Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona Avea ma se Hacker - Laʻasaga i lea Laasaga Fautuaga & Vitio

Pin
Send
Share
Send

Tele o tagata e faʻaaogaina le initaneti e fiafia i le faʻafefea ona avea ma tagata soli mai le valu ma le mea e amata ai. E masani lava o tagata faʻafiafiaina i lenei mea fiafia o tama talavou, o le averesi o tausaga e 16-20 tausaga.

E iai le talitonuga a le autalavou o le tagata solia ose masini komipiuta, ae o se mea sese lea. O le mafuaʻaga lea, ae e te leʻi faʻatautaia lenei galuega, ou te fautua atu ia e malamalama i le mea e taʻua o le hacker.

O se hacker o se pito i luga-vasega polokalama e galue ma sauni-faia polokalama ma iloa lona mafaufau i le faʻaaogaina o gagana polokalame.

Mo nisi tagata, o le galue o se ituaiga olaga. O ia faanaunauga e masani ona faʻataʻoto mai ao laiti. I se sili atu lautele, o lenei faʻapitoa faʻapitoa i polofesa hackers. Saili pe faʻafefea ona avea ma se tasi o latou i lalo.

  • Faʻataʻitaʻi faʻavae o polokalame. O lenei tomai o le a fesoasoani ia te oe ausia lau sini. E tusa ai ma polofesa, e mafai moni lava le suʻesuʻeina o laupepa faʻamaumauga i a oe lava i le fale, pe a fai e te faʻaaluina le tele o le taimi e mafai ai e suʻesuʻe ai mea, polokalame gagana ma komepiuta tekonolosi.
  • O faʻavae o polokalame e i ai le tutusa fausaga ma mataupu faʻavae. E tatau ona e aʻoaʻoina le tele o gagana i polokalame. E aofia ai PHP, MySQL, Java ma isi.
  • I tua atu o polokalame o polokalame, ia e mautinoa e te masani ai i faʻagaioiga e foliga saʻo i le taimi muamua na e tilotilo ai. Nei o UNIX ma Linux tulaga. E le galulue le au hackers ma Windows firmware.
  • E taumafai le au Hackers e galue lelei i luga o le upega tafailagi, e aofia ai mea e sili atu nai lo le talanoa ma uo. Afai e te manaʻo moni e avea ma se ace moni, e tatau ona e mauaina le tele o le poto, ma naʻo le Initaneti o le a fesoasoani. Aʻoaʻo pe faʻafefea ona galue le 'upega tafailagi i le lalolagi ma faʻailoa le mafuaʻaga e lafo ai e le tagata o tausia ni tautua HTTP, faʻafefea ona fesoʻotaʻi le browser ma le server, ma isi mea. A aunoa ma lenei malamalama, e te le tau faʻamoemoe i se iʻuga lelei.
  • Piki i luga se polokalame polokalama. O le a ou lapatai atu ia te oe i le taimi nei o le filifilia o le sao mea faigaluega polokalama e le faigofie, ae o le malosi manaoga o le a faafaigofieina le galuega. Saili ni compilers ma assemblers e amata ai. O fofo muamua e faʻaliliu le polokalame code i se tutusa polokalame. Ole filifiliga lona lua ole polokalame e faʻaliliuina polokalame i faʻatonuga ole masini.
  • Oe le mafai ona faia e aunoa ma se lelei tusitusiga faʻatonu e faʻatagaina oe e fausia ma fesuiaʻi tusitusiga tusitusiga, vaʻai, lolomi ma saili tusitusiga tusitusiga.
  • E manaʻomia se faatonu faʻapitoa, e fausia ma toe fesuiaʻi ai le tulafono autu o polokalame. Lenei fofo mafai ona avea ma se tutoʻatasi polokalama poʻo se vaega o se atinaʻe siʻosiʻomaga.

Ua ia te oe lau muamua aitia o le faʻafefea ona avea ma se tagata solia. Afai e te faʻamoemoe e fausia se galuega, e le afaina le aʻoaʻoina o isi gagana ese. Fautuaina e le au atamamai le faʻatauaina faapitoa o le Igilisi, aua e lautele faʻaaogaina i luga ole upega tafailagi.

Faatonuga vitio

I le aotelega, ou te maitauina o le finafinau faʻatasi ma le malamalama i le sini ma le agavaʻa e faʻatino ai aitia o le a faʻatagaina ai oe e avea ma se hacker manuia. Moni, e sili atu le galue i totonu o le tulafono, talu ai leaga osofaʻiga o se solitulafono.

Faʻafefea ona avea ma se hacker mai valu

O le galuega o se faʻapolofesa hacker e sili ona manaia. 'Upega tafaʻilagi, gaoia o faʻamatalaga taua, gaoi o tupe, ulufale, faʻamatalaina o mea lilo. O avanoa o se moni hacker e le uma. A o lona igoa, e natia ma le faaeteete.

E tosina tagata talavou i gaioiga malosi e gaoi faʻamatalaga ma hack sites. Ae, latou te le amanaʻia o ia gaioiga e masani ona tatau ona tali atu i luma o le tulafono.

E le masani ona aʻafia ni gaioiga faʻatulafono i galuega, ma o le mea moni lea. Afai e te manaʻo e galue i le komepiuta fanua, tele kamupani o le a faʻaaogaina au auaunaga. Ma e leitioa, aua o se hacker o se muamua-vasega IT faʻapitoa.

E pei o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, faʻapotopotoga ma tele faletupe mananao e vaʻai i se faʻapolofesa hacker i lo latou setete. O faʻalapotopotoga e puipuia faʻamatalaga maaleale e faʻaaogaina ai tekonolosi komepiuta, ma o se tagata faʻapitoa e mafai ona ia mauaina ni puipuiga lelei ma puipuia ai le gaoi o faʻamaumauga.

Naʻo le atinaʻe e oe lava o le a fesoasoani e saili se galuega. O le a ou faʻasoa atu ni nai fesoasoani, ma o la latou fesoasoani o le a e latalata atili ai i lau miti, masalo, ma iloaina ai.

Laʻasaga i lea laʻasaga fuafuaga fuafuaga

  1. Tomai masani... Muamua lava, ia e iloa le Initaneti, aʻoaʻo le uiga o ulutala eseese, aʻoaʻo le tele o autu mataupu ma malamalama i le fegalegaleaʻi o tagata vaʻai ma tautua.
  2. Gagana faʻapolokalameina... Totogi faapitoa i le aʻoaʻoina gagana polokalame. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tutorials, lea tele i luga o le Initaneti, aʻoaʻo pe faʻafefea ona tusia ni faigofie polokalama. Faʻatasi ai ma se taumafaiga laitiiti, oe o le a faʻatautaia polokalame polokalame, ma i le lumanaʻi o le ai ai se avanoa e faʻaleleia atili ai latou.
  3. Afai e te moemiti i le galue o se hacker, faʻalogo faʻapitoa i le aʻoaʻoina o le hypertext markup gagana e taʻua o le HTML.
  4. Igilisi... Oe le mafai ona faia e aunoa ma le malamalama i le Igilisi. O lenei gagana e faʻaaogaina e tautua uma i le lalolagi. O le mea lea, o le umiaina o ia e faʻamalosia.

O manatu e fa o loʻo faʻamatala atu i luga o le a fesoasoani ia te oe e faʻapitoa tomai masani. Ina ua uma ona feagai ma le galuega, alu i le suʻesuʻega o polofesa mataupu ma subtleties o hacking. O le mea e lelei ai, o le Initaneti e tumu i faʻamatalaga i luga o le aso autu.

Faalogo i fautuaga o le a ou tufatufaina atu. Talitonu mai ia te aʻu, o le a latou fesoasoani ia te oe ia maua le polofesa, aʻoaʻiga, tumau ma filiga.

  • Taua lou taimi ma au paaga... Ia mautinoa e faʻasoa au mea na ausia i ou "uso i lima".
  • Faʻaaloalo i le Tulafono... Ua i ai i le au hackers a latou lava code e faʻasa ai le tuʻuina atu poʻo le toe avatua. A faʻapea na e mafaia ona faʻamalosi le polokalame a seisi, logoina le ana ia mafai ai ona ia galue i le puipuia o lana faʻamatalaga.
  • Aveese mafaufauga faʻavae... E le tatau i se hacker ona mafaufau i se auala faʻavae. E tatau ona ia te ia le agavaʻa e vave ma masani ai ona maua tali.
  • Fesili atu mo se fautuaga... Afai e le o manino se mea, aua le faʻatuai e fesili mo se fautuaga i luga o le autu autu. Afai na e foʻia le faʻafitauli oe lava, taʻu i au uo e uiga i le fofo algorithm. O le a latou faia foʻi le mea lea i le lumanaʻi.
  • Mulimuli i le metotia... O le komupiuta o se mea ola ma o se uo vavalalata a le IT faʻapitoa. O le mea lea, komipiuta meafaigaluega, tumau tulaga, komipiuta poʻo le netbook manaʻomia le tausiga.

Ia vave taunuʻu lau faʻamoemoe pe a fai o le au a au paʻaga e faʻatumuina i le onosaʻi ma taimi paganoa. O aso uma e tatau ona e faʻatonutonuina faʻamatalaga fou, lea e aumaia ai le poto masani.

Vitio fesoasoani

https://www.youtube.com/watch?v=XvmZBQC6b-E

E sili le galo ile taʻaloga komipiuta. Faʻaalu lou taimi avanoa e maua ai le poto o le a aoga i le lumanaʻi. Ia mautinoa e faitau le Criminal Code e 'alo ese ai mai se tulaga le lelei.

Faʻafefea ona avea ma se hacker le mea e amata ai

Faʻaauauina le autu o le tusitusiga o lenei aso, tatou vaʻai i laʻasaga autu o le toleniga e aʻoaʻo auiliili pe faʻafefea ona amata ina ia avea ma se hacker.

I ata tifaga, tagata solia solofanua i totogiina polokalama, 'upega tafaʻilagi a le malo faʻalapotopotoga, tele faʻalapotopotoga, ma falefaigaluega fale. O le autu mafuaʻaga o hacks o le taua faʻamatalaga poʻo tupe. O le mea moni, e le o mea uma e matua faigofie.

O se hacker o se masani programmer o ia e mafai ona talepeina polokalama code. Peitai, e i ai isi ana sini. Na te le saili e taofi le taua o faʻamatalaga ma faʻatau atu mo tupe tetele i luga o le maketi uliuli. I le taimi o hacks, o se tagata faʻapitoa faʻamasani i le mataupu faʻavae o le faʻagaioiga o se faʻapitoa polokalama, suʻesuʻe le tulafono e suʻe ai pu, fausia se analogue poʻo se tutusa polokalama.

E toʻatele e manatu o tagata faʻataʻavalevale o ni tagata solitulafono e soli ma faʻaleaga, o lea e i ai "tagata faʻapitoa" e le o ni tagata faʻatau, ae taumafai e taʻitaʻia se ituaiga olaga faʻapena. E oʻo lava i le tagata amata e mafai ona afaina ai se upega tafailagi poʻo se komepiuta pe a ia faʻaaogaina se tusitusiga leaga e faʻafoliga o ia o se polokalame ma tuʻuina i luga o upega tafailagi.

I le olaga moni, o se faʻafitauli le feiloai ma se moni polofesa i lenei matata. O se tagata poto masani i le hacker o le a le taʻuina atu ia te oe le mea na te faia. E galue na o ia aua na te iloa o na gaioiga e mafai ona faʻasalaina.

  1. Onosaʻi. Manatua o le faʻatautaia o tomai e tele tausaga.
  2. Totogi faapitoa i le aʻoaʻo faatatau matematika faʻaaogaina. Talitonu mai ia te aʻu, oe le a mafai ona avea ma se hacker aunoa ma le matematika iloa.
  3. Ia mautinoa e faʻatau tusi i le faʻagaioiga o polokalame, polokalama faakomepiuta, saogalemu faiga.
  4. Aʻo e faʻailoga ma fausia ni polokalame faʻailoga e aunoa ma se fesoasoani mai fafo. O le galue e aunoa ma nei tomai e le mafai.
  5. Faitau mekasini faʻasologa, asiasi i 'upega tafaʻilagi ma fonotaga faʻapitoa e tuʻuina i hacking. Punaoa o faʻamatalaga o le a fesoasoani i le tagata lava ia-atinaʻe.
  6. Taofi se tusi o mea. Faʻamaumau lau faʻamaumauga manuia ma faʻamanuiaga. I le aluga o taimi, o le a e maitauina le agavaʻa ua faʻaleleia atili.

Sauni mo se taimi umi ma faigata faigata aʻoaʻoga i le fale. Na o le pau lea o le auala e faʻatoilalo ai le tumutumu ma solia stereotypes. Manatua, e tatau ona e galue i totonu o le tulafono.

Vitio

Ou te faamoemoe o le tala o le a fesoasoani, ma oe, a maeʻa faitau mea, o le a vave maua le manuia.

Aua neʻi galo o se faʻasalaga solitulafono le faia pe toe teuteuina o polokalame e oʻo atu ai i le faʻatulafonoina o kopiina, poloka poʻo le faʻaleagaina o faʻamatalaga taua. Mo ia gaioiga, e mafai ona falepuipui i latou mo le 3 tausaga ma faʻasalaina i se tupe mama.

Afai o gaioiga e mafua ai ni faʻalavelave matuia, o le a atili mamafa le faʻasalaga. O le mea lea, ae e te leʻi alu e galue, ia mautinoa ia mafaufau pe mafai ona e teteʻe atu i faʻaosoosoga ae le kolosi le laina o le tulafono. Manuia le toe feiloaʻi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Call of Duty: Mobile - Hacker Class (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com