Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a tulimanu o sliding wardrobes, faʻataʻitaʻiga o vaaiga aoao

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma meaafale kapeneta, tasi e tatau ona eseese faʻamamafaina le tulimanu tulimanu ofu, lea e le gata e aoga, ae e foliga matagofie foi i totonu. Mo le au mamanu o le coupe, o le susulu na o se faʻaaliga. Ma e le gata ona mafai ona tuʻuina i soʻo se tulimanu. O lavalava lapotopoto ma faʻata, ata lolomiina ma isi teuteuga suia moni le potu. E le pei o faitotoʻa sasau faitotoʻa, tulimanu coupes foliga matagofie ma le masani ai. Mo le gaosiaina o faʻataʻamilo faitotoʻa, faʻaonapo nei tuʻufaʻatasiga mea e faʻaaoga e fausia ai aso nei i totonu. I le ata oe mafai ona vaʻaia nei futuristic faʻataʻitaʻiga.

Lelei ma le lelei

Radial sliding wardrobes, pe a faʻatusatusa i swing wardrobes, i ai le tele o itu lelei. I le faʻaopopoga i le mea moni o le radius-foliga meaafale e lalelei, e foliga manaia, e fai lava aoga.

Lelei o potu radius:

  • ave le avanoa le talafeagai mo isi ituaiga o meaafale, le mea e taʻu o "tauaso tauaso" (i latou e le mafai ona tuʻuina se taupega taupega);
  • o le lapotopoto foliga foliga mai o le sili ergonomic, o le mea lea, o le tulimanu ofu, e ui lava i le mea moni e na te faʻaaluina sina avanoa, e avanoa i le tele;
  • faafetai i lenei, avanoa avanoa foliga mai i le potu;
  • o lavalava ma luga faʻata, e mafai ona e fesuiaʻia le avanoa, faia le potu vaʻaia tele, faʻafoliga mai protruding tulimanu;
  • o le vaega radial fetaui lelei i soʻo se fale mautotogi;
  • lenei e mafai ona vaʻaia pe a fai e te vaʻai i ata o totonu totonu.

O le le faʻamanuiaina o lenei ituaiga meaafale e aofia ai le taugata, pe a faʻatusatusa i ofu masani, o le faigata o le faʻapipiʻiina. O pusa taupega e sili atu le maualalo ile radius e tusa ai ma foliga vaaia.

Ituaiga

O le kapeneta tulimanu tulimanu mafai ona i ai ni foliga eseese, ia faʻapipiʻi i tulimanu ma eseʻese siʻosiʻomaga: 90 tikeri, offset ma beveled, tatala.

O le autu ituaiga o radial kapeneta:

  • felavasaʻi, o le faitotoʻa e faʻataʻamilomilo fafo;
  • pupuʻu, susulu faitotoʻa e faʻapipiʻi totonu;
  • lavalava tulimanu ma faitotoʻo vaʻa piʻo ma concave, convex, straight surfaces;
  • meaafale o se faʻatulagaina faatafafa, e mafai ona puʻeina e le gata o se tulimanu, ae o se vaega foi o le puipui saʻo.

O le tulimanu kapeneta mafai ona faʻapipiʻi na o le tulimanu pe i ai se faʻaauau i luga o le puipui. I lenei tulaga, o saʻo, concave mea e faʻaopopoina i le radial vaega. O le iʻuga e masani ona faia i tamaʻi kapoti, faʻapipiʻi i se tulimanu. O le ata o loʻo faʻaalia mai na ituaiga faʻataʻitaʻiga.

Faʻamafanafana

Lē faʻatagaina

Convex

Radial i fafo

O vaega o Convex e masani ona faʻaaoga i hallway ma potu moe ose tamaʻi potu laʻititi. Latou te lava le avanoa, nofo i le tulimanu o masani meaafale e le ofi. Swing straight models i nei aiaiga e matua paʻu maualalo lava i le foliga faʻapipiʻi.

O le faʻatumuina o ia meaafale faʻalagolago i le nofoaga ma le mafuaʻaga. I totonu o le pusatu, lea e tu i le alasavali, latou te faia ai se potu mo ofu i fafo, ma se pa poʻo se faʻatautau, fata mo pulou ma seevae. I tamaʻi ofu, o lenei o le a avea ma potu mo mea o loʻo tautau i luga o le faʻatautau, o le ie vaega ma fata mo seevae o loʻo teuina. I le taimi nei i le meafale maketi o loʻo i ai le tele o faʻapitoa faʻaaoga mo eseese ituaiga o mea: ato ato, toso mai i fafo o nofoaafi, fusiua, ofuvae. Faʻafaigofie-ona-faʻaaoga pa pa'ū, pantograph. O le vavaega vaʻaiga, faʻalagolago i le faataamilosaga, faʻatagaina oe e faʻafaigofie nofoaga uma nei mea. O kapoti Radial o lenei ituaiga e sili ona manaʻomia.

I luga o le faʻafoliga o le semicircular luga o tulimanu o kapoti, e faia ai eseese decors, e faia latou sili matagofie aulelei.

Ma susulu luga o totonu

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le vaega ma le faataamilosaga faʻaalu i le tulimanu. L-foliga meaafale e masani ona fesoʻotaʻi ma ia kapoti. Latou te le tele potu, o lea latou tele e faʻaaoga mo eseese o ie lino fata. Ae o le vaega vaeluaina e masani ona faʻaaogaina e tagata mamanu totonu. E fealofani, suia le avanoa, tuʻufaʻatasia tagata taʻitasi i se tasi faʻatasiga.

O nisi taimi e faʻaaogaina ai se vaega o le concave e nana ai se tui olaola. E moni lenei mea mo fale fausia i se monolithic-frame auala. Lagolago koluma mafai protrude i le sili atu le fuafuaina nofoaga. E masani ona faʻaaogaina lenei vaega e fai ma teuteuga; o mea tuʻufaʻatasi e faia i le palasitika e ofi lelei i luga o foliga.

Tuufaatasi

Vaega faataamilo, concave ma convex, mafai feauauai ma sao modules. Faʻafetai i lenei, o meaafale e faia luga o se tulaga le masani ai, ma ia te ia lava o se elemeni o teuteuga. O tulimanu o vaega e faʻafesoʻotaʻi ia lavalava, faʻafetai i meaafale na teuteuina atoa i foliga vaaia. O ata o ia kapoti e masani ona maua i mekasini e faʻaleleia ai le fale. Ina ia puipuia meaafale mai le vaʻaia faʻapitoa, o mea tuʻufaʻatasia o loʻo faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se module ma se faʻata, panels o lanu eseʻese, matala elemeni. E mafai ona lua vaega faʻataʻamilomilo. Tulimanu modules, ma i totonu totonu, faʻafesoʻotaʻi le kapeneta atoa.

I se faʻaopopoga i luma o teuteuga teuteuga, o le tele o meafale meafale o loʻo faʻaauupegaina i meaafale moli. O le moli e maua ai se apili faʻaopopo. O le backlight e talafeagai mo le faʻaaogaina o meaafale. E foliga faʻafiafiaina tele i luma o meaafale mama, ma faʻata, ma mea tuʻufaʻatasia.

Semi liʻo

O le semicircular module e faʻaaogaina tele e pei o se tamaʻi ofu. I le avea ai o se tulimanu module, o loʻo latou faʻapipiʻiina i hallway, i le mea e leai ai se avanoa e tuʻu ai se lapoʻo lapoa kapeneta, ae o loʻo i ai se tulimanu. I lenei tulaga, e fesoasoani o ia, aua e fai si tele. O faʻataʻitaʻiga faʻatonu ma tulimanu e le talafeagai mo na tamaʻi avanoa. O lenei meaafale ua faʻapipiʻi foʻi i luga o se puipui saʻo pe a ofi i totonu o le manatu o le potu.

Gaosiaina mea ma foliga foliga

I le ata i luga o le Initaneti o kapoti ma faʻataʻamilo faitotoʻa, oe mafai ona vaʻaia o le tele o latou ma teuteuga i luga o foliga. Ae e te leʻi iloiloina ni metotia e faʻaaoga mo le vaega e faʻaaoga ai le radius, e tatau ona e mafaufau loloto i mea o loʻo faʻataʻitaʻia.

O le masani masani o faitotoʻa e faia i MDF panels. Lenei o se lagona gaogao-oomi ipu faia i le laʻau laʻititi laʻau. I le taimi o gaioiga, e mafai ona punou i se isi faataamilosaga.

O faʻata ma faʻata tioata e faia i tioata agamalu, o loʻo faʻapipiʻi i lalo o se mea e faʻatali. O sea faitotoʻa faitotoʻa vaʻaia e mataʻina, ae e fai lava si taugata. Glass fronts o loʻo faʻapipiʻiina i totonu ole faʻamaumauga ole alumini, e punou i mea faigaluega faʻapitoa (rollers).

Lenei aso, facades faia o tuʻufaʻatasia mea ua avea lauiloa. Nei o ituaiga eseese o palasitika faʻavae, aofia ai o vaega eseese, palasitini resins. O lo latou lelei e latou te le mamafa e pei o tioata faʻata. Latou i ai le tele o ituaiga o lanu, eseese o ituaiga ie. Faʻataʻitaʻiga o ia meaafale e masani ona maua i ata o totonu totonu o taʻitaʻi tisaini.

O faitotoʻa o le laupapa e faʻapea e seasea maua. O a latou gaosiga e faigata tele ma e manaʻomia ni tomai faapitoa. I se faʻaopopoga, e fai lava si taugata. O meaafale faʻatumu e faia i laupapa laminated. O se taugofie ma aoga mea.

Faʻapipiʻi pe faʻamaʻa faitotoʻa manaʻomia faʻaʻaʻa ivi asoaso, o lea ua tuʻuina ai i latou i totonu o se faʻamalama faʻamaonia faʻavaa. O lena e mafai ai ona toe tufatufa atu uta, e faigofie ona tuʻuina i totonu o le taʻitaʻi ala.

Lua ituaiga o faʻasolo faiga e faʻaaogaina, lagolago maualalo ma lagolago maualuga. Tele o tagata gaosi manaʻomia se kapeneta ma le lagolago pito i lalo, talu ai i lenei tulaga o le avega e tufatufa tutusa, o le faitotoʻa malaga e malu ma filemu.

Kapeneta ma faʻaputuputuga ma papaʻu luga e faʻaopoopoina teuteuina. Mo nei faʻamoemoe, o auala nei e faʻaaogaina:

  • lolomiina o ata;
  • ata oneone;
  • fusing;
  • valivali o foliga;
  • faaopoopoga faaopoopoga.

O lavalava ma ia teuteuga mafai ona suia soʻo se totonu. O le lolomiina o ata e mafai ona tele ituaiga. Lolomiina i oe lava-pipiʻi ata tifaga. Ole auala faigofie lea. O lona le lelei o le tusia o ata e mafai ona mou ma mou atu i le taimi.

E i ai pepa feaveaʻi ma ie eseese, e aofia ai ma faʻataʻitaʻi mural. Ata vali e ilaila, matte. O le le faʻamanuiaina o lenei ata lolomiina e tutusa lava ma ata o le ata. Moni, o le ata lava ia e sili atu lona maualuga. Lolomiina tioata, UV lolomiga (ultraviolet). I lenei auala, oe mafai ona faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga i luga eseese. Ole lolomiga ata lea e sili ona umi le aoga, ae e sili atu le taugata. E tele se taimi e talosaga ai.

I sandblasting, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina i se faʻataʻitaʻiga ma le maualuga-mamafa ea-oneone jet. O le faigofie ata e faʻaogaina i le tasi vaega. E mafai ona gaosia le tioata i le tasi poʻo le lua itu. E eseese le loloto o le ata.

Fusing pei o se mosaic, fasi fasi lanu tioata ua liusuavai i le maualuga vevela (oo atu i le 1000 tikeri). E tuʻuina atu ia i latou ni foliga faʻapitoa. Ona faʻapipiʻiina ai lea o latou i le pito i luga o kapoti faʻataʻamilosaga. Soʻo se potu e mafai ona valivali i se faitotoʻa faapena. E i ai ni faʻapitoa vali, ia ona faʻamaʻaʻa ma mausali pipiʻi i le faʻafoliga. Nisi ituaiga o vali e faʻatulagaina mo eseese luga. O le isi auala e teuteuina ai o le tuʻufaʻatasia o mea eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻaofi e faia i tioata, paʻu, ie e fai ai 'ie, ma isi.

Lolomiina o ata

Atavali

Fuse

Tuufaatasiga tuʻufaʻatasi

Tusi sandb faavavau

Anotusi ma fua

Faʻamoemoeina i le tele ma le nofoaga o le kapeneta, o lona anotusi ua fausia. Masani lava radial kapeneta mafai ona vaevaeina i laiti, ina ia tautala, tamaoaiga vasega, ma sili atu atoa faʻataʻitaʻiga. Nei o faʻataʻitaʻiga o le lapopoʻa o laʻititi, ae fai lava avanoa ma faʻaaoga, pusa faʻaofuofu.

Lautele (mm)Maualuga (mm)Loloto (mm)
9402350 (fetuʻunaʻi)940
450 (faʻapipiʻi)23501400x1400
125023501250
450 (faʻapipiʻi)23501400x1250

O le mea o loʻo faʻaalia ai le faʻalautelega pa, o lenei o se module lea e mafai ona faʻamaeʻaina i se tuʻusaʻo module, tulimanu pito. O se faʻataʻitaʻiga o le fua o le semicircular cabinet.

Maualuga (mm)Lautele (mm)Loloto (mm)Susulu (mm)
240021507501200
24001400x450 (vaega faʻapipiʻi)660950
Kapeneta malologa

2400

1500x1500450x450 (faapipii vaega)

O le tele o meaafale e eseese e fuafua i le vaega o le potu ma le mamanu manatu.

Faigofie o le faʻaaogaina, faʻagaioiga o kapoti faʻalagolago i mea o loʻo i totonu. O le pisinisi meafale faʻaonapo nei e ofaina le tele o totoga mo le faʻatumuina o meaafale, seʻi o tatou mafaufau loloto i ai.

  • mo le faʻaaogaina tatau o le pito i luga avanoa, o loʻo faʻaaogaina se pantograph. O le papala ma le tuʻuina i lalo (suauʻu poʻo kesi);
  • seti o tautau eseese;
  • masini faʻapitoa mo le teuina o fusi, fusipaʻu;
  • ofu mafanafana ofuvae;
  • ato mo ofu ofuvae, totini, ofu mafanafana;
  • fata mo le teuina o seevae;
  • microlift e talafeagai mo le faʻaaogaina i totonu o kapoti vaiti;
  • tamaʻi tautau mo le teuina o fusipau.

Tele o nei masini e faia i moli malamalama-chrome-plated metala, palasitika. O loʻo faʻapipiʻiina i latou i luga o faʻatonuga, e faʻafaigofie ai ona faʻatautaia. I se faʻaopopoga, oe mafai ona faʻapipiʻiina se toso-mai uʻamea laupapa i totonu o meaafale, o se o loʻo taofia mo le teuina o se uʻamea. O loʻo iai ni mea faʻapitoa mo le teuina o le masini faʻamama. O ato tagamea e lalagaina mai le vine e lauiloa.

Fautuaga filifilia

O lapisi Radial e masani ona faʻaaogaina e fausia ai se siosiomaga faʻapitoa i totonu; latou aumaia se elemeni o le sogasoga. E fetaui lelei i totonu o aso nei. O mea tuʻufaʻatasia e masani ona faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe. E manaia i latou i tuʻaiga, e tele latou lanu. Toetoe lava a le uiga lava ia faʻateʻaina le faʻaaogaina o faʻaopopo decors. I lenei tulaga, e sili atu le tuʻufaʻatasia o ituaiga o tuʻufaʻatasiga, e tusa ai ma le lanu ma le faʻavae mataupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faitotoʻa tetele e foliga matagofie mai lava i le tuʻufaʻatasia o vaega ario i le tuʻufaʻatasia ma le fuchsia poʻo le moli viole. O se faʻaopopo pito i luga backlit vaega na faʻalauteleina le aʻafiaga.

Mo tamaiti, oe mafai ona pikiina toetoe lava soʻo se foliga fiafia lanu, e masani lava MDF faitotoʻa faʻapipiʻiina. Latou maua le maualuga tikeri o le puipuiga e faasaga i masini faʻafitauli.

O pusa tulimanu e faʻataʻamilo i totonu e fetaui lelei i le faiga masani a totonu. Mo facades, e sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina o MDF panels, lea e mafai ona faʻataʻitaʻia le uiga o soʻo se laʻau o lanu eseese. Tuufaatasi ma sandblasted decors, fusing, meaafale avea sili sili ona lalelei.

Provence ma sitaili a le atunuʻu e manaʻomia le faʻaaogaina o natura masani. Faitotoa Radial ma faʻataʻitaʻi o vaomago, rattan, matua laupapa e talafeagai mo nei totonu. O le valiina ma vali o le a naʻo le faʻaopoopoina ai o latou foliga lalelei.

Afai o lapisi muamua pupuni tulimanu faia tele e okaina, o latou o se ituaiga tuʻufaʻatasi, ae o lenei o le tele o meaafale meafale faia latou serally. O se faʻasologa o meafale faʻaopoopo e iai ma vaega e faʻataʻali mai na aliali mai.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: IKEA PAX WARDROBE sliding doors assembly PART: 3 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com