Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le bitcoin i ni upu faigofie, faʻafefea ona foliga ma aoga + o anafea na aliali mai ai le bitcoin ma o ai na faiaina (TOP-6 faʻamatalaga)

Pin
Send
Share
Send

Talofa, au faitau pele o Manatu mo le Ola! I lenei tusitusiga o le a matou taʻuina atu ai ia te oe le mea bitcoin i faʻaupuga faigofie, ina ua aliali mai, faʻafefea ona foliga ma galue. O le lauiloa o le Bitcoin cryptocurrency o loʻo tupuola pea i le lalolagi atoa. O le mafuaaga lena na matou filifili ai e tuuto atu le lolomiga o le aso i le bitcoin.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Oe foi o le a aoao mai lenei tusitusiga:

  • e fia le bitcoin na aoga ina ua aliali mai;
  • o ai na fausiaina ma foafoaina bitcoin;
  • faʻafefea Bitcoin ese mai fiat tupe;
  • e fia bitcoins o loʻo iai i le lalolagi.

I le faaiuga o le tusitusiga, matou te masani taliina fesili sili ona lauiloa.

E uiga i le bitcoin (bitcoin), faʻafefea ona foliga ma galue, faʻapea foi ma le taimi na faʻaali ai bitcoin ma o ai na faia - faitau i la matou faʻasaʻolotoina

1. O le a le bitcoin ile upu faigofie ma le a le mea e aoga mo le 📝

Bitcoin - o le muamua cryptocurrency lea na aliali mai i le lalolagi talu ai nei - i le 2008... Na faʻaigoaina e se tasi le tufuga o bitcoin Satoshi Nakamoto... Ae e leʻo iloa poʻo ai o loʻo lafi i lalo o lenei igoa igoa. E mafai lava lenei nofo toʻatasio ia o se atamai i le matata o polokalame, poʻo Kulupu tagata faapena.

Tasi le mea e manino: o le au foafoa na mafai ona ausia Bitcoin avea ma se mea moni faʻamoemoeina. E matua faigata lava ona le amanaʻiaina lenei tupe i aso nei. Tagata uma e tatau ona faʻatatau i ai, mai tagata taʻitasi i le lalolagi setete.

Ma, seʻi o tatou vaʻavaʻai vaʻavaʻai i a bitcoins ma pe aisea e manaʻomia ai.

Bitcoin (mai le Igilisi. Bitcoin) O se numera numera e puipuia e le cryptographic encryption. E leai se faʻamatalaga tino mo lenei tupe. Ua naʻo se lesitala e teu i luga ole komepiuta. O nei lesitala aofia ai faʻamatalaga e uiga i gaioiga uma ma bitcoins (aso ma le taimi o le fefaʻatauaiga, le numera o tupe iunite ma paaga).

O se tusi faʻamaumauga o loʻo iai faʻamaumauga o fefaʻatauaiga ua valaauina poloka poloka... O ia lea e galue o se tagata e faʻamautinoaina le faigata o le cryptocurrency network ma fesoasoani e puipui le tupe mai le pepelo. I se faʻaopopoga, o le poloka poloka e le faʻatagaina tagata mai fafo e faʻalavelave i fefaatauaiga cryptocurrency.

O le gaioiga o le cryptographic encryption o le mautinoa lea o le maualuga tikeri o le saogalemu network. I le taimi e tasi, o le faʻavae faʻavae o le faiga o le lesitala e faʻafouina i le taimi e tasi i luga o komipiuta uma e auai i le poloka poloka.

E masani lava, o le suia o filifili filifili i luga o masini uma i le taimi e tasi e toetoe lava a le mafai. O lona iʻuga, e toeititi lava a faigata ona hack pe maua se faʻatagaina le ulufale i faʻamatalaga o loʻo i totonu o le filifili.

E taua le malamalama: Pau lava le puipuiga a Bitcoin ole manaʻoga o tagata poloka poloka. O le taʻutaʻua o lenei cryptocurrency o loʻo faʻaosoina lava e le aufaʻasalalau, faʻapea foi ma le manaʻoga o tagata e faʻasaʻolotoina i latou lava mai faʻatupeina tutotonu.

O le le lava o le puipuiga e mafua ai tagata ma le faitio mafaufau masalosalo bitcoin. Latou te mafaufau faapea: afai o le cryptocurrency e le lagolagoina e se isi mea nai lo le tusi aʻoga, e le naʻo se masani o le puta?

E fetaui lelei na manatu. I aso nei, o le taua o le bitcoin o loʻo tuputupu aʻe pea has ma ua maeʻa ausia se maoaʻe tele. I le taimi lava e tasi, ua mautinoa o lenei tulaga o le a faʻaauau, toesea... Afai o tagata e ona le tele tupe faʻavae filifili o le teu faʻafaigaluega i bitcoin ua le toe aoga, o le manaʻoga mo lenei tupe o le a matua faʻaititia pe o le a mou uma. Lenei o le a le maalofia taʻitaʻia ai i le paʻu ↓ o le bitcoin fua faatatau.

Lenei atinae o mea na tutupu e foliga mai. Ae tusa lava pe o lea, faioloa, tagata maina, faʻapea foʻi ma tagata faipisinisi o loʻo faʻatau atu a latou oloa mo bitcoins, o loʻo faʻaauau pea ona maua ni polofiti tele i lenei tupe.

Nisi financier talitonu o le moni aoga o bitcoin o le leai. Ae ui i lea, o aso nei o le tele o faʻalapotopotoga, o loʻo faʻagaioia luga o Initaneti ma faʻatautaia gaioiga faʻamalositino i le mea moni, talia Bitcoin o totogi mo a latou oloa ma tautua e aunoa ma ni faʻafitauli. I le lalolagi faʻaonapo nei, e le gata e mafai e le cryptocurrency ona tusi se potu faletalimalo, ae faʻatau foʻi se taʻavale ma se fale foʻi.

I le aso o lenei tusitusiga, o le tau 1 bitcoin sili atu 10,000 tala... I lalo ifo o le afa tausaga talu ai, o le vasega na toeititi lava 3 taimi maualalo. O loʻo faʻaauau pea ona tupu le cryptocurrency ↑ i le tau ma e ui e leai ni aga i lalo.

Le isi lelei bitcoins o se tapulaʻa aofaʻi i le 21 miliona tupe siliva... Lenei faia le cryptocurrency foliga tutusa ma taugata metala. La latou numera o taimi uma e faʻaititia, o lea o le aveʻese ua amata ona sili atu ma sili atu faigata. O le cryptographic algorithm e faʻamatalaina i vaega nei: le numera o bitcoins e mafai ona maina e iloa muamua.

I le auala, o aso nei o loʻo i ai se vaega vaevaeina o bitcoin i le faʻasalalauina. Ua valaauina satoshi ma o le tasi selau miliona vaega o bitcoin (0,00000001 BTC).

E mafai ona maua e ona tagata le avanoa i le cryptocurrency i le uati i soʻo se mea o le lalolagi o loʻo i ai le Initaneti. Ina ia faʻatau pe totogi ni bitcoins, e tatau ona e lesitalaina se atotupe mo lenei cryptocurrency. E i ai le tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona fausia se bitcoin atotupe ma toefausia ia.

📢 Peitai, e tatau ona e manatua: afai e leiloa ia te oe le ki foafoaina i le taimi o le lesitala gaioiga, o le a toe faʻaleleia lē mafai... O lona iʻuga, o le faʻaaogaina o tupe o le a leiloa atoa.

Talafaʻasolopito o Bitcoin: o anafea na aliaʻe mai ai, o ai na o mai ma le aofai o le tau

2. Ina ua aliali mai bitcoin ma o ai na fausiaina: le talaʻaga o bitcoin mai lava i le amataga 📚

O le manatu o le fausiaina o le muamua prototype o se eletise tupe faʻaali mai i 1983 tausaga. O lenei mafaufauga na sau mai D. Chaum ma S. Faʻailoga... O lona iʻuga, i 1997 tausaga A. Beck atiina ae se faiga HashCash... O le autu faʻavae o lona faʻagaioiga o le faʻamaoniga o le gaioiga o loʻo faʻatinoina. Ole faiga lea na avea ma faʻavae mo le atiaʻeina o vaega ole poloka o lumanaʻi.

I LE 1998 tausaga, o latou aitia mo le fausiaina o se cryptocurrency na faʻasalalau N. Szabo ma W. Aso... O le muamua na tuʻuina mai le algorithm o le lumanaʻi maketi mo sina-auro... Lona lua o le mafuaaga mo le aitia o tupe tafailagi "B-tupe".

E le gata i lea H. Finney o sooga o poloka na fesoʻotaʻi, na faʻaaogaina i totonu HashCash... Mo lenei faʻamoemoe, na faʻaaogaina ai se faʻailoga faʻailoga. IBM... O lona iʻuga, o lenei tagata na avea ma se tasi o mafuaʻaga auai i le fausiaina o bitcoin.

I LE 2007 tausaga Satoshi Nakamoto amata galue i le fausiaina o se paaga-i-paʻaga fesoʻotaʻiga, o se totogi auala. O lona iʻuga, o le tausaga na sosoʻo ai, na faʻapipiʻi ai mataupu faʻavae o le faʻagaioiga, faʻapea foʻi ma le fesoʻotaʻiga o lea ituaiga upega. Ua maeʻa 2 tausaga, o le galuega i le tusiaina o le maliega faʻamaeʻa na maeʻa, faʻapea foi ma le lolomiga o le tagata tausi tulafono.

I le amataga 2009 tausaga, na amataina le poloka amata ma le muamua 50 bitcoins... O le igoa o le cryptocurrency e sau mai upu e lua: laititi (i le faʻaliliuga laititi) ma tupe siliva (i le faʻaliliuga tupe siliva). E masani lava, i tala faʻatusa ma le numera faʻaaogaina mo tupe eseese, bitcoin ua faʻapuʻupuuina pei BTC.

Ae e tatau ona e malamalama: le aloaia ICO 4217 tulaga faʻatulagaina le tuʻuina atu tulafono laiti i numera numera. Pei lava ona iai muamua, e oʻo mai nei bitcoins naʻo le iai i le tulaga o faʻamaumauga i luga o le poloka poloka. O iinei o loʻo faʻatautaia ai gaioiga uma ma faʻatautaia i nofoaga faitele.

I le isi itu 9 aso ina ua maeʻa le muamua augatupulaga o bitcoins, sa faia se taotoga faʻatasi ma latou. O se faaliliuga 10 vaega tupe, na faia e Nakamoto mo Finney.

Ua uma ia Setema 2009 tausaga, na fesuiaʻi bitcoins mo fiat tupe. Malmi faʻaliliuina i le tagata faʻaaoga NewLibertyStandard 5 000 bitcoins I le tali atu ai, na ia mauaina i luga o le atotupe i le polokalama PayPal 5,02 tala

O le faʻatau ma bitcoins na muamua faia i totonu 2010 tausaga. Amerika Khonic per 10 000 BTC faʻatau 2 le pizza masani

I le ogatotonu 2017 tausaga, na amataina e le au atinaʻe se ituaiga fou o bitcoins - Bitcoin Tupe.

Sili manino, o le talaʻaga o le muamua cryptocurrency fua faatatau o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

Lisi: "Suia le taua o bitcoin mai le taimi na faia ai e oʻo mai i le taimi nei"

asoBitcoin tau
Okitopa 2009 o le tausagaI LE 1 USD aofia ai 1 309 bitcoins
2010 tausagaI le gasologa o le tausaga, bitcoin ua matua faateleina le tau: i le amataga o le tausaga 1 bitcoin na aoga 0,008 tala; I le ogatotonu - 0,08 tala; i le iʻuga - 0,05 tala
2011 tausagaI le amataga o le tausaga 1 bitcoin na aoga 1 tala

Ua uma ia Mati mo 1 bitcoin na avatua 31,91$. Ae o le amataga o Iuni, na paʻu le fua faatatau 3 taimi ua tuanaʻi 10$.

I LE 2011 tausaga, o le tele numera o Bitcoin ato tupe na osofaia ma, tusa ai, gaoi mai ia latou
2012 tausagaO le tau o bitcoin ua ese mai 8 muamua 14 tala i le iunite. I le taimi nei, na tatalaina se faʻalapotopotoga faʻatupe Bitcoin tutotonu
2013 tausagaI le gasologa o le tausaga, na maualuga le siʻitia o le tau o le bitcoin ma paʻu maualalo foʻi: ia Mati mo 1 BTC foaʻi 74,94$; Ia Novema - 1 242$; i le faaiuga o Tesema - 600$.
2014 tausagaBitcoin tau faʻamautuina ma ua seti i le tulaga 310$ iunite
2015 tausagaI le gasologa o le tausaga, na suia le tau i totonu 300$.
2016 tausagaLe isi oso i le vasega: i le amataga o le tausaga e tusa 400$; i le ogatotonu - tusa 722$; i le faaiuga o le tausaga, o le taua o bitcoin aapa 1 000$ iunite
2017 tausagaBTC fua na gagau uma faʻamaumauga: ia Aokuso na fesuisuiaʻi i le tulaga 2 7074 585 $; ia Tesema - mai 10 000 muamua 19 100$.
2018 tausagaI le amataga o le tausaga, o le fua faatatau e 15 878$
Aukuso 2019 o le tausagaE tusa 11 500$

👆 O lea la, ua tupu Bitcoin i le toeititi 18,000,000% i le 10 tausaga. Tele o tagata atamamai e talitonu o Bitcoin o le a faʻaauau pea ona tupu - ua na o se mataupu o le taimi.

O ai na fausiaina ma fausia bitcoin - o autu autu, o le o lafi i lalo o le igoa o Satoshi Nakamoto (o le fausiaina bitcoin)

3. O ai moni na faia bitcoin ma o le a le mea e iloa e uiga i le tufuga o bitcoin - TOP-6 lauiloa lauiloa 📌

Seʻia oʻo mai i le taimi nei, e leai seisi na te iloa le tagata o loʻo lafi i lalo o le igoa igoa. Satoshi Nakamoto... Lenei mafua ai le tulaʻi mai o le tele numera o faʻamatalaga poʻo ai o le na faia le muamua cryptocurrency.

I aso nei, tele tagata e manaʻo e faʻatatau le tusitala. Lalo o lomiga sili ona lauiloa o ai na faia le bitcoin.

Faʻamatalaga numera 1. Nick Szabo

E toatele tagata e mafaufau saʻo i lena mea Nick Szabo fatuina bitcoin. O le mafuaʻaga mo le lauiloa o lenei manatu o le mea tonu o ia mo 10 tausaga ao le i faia le muamua cryptocurrency, na ia galue i se poloketi na faʻaigoa le igoa BitGold... Peitai, e leʻi faʻatinoina.

Ua uma ona ulufale 2008 tausaga, Szabo toe faʻailoa lona faʻamoemoe e mulimuli ane faʻatino lana poloketi. Faʻamatalaga e uiga i bitcoins na vave ona aliali mai. O nisi tagata atamamai e mautinoa o lenei o se mea e tupu fua. Ae manatu isi o Sabo ma Satoshi o le tutusa tagata.

E masani lava, e leai se faʻamaoniga o lenei tagata na faia Bitcoin. Ma le isi, Nick Szabo faafitio le muamua cryptocurrency o lana pele.

Faʻamatalaga numera 2. Craig Wright

Craig Wright O se fai pisinisi Ausetalia. Ua uma ona ulufale 2008 tausaga, na ia faaalia lona manatu e uiga i le manaʻoga e atiaʻe se cryptocurrency. Ina ua faia Bitcoin, o ia lea na avea ma se tasi o muamua faʻaputuga tupe na mafai ona iloiloina le lumanaʻi o lenei tupe.

I LE 2016 tausaga Craig Wright filifili e faʻamaonia o ia o Satoshi Nakamoto. I lenei tulaga, na ia faʻaalia ai ana ia lava blog blog, faʻapea foi ma numera numera ma ki. Na latou faʻamaonia muamua gaioiga ma le cryptocurrency.

Ae ui i lea, o le faʻamaoniga faʻaalia e Craig Wright e le o matua talitonuina. Latou faʻaalia i se tulaga sili atu o ia o se tasi o le muamua amataina mining maina, ae le o ia na fausiaina i latou.

Faʻamatalaga numera 3. Dorian Prentice Satoshi Nakamoto

O se tagata ma lenei igoa o loʻo auai i polokalame. E tele punaʻoa fai mai o ia sa avea muamua ma CIA ofisa.

Peitai Dorian Prentice Fai mai na o le bitcoin na ia aʻoaʻoina i totonu 2014 tausaga. O le taimi lea na faaigoa ai e le mekasini NewsWeek, o ia na faia le cryptocurrency. E le gata i lea, taʻua e lenei tagata: o le a ia faila se tagi faasaga i soo se tasi o le a fesoʻotaʻi lona igoa ma bitcoin.

Faʻamatalaga numera 4. Michael Claire

Michael Claire faʻauʻu mai le Trinity College lauiloa, lea e tu i Dublin, Aialani. Sa ia aʻoaʻoina i le Faculty of Cryptography.

Ina ua maeʻa le faʻauuga, na amata ona ia atiaʻe le tekinolosi a le tupulaga i totonu o Aialani. E malamalama lelei Mikaele ile auala e galue ai upega a le tupulaga. Peitai, na te faafitia soʻo se aʻafia i le foafoaina o Bitcoin.

Faʻamatalaga numera 5. Donal O'Mahoney ma Michael Piertz

Donal O'Mahoney ma Michael Piertz o loʻo auai i polokalame. Na latou atiaʻe mataupu faʻavae mo le totogiina o tupe i luga o numera.

Faʻamatalaga numera 6. Jed McCaleb

Jed McCaleb - o se tagata e nofo i Iapani o ia na faia le muamua cryptocurrency fesuiaiga MT.Gox... I LE 2013 tausaga, na sili atu nai lo 50% o bitcoin-to-fiat fefaʻatauaiga fesuiaiga.

O le talafaʻasolopito o le igoa fesuiaʻi na iloa uma luga ma lalo. E ui lava i lenei, o le talitonuina i le cryptocurrency e leʻi leiloa.


I lenei auala, E tele faʻamatalaga o latou na faia bitcoin. Peitai, e le mafai 100% ia mautinoa o fea o latou e fesoʻotaʻi ma le mea moni ae o fea e leai.

4. O le a le bitcoin foliga: digital ma physical 📑

Taʻitasi tagata auai i le bitcoin totogiina faʻavae ei ai a latou lava teuga cryptographic, ma upu lilo faalilolilo... Faatasi ai ma le fesoasoani a latou, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faia ni fesiitaiga mai lana ia teuga tupe i isi teuga tupe.

Peitai, le o tagata uma malamalama pe o le a tonu le bitcoin. Ole mea lea e faʻamatalaina mai e faʻapea e foliga mai ile tino ma le tino.

1) I ituaiga tafailagi

Bitcoins o tupe numera numera. O le mea lea, latou foliga mai faila faaeletoroni... Uma eletise tupe o se faʻapitoa numera galuega e faʻamalieina ai aiaiga faʻamaoti i le uluaʻi faʻailoga tulafono.

Ina ia malamalama atoatoa i mataupu faʻavae o le galue ma bitcoins, e tatau ona e malamalama i le hashing ma le cryptography. Peitaʻi, mo tagata faʻaaoga fou, e le manaʻomia le poto i nei faiga uma. O le mea taua ua maeʻa uma polokalama faʻapitoa... O le mea lea, e le manaʻomia le malamalama loloto i polokalame.

O le aufaʻasalalau tagata auai ua lava le malamalama o Bitcoin o le aofaʻi o le hash function. O le mulimuli o code puna pe bitcoin tuatusi... O loʻo faʻaaogaina foʻi le igoa ki lautele.

Foliga lautele bitcoin lautele

O le aofaʻi hash e fuafua otometi lava mai le ki autu cryptocurrency. E le aoga le faʻasologa. O le mea lea, soʻo se soʻotaga sui auai mafai ona lafoina faʻamatalaga e uiga ia latou lava lautele faʻamau.

E taua le malamalama! Seia vagana ua faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga le tulafono autu, e leai seisi na te mafaia ona faʻatusatusaina. O le mea lea, o le a le mafai e tagata auai i le upega tafailagi ona mauaina avanoa i vaega tau tupe.

Ina ia faʻafaigofie ona faʻatino galuega e fesiitaʻi ai bitcoins ma totogi ai tautua ona o latou, matou te faʻaaogaina atotupe faʻapitoa... E teuina se numera numera e manaʻomia mo fefaʻatauaiga.

2) I foliga faʻaletino

I le tasi itu, Bitcoin o le cryptocurrency. Ae i leisi itu, e faʻailoa atu ai, ua naʻo lenei, o se tupe masani, o se mea sese i aso nei.

O le mea moni o le maketi ua uma ona faʻasalalauina mea Bitcoin tupe silivae faia i uamea. O a latou tau e amata mai i le fiasefulu i le sefulu o afe o tala.

O le a le foliga o le tupe siliva bitcoin i le ata

O le algorithm mo le faia o bitcoin sene o loʻo taʻua i lalo:

  1. o le na faia le tupe siliva poʻo lana tagata faʻatau e filifilia le uʻamea mo le gaosiga;
  2. o le tupe na lafoina i le uluaʻi mamanu, o le aulotu ua faʻailoa i luga o se tasi o itu, faʻapea, 0.1 BTC, 1 BTC, 10 BTC;
  3. o se tulaga ese Bitcoin tuatusi e faʻatupuina;
  4. o le aofaʻi o bitcoins tutusa ma le foliga taua o le tupe siliva ua faʻaliliu atu i le gaosia teugatupe;
  5. o le fausiaina tuatusi e faʻaogaina i le tupe siliva ma ufiufi i le hologram.

I nei aso o nei tupe siliva e tele o faʻamanatuga. Ae ui i lea, latou i ai se taua faʻailogaina ia latou.

5. Faʻafefea ona galue Bitcoin 🛠

Ia malamalama pe faʻafefea ona galue bitcoin, o le mataupu o galuega a le hash... O se fesuiaʻiga o le numera e faʻaaogaina ai se algorithm patino e suia ai faʻamatalaga i se tuʻufaʻatasiga o numera ma mataʻitusi o le umi faʻamaonia. O lenei tuʻufaʻatasiga e taʻua hash pe sipili.

Suiga e oʻo lava i le tasi tagata i le hash entails se suiga tele i le cipher. O le a le toe mafai ona toe faʻafoʻi le uluaʻi aoga. O le mea lea, o le code code process e le mafai ona toe suia.

Faʻaliliuina bitcoins i le va o atotupe ua valaʻauina fefaʻatauaiga... O le saini o ia fefaatauaiga o loo faatino le faaaogaina ki liloo loʻo i totonu o le ato tupe. Faatasi ai ma sea saini, o le feuiaiga e puipuia mai suiga pe a uma le fesiitaiga i le upega tafailagi.

Faʻafefea galue Bitcoin fefaʻatauaiga

Uma faʻatautaia ma faʻamaonia fefaʻatauaiga o loʻo aofia i totonu o le tusi faʻamau valaauina poloka poloka... O ia lea e aofia ai le atoa talaʻaga o gaioiga ma bitcoins. Faʻavae luga o poloka poloka, paleni paleni paleni e siakiina, faʻapea foi ma tupe faʻaalu a latou e ana. Cryptography e nafa ma le faʻamautuina o le faʻamaoni ma le talaʻaga o fefaʻatauaiga.

Faʻatinoina o fefaʻatauaiga i le va o sui o le upega tafailagi, ma latou faʻamaoniga e faia e ala i se gaioiga ua valaauina maina... O le faʻagaioiga o faʻamatalaga i se faʻasoasoaga tuʻufaʻatasia, lea e faʻaaogaina mo le faʻamoemoe o faʻamaumauga masani o faʻagaioiga ae e leʻi aofia ai i le poloka poloka.

O le poloka e muamua faia mai feutanaiga e fetaui ma manaʻoga o cryptography. O gaioiga ua faʻamaonia e le upega tafailagi. Taitasi poloka foi aofia ai: faʻamatalaga e uiga i taimi ua tuanaʻi faʻagaioiga, o le hash o le muamua soʻotaga (faʻaopoopoina e faʻatumauina le faʻamaoni o le filifili), o le mea moni o le faʻasaʻolotoina o iunite fou o bitcoin, faʻapea foi ma le tali i le faʻafitauli. O le autu aano o le eliina o loʻo taoto tonu i le foiaina o faʻafitauli.

E le mataʻituina e seisi se maina. E ui lava i lenei, suia se vaega o le poloka poloka lē mafai... O le mea moni, o le maina o se vaega taua o le fefaʻatauaiga saogalemu polokalame. O lona autu autu o le faʻamaonia feuiaʻiga i luga o le upega tafaʻilagi, faʻapea foi ma le puipuia o le toe totogiina o totogi.

O le eseesega autu i le va bitcoin ma fiat tupe

6. O le a le eseesega i le va bitcoin ma pepa ma tupe faaeletonika - 5 eseesega autu

O fefaʻatauaiga e le o tinoitupe ma bitcoins e tai tutusa lava ma totogi masani a faletupe faletupe, faʻapea foʻi ma fefaʻatauaiga na faia i luga ole Initaneti. Pe a faʻatinoina gaioiga ma cryptocurrency, tino faʻaletino e le faʻaliliuina atu i se tasi. Naʻo le suiga o le tala faʻamaumauga tulaga i le upega tafaʻilagi e faia.

E le gata i lea, E le pei o faʻagaioiga tau tupe a le faletupe, e leʻo teuina i luga o le server se tasi, ae o komepiuta uma o loʻo auai i le network i le taimi e tasi.

E i ai isi eseesega taua i le va bitcoin ma eletise ma pepa tupe. O mea taua o loʻo taua i lalo.

[1] Leai se tau

O le tuputupu ae i le numera o bitcoins, faʻapea foi ma latou faʻaititia o latou tau, e le mafai mo mafuaʻaga faʻapitoa. O le numera o bitcoins e fuafuaina e le polokalame code. E le mafai ona faʻasaʻoloto se faʻaputuga tele ole cryptocurrency ile faʻasalalauina.

Ae ui i lea, o le tele ↑ bitcoins e maina, o le sili atu ona faigata ona avea ma aʻu. I le taimi muamua, mo lenei gaioiga, ua lava lava le i ai o se masani fale komepiuta. O aso nei o le maina e manaʻomia ai masini faapitoa. O se faʻatoʻaga faʻatoʻaga aofia ai le selau selau faʻagasologa ua fesoʻotaʻi. O sea faʻatoʻaga faʻaumatia le tele o le eletise.

O le mining algorithm faʻaalia ai le faʻaititia masani i le taui mo le fuafuaina o se poloka. O lona telē e faʻaititia ↓ i totonu 2 taimi uma 4 o le tausaga.

[2] Faʻaleagaina

O feuiaiga uma e faia ma bitcoins o loʻo atagia mai i le lautele faʻamatalaga faʻavae. O sui taʻitasi o le upega tafailagi e i ai le aia tatau e siaki ai fefaʻatauaiga. O poloka uma e fesoʻotaʻi i totonu poloka polokao le filifili le motusia.

Ae e taua le malamalama: ole manino ole fefaʻatauaiga e le o lona uiga o le a faigofie atu ona faia ni mea pepelo. Faletupe faʻalapotopotoga teuina uma faʻamatalaga i luga o tuʻufaʻatasia faʻamatalaga tautua. E tusa ai, tagata faʻatau e maua le avanoa e maua ai avanoa i faʻamatalaga.

I se faatusatusaga, o faamatalaga uma e uiga i fefaatauaiga bitcoin e teuina i le taimi e tasi i luga o komepiuta uma a le aufaipisinisi auai ma e masani ona faafou. E oʻo lava i tagata popoto sili ona faʻaosofia e foliga mai e le mafai ona maua le avanoa i le afa o masini na teu ai le poloka poloka. Naʻo faʻamatalaga e suia i le taimi e tasi 51% o komepiuta o le a maua ai le mafai e pulea ai le poloka poloka.

E le gata i lea, o le teuga tupe e teu ai bitcoins e le mafai ona faʻamisa. I se faatusatusaga, o tupe moni faletupe mafai ona faigofie ona poloka.

O le faasalalauina o tupe tafailagi e le noatia i tulafono faatonutonu e le malo o soʻo se setete poʻo soʻo se faʻalapotopotoga tupe. O le mea lea, Bitcoin e le afaina i faʻafitauli tau le tamaoaiga ma fouvalega. Lenei cryptocurrency o le sili sili temokalasi tupe i le lalolagi.

[3] Tuʻuina i nofoaga faitele uma faʻamatalaga e uiga i fefaʻatauaiga ma bitcoins

O faʻamaumauga uma o fefaʻatauaiga ma bitcoins o loʻo teuina ile tulaga lautele i luga ole Initaneti poloka poloka... Soʻo se tagata faʻaaoga mafai ona faigofie ona sailia le mafuaʻaga o le amataga o tupe, faʻapea foi ma o latou ala pe a uma le totogiina.

Ae ui i lea, o le manino o fefaʻatauaiga e le o lona uiga e mafai e tagata uma ona vaʻai i paleni i totonu o se bitcoin pusa. O le mea moni o lena, e le pei o fefaʻatauaiga, o teuga tupe taʻitasi tumau igoa.

[4] Le lava o fesoʻotaʻiga i le faʻatinoina o fefaʻatauaiga

O gaioiga ma bitcoins o loʻo faʻatinoina i luga ole faʻavae P2P fegalegaleaiga, e leai se manaʻomia e faaaofia ai vaega lona tolu. O le mea lea, e leai se isi pati e mafai ona taofia le faʻagaioiga poʻo le gaioiga gaioiga. I le iuga o lenei mea e tau atu ai i le mea moni e leai se manaʻoga e faitau komisi puluvaga

[5] Televave le alu o faʻagaioiga

I le talitonuga fefaʻatauaiga ma bitcoins e toetoe lava a faia i se taimi vave. E oʻo lava i le faia o fesiitaiga i le va o teugatupe tatala i atunuʻu eseʻese, moni lava O ni nai minute.

Peitai, i le faʻatinoga le tulaga o atinae o tekonolosi faaonapo nei i le taimi nei matua taua i tua o le tatau poloka. O le mea lea, o aso nei e tatau ona faʻatali tagata faʻaoga mo feutanaiga. O isi taimi e faʻamaonia ai le faʻagasologa nai itula.


I lenei auala, bitcoins i ai le tele o faʻavae eseʻesega mai masani moni tupe. Ole tupe lea ole augatupulaga fou, lea e pito sili ona temokalasi i aso nei.

7. E fia le bitcoin ina ua aliali mai 📈

O aso nei o le tau o le bitcoin ua i ai i se tulaga sili ona maualuga. Peitai, sa le o taimi uma sa tupu ai. I le amataga laasaga, sa i ai ni nai oe na mananao e foai atu i ni nai sene i le iunite o cryptocurrency. Ae e aoga le mafaufauina o le gaioiga o le faʻavaeina o le vasega mai le amataga tulaga.

Faʻamatalaga e uiga i le foafoaina o le muamua cryptocurrency aliali mai i 2008 tausaga. Ua uma ia Ianuari 2009 tausaga, na amata galue ai le network bitcoin. I lenei taimi, na gaosia poloka muamua o cryptocurrency ma le muamua bitcoin tagata faʻatau tatala. Mo nei gaioiga, o se taui na totogiina i le aofaʻi o 50 tala.

I le taimi muamua, o le manaʻoga mo le cryptocurrency toetoe lava leai. I le faaiuga 2009 tausaga i luga 1 Tala Amerika mafai ona faʻatau i le averesi mai le 700 i le 1,600 bitcoins.

Ua uma ona ulufale 2010 tausaga, o le muamua exchanger amata ona faʻagaioia, lea na faʻatagaina ai le suia o tagi mo tala. I le tausaga lava lea e tasi, o le muamua faʻatau na faia, totogiina ma bitcoins: mo 10 000 iunite o cryptocurrency (i lena taimi $ 25) na faʻatau 2 pizza. Afai e te toe fuafuaina lona tau i le taimi nei fua, oe maua se tele numera.

8. E fia bitcoins o i ai i le lalolagi 💰

E tatau i tagata faʻaaoga ona manatua o le poloka poloka e faʻatapulaʻaina e le polokalame numera. O le mea lea, o le aofaʻi o numera o bitcoins i le lalolagi e iloa muamua. Ua setiina i le 21 miliona iunite o cryptocurrency... Lea 1 BTC tutusa 100 000 000 satoshi

E le gata i lea, maina sili bitcoins avea atili sili atu faigata i tausaga uma. E tusa ai ma lea, o le fua faatatau o le latou faʻasaʻolotoina i le faʻasalalauina ua faʻaitiitia ↓.

I le taimi nei, fuafuaina tusa 16 miliona bitcoins... I le taimi lava e tasi, o se vaega o le cryptocurrency poloka faavavau. E mafua ona o le mea moni o ona tagata ua le maua le avanoa i a latou atotupe.

9. FAQ - tali i fesili e masani ona fesiligia 💬

Bitcoin o se sili ona lata mai nei virtual tupe. O le mea lea, i le faʻagasologa o le aʻoaʻoina o lenei manatu, e amataina e tele numera o fesili. Ina ia sefe oe taimi, matou te taliina sili sili ona lauiloa.

Fesili 1. Faʻafefea ona maua ni bitcoins mo se "dummy"?

Luga, na matou taumafai e faʻamatala le mea bitcoin i upu faigofie. Seʻi tatou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona maua.

Ole toʻatele, ua latou aʻoaʻoina e uiga i le mainaina ma avanoa e maua ai, filifili e faʻatau meafaigaluega talafeagai mo lenei gaioiga. Peitai, o aso nei o tagata atamamai tautupe lapataʻi faasaga i ogaoga tupe teu faafaigaluega i lenei eria. E le gata i lea, latou te fautuaina le togafitia o le faʻafaigaluegaina o bitcoins naʻo se auala faʻaopoopo e maua ai tupe maua.

O masini eliina o le maina e vave ona le toe aoga, i ni nai masina. I le taimi e tasi, o le bitcoin fua faatatau e le faʻatuatuaina. O le taua o le cryptocurrency e aafia i le tele o numera o masalosaloga. O le mea lea, o le maualuga fua faatatau o bitcoin nei e le o se mautinoa o tagata e ona le tele o lenei tupe e mafai ona faʻamoemoe i se lumanaʻi saogalemu.

Tele punaoa fai mai o le tuputupu ae o le bitcoin fua faatatau o le a faaauau pea i le lumanai. O lona iʻuga, o le tele o pepe fou amata amata ona mafaufau o tagata uma o loʻo maua tupe i luga o bitcoins, ma ua latou le mauaina ni polofiti. Aua le fiu polofesa e toe fai: Cryptocurrency o se maualuga-lamatiaga ↑ teu faʻafaigaluega taavale. Latou te le fautuaina e tuʻu uma i totonu au tupe teu.

E taua le malamalama! Bitcoin o loʻo avea pea ma se poloketi faʻataʻitaʻi. E toetoe lava a le mafai ona valoʻia le a le tulaga o le cryptocurrency i le lumanaʻi. O le mea lea, naʻo tupe maua fua e aoga le faʻafaigaluegaina i bitcoins.

I le auala, o nisi tagata atamamai finau: afai e te manaʻo e mauaina tele i luga o cryptocurrency, e talafeagai le gaosia o maina masini. Lenei o le a fesoasoani ia te oe ia maua se matua tele tupe maua.

E tele auala e maua ai bitcoins i le lalolagi, o le sili ona lauiloa o latou o loʻo taua i lalo.

TOP 5 auala e faʻafefea ona e maua ai tupe i luga o le cryptocurrency

Metotia 1. Fa' maina

O le maina o se ituaiga faʻavae mo le i ai o bitcoin. Miners faʻatinoina sili ona taua gaioiga mo cryptocurrency. O le mea moni, o latou na e faʻamautinoaina le ola o bitcoin, faʻapea foi ma le toe gaosia o tupe fou. Ile taimi lava e tasi, o mea faigaluega mo le eliina o le maina e manaʻomia tele tupe teu faafaigaluega.

Ina ia amataina le mainaina o bitcoins, e tatau ona e faʻatau:

  • sapalai o le paoa malosiaga;
  • ata tifaga mamana faʻaonaponei mamana;
  • elemene o masini mo ea ma maluluina;
  • o faʻagasologa o ona po nei.

I aso nei, o le maina i luga o le tasi komepiuta ua avea le aoga. O le mea lea, o aso nei o miner fausiaina faʻatoʻaga faʻapitoa, lea e tele faʻapitoa lava komepiuta mamana o le augatupulaga lata mai, fesoʻotaʻiga faʻatasi. O ia mea faigaluega e faʻatagaina ai oe e eli bitcoins i le uati.

I le faʻaopopoga i le faʻatauina o mea faigaluega, e tatau i miners ona mafaufau i le iai o isi tau talafeagai mo le faʻagaioiga o le faʻatoʻaga

  • totogi mo le eletise, lea e faʻaumatia i le tele o aofaʻi;
  • faʻatauina o polokalame faʻapitoa mo le maina.

Ae e mafai ona e faʻaogaina se isi auala taugofie e mina ai bitcoins. O lenei filifiliga ua valaauina maina ao... I lona autu, o se lisi o se faʻasoa i mea faigaluega, lea e mafai ona tino tu tu mamao mai le tagata faʻafaigaluega. E tatau ona e totogia se pili mo le faʻaaogaina o masini ma polokalama.

E taua le mafaufau! I le faʻaputuga o ao, e leʻo faia e se tagata toʻatasi, ae o se vaega o tagata. E faʻaaogaina e le tagata maina le auaunaga o le faʻatoʻaga. O le bitcoins maua mai o se faʻaiuga o le tuʻufaʻatasia o mining o loʻo tufatufaina i totonu o tagata auai i le gaioiga i le faʻatatau i la latou saofaga.

O le cloud mining algorithm e faigofie lava:

  1. filifilia o se 'upega tafaʻilagi ofo atu tautua o lenei metotia o le faʻaaogaina o bitcoins;
  2. lesitalaina;
  3. toe faʻatumuina o le teuga tupe mo se aofaʻi faʻapitoa;
  4. mauaina o agavaʻa mo tupe teu faʻafaigaluega.

A maeʻa laasaga muamua, e mafai ona e amataina le mining cryptocurrency. E mafai ona faʻataunuʻuina i le otometi poʻo le semi-otometi auala.

O le laʻasaga sili ona taua ile aoina o ao o le filifilia lea o se tulaga. Pei o mea tau tupe uma, e mafai ona e taufetuli i ni tagata taufaavalea iinei. O nisi na o le faʻaaoga sese tupe mai naive investor, isi cloud mining services ua taʻua hyips... O i latou o tupe tautupe e mafai ona pa'ū i soo se taimi.

📌 O nisi faʻamatalaga e uiga i le miningina o Bitcoin o loʻo i totonu o la matou lomiga tuʻufaʻatasia.

Metotia 2. Fefaʻatauaiga

Bitcoin o loʻo fefaʻatauaʻi fefaʻatauaiga e pei o le tala, euro ma isi fiat tupe. I latou na faʻatauina e oʻo lava i se aofaʻi laititi o lenei cryptocurrency tusa 8 tausaga ua mavae, aso nei ua ou faaputuputu se tamaoaiga tele i ai.

E tele faʻataʻitaʻiga i le tala faasolopito pe a mafai e tagata ona mauoa i bitcoins. O lesi foi mea, toatasi le tama aʻoga mai Finelani i 2009 tausaga faʻatau bitcoins, ao faʻaalu 27 tala... Ina ua maeʻa lena, na galo ia te ia lana faʻatau. Ina ua, i ni nai tausaga mulimuli ane, na ia manatuaina i latou, o lona laumua aofaʻiga toetoe lava a 900 afe tala... Ae aua neʻi e manatu o le a tumau pea le tulaga i le lumanaʻi.

Faʻatupuina tupe i luga o le suiga i le taua o bitcoin o se lelei sili gaioiga. Ae ui i lea, o le faia e aunoa ma le talafeagai agavaʻa e fai lava si lamatiaga.

👆 Faitau foi la matou tala - "Faʻafefea ona faʻatau bitcoins mo rubles."

Metotia 3. Faia o ni galuega faigofie ile cranex

Bitcoin faucets o Initaneti punaoa e faʻatagaina oe e maua satoshi mo le faʻamaeʻaina o aoga tulaga lua:

  • kiliki i fuʻa;
  • folasaga o captcha;
  • matamata i ata vitio;
  • i luga o nisi 'upega tafaʻilagi mo se taimi faʻamautu taimi.

Satoshi maua i lenei auala ua faʻamauina i bitcoin atotupe.

Faʻaaliga: cranes totogi se tamai taui mo le faʻamaeʻaina o galuega. I le averesi, e mai le 100 i le 300 satoshi.

I se faʻaopopoga, nisi faucets taofi taimi faʻatosina mo sili atu matuia aofaʻi. Ae ui i lea, o le a mafai ona toso ese tupe i le atotupe pe a maeʻa ona faʻaputuina se muaʻi fuafuaina aofaʻiga o bitcoins.

O le autu lelei gaosia tupe maua luga cranes o latou latou te le manaʻomia ni faʻatupeina. I se faʻaopopoga, o le tele o 'upega tafaʻilagi ofo atu tupe faʻaopoopo mo le fausiaina fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

I le amataga laasaga, faucets na faia e faʻatele ai le lauiloa o bitcoins ↑. Peitai, e faasolosolo lava, o lenei filifiliga ua avea ma se auala atoatoa e maua ai tupe maua.

Metotia 4. Fesoʻotaʻiga

Polokalama vavalalata o se sili lelei folafolaga auala e maua ai tupe maua i bitcoins.

O lona autu o loʻo taoto i le lafoina i luga o au oe lava 'upega tafaʻilagi, blog, itulau i luga o le upega tafailagi soʻotaga faapitoa... I lenei tulaga, o se taui e totogiina taimi uma soʻo se tagata faʻaaoga kiliki i ai.

E mafai ona e maua se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi luga faucets, faʻapea foʻi ma punaoa o le taʻaloga mo bitcoins.Ina ia maua le maualuga tupe maua i lenei auala, oe tatau ona faʻapipiʻi le fesoʻotaʻiga i luga o le tele o 'upega tafaʻilagi e mafai ai i ia gaioiga e le faʻasaina.

Metotia 5. Taʻaloga

O le taalo i lona autu o se taʻaloga masani i luga o le upega tafailagi e faʻatagaina ai oe ona maua ni tupe moni. Ae le pei o filifiliga masani, o totogi iinei e le faia i rubles poʻo tala, ae o bitcoins.

E 2 auala e maua ai tupe maua mai nei taʻaloga:

  1. taalo na o oe, e fesoʻotaʻi ma se lamatiaga mautinoa, talu ai i soʻo se taʻaloga e le gata i manumalo, ae faʻapea foi ma faiaʻoga e mafai;
  2. amata atiaʻe se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. O lenei metotia e sili atu ona faʻatuatuaina, ae o tupe maua i lenei tulaga ua fuafuaina e le agavaʻa e faʻatosina tagata faʻaoga i le polokalama.

💸 Faitau foi le tala i luga o le autu - "Faʻafefea ona faia cryptocurrency".

Fesili 2. Faʻafefea ona malupuipuia bitcoins?

Bitcoin tuusao puipuiga toesea... O le mea lea, tagata faʻaaoga e ono manatu o lenei cryptocurrency leai se aoga. Peitai, o lenei manatu e sese.

Moni uamea taua leai foi se faʻamalosia o latou taua. O le taua o latou uma e fausia e le sosaiete, lea e faʻamoemoe i luga o le tele o mea taua:

  • tele oloa;
  • le aofaʻi o sapalai ma manaʻoga;
  • uiga o uamea taua.

Taua! O le taua o le bitcoin o loʻo taʻoto i le mea moni e mafai ona faʻaaogaina o se auala e totogi ai peimeni mo oloa ma tautua. O le lagolagoina o le cryptocurrency o le tau o loʻo naunau tagata faʻatau e foaʻi atu mo se aseta i se taimi tuʻuina atu o le taimi.

O leisi mea sese masani a o le fuafuaina o le aoga moni o le bitcoin o le nonoa lea i le tau o le eletise faʻaalu i le taimi o maina.

O lesi foi mea, O loʻo faʻaaogaina foi mea eseese e gaosi ai tupe tetele, e aofia ai le eletise, ma faʻaputuga tupe mo le faʻatauina ma le tausiga o masini. Peitai, e le o lona uiga o le tau o se tupe e tutusa ma le tau o le tuuina atu ia. E mafai ona manatu iai naʻo se tau tau.

I le faʻagasologa o le suʻesuʻeina o le saogalemu o bitcoins, e manaʻomia le uaʻi atu i vaega nei:

  1. Bitcoin e faʻatapulaʻaina i le 21 miliona tupe siliva. Tele o latou tatau ona maina i 2032 tausaga. A maeʻa lena, o le tupe maua mai a latou gaosiga o le a itiiti. O le faʻatapulaʻa faʻamatuʻu atu e le afaina ai le tau o le bitcoin, talu ai o le ulufale atu i nisi o le cryptocurrency ua leiloa, ma o nisi ua nonofo i atotupe a le au teu tupe teu tupe o le a latou teuina mo le tele o tausaga i le faʻamoemoe o le siʻitia o le fua.
  2. O le faʻateleina o numera o setete iloa Bitcoin ma faʻatulafonoina le faʻasalalauina o tagi i luga o la latou teritori. I le tele o atunuʻu, e mafai ona totogi ma bitcoins, faʻapea foʻi ma auala faʻaeletoroni totogiina ma tupe fiat. Totogi i cryptocurrency mo eseese o oloa ma tautua ua taliaina i le tele o faleʻoloa i le salafa o le lalolagi. E le gata i lea, o le aofaʻi o atunuʻu e taliaina bitcoins mo totogiina o loʻo tupuola pea.
  3. O le aofaʻi o manaʻoga mo cryptocurrency ua faʻateleina ↑. Ole mea taua lea e afaina ai le taua ole bitcoin. I le faaiuga 2017 tausaga le sili atu o le fua faatatau o lenei cryptocurrency 20 000 tala... E ui lava i le mea moni na i ai se toso i tua i le tausaga na sosoʻo ai, tele faʻapitoa i le matata o mea tau tupe ua mautinoa o le lata mai le lumanaʻi o le a toe foʻi le taua o le bitcoin i le tulaga tutusa. O le sili atu ↑ le numera o tagata teu tupe teu teu tupe teu i le faʻatauina o bitcoin, o le maualuga ↑ lona tau.

Ou te fia faʻaopopo!

I le taimi o le maina, o tau o punaʻoa eseese o loʻo faʻatinoina, mai le mea o loʻo faʻavae ai tau. Ile taimi lava e tasi, ole tau ole eliina o loʻo tupu pea. O lona iʻuga, o le taua o le bitcoin lava ia e faʻateleina foi.

O le mautinoa o le saogalemu o bitcoin ua fausia ona o mea nei:

  1. Tulaga maualuga o le puipuiga. O le cryptocurrency o loo i lalo o se puipuiga mautinoa mai le pepelo;
  2. Matuia faʻamaoniga o feuiaiga uma. Mo le faʻagaioiga e faʻamaonia e le iunite, a itiiti mai 2ana faʻamaoniga;
  3. O le faigata o le maina. I aso nei, o le mining Bitcoin e manaʻomia ai le faʻatauina o mea taugata. Tele o tagata e teu tupe fia afe o tala ile faʻatulagaina o se faʻatoʻaga e aunoa ma le fefefe neʻi leiloa.
  4. O se maualuga maualuga o manaʻoga mo bitcoins luga fefaʻatauaiga ma fesuiaʻiga ofisa. Faʻamaumauga faʻamaonia e sili atu mea o loʻo faia ma cryptocurrency i minute uma 100 fefaʻatauaiga. O la latou numera o loʻo tupu pea.
  5. Maualuga tulaga o le faʻatuatuaina faʻatuatuaina. Le suia o le algorithm o le faʻagaioiga o le cryptocurrency, faʻamaoniga a itiiti mai 90% o sui auai o fesoʻotaʻiga.

Fesili 3. O fea e aumai ai bitcoins?

O loʻo tuʻuina atu e le malo tupe mataga. I se tulaga le saʻo, o le aoga o le mataupu e fesoʻotaʻi ma le tele o auro ma fesuiaiga o tupe mai fafo. Ae ui i lea, o le moni moni o le emission ono le faʻatapulaʻaina: o le setete lolomiina o le tele o tupe e pei ona manaʻomia.

E le pei o tupe fiat, bitcoins e le fesoʻotaʻi ma soʻo se atunuʻu i le lalolagi. O tupe siliva fou ua fausiaina o se iʻuga o le tautuaina o le upega tafaʻilagi totogi e komupiuta.

Soʻo se feutanaiga e tatau ona faʻaopopo i komupiuta uma e fesoʻotaʻi i le Bitcoin cryptocurrency network. Peitai, ae le i faʻaopopoina faʻamatalaga i le lesitala, e tatau ona faʻamaonia ma saini. Ile mea lea, e tatau ai i miners ona fuafua se saini, o se mea faigata tele ile komipiuta. Mo le faʻatinoina o ia faʻatatauga, e maua e le tagata e mauaina taui pei o se sea o bitcoin.

Mo se tagata maina, o lenei gaioiga e foliga mai o le aoga tulagalua: o lana komipiuta tutoʻatasi na te faia faʻatatauga, ma na te mauaina ni bitcoins i lana teuga tupe. O meafaigaluega e foliga mai o le mining cryptocurrency, ae o le mea moni naʻo encrypts ma saini isi fefaʻatauaiga a isi. E taʻua lenei faiga maina.

O le mea moni, e le o bitcoins latou lava na faʻamauina, ae o saini e puipuia ai le faʻatautaia pisinisi. Cryptocurrency i lenei gaioiga galue o se taui mo le galuega.

Bitcoins o se fou fou mataupu i le tulaga tau tupe. O le mea lea, e tele fesili e tulaʻi mai i le faʻagasologa o le suʻesuʻeina.

Matou te fautua atu e maimoa i se vitio o loʻo faʻamatala auiliili mai poʻo a bitcoins i ni faaupuga faigofie, pe a o latou aliaʻe mai ma o ai na faia latou:

Ma le vitio "Faʻafefea ona faia cryptocurrency - metotia faʻamaonia + faʻatonuga":

📌 Afai o i ai pea au fesili e uiga i le bitcoin, ona e fesili lea ia i latou i faʻamatalaga o loʻo i lalo. Matou te faʻafetai foʻi pe a e faʻasoaina atu tusitusiga i au upega tafailagi i au uo. Seia oʻo i le isi taimi i luga o laupepa i luga ole laiga mekasini Manatu mo le Ola.🤝

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: MAKE $200, $500, $1,000 DAILY ON - INSTANT WITHDRAWAL - PAYMENT PROOF!!! (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com