Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O fea e aveʻese ai meaafale teuina i le taimi o le toe faʻaleleia, sili ona lelei aitia

Pin
Send
Share
Send

Tulaga pe a manaʻomia le toe faʻaleleia i se fale mautotogi tumu i meaafale e masani ai. Atonu e eseese mafuaaga. O se tasi na lolovaia e tuaoi mai lugā, ma na filifili se tasi e suia faʻanatinati totonu totonu. O le teuina o meaafale mo le vaitaimi o le faʻafouga ua avea ma se faʻafitauli faigata mo le toatele. E tele filifiliga mo le tuʻuina o meaafale, e tofu lava le mea ma le lelei ma le le lelei.

Teuina o ituaiga

A amata loa ona lipea se fale mautotogi, tagata uma mafaufau e uiga i le saogalemu o meaafale. E leai se tasi e manaʻo e vaʻai i se faʻafouga i totonu e faia se totogi i luga o sofa, nofoa faʻataʻavalevale ma moega. Afai e te tuua meaafale i totonu o le fale, ona o lenei o le a matua aʻafia ai le saoasaoa o galuega toe faʻaleleia, ae le mo le sili atu. E sili le teu o le fale siosiomaga i fafo atu o le toe faʻaleleia nofoaga.

I tuaoi poʻo aiga

Afai oe uo ma tuaoi, atonu, o se tasi o latou o le a malilie e teu mea ma meaafale mo le umi o le toe faʻaleleia. O lenei filifiliga e lelei aua e te le tau totogia le tuʻuina o sofas, wardrobes ma mea laiti. O le a le manaʻomia le faʻaaogaina o le tautua a tagata faʻataʻitaʻi faʻafesuiaʻi, aua e mafai ona e aveina se moega poʻo se nofoa i luga atu o le sitepu oe lava.

O se filifiliga i le teuina ma tuaoi o le fale o aiga. Afai o se tasi o latou i ai se potu avanoa, ona mafai lea ona e fesili mo le faʻatulagaina o meaafale mo se vaitaimi faapitoa o le taimi. Ma le mea lea, o le meatotino o le a i lalo o le vaʻavaʻaia vaʻavaʻaia vaʻavaʻaia.

I soo se filifiliga, e te le tau totogia ni meafale faigofie, ae e tatau ona e sauniuni mo le mea moni i le lumanaʻi aiga poʻo tuaoi o le a faia se faʻapena talosaga. O le le lelei o lenei teuina o le ono iai o manu ma tamaiti laiti, lea e mafai ona faʻaleagaina faʻafuaseʻi meaafale. O le faʻatamala i mea totino a seisi tagata e le tuʻueseina.

Fale taumafanafana po o faletaavale

O lenei filifiliga mo le teuina o meaafale i le taimi o le toe faʻaleleia o se faʻamuamua mo le tele o tagata. Toetoe lava o fale mautotogi uma ei ai le taumafanafana fale poʻo fale garage. I le avea ai o se filifiliga mulimuli, oe mafai ona faʻaaoga matua. O le lelei o lenei filifiliga o saoloto nofo ai, le faʻatapulaʻa vaitaimi. Afai o le fale inisinia o loʻo i totonu o le fanua o le fale, lea o taimi o meaafale o le a avanoa i taimi uma.

Le lelei:

  • Meafale e tatau ona tuʻuina atu i le faletaavale poʻo le fale taumafanafana, ma i luma atu o le a manaʻomia e faʻamavaeina;
  • E manaʻomia se mea lelei e teu ai kapoti, afifi ma sofas mai le susū ma le malulu, aemaise i le taumalulu;
  • I le taimi e teu ai, oe manaʻomia le vaʻaia o le puipuiga e ala i se loka poʻo se faʻailo.

Totogi se atigipusa faapitoa

O le teuina le tumau o mea ma meaafale i nofoaga faʻapitoa e sili ona talafeagai. O le uamea pusa o se potu puipuia ma se ese ulufale, ulufale i lea e tatalaina i soo se taimi o le ao po o le po. E tuʻuina atu i tagata uma a latou lava ki i le taimi lava e uma ai le totogiina. Oe mafai tutoʻatasi fuafua le taimi ma le auala o le faʻaooina atu o lau meatotino.

Polokalama: e mafai ona e tuʻuina uma mea tetele ma laiti; O le susū maualuga ma le vevela o loʻo teuina ile pusa, o lea ole stratification ma suia e le mataʻutia mo kapeneta ma sofa; saogalemu faataamilo i le uati; le mafai e okaina utaina, lau i lalo ma le tuʻuina atu o mea.

Minus:

  • Atonu e mamao mai le fale le fusuaga;
  • Totogi ua molia mo le atoa eria, tusa lava po o le a le numera o aitema;
  • E tatau ona e faʻatonutonuina le utaina ma le lauʻeseʻesega gaioiga.

Avanoa fale teu oloa

O se sili ona talafeagai ma lauiloa filifiliga o le teuina o mea i totonu o fale teu oloa. O le tuua o ni mea i totonu o se potu faʻapitoa e vevela ma puipuia e sefe ma aoga. Totogi e naʻo le vaega na e nofo ai e totogi.

Lelei tele mo se taimi puʻupuʻu ma taimi uumi teuina. Lafoaia o mea i le fale teu oloa, aua le fefe mo le saogalemu o meaafale: afi, vevela paʻu ma lologa e le aofia ai. I se faʻaopopoga i le teuina, e mafai ona e okaina le tautua o le teuina aemaise o mea taua ma maaleale: paʻu sofa, kapoti ma tioata.

Koneteina

Afai e te manaʻo e teu malu ma le taugofie au meaafale i le taimi o le toe faʻafouga, oe mafai ona totogi se koneteina. E faʻaaogaina foi e feaveaʻi ai mea i nofoaafi poʻo vaʻa i le taimi e alu ai.

Tulaga lelei:

  • E mafai ona e filifilia le manaʻoga manaʻomia;
  • Lapo-le-uati saogalemu faʻatuatuaina;
  • O le agavaʻa e tuʻuina se koneteina i le fale mo uta mea;
  • Tau maualalo

O le faʻaletonu o felaʻuaʻiga pusa e aofia ai le le lava o le vevela ma le faʻatonutonu o le susū. E le fautuaina e tuʻua taugata moega ma sofa i se nofoaga mo se taimi umi, aua o le a latou vave leiloa o latou foliga foliga foliga lelei.

Teuina tulafono

Soʻo se meaafale e lamatia i taimi o felauaiga. Tusa lava pe o le a le lapoʻa ma le lelei, sofas, wardrobes, laulau ma isi meaafale mafai ona malepe ma leaga. Ae e te leʻi amataina le toe faʻaleleia, e tatau ona e mafaufau muamua i le tele o nuances o le teuina ma le feaveaʻi o meaafale ina ia mafai ona teuina i le tulaga lelei.

Meaafale a le Kapeneta

O faigata o femalagaaiga e tulaʻi mai lava E faigofie ona feaveaʻia mea i totonu e le mafai ona solo. Ua lava e teu lelei latou, uta i totonu o le taʻavale ma lafo i latou e teu. O le tulaga e sili atu faigata i mea faʻapipiʻiina: kapoti, puipui, faʻaseʻe. Ina ia aumaia i latou i fafo o le fale mautotogi, oe manaʻomia e vavaeʻese ia vaega, afifi ma tuu i latou i se isi pusa. I le taimi o felauaiga, o vaega uma e tatau ona gaugau ma le faʻaeteete, aua e oʻo lava i sina tamaʻi faaletonu o le a le faʻatagaina oe e toe faʻatasia meaafale i le lumanaʻi.

I nisi tulaga, ua lava e afifi ai vaega i pepa iila poʻo le mafiafia pepa. Faitotoa, puipui ma fata o loʻo teuina i se auala faʻapena. Sili atu "maaleale" aitema e pei o atigipusa, uʻamea ma ato palasitika ato e fautuaina e afifi i ni pepa malulu.

A o feaveaia pusa o drawers, kesi ma poʻo aʻai i se foliga le mafai ona solo, e tatau ona e vaʻaia ia tosoina. Ma i le taimi o le minoi e le matala faitotoʻa, ma pusa e le o ese, oe manaʻomia afifi uma aitema i se liʻo i le mea faapipii lipine. E manaʻomia le tuʻuina o se ata i luga o meaafale ma faʻaleleia i nofoaga saʻo ma le mea faʻapipiʻi. Aʻo leʻi teuina, e tatau ona siaki uma kapoti mo mea mai fafo, aua o tamaʻi mea malo i taimi o femalagaaiga e mafai ona faʻaleagaina meaafale mai totonu.

Matou te aveʻese fata, teu i latou i le pepa alumini

Puipuia tulimanu

Ufiufi i le pepa alumini

Meaafale vaivai

O meaafale ufiufi e tatau ona aveʻese. E talafeagai lenei mea e le gata e faʻafaigofie femalagaaiga, ae faʻapena foʻi ona faʻasao foliga vaaia. E sili atu ona faigofie le afifi eseese o aluga nai lo le taumafai e afifi le sofa atoa. O le mafiafia o le polyethylene e talafeagai mo meaafale e faʻamafanafanaina, lea o le a sefeina uma mai le susu ma maosiosi.

Afai o le sofa e faʻafitauli e tatala, ona tatau lea ona gaugau ma nonoa mau i maea poʻo le mea faapipii ina neʻi matala i luga o le auala. Ina ia puipuia le ufiufi taugata o le lapisi mai le palapala i luga o le auala, e mafai ona e faʻaaogaina se ata faʻaloaloa e faʻaloaloa ma fai ai ni foliga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le lautele afifiina, oe mafai ona puipuia poufs ma nofoa faʻaletino, e sili ona faigofie e feaveaia i se le-tuueseeseina fomu.

E fautuaina e muamua ufiufi meafale ufiufi ufiufi i paʻu ma se ie-ituaiga ie. E aoga tele lenei ile tau malulu, aua e mafai ona paʻu le paʻu. O le ie tatau ona faʻasaʻo ma naʻo le maeʻa ai o le fasi meaafale e tatau ona afifiina i se ata. Nisi kamupani faʻapitoa i le felauaiga o meaafale ofo atu e teu sofa ma nofoa faʻapitoa i faʻapitoa puʻeina, e aofia ai faʻapitoa ie ma fusi malosi.

Puipui i se ata

Matou te ufiufi i se ie faʻapitoa

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: AUALA SIMA I MOAMOA; 22 Aperila 2020 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com