feaveaʻi.

2. Faʻafefea ona filifili le sili ona aoga pepa ma cashback - 5 tapulaʻa pe a filifilia se cash back card back

O le faia o se filifiliga ma le tele o kata ma cashback mafai ona faigata. E i ai pea masalosaloga pe o le a faʻatulagaina filifiliga e fetaui ma oe. O le galuega e matua faʻafaigofieina i le iloaina o le faʻavae e tatau ona amanaʻia i le filifiliga gaioiga.

Lalo o le autu tapulaa o pepa ma cashback, se faʻatusatusaga o le a fesoasoani ia te oe filifilia le sili filifiliga.

Parameter 1. Cashback aoga

O faletupe taʻitasi e filifili mo ia lava pe fia le tele o le tupe faʻaalu o le a toe faʻafoʻi mai i le tulaga o le cashback. I Lusia, o le tele o taimi o le tele o lenei parameter o loʻo i le tulaga mai 1 muamua 10%.

O isi taimi o le aofaʻi o cashback e fuafuaina e le ituaiga o oloa ma tautua faʻatau e faʻaaogaina ai le card. Masani maualalo faʻafoʻi faletupe ofo i luga o oloa uma.

O a oloa ma tautua e tuʻuina atu faateleina cashback, faʻatupeina faʻalapotopotoga filifili i luga o le faʻavae o latou lava maketi faiga faʻavae.

Parakalafa 2. O vaega e tatau ona faʻafoʻi mai

Faletupe e masani ona seti le tele o le cashback faʻalagolago i le vaega o oloa ma tautua faʻatau i le card. Nisi faʻatupeina faʻaputugatupe foaʻi 2-3 sefulu vaega faapena. E mafai fale talavai, supamaketi, kamupani vaʻalele, faleʻaiga, faleʻaiga, faʻafiafiaga.

E tele taimi, e faʻatagaina ai e faletupe tagata e filifilia pepa e filifili ai latou mo a latou vasega faateleina ↑ cashback lapoʻa... Ma le isi, e mafai ona suia i latou mai lea taimi i lea taimi. Mo le mauaina o le maualuga penefiti, oe tatau ona filifilia kata ma se talafeagai toe foʻi vaega.

Parameter 3. Faʻamatalaga o le cashback totogiina

A filifilia ni kata, e taua le mafaufau i le faʻafefea ona toe faʻafoʻi.

O filifiliga nei peimeni e masani ona faʻaaogaina.

  1. tupe moni;
  2. ponesi togi e mafai ona faʻaaluina ma paʻaga faletupe;
  3. paʻu i le tautua faletupe faletupe.

E sili ona talafeagai pe a totogi cashback ma tupe moni. Afai e faʻapea e maua ai ponesi, o sea pepa e tatau ona naʻo ia latou e masani ona faʻaaogaina auaunaga ma oloa a le kamupani e mafai ona faʻaalu ai.

Parameter 4. Card ituaiga

Tele faletupe i aso nei o loʻo faʻatinoina le toe faafoiina o se vaega o tupe na faʻaaluina i debit ma credit card. I le taimi e tasi, e toʻatele e finau mai o le faʻaaogaina o credit card e masani ona sili atu ona aoga.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o credit card ma cashback:

  1. Tele faletupe, ina ia mafai ona faʻamalosiʻau tagata faʻatau e tuʻuina atu aitalafu, tuʻu i luga ia latou maualuga cashback lapoʻa;
  2. A faʻapea o loʻo tuʻuina atu se vaitaimi faʻameaalofa mo le kata, e mafai e le ana ona faʻaaoga tupe nonoina, mauaina cashback ma le totogiina o le tului. I le taimi e tasi, o au oe tupe e mafai ona tuʻuina i luga o se teugatupe mo se taimi puʻupuʻu ina ia maua ai tupe maua.

Peitai, pepa talatupe ma cashback tatau ai le mafaufau o tagata faʻatau. I le faʻaopopoga i le mauaina o cashback, o e anaina ia ituaiga palasitika mafai faʻamoemoeina i luga o faʻaopoopoga tupemaua i le pepa tului i le paleni.

Parameter 5. Tau o le teuina o kata

A filifilia se pepa faletupe, e masani ona taulaʻi tagata faʻatau i le tele o le cashback, ae faʻapea foi i le tau o le tautua.

E 3 ituaiga o faletupe pepa e tusa ai ma le faʻavae o le molia o se komisi:

  • totogi;
  • totogi faʻatatau;
  • saoloto atoa.

Totonuina i se tasi o ituaiga i luga faʻamoemoeina i luga o tuutuuga na faletupe atiaʻe mo se faapitoa pepa oloa.

Taua! Tele o nonoga tupe faʻalapotopotoga fai mai o le palasitika latou gaosia e matua leai se totogi. Peitai, e tatau ona e faʻaeteete i le mea e mafai ai, aua e masani naʻo nai masina muamua ole tautua e leai se totogi.

O nisi faletupe latou te le faʻatagaina se komisi pe a faʻamalieina tuutuuga. faʻapea, A o tausia se aofaʻi mautinoa o le faʻapaleni paleni.


I le suʻesuʻeina faʻapitoa o mea ua taua i luga, e mafai ai ona e filifilia le card e sili ona lelei ile cashback.

O se laʻasaga lea laʻasaga taiala i le tuuina atu o se pepa ma cashback

3. Faʻafefea ona tuʻuina atu se kata ma cashback - 5 autu laʻasaga o le mauaina o se pepa ma cashback 📝

O le lafoa o se faletupe i le cashback e le eseʻese mai le mauaina o isi palasitika. Peitai, e i ai ni uiga eseʻese o lenei faiga. Ina ia feagai ma le faʻagasologa i le taimi muamua, e tatau ona e faitauina faʻatonuga faʻatonuga.

Vaega 1. Filifilia o se aitalafu faʻalapotopotoga

I aso nei, o se numera tele o faletupe ofo e tuʻuina atu se kata ma cashback. O le mea lea, tagata uma mafai ona maua se talafeagai ofa. Peitaʻi, e faigata le filifilia o mea silisili mai polokalame 'eseʻese. E tatau ona tatou auʻiliʻili ma faʻatusatusa tulaga i se numera tele o faletupe.

Fesoasoani e sefe le tele aofaʻi o taimi auaunaga faʻapitoa ma punaoa... O ia 'upega tafaʻilagi e fesoasoani e faʻatusatusa tuʻutuʻuga o kata ma cashback ofa atu i faletupe eseese.

Ina ia faia le filifiliga saʻo, e taua le suesue totoʻa i faʻamatalaga ua saunia. A maeʻa lena, ona faia lea o le filifiliga e le itiiti 3faletupe.

O le isi sitepu tatau ona suʻesuʻega iloiloga e uiga i faʻalapotopotoga filifilia aitalafu i luga o le Initaneti. Peitai, e le tatau ona faʻatuatuaina i latou 100%, pei o nisi o latou e mafai ona okaina.

Vaega 2. Filifilia o se oloa gaosi

I le tele o tulaga, i le gaioiga o le filifilia o se faletupe pepa ma se cashback, tagata faʻatau totaua faapitoa mafaufau i le pasene o le toe faʻafoʻi. Ae o le mea latou te le o iloa, o lenei auala e le o taimi uma e sili ona lelei ai. Maualuga ↑ cashback lapoa e le faʻamaoniao sea ofo o le a sili ona aoga.

E taua le uaʻi atu e le gata i le pasene o le toe faʻafoʻi, ae faʻapea foi i tuutuuga o lona totogiina:

  • auaunaga tau pepa;
  • faʻatulagaina tapulaʻa ma faʻaopopo manaʻoga;
  • lisi o polokalame ponesi.

A filifilia se kata ma cashback, e taua le faʻamoemoe i lau oe lava olaga. Ina ia faia le filifiliga saʻo, oe tatau ona fuafua pe o a tupe faʻaalu a le lumanaʻi e onaina masani ona faia.

Le isi, o loʻo tumau pea e faʻatusatusa nei vaega ma mea na e toe faʻafoʻi ai faia e ala i le filifilia o kata. Pau lava lea o le auala e malamalama ai i le tasi e sili ona lelei.

E tatau ona manatuaina pe a filifilia se kata ma se maualuga cashback tulaga mo toetoe lava a le faʻaaogaina vasega, oe le tatau ona faʻamoemoe i maualuga maua. Mo palasitika ia matua aoga, o lona tau le tatau ona sili atu i le tele o le mauaina cashback.

Vaega 3. Resitaraina o le tusi talosaga

A filifilia se pepa ma se cashback, e tuʻu lava e tuʻu se talosaga. E tele mea e mafai ona faia ai:

  • i le taimi o sau oe lava asiasiga i le faletupe paranesi;
  • e ala ile valaʻau ile call center;
  • ala i le Initaneti i luga o le 'upega tafaʻilagi a le aitalafu faʻalapotopotoga.

Tusa lava poʻo le a le filifiliga e filifilia, e te manaʻomia lava tusifolau... Faʻamatalaga mai ai e tatau ona tusia i totonu o le pepa faʻatulagaina.

Faʻaaliga! I le tele o tulaga, kamupani faʻatupeina e le tuʻuina atu se maliega i pepa palasitika. O le mea moni o la latou lesitalaina o loʻo faʻatinoina i luga o mataupu faʻavae o se faʻasalalauga lautele.

O sea maliega e malamalama i ai o se ofa a le faletupe, tusia i luga e ala i tele faʻasalalauga lautele avanoa. O loʻo iai uma faʻamatalaga talafeagai e faʻatumu ai feutanaiga.

Ina ia mafai ona aloaia se ofo a le lautele, e tatau ona taliaina, o lona uiga, faʻamaonia. I pepa, e pei o le faaliliuina o le tusi talosaga mo le lesitalaina i le faletupe o sea taliaina.

O le lesitalaina o palasitika i lalo o ia tuutuuga e mafai ai ona faʻafaigofieina auala mo le mauaina mai. Ae ui i lea, e taua le matua faʻaeteete ma faʻapea foi ae e leʻi lafoina le tusi talosaga suesue uma pepa ma aiaiga lafoina i le ofisa o le aitalafu faʻavae poʻo luga o lana 'upega tafaʻilagi.

Vaega 4. Mauaina o se kata ma le cash back function

A faʻamaonia le tusi talosaga, e tatau pea ona faʻatali seʻia maua le pepa. O le umi o lenei faiga e faʻamoemoeina i tuutuuga ua faʻatulagaina e le faletupe o loʻo tuʻuina atu. I le averesi i le maketi a Lusia, e mai le 1 i le 10 aso.

ae pe a faʻafesoʻotaʻi le ofisa o le faletupe o loʻo i ai le nofoaga autu o faʻagasologa, e mafai ona e mauaina se kata i nai itula.

Pe a lesitalaina se pepa palasitika i luga ole laiga faiga o lona saunia i le lumanaʻi tagata faʻatau e masani ona faʻamatalaina e ala i sms... A maeʻa ona mauaina, e totoe pea e asi le faletupe lala ma aumai le card. O nisi faʻalapotopotoga faʻaunetupe latou te tuʻuina atu ia latou lava palasitika i le tuatusi talafeagai mo le tagata maʻi.

Ae e te leʻi alu e aumai le kata, e tatau ona e toe faʻamalamalamaina le taimi e mafai ai ona maua, faʻapea foʻi ma pepa e manaʻomia. O lenei auala o le a fesoasoani ia te oe e piki vave ai le kata ma le taimi muamua.

Vaega 5. Amata e faʻaaoga le kata ma maua cashback

A maeʻa le pepa, pau na o le totogi ma ia ina ia mafai ai ona toe maua cashback. E taua le manatuaina o tuʻutuʻuga mo ana faaputuputuina ma aua neʻi galo ona usitaʻia. Totogi e faia i totonu o se vaitaimi faʻatulagaina e le tulafono auaunaga 'auʻaunaga.

Tele taimi, o tagata e ana palasitika ma cashback vave pe a maeʻa mauaina amata amata ona faʻatau ma ia faapitoa oloa ma tautua lea e totogi ai le tupe faʻasili maualuga.

E le fautuaina e tagata popoto le faia o lenei. Latou te faʻamanatu atu ia te oe pe a faʻaaogaina na o le faʻaopopo tupe toe faʻatele, atonu e manatu le faletupe o loʻo faʻasuaʻavaʻa e le tagata o tausia ia tautua na faia. I lenei tulaga, o le faʻafoʻi atonu e le totogia.


Faʻataʻitaʻiina e faʻatonuga na tuʻuina atu, e faigofie ona e tuuina atu se kata ma se cashback ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaoga ma le penefiti silisili.

4. O fea faletupe e ofoina atu sili pepa ma cashback i le 2020 - TOP-3 aitalafu faʻalapotopotoga ma tulaga lelei 🏦

E tele se taimi e filifili ai le mea sili mai le tele o faletupe o loʻo ofoina atu pepa ma le cash back.

Oe mafai ona sefeina e ala i le faʻaaogaina o faʻavasegaina e faʻapitoa tuʻufaʻatasia e polofesa. Latou te suʻesuʻeina le tele o toleniga ofo mai faletupe eseese ma filifili le sili ona aoga. O se faʻataʻitaʻiga o sea faʻailoga o loʻo taua i lalo.

1) Alfa-Faletupe

Alfa-Faletupe lelei e masani ona iloga:

  • o se lautele lautele o lala;
  • Taʻitoʻatasi auala i tagata taʻitoʻatasi;
  • tuutuuga lelei o le tautua;

E le gata i lea, o oloa fou e masani ona atiaʻe iinei e mafai ona o gatasi ma taimi.

Card CashBack ua maua lauiloa lauiloa i totonu Alfa-Faletupe tagata faʻatau. O se faʻalapotopotoga aitalafu faʻatupeina sea ituaiga kata 2-x ituaiga - aitalafu ma aitalafu.

I le maeʻa ai ona tuʻuina atu o nisi o pepa igoa, o le tagata o tausia mafai ona faʻamoemoe e mauaina:

  • 10% o aofaʻi faʻaalu i pamu kesi;
  • 5% mai siaki se cafe ma faleʻaiga;
  • 1% mai isi totogi uma mo oloa ma tautua.

O tuutuuga autu mo le debit card o le a taʻua i lalo:

  • tupe maua e oʻo atu i 6% i luga o le paleni;
  • faʻasalalau ma lesitala e aunoa ma le totogiina o se komisi;
  • auaunaga tau - 1 990 rubles tausaga;
  • le aofaʻi o cashback mafai ona aapa 5 000 rublespe afai o tupe alu i luga o le kata i soʻo se faleoloa faʻatau atu aofaʻi e le itiiti 30 000 rubles.

Afai e te tuuina atu se credit card o le ituaiga o loʻo fesiligia, o tuʻutuʻuga o le a taʻua i lalo:

  • faʻatapulaʻa i 300 000 rubles;
  • vaitaimi ole alofa tunoa e oʻo atu i 60 aso, e aofia ai le lisiti o tinoitupe;
  • o le amataga o le vaitaimi e leai se tului mai le taimi o le muamua fefaʻatauaiga;
  • paʻu e oʻo atu i 15% pe a faʻamautuina ma paʻaga o se aitalafu faʻalapotopotoga;
  • cashback oo atu i 3 000 rubles i le masina ma le tupe faʻaalu a itiiti mai 20 000 rubles

2) Tinkoff Faletupe

Tinkoff o se tasi o le sili ona lauiloa faletupe Rusia. I totonu o le tatou atunuʻu, naʻo le pau lea o le aoga aitalafu e faʻatautaia uma ana gaioiga i se mamao mamao atu, o lona uiga, aunoa ma le faʻaaogaina o ofisa.

Ole sili ona taʻutaʻua o oloa a le faletupe. O le debit ma aitalafu palasitika maua mai ai e tusa ma 11,5% o le atoa maketi Rusia.

Pepa aitalafu Tinkoff uliuli aumai ai le ana faʻalua tupe maua:

  1. mo le teugatupe paleni oʻo i le 300 000 rubles faaputuputu 6% i le tausaga;
  2. mai tupe na faʻaalu i faʻatau ua toe faʻafoʻi ia 30%.

Faletupe paʻaga tuʻuina atu faapau pe a totogi ma le kata o loʻo fesiligia, faʻaopopo polokalama ponesi.

O le sili ona lauiloa i credit cards o Tinkoff Platinum... E mafai ona e nonoina i ai muamua 300 000 rubles... O le vaitaimi ole alofa tunoa e oʻo i le 55 aso. O le tele o cashback mo ofo faʻapitoa e aapa 30%, mo isi faʻatau - 1%.

3) Sovcombank

Sovcombank O se faletupe faʻaonapo nei e sili ona lauiloa i le faitau aofaʻi o tagata. Fou ofoofogia ofo o loʻo atiaʻe pea iinei. O se tasi o mea mulimuli e manaʻomia tele pepa faʻasolo Halva.

O se auivi vaega eseʻese mai se nonogatupe i lena tului e le totogiina i le taimi atoa. Mo le kata o loʻo fesiligia, o lona umi e faʻamoemoe i le mea na faia ai le faʻatau. O le tapulaa maualuga o 12 masina.

Isi tuutuuga aofia ai mea nei:

  • ua tuʻuina atu le card ma tautuaina e aunoa ma se totogi;
  • maualuga ↑ gaosi saosaoa;
  • faaooina fua e leai se totogi;
  • cashback oo atu i 1,5%;
  • paleni tupe maua e oʻo atu i 8% i le tausaga

Ina ia faʻafaigofie ona faʻatusatusa pepa, o latou autu aiaiga o loʻo taua i le laulau. O le faʻamamafaina o luga o credit cards.

Taua e manatua, o le penefiti mai le faʻaaogaina o se credit card o le a faʻateleina pe a fai e totogi le aitalafu i totonu o se vaitaimi leai se aia.

Laulau "TOP-3 faletupe ma tulaga sili ona lelei mo le tuuina atu pepa ma cashback":

Faʻalapotopotoga aitalafuIgoa oloa oloaTupe toeititiUmi o le vaitaimi ole alofa tunoa
Faletupe AlfaCashBackMuamua 10%Muamua 60 aso, aofia ai ma le lisiti
Tinkoff FaletupeTinkoff PlatinumMuamua 30% i ofo faʻapitoaMuamua 55 aso
SovcombankPepa faʻasoa mo HalvaMuamua 1,5%Muamua 12 masina faʻamoemoeina i le faleoloa

* Mo faʻamatalaga lata mai i luga o tuutuuga mo le mauaina o pepa faletupe, vaʻai i nofoaga aloaia.

Iloiloga o le sili lelei aitalafu ma aitalafu kata ma cashback

5. O le a le kata ma le cashback e filifili ai - faʻatusatusaga ma togi o le 5 ofa sili ona lelei 📊

O le cashback card ofa o loʻo faʻaalia i luga e le naʻo le pau. Na matou filifili e faʻafou le togi. Suesue i leisi TOP 5 pepa filifiliga ma tupe maua leleima filifili ia ofa e talafeagai mo oe.

# 1. "Visa visa ma tele avanoa" mai Sberbank

Sberbank masani ai e sili ona lauiloa i totonu o tagatanuu Rusia. Ole tele o pepa talatupe eseese na atiaʻe ii, e filifili ai e tagata uma le filifiliga pito sili ona lelei mo latou.

O le sili mataʻituina o tagata faʻatau i totonu oi latou tatau "Visa visa ma tele avanoa"... E maua i le vaega "Platinum", ei ai se laconic uliuli mamanu ma atoatoa faʻailoaina le tulaga maualuga o lē ana.

Totogi tupe e faia i le polokalama "Faʻafetai"... E toe totogi le tinoitupe ponesi, tasi le iunite o lea e tutusa ma le tasi lapisi. E mafai ona e faʻaaogaina ia mea mo totogi i faleʻoloa.

O le tinoitupe aofaʻi faʻalagolago i le vaega o le totogi faʻatau:

  • 10% - peʻa totogiina i fale kesi, faʻapea foʻi ma le tautua a le Yandex-taxi;
  • 5% i lisiti o faleʻaiga ma faleʻaiga;
  • 1,5% mai totogi i supamaketi;
  • 0,5% i siaki a isi kamupani.

O le tau o le auaunaga faaletausaga mo sea pepa o mai4 990 rubles... Peitai, tupe faʻaalu mai30 000 rubles masina, oe mafai ona toe faʻafoʻi lenei aofaʻi ma ponesi.

# 2. "All Inclusive" pepa mai le Promsvyazbank

Promsvyazbank e i ai le lautele lautele o lala, ma tagata taʻitoʻatasi, o lenei aitalafu faʻatasi e galulue ma 2005 o le tausaga. O le upega tafailagi a le faletupe o loʻo iai uma faʻamatalaga talafeagai e uiga i pepa na tuʻuina atu. E mafai foi ona e apalai mo le lesitalaina ii.

E tatau ona uaʻi faapitoa iai Uma aofia pepatuuina atu e le faletupe. Tele aofaʻi tele cashback, lea e mafai ona maua i luga i le masina, o 1,000 rubles.

O le aofaʻi o le tupe maua e faʻalagolago i le kamupani o loʻo faia ai faʻatatauga:

  • 5% pe a totogi mo penitala, lavalava ma seevae, nofoaafi ma vaalele pepa, oloa a le aiga ma fale taumafanafana;
  • 3% pe a totogi i supamaketi.

Totogifuapauina o Auaunaga o le pepa o loʻo fesiligia 1,500 rubles mo le tausaga muamua... Afai i lenei vaitaimi o le paleni paleni laʻititi o loʻo i le tulaga 50 000 rubles, i le tausaga lona lua o le a maua fua le tautua.

I le kata tului faʻaopoopo i luga o le paleni e le avatua ni tupe. Afai e fia maua e le ana le faʻasilasilaga luga o feutanaiga i le pepa sms- feʻau, mo lenei 'auʻaunaga e te totogia faʻapitoa 29 rubles i le masina.

Promsvyazbank aiaia mo le faʻateleina le maualuga o le puipuiga ma le pepa "Puipuiga maoae"... E le gata i lea, e mafai e le e ona ona faʻavasega 2 maualuga tulaga pepa i lau teugatupe e matua saoloto.

Numera 3. "Smart card" mai le faletupe Otkritie

Card ma cashback i laina tatalaina faletupe na aliali mai talu ai nei. Ae ui i lea, o lenei mea faigaluega ua maeʻa mauaina lauiloa.

O se oloa ua valaauina "Smart card" mafai ona tuʻuina saʻo mai luga o le faletupe 'upega tafaʻilagi e aunoa ma le tuʻua o lau komepiuta. O tagata e ana ia ituaiga palasitika e ave iai le ponesi.

A o fuafuaina mo oloa ua faʻavasegaina o faʻalauiloa vaega, ua toe faʻafoʻi mai 10% o le aofaʻi o tupe faʻaalu.

Mo isi siaki, cashback mafai ona ese:

  • pe a fai o le aofaʻi o totogi i luga o le card mo le masina sili atu 30 000 rubles, o le a toe totogiina 1,5%;
  • pe a fai o le aofaʻi o faʻatau e laʻititi, cashback o le a tutusa 1%.

O le masina tau o le tautuaina o le pepa o 299 rubles... Afai i lenei vaitaimi o le aofaʻi o peimeni faʻaaogaina le kata e sili atu 30 000 rubles, o le pili o le a le totogiina. E tatau ona e totogia tau 59 rubles masina mo sms- faʻasilasilaga e uiga i le faʻaauau pea gaioiga.

"Smart card" faʻatagaina oe e maua tupe maua e le gata i le faʻatau. O le paleni o loʻo faʻailoa i tupe maua i le aofaʻi o 7.5% i le tausaga.

Ae ui i lea, oi latou na tusiaina se kata mo le toeseaina o tinoitupe tatau ona nofouta o lenei mea faigaluega avea o se tapulaʻa i lenei faʻagaioiga i le aofaʻi o 150 000 rubles

Nu. 4. Binbonus polokalama mai le B&N Bank

B&N Faletupe o loʻo faʻagaioia luga o le maketi tautupe a Lusia ma 1993 o le tausaga. Ua ofoina atu i tagata taʻitoʻatasi se polokalama lelei iinei "Binbonus"... O se taui polokalame mo tagata o loʻo i ai pepa kata a le faletupe o loʻo latou faʻaaogaina ia mea mo le le totogiina o tinoitupe.

Ina ia fesoʻotaʻi i le faʻamaoni polokalama, ua lava le tuuina atu soʻo se debit card.

A maeʻa lena, e tatau ona e faʻagaoioia soʻo se vaega mai le lisi lea:

  • malaga;
  • faʻatauga i luga ole laiga;
  • taʻavale;
  • faʻafiafiaga;
  • taʻaloga;
  • soifua maloloina ma le lalelei.

Taua lelei cashback faiga "Binbonus" o lena i soʻo se taimi e mafai e le e ana le faletupe pepa faʻalagolago tutoʻatasi le vaega lea na ia mauaina tupe toe faʻafoʻi.

Fautuaina e le au atamamai faʻalogo i le faʻafanua "Nofoaga"... Oe mafai ona okaina luga o le B & N Faletupe 'upega tafaʻilagi. I lenei tulaga, o le tinoitupe mo le vaega filifilia o le 5%, mo isi faʻatusatusaga - 1%.

E tatau ona e totogia le tautuaina o le card mai450 rubles i le masina... Peitai, afai e te totogia se komisi mo le tausaga atoa i le taimi e tasi, o le faletupe o le a tuʻuina atu se paʻu ma o le tau o le pepa mo lenei vaitaimi o le a 4 500 rubles

E le gata i lea, afai o le aso paleni teuga paleni e le itiiti ifo 100 000 rubles poʻo masina faʻaletupe o le a sili atu 50 000 rubles, o le tautua o le a matua saoloto lava. E leai se komisi e molia mo le tuʻuina atu o faʻasilasilaga SMS.

I le kata "Nofoaga" faʻaopopo tupe maua o loʻo tuʻuina mai ile pepa tului i le paleni... Afai o le aofaʻi e laititi atu i le 750 000 rubles o le a molia 6% i le tausaga, sili atu 750 000 rubles - 2%.

I se faʻaopopoga i le pepa ua saunia auaunaga inisiua... O le isi aoga aoga o faʻatele... Lenei gaioiga faʻatagaina oe e faia pepa totogiina i so o se talafeagai tupe.

Nu. 5. Kata tafailagi "Otkritie-Rocket"

Rocketbank o se tasi o le muamua tafaoga aitalafu i Rusia. Muamua lava, na polokalama feaveaʻilea na faʻatagaina ai tagata faʻatau e faʻaaoga mea tau tupe talafeagai.

I LE 2016 Rocketbank na mauaina e se kamupani faʻatupe Tatalaina... E ui lava i le mea moni o lenei faletupe e i ai ni nai ofo, o loʻo i ai oloa ua mauaina le tele o le fiafia mai tagata faʻatau. Muamua lava, o le pepa talatupe "Otkritie-Rocket".

Cashback mo le palasitika o loʻo fesiligia aapa atu 10% o le aofaʻi faʻaalu. I le taimi e tasi, e leai se faʻamoemoeina i le vaega o le faʻatau oloa poʻo le tautua.

Le isi lelei pepa o le maualalo ↓ tau o le tausiga... Per sms-o faʻasilasilaga e tatau ona totogiina e 50 rubles masina. O totoe o le tautua e tuʻuina mai e matua leai se totogi. Ma le isi, ma le kata e mafai ona e maua ai seisi tupe maua i le aofaʻi o 8% i le tausaga ile paleni o teuga tupe.

Pau lea le lelei o le oloa o loʻo fesiligia o le lesitala fua ma le kilivaina e mafai naʻo tagata nonofo i taulaga tetele. O totoe o le a totogiina mo le tilivaina pe oʻo foi lafoa le aitia o sea pepa.


E i ai le tele numera o aitalafu ma credit cards ma cashback *... Soʻo se tasi e faigofie ona maua le ofa o le a sili ona aoga mo ia.

* Mo nisi faʻamatalaga auiliili ma lata mai i luga o tuutuuga mo le gaosiga ma le tautuaina o pepa palasitika, vaʻai i upega tafailagi aloaia o aitalafu faʻalapotopotoga.

6. Tali i Fesili e Masani Ona Fesili (FAQ) 💬

I le taimi o le faamasani ma le autu o faletupe pepa ma cashback, tagata faitau le mautinoa le i ai o le tele numera o fesili. Ina ia sefe lou taimi, matou te masani ona tuʻuina atu tali i le sili ona lauiloa i latou i le faaiuga o le tusitusiga.

Fesili 1. E maua se polofiti i pepa faletupe e maua i tua?

Ua uma ona tatou fuafuaina o le a le cashback. O le autu autu o lenei manatu o le toe foʻi mai o se vaega o tupe faʻaalu i luga o le faʻatau e faʻaaoga ai se faletupe pepa.

  • Tasi le itu o le aofaʻi atoa o le aofaʻi o le aofaʻi e masani lava e le taua, e le sili atu i le averesi 1%.
  • Ae o lesi foi itu oe mafai ona maua maualuga faʻafoʻiga pe a fai e te totogiina i pepa ma paʻaga faletupe. I lenei tulaga, o le tele o le cashback mafai ona aapa 10%.

E mafai ona faʻaavanoaina le cashback function mo mea uma e lua aitalafuma mo credit cards... Peitaʻi, e toʻatele e leʻo malamalama pe aisea ua matua agalelei ai faletupe, ma pe faʻapea e mafai e na kata ona sefe tupe.

O le mea moni, o le ofa o le toe faʻafoʻiina i pepa o agavaʻa faʻasalalau faʻalauiloa mai faletupe.

Cashback faʻatagaina oe e sili atu faʻalautele ↑ numera o pepa faletupe na tuʻuina atu. E oʻo ia i latou sa mumusu e faʻaoga pepa ona o ni mafuaʻaga eseʻese, ua filifili e tuʻuina atu se mea faigaluega i le toe faʻafoi mai o se vaega ole faʻatau.

Cards ma cashback e aoga mo paʻaga o faletupe. O faʻalapotopotoga faʻapisinisi faʻapea ma le fesoasoani a le mea faigaluega igoa tele faʻatele ↑ manaʻoga mo oloa ma tautua.

Peitaʻi, o tagata e anaina pepa ma cashback e le tatau ona manatu latou te ofoina atu penefiti. O le mea moni, e le o taimi uma e moni ai mo mafuaʻaga nei:

  1. I le tele o tulaga le tau o le tautuaina o se kata ma cashback maualuga ↑ nai lo masani. Peitai, o lenei eseʻesega e masani ona le taua ma e le sili atu 300 rubles Afai o se kata ma se cashback o loʻo faʻaaogaina malosi, o se eseʻesega o le a vave faʻamaoniaina e ala i tupe toe faʻafoʻi.
  2. E taua le faitau lelei tulaga tautua card... E le o se mea e masani ai o le tapulaʻa maualuga aofaʻi i totonu o se vaitaimi faapitoa o taimi e gata.
  3. O nisi faletupe faʻalauiloa mautinoa cashback totogiina aiaiga... O le faʻafoʻi e naʻo le aofaʻi maualuga e mafai ona maua pe a fai o se aofaʻi faʻapitoa e faʻaaluina i masina taʻitasi.
  4. I nisi tulaga, o le mauaina cashback mafai faʻatoa mafai ona faʻaaoga e totogi ai mo se tapulaʻa lisi o oloa ma tautua.

Ae e te leʻi tuʻuina atu se kata, e taua lou suʻesuʻe ma le totoʻa i le aofaʻi maualuga o ofo i luga o le maketi ma filifili tulaga e sili ona alofagia, faʻapea foʻi ma le tupe maua maualuga.

Fesili 2. O a sili credit card ma debit cards ma cashback i le pamu kesi ma le interest i le paleni?

O faʻalapotopotoga aitalafu e masani ona taumafai e suʻesuʻe le mea e faʻaalu ai e le 'aufaʻatau le tele o a latou tupe e faʻaaoga ai pepa faletupe. Mo le tele o e ana lenei mea faigaluega, o se tele vaega o le tau o le faʻaleleia o taʻavale.

E aofia uma ai mea ia faʻatauga o suauʻu i pamu kesima totogi mo le lipeaina ma taʻavale vaega... O le mafuaʻaga lena, ina ia mafai ona faʻatosina mai tagata faʻatau, o loʻo taumafai faletupe e tuʻuina pepa ma le aofaʻi maualuga o cashback mo taʻavale vaega.

Debit ma credit cards ma cashback ma tului i le paleni o lau oe lava tupe - o le fea e sili atu mo avetaʻavale?

Ae e te leʻi filifilia poʻo le a le card ma le cashback e filifili ai i le kesi, e taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete o tuutuuga o le tautua mo ofa talafeagai. Ina ia faia lenei mea, oe tatau ona iloa pe o a aiaiga faʻapea se faletupe pepa e tatau ona faʻamalieina.

Muamua lava, oe tatau ona faʻalogo i uiga nei:

  1. O le tele o le cashback i le kesi pamu. E taua le faʻatulagaina o le faʻafanua o se vaega e fiafia iai totogi i fale penisini... O tau ia pe a tautua le masini e sili ona maualuga, mo isi manaʻoga masani lava e laʻititi ifo le tupe e faʻaalu;
  2. Le aofaʻi o tupe toe faʻafoi mo isi faʻatulagaina. Ole pepa e pito sili ona aoga ole pepa na, e le gata ile cashback mo le kesi, o isi e aumai. E le tau fetaui tonu ma le tau o le taʻavale. Tele faletupe i aso nei ofoina atu se tupe toe faʻafoʻi mo le totogiina faʻaaogaina le faletupe pepa mo soʻo se oloa ma tautua;
  3. Tau maualalo le tausiga. A filifilia se kata ma se cashback, e taua foʻi le mafaufau pe fia le tau e te totogia mo lana tautua. I le tele o tulaga, pe a mafai, maua sili atu nai lo 5% o le tau o le faʻatau, e tatau ona faʻaaluina e le tagata e ana le tele ia aofaʻi tausaga i le tausiga. Ae ui i lea, e le tatau ona vave mumusu e faʻailoa se totogi pepa. E aoga le faʻatusatusaina o le tau ma le aofaʻi fuafuaina aofaʻi. O lenei o le a faʻatagaina ai oe e malamalama pe faʻapefea ona aoga se pepa faʻapenei;
  4. Mafai ona tuuina atu pepa faaopoopo mo tagata o le aiga. E talafeagai le mafaufau i le ono mafai ona faʻapipiʻiina ni mea faʻaopoopo totogi e fesoʻotaʻi ma le teuga tupe autu. O lenei auala faʻatagaina e le gata siʻi ↑ le aofaʻi o cashback e ala i tupe soofaatasi, ae e faapena foi faʻamalieina le aiaiga i luga ole faʻasologa o kata pe a avanoa;
  5. Tulaga saogalemu o tupe. E taua le malamalama o le faʻatuatuaina o se faletupe faletupe e tele lava ona fuafuaina e le aitalafu faʻalapotopotoga tuuina atu ia. Oe le tatau ona faʻaititia lenei mea mai lau teuga tupe, aua o luga o le faletupe pepa o loʻo tele tupe o loʻo teuina e te le manaʻo e leiloa.

I le taimi nei, e tusa ai ma tagata atamamai, o le sili faletupe pepa ma cashback i pamu kesi o:

  • Tinkoff AcademeG e tu i luga i 10% o aofaʻi e faʻaalu i le tausiga o taʻavale;
  • Faletupe Alfa valaʻaulia ana tagata faʻatau e o mai i luga 10% o tupe na faʻaalu i le kesi;
  • Tago i le faletupe tuuina atu aitalafu pepa i le toe faʻafoʻi 3% o lisiti o pamu kesi.

Fesili 3. Faʻafefea ona e maua tupe i luga o cards ma Tupe Maua?

I le faʻaaogaina o pepa faletupe, ua leva ona malamalama a latou e ana pe faʻafefea ona toe faʻafoʻi le aofaʻi maualuga o tupe ia latou. Mai se numera tele o fesoasoani, ua matou filifilia 4 sili ona aoga.

Fautuaga 1. Tuuina pepa faletupe ma vaega talafeagai

Ina ua faʻalogo ua ofa e le faletupe se kata ma se faʻatupeina, e tele e aunoa ma le faʻatali ona apalai mo ia. Peitai, latou te le totogia tatau i tuutuuga o le tautua ma le toe faʻafoʻi lisiti.

O lona iʻuga, o le toʻatele o tagata e ana pepa e le toe maua ni penefiti manaʻomia. Ina ia aloese mai lenei, e aoga le faʻatusatusaina o ofo e le gata mai faletupe 'eseʻese, ae faʻapea foi i totonu o le faʻalapotopotoga e tasi.

Taua! Oe tatau ona filifilia se kata e tusa ma lea toe foʻi vasega fetaui ma manaʻoga o le tagata maʻi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se aoga o le talosaga mo se pepa faʻafoʻi mo le totogiina o le kesi i le pamu kesi mo i latou e leai se taʻavale.

Afai e te le amanaʻia le vaega o le maualuga cashback, oe ono tau le mafai ona maua se tele toe faʻafoʻi.

Fautuaga 2. Ave le fiafia i kata e maua ai isi ponesi faʻaopoopo i cashback

A filifilia se kata ma se cashback, e taua le iloilo e le gata i le tele o le tupe toe faʻafoi, ae faʻapea foi ma le mauaina o faʻaopoopoga ponesi.

Afai e totogi ma se kata, o le a iu ina le gata ina toe faʻafoʻi se vaega o le tupe na faʻaaluina, ae faʻapea foi ona maua ponesi, o le a avea lea o se faʻaopoopoga faʻaopoopo.

O ia faletupe pepa faʻatagaina oe e maua ai se lua faʻamanuiaga:

  1. cashbacki le tulaga o le toe faʻafoʻiina o se vaega o tupe faʻafeiloaʻi i le totogiina o oloa ma tautua;
  2. ponesi i le tulaga o manatu ma maila e mafai ona faʻaaluina i nisi faʻatau.

E taua foʻi le mafaufau o aiaiga o ponesi polokalama masani lava ona maua vaitaimi o le faʻaaogaina o ponesi faʻaputuputuina... O le mea lea, e tatau ona e fiafia i sea ituaiga pepa, le faʻaputuga ponesi e mafai ona e faʻaaluina i se taimi lata mai.

Fautuaga 3. Faʻaaoga le avanoa e tuʻuina atu ai isi kata i lau teuga tupe

Tele faletupe faʻatagaina oe e lesitala tele pepa faʻaopoopo (tele taimi oo atu i le 5). O nei pepa e mafai ona tufatufaina atu i tagata o le aiga.

I lenei tulaga, o latou taʻitasi o le a mafai ona faʻamautuina le faʻaaogaina o le aitalafu lautele o loʻo fesoʻotaʻia uma ai nei pepa. O lona iʻuga, o le aofaʻi o tupe alu, ma o lea e faʻafoʻi ai, faʻateleina⇑.

Peitai, ae le i faʻaaogaina lenei avanoa, e taua le faʻatatauina o le tau o le tuʻuina atu ma le tausia o isi pepa faʻaopopo. Afai o tau e sili atu nai lo le aofaʻi faʻafoʻi, e leai se aoga i ia fautuaga.

Motugaafa 4. Faʻatau faʻatasi

Ina ia faʻateleina le aofaʻi o tupe faʻaalu i luga o le card, ma o lea la le aofaʻi o le refund, oe mafai ona faʻatulagaina faʻatau faʻatasi ma aiga, uo, uo... A le o lea, e mafai ona e valaʻaulia latou e faʻatau mai le lisi.

Ile iʻuga, e manuia uma tagata:

  • o le a faʻaopopo e le tagata e ana le card le tupe toe faʻafoi;
  • tuʻu faʻatau tagata o le a sefe taimi i faʻatauga malaga.

Cashback cards ua amata ona avea ma sili atu ona lauiloa. Peitai, o le a mafai ona e mauaina se penefiti moni mai ia latou pe a fai e te saʻo le filifiliga. I se faʻaopopoga, e aoga le ave o fautuaga pe faʻapefea ona faʻateleina le tele o le tinoitupe na maua.

I le faaiuga, matou te fautuaina oe e maimoa i se vitio e uiga i le mea o cashback e ma pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo:

Pau na o mea mo tatou. Matou te moomoo ia matou aufaitau e faia faʻatau ma sili ona sefe, mauaina o se tele cashback i luga oa latou pepa!

O le 'au o le Manatu mo le' Upega tafaʻilagi 'upega tafaʻilagi o le a matua faʻafetai pe a e tuʻuina au tala i luga o le tusitusiga o loʻo i lalo, faʻasoa atu lou oe lava manatu ma lou poto masani i le autu o le lolomiina, faʻapea foʻi ma lenei tusitusiga i au uo. Seia oʻo i le isi taimi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: New Mundari Video!! Manie manie te singi dah hasur taana!! Super hit mundari video!! (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com