Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Island of Brac i Croatia - o fea e malolo ai ma mea e vaʻai ai

Pin
Send
Share
Send

O le motu o Brac (Croatia) o se nofoaga mafanafana i le ogatotonu o le Adriatic Sea, o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia mo tafaoga: nofoaga taʻutaʻua taʻutaʻua, taulaga anamua ma le mauoa o talaʻaga, faʻapea foʻi ma tagata agalelei. Afai o ata o le motu Croatia o Brac ua leva ona tosina mai ou mata, ua oʻo mai la i le taimi e alu ai i se tafaoga tafaoga i lenei nofoaga manaia!

Faʻamatalaga lautele

O Brač o se motu o Croatia o loʻo tu i le loloto o le Sami Adriatic. O lona vaʻaiga e 394.57 km2, ma lona umi e 40 km. E le gata o se tasi o sili ona matagofie atumotu i le Adriatic, ae o le lona tolu sili ona tele mulimuli ane Krk ma Cres. O le tumau tagata o le motu e tusa ma le 15,000 tagata, ma i le taumafanafana, ma le taunuu mai o turisi, lenei fuainumera faaluaina.

E i ai le tele o taulaga i luga o le motu, o le sili ona tele o Supetar (i matu), Pucisce (i matu-sasaʻe) ma Bol (i saute).

Matafaga o le motu o Brac

O Croatia e taʻutaʻua i ona matafaga tetele ma mama, e mafai ona maua i toetoe o vaega uma o le atunuʻu. E toʻaitiiti lava i latou i le motu o Brac.

Pučishka - Pučišća

O le matafaga o Pučiški e masani ai mo Croatia - o se maʻa paʻe paepae ma apitaga faʻalelei mo le sologa lelei i totonu o le vai. E iai foʻi malaga masani i le sami - maamaʻa. Faʻafetai i tagata o le atunuʻu, o le vai i Puchishka e mama tele.

Atinae Eseese: o loʻo iai taʻele ile matafaga ma tele faleʻaiga ma faleʻaiga ile folauga. Faʻamalu ma sun loungers e mafai ona mautotogi latalata ane.

Povlya - Povlja

O le isi tamaʻi taulaga i le motu o Brac o Povlya. Lenei, pe a faʻatusatusa i Puchishka, o le sami e toʻafilemu, ma le tele o matagofie ma malu faga. O le vai iinei e matua mafanafana ma mama, ma e toʻaitiiti tagata tafafao maimoa nai lo isi nofoaga faʻaauau a Croatia. O le ulufale atu i le sami e maʻamaʻa.

Ae mo atinaʻe tetele, o loʻo iai potu malolo o le la ma faʻamalu i luga o le matafaga, ma e tele foʻi faleʻaiga lata ane.

Zlatni Rat, poʻo Golden Cape - Zlatni Rat

O le matafaga autu i le motu o Brac o Zlatni Rat, o loʻo tu i le itu i saute o le taulaga o Bol. Ole nofoaga lea e sili ona lauiloa ile tafaoga mo turisi ma tagata lautele. O le vai iinei e mama, ae ui i lea, ona o le tele o tagata, e masani ona e vaʻaia lapisi faʻataʻoto, ae, e ui lava, e vave aveʻese.

Lenei o le sili ona maeʻa matafaga i luga o le motu i tulaga o aseta. E i ai mea uma e te manaʻomia mo se nofo lelei nonofo ai: timuga, sun loungers, faamalu, faʻapea foʻi ma le tele o faleʻaiga ma faleʻaiga. O loʻo iai foʻi totogi totogi e le mamao mai le matafaga (100 kn ile aso).

O tagata femalagaaʻi ua leva ona fautuaina e asia lenei nofoaga i le taeao poʻo le tuanaʻi o le 6 i le afiafi - i le taimi nei e toʻaitiiti lava tagata, ma o le la e matagofie auro o galu.

Matafaga Murvica

O Murvica Beach o se tasi matafaga mafanafana i le taulaga o Cro, Bol. O lenei o se toʻafilemu ma mafanafana nofoaga e malolo ai. O le vai iinei e mama tele ma e le o tele turisi e oʻo mai i le taimi nei. E i ai le togavao paina lata ane, lea e lelei e malolo ai mo i latou e le fiafia i le sasaina o le la. O leisi faʻaopoopoga o lenei nofoaga o le auala matagofie i le matafaga, e ui atu i tovine taʻutaʻua.

I tulaga o mea tetele, pei o le tele o matafaga i Croatia, o loʻo i ai ni nai faleʻaiga ma paka maua fua. E mafai ona mautotogi lata ane potu malolo ma faamalu.

Lovrecina Bay (Postira)

O le lona lua sili ona lauiloa matafaga mulimuli ane Zlatni Rat o Lavresina Bay i Postira. E mafai ona taʻua o le vao, ae e toʻatele tagata tafafao maimoa mai i inei, ma e ausia e le matafaga mataʻupu uma: e mamā le vai ma nofoaga lata ane, ma e matagofie foʻi vaʻaiga. O le mafuaʻaga mo le lauiloa o lenei nofoaga ona e na o le pau lea o le matafaga oneone i le motu o Brac. Aiga ma tamaiti e tatau ona fautuaina lenei nofoaga - e papaʻu le sami ma e oʻo foi i tamaiti laiti e mafai ona sao saogalemu i totonu o le vai.

I tafatafa ane e lua tamaʻi faleʻaiga ma paka totogi (23 kunas ile itula). Talofa e, e leai se faletaele poʻo se faletaele.

Matafaga matafaga

Le isi matafaga e uiga i. Brac i Croatia e tu latalata i le taulaga o Sumartin. O le vai iinei e mama, ma o le matafaga lava ia o tamaʻi maʻamaʻa. Tele turisi e talitonu o se tasi lenei o matafaga sili ona lelei i Croatia - e le toʻatele tagata, ma e i ai foʻi faleʻaiga ma leai se paka e paka ai lata ane. Ua faapipiiina potu malolo mo le la ma faamalu. E iai le faleuila ma le potu taele.

Mai lenei nuʻu e mafai ona e alu i se tafaoga i le laueleele tele o Croatia - o le lauiloa ata faʻafiafia nofoaga o Makarska.

Nofoaga ma tau

Brac i Croatia o se lauiloa turisi nofoaga i le taumafanafana, o lea faletalimalo potu tatau ona tusi ia le itiiti ifo i le tautotogo, ma sili atu ona lelei i le taumalulu.

  • O le filifiliga sili ona taugofie mo apitaga mo lua i le faletalimalo 3-fetu o le 50 euro (i le maualuga vaitau).
  • O le tau o le ola i se fale mautotogi amata mai 40 €.
  • O le tau masani o le po e nofo ai i le faletalimalo 3-4 * o le 150-190 euro. O lenei tau ua aofia ai le 'aiga o le taeao ma le' aiga o le afiafi, faʻapea foi ma le avanoa e faʻaaoga ai le matafaga i le faletalimalo mo fua.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Mataaga ma faʻafiafiaga

Vidova Gora

Vidova Gora o le pito sili ona maualuga o le Adriatic. O lona maualuga e 778 mita i luga o le sami. I aso nei o se maitauva vaʻaia lea e vaʻaia ai tuaoi o taulaga ma motu, tovine ma vaitafe vaʻaia i se tepa tasi.

I le auala, o le olaga i luga o le mauga o loʻo amata pea ona tumu: e i ai satelite ipu ma se faletalimalo. Ma o faʻatafunaga o se ekalesia tuai o le 13-14 senituri o loʻo tosina mai pea turisi iinei.

Blaca

Blac o se tasi o mataʻaga sili ona manaia e le gata i le motu, ae i totonu o Croatia. Lenei o se anamua monastery vaneina i le papa. O uluaʻi taʻua mai ai, na amata mai lava i le senituri lona 16 - i na taimi na nonofo ai monike iinei, o e na aʻafia i le numera, astronomy ma le tusiaina o tusi. Na faʻaauau lenei mea seʻia oʻo i le 1963. Ina ua mavae le maliu o le monike mulimuli, le monastery liliu i se falemataaga, ma o aso nei o asiasiga e faia iina.

Ae ui i lea, e aoga le alu i le monastery anamua e le gata e aʻoaʻo ai e uiga i le olaga o monike, ae ia fiafia foi i le matagofie o le fale ma le tuaoi togalaau. I le auala, o le alu i le monastery e le faigofie tele e pei ona foliga mai i le taimi muamua: o le auala mai le vae i le fale lava ia e alu ai tusa ma le itula. O le mea lea, o tagata femalagaaʻi ua i ai le poto masani e fautuaina le ofuina o ofu mananaia ma seevae malo.

Le tuatusi: West End, Bol, Brac Island, Croatia.

Atonu e te fiafia i: Trogir - o le a le mea e vaʻai ai i le "'aʻai maʻa" o Croatia.

Asiasi i le Uaina Tofoina Brac & Olive Suauʻu Brac ma Senjkovic Winery

E tele togāvine matagofie ma togaolive o loʻo i le motu o Brac, o lona uiga e tele togāvine e faʻatautaia ni tafaoga mo turisi. O se tasi e sili ona taʻutaʻua o le Wine Tasting Brac & Olive Oil Brac. Lenei o se aiga-tamoe solofanua ma se tamai tovine ma lelei-natured tagata e ona.

A maeʻa taunuʻu, e valaʻaulia loa turisi i le laulau ma ofo e tofo i uaina eseese. Mulimuli ane, o le au asiasi e togafitia i se meaʻai, autu autu ma meaai suamalie. I le taimi o le taumafataga, e masani ona talatalanoa le au talimalo i talaʻaga uma o le uaina ma le taimi ua tuanaʻi o Croatia.

O le lona lua sili ona lauiloa solofanua i le motu o Brac o Senjkovic Winery. E talimalo talimalo ma talimalo foʻi tagata talimalo iinei.

Muamua, o se maimoaga maimoa taamilo e faia faʻapitoa lava mo turisi: latou te faʻaalia tovine, faʻamatala mea moni mananaia e uiga i le faia o uaina ma e uiga i le motu atoa. Ina ua maeʻa lena, amata le tofoina o le uaina: na faʻatutu e le au talimalo le laulau mauoa ma ipu masani mo Croatia ma ofo e iloilo a latou uaina.

O le asiasi i fale e gaosi ai vine e sili ona lauiloa i tagata tafafao maimoa, aua o ia malaga e fesoasoani e le gata i le aʻoaʻoina o mea lilo o le faia o uaina, ae ia malamalama lelei foi i le olaga o tagata masani o Croatians.

  • Le tuatusi Uaina tofoina uaina Brac & Olive Suauu Brac: Zrtava fasizma 11, Nerezisca, Island Brac 21423, Croatia
  • Le tuatusi Senjkovic Winery: Dracevica 51 | Dracevica, Nerezisca, Brac, Croatia

Oe o le a fiafia: O Omis o se 'aʻai anamua i totonu o mauga o Croatia ma se faomea taimi tuanaʻi.

Fanuatanu o Supetar

O Supetar o le taulaga pito tele lea i le motu o Brac, o lona uiga e iai foi le fanuatanu tele iinei. O loʻo tu tonu i le talafatai, peitaʻi, e pei ona matauina e turisi, o se sili ona matagofie ma e leai se faʻanoanoa i lenei nofoaga. E masani ona tele moli o loʻo tutu ii, e latalata ile teuteu lelei o fugalaʻau ma fugalaʻila pupula, ma o tuʻugamau latou e faia ile papaʻe maa.

O le teuteuga autu o le fanuatanu o le kiona-paʻepaʻe mausoleum - o lona le masani ai foliga na vave ona tosina mai tagata. E tatau ona fai atu o tuugamau uma iinei e sili ona matagofie: o loʻo i ai faʻatagata o agelu ma le au paia latalata i le tele.

Ae o le mea e ofo ai, o le Fanuatanu o Supertarsky e asia e le sili atu i le 10,000 turisi i tausaga taʻitasi, ma o le toʻatele o latou e manatu i ai o le mea taua lea o le motu.

O fea e maua ai: Supetar Bb, Supetar, Brac Island 21400, Croatia.

Tau ma le tau o afea le taimi sili ona lelei e o mai ai

O Brač o se nofoaga lelei mo se tafaoga i le matafaga i le taumafanafana ma o se malaga i soo se taimi o le tausaga. O le averesi o le vevela ia Iulai e tusa ma le 26-29 ° С, ma ia Ianuari - 10-12 ° С.

O le vaitau aau e amata ia Me ma tapunia i le amataga o Oketopa. E seasea maua le leaga ole tau ile motu ole Brač, o lea e le tatau ai ona e popole ile maualuga ole galu male vevela ole vai.

Afai o lau sini o se tafaoga i le matafaga, ona e alu lea i Brac mai ia Me ia Oketopa, ma e mafai ona e sau i Croatia ma se maimoaga taamilo i soo se taimi o le tausaga.

Faʻafefea ona e alu i le motu mai Split

E naʻo le motu o Brac e mafai ona e oʻo iai mai le vaelua i vaʻa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e taunuʻu i le Jadrolinija ferry terminal i Split (o loʻo tu i le itu tauagavale o le faga) ma alu i se vaʻa e agaʻi atu i Supertar (o le nofoaga pito sili ona tele i le motu o Brac). O tiketi e mafai ona faʻatau vave ae leʻi tuʻua le ofisa o le ticket ticket. Tau mo le lua - 226 kn. O le tau e aofia ai foʻi le felauaiga o se taʻavale.

E faʻasolosolo vaʻa e faʻaalu i le 2-3 itula faʻamoemoe i le vaitau. Ole taimi ole malaga e 1 itula.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

O le asiasi atu iinei, oe o le a talitonuina o le Island of Brac (Croatia) o se sili lelei nofoaga e malolo ai ma le aiga atoa!

Faʻafefea mai le pito i luga o le matafaga sili ona matagofie i luga o le motu o Brac i Croatia - maimoa le ata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Supetar u0026 Sutivan Brac. Brač Croatia. 4K (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com