Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Kata Noi matafaga - o se tasi o sili ona lelei i Phuket

Pin
Send
Share
Send

Kata Noi o se leai se totogi lautele matafaga tu i le itu i sautesisifo o Phuket, 20 km mai Phuket Town ma 45 km mai le malae vaalele. O le laʻititi o le faga i Kata Noi na le faʻatagaina le atinaeina o vaʻa, talu ai, e le pei o le tele atu matafaga o Phuket, e leai se faifai pea hum o vaʻa afi. I se faʻaopopoga, o le matafaga o loʻo tu i se eria tapunia atoa mai le auala i faletalimalo - ona o lenei nofoaga, malo le lagonaina se soʻoga leo ma foliga mai o le pisi taulaga o se nofoaga mamao ese.

O le tele o le matafaga, vai, ulufale i le sami ma galu

"Noa" i le Thai o lona uiga "laʻititi" ma i lenei tulaga o le igoa e matua talafeagai. O le gataifale e oʻo atu i le 800 m le umi, i itu taʻitasi e faʻatapulaʻaina e se tamai tumutumu maa - o se nofoaga lelei mo se ata e manatua ai le Kata Noi Beach ma le Phuket Island. Ae mo le lautele o le oneone, i le averesi e 50 m, e ui e ono laʻititi teisi ile tai.

E i ai le oneone paʻepaʻe laʻititi ma matua mama, e manaia le savali i luga o ona seevae. O le ulufale atu i le sami e agamalu, e ui o le mea moni i le 5-7 m le loloto e oʻo atu i le 1.5 m.E leai ni maa, o le pito i lalo e sili ona lelei.

O le vai o se malu malu turquoise paolo, ma manino foi manino. E sili atu le malulu nai lo isi matafaga o Phuket - e lelei, aua e mafai ona e sola ese mai le vevela Thai.

I le vaitau e toʻafilemu le sami, e leai lava ni galu. Ae i le vaitaimi o le tau timuga, e pei o matafaga uma i Phuket, o loʻo malosi le galu e oso i Kata Noi - e lelei mo le faaseʻe, ae e le sefe le aau. O vaega e sili ona mataʻutia ua faʻailogaina i fuʻa mumu - latou te lapataʻi le puipuia i le aau i nofoaga ia.

O le mamao o le matafaga ua avea ma mafuaʻaga e toʻaitiiti tagata e asiasi iai: o le mamao i le va o sunbathers mafai ona oʻo atu i ni nai mita. Ma e oʻo atu i le aoauli, pe a oʻo i le tumutumuga o le la, o le aofai o tagata malolo o le a atili maualalo.

Moega o le la ma faamalu, faleuila

O loʻo iai potu malolo i le la ma faʻamalu i le tele o laina i tafatafa o le matafaga, e mafai ona totogi - 2 sun loungers ma le faamalu mo le 200 baht i le aso. Afai e mafai ona e faia e aunoa ma se sunbed i le faʻataʻotoina o se solo i luga o le oneone, ona e le mafai ona pepelo mo se taimi umi i lalo o le vevela o le la e aunoa ma se faʻalu. Ma e matua laʻititi lava laʻau iinei, o lea, e toetoe lava a le mafai ona lafi i le paolo.

Afai e te manaʻo e faʻaalu le aso atoa i Kata Noi, e tatau ona e vave sau i le vave e mafai ai, ina ia lava le taimi e te alu ai i lalo o niu.

E leai ni suiga o fale poʻo taʻele. Pau lava le faleuila leai se totogi o loʻo tu i apefaʻi e agaʻi atu i le matafaga, ae pei o soʻo se faletaele leai se aoga e i ai iina. Afai e talafeagai, oe mafai ona faʻaaoga faleuila i luga o le teritori o le Katathani Phuket Beach Resort - e i ai ni nai potu i le avanoa avanoa.

Faleoloa ma maketi, faleʻaiga ma faleʻaiga

I le vaega o Phuket o loʻo tu ai Kata Noi, e leai ni fale faʻatau tetele ma faʻatau faʻatau. E i ai tamaʻi faleoloa faʻatau atu vai inu ma meaʻai mama.

I luga o le matafaga, o loʻo iai faleoloa faʻatau atu meainu, fualaʻau, pizza. E fealualuaʻi tagata faʻatauoloa, aunoa ma le pisapisaō ma aunoa ma le alaga, ofa atu o oloa eseese: nati, sana vela, tamai mea faʻamanatu.

I le itu tauagavale o Kata Noi, e tele cafe o loʻo tautua ai meaʻai a Europa ma Thai. Faʻatasi ai ma nei kamupani faʻatulagaina, o le "Ta Restaurant" o loʻo tu matilatila - o tau o loʻo iai i le tulaga tutusa e pei ona iai i faleʻaiga lata ane, ae latou te kukaina mea uma ma sili atu le tofo ma vave maua mai. Mo le 1500 baht, o se aiga e toʻa 3 e mafai ona maua se taumafataga lelei i le aoauli: araisa i le fala, moa ma pinia, shrimps i suamalie ma sosi sosi, falai falai ma kaliki ma pepa, papaya salati, mago flambé ma aisa kulimi, 3 fou.

I luga tonu o le matafaga, i le itu tauagavale latalata i maʻa, o loʻo iai le cafe "I luga o maʻa". E matua fatufatuina foafoaina ma natia mai prying mata e vao vao. Nofo i le laulau i le paolo, oe mafai ona faamemelo i le matagofie vaaiga a Thai natura.

E mafai ona e malolo ma fai sau 'aiga matagofie i se tasi o faleʻaiga o loʻo faigaluega i le Katathani Phuket Beach Resort.

Faʻafiafiaga

Kata Noi Beach i Phuket ua fuafuaina mo se fuaina, malolo malolo aso malolo. O faʻafiafiaga uma iinei e amata lava i le taʻoto i luga o le la malologa poʻo le oneone, aau i le sami - i se tulaga aoao, e malolo ai mai le vevesi ma pisi ma pisapisao. E ui lava e mafai ona e tiʻetiʻe i se "faʻi", jet ski, kayak.

I le itu i saute o le matafaga, latalata i maʻa, o loʻo iai aau matagofie - e manaia le aau iina ma se snorkel ma se ufimata, e maitau ai lalo o le lalolagi lalolagi. I luga o le matafaga o loʻo i ai se lisi o scuba kia, seevae, masks, snorkels. Ae o le tele o nei uiga e i ai i se tulaga le lelei, o lea e sili ai le faʻatau o au oe mea e faʻaaoga - e lelei tele taugofie filifiliga i Phuket.

Afai o se tafaoga faʻapea e foliga mai e fiu tele, ma e te manaʻo i se mea e sili atu le malie, e tatau ona e alu i isi matafaga o Phuket.

O fea e nofo ai

E le tele naua faletalimalo e latalata i Kata Noi, ae iai le paketi 2 * ma le au maualuluga 5 *.

I luga o le matafaga o Kata Noi, e faigofie ona e mauaina ni mea e nonofo ai latalata i le sami, i le laina muamua. Moni, o tau o le a fai si maualuga. O le faletalimalo tele e 5 * o Katathani Phuket Beach Resort. E ofaina ana malo: sauna, jacuzzi, vai vai vai, taʻaloga tapolo, tenisi malae, piliati, malae taʻalo mo tamaiti.

  • O le tau o potu faʻalua faʻalelei e amata ile $ 400,
  • I tau maualalo poʻo taimi faʻalauiloa faavaitaimi, o le tau maualalo e mafai ona tusa ma le $ 350.

O se faletalimalo sili ona taugata ma taugata, e amata ai le tau i le aso mai le $ 750 - "Shore At Katathani" 5 *. O se faʻafitauli o vaitafe villas, taʻitasi ma lona lava vaitaʻele tumaʻoti.

O le mauaina o fale taugofie ma faʻaaogaina le vai e le aoga ii - o faletupe faletalimalo e tatau ona suʻea mamao atu mai le sami. O le filifiliga lelei o le "Katanoi Resort" - o se faletalimalo faigofie ma taugofie, e tu i luga o maʻa i le pito o le oneone. O se potu faʻalua sili ona lelei e mafai ona mautotogi ai iina mo le $ 100 i le aso.

O loʻo faʻaalia luga o le Booking.com portal le tele o filifiliga o faletalimalo i Kata Noi ma ata ma iloiloga mai turisi. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei 'upega tafaʻilagi, i luga o soʻo se matafaga o Phuket Island, oe mafai ona vave ma aoga totogi tusi apitaga e i ai se maualuga togi ma o loʻo manaʻomia e tagata tafafao.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu iina

Kata Noi e 45 km le mamao mai le malae vaʻalele, ma le 20 km mai le taulaga o Phuket. O loʻo tu i saute o Kata Beach - vaʻai ile faʻafanua mo le nofoaga tonu o Kata Noi - ma ia e alu iai, e muamua ona e oʻo ile Kata.

Minibuses tamoe mai Phuket Malae vaalele i Kata. Na latou tu i le faitotoʻa o le malae vaʻalele, e 200 baht le tau. Mai le taulaga o Phuket, mai le nofoaga i Ranong Street, e iai le pasi agaʻi i Kata. Ole vaalele muamua ile 7:00, ole mulimuli ile 18:00, ole pasese e 40 baht.

I le auala, e faigofie le ave saʻo o se taxi poʻo se tuk-tuk saʻo ia Kata Noi, e aunoa ma ni fesiitaiga, o le a tau 1000-1200 baht. E mafai foi ona e totogi se taʻavale poʻo se uila afi mo lenei faʻamoemoe.

O Kata Noi ma Kata e vaeluaina e se papa maa, ma e faigata ona savali i le talafatai mai le tasi matafaga i le isi - naʻo le auala. O lenei auala e tusa ma le 15 minute, ae mo nisi tagata e foliga mai e faigata tele: e tatau ona e savali i le vevela, e aunoa ma se paolo, e le gata i lea, e tatau ona e manumalo i se laʻititi aʻe i luga o le maupuepue. E na o le tasi le auala, ae lua faitotoʻa e tau saʻo atu i le matafaga.

O le muamua ulufale i Kata Noi o se faʻasitepu e maualuluga ma sitepu sitepu e alu atu mai le auala saʻo i le amataga o le matafaga, lona itu taumatau matua matuia (pe a e liliu i le sami). E i ai se vaapiapi vaega i autafa o le faasitepu, ufiufi i humpbacked asphalt - nofoaga i le paka, lea e le fautuaina.

O le faitotoʻa lona lua i le matafaga o le a tusa ma le 1 km mai le muamua, pe a maeʻa le Katathani Phuket Beach Resort. O lenei faitotoʻa e tau atu i le ogatotonu o le matafaga, ma e sili atu ona faigofie mo na tagata tafafao e leʻi savavali, ae na taunuʻu mai i se taʻavale mautotogi poʻo se uila afi. E i ai se paka talafeagai ma saogalemu iinei. E fai lava si ateatea, ae a oʻo i le tumutumuga vaitau e mafai ona tumu atoa i felauaiga. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻatali laititi, ma o le a mautinoa lava o le a maua se avanoa avanoa: e i ai lava se tasi e sau ma alu.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Galuega Faatino

O le matafaga Kata Noi matafaga e fetaui lelei mo turisi e fiafia e malolo filemu i le vaʻaiga matagofie ma aau i le sami mafanafana. O se ata o lenei matafaga faapitoa o loʻo maua i le tele o auala fuafuaina e faʻasalalau se parataiso aso malolo i Phuket. O Kata Noi e fetaui lelei ma le manatu o le "parataiso" ma o se tasi o matafaga sili ona lelei i Phuket.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: KATA BEACH Phuket July 2020 - pretty devastated (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com