Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a mea tau tamaoaiga o loʻo faʻasolosolo ofu, faʻataʻitaʻiga o vaaiga aoao

Pin
Send
Share
Send

Maualuga, matagofie faʻafouga e le o lona uiga taugata. O mea gaosi meafale i aso nei e faia filifiliga mo vasega o le tamaoaiga e foliga lelei, ausia tulaga lelei uma, ma le mea sili ona taua, faʻamolemole ma le tau. O loʻo avanoa i soʻo se tagata faʻaaoga se ofu lelei i vasega o mea tau tamaoaiga.

Vaega:

O le galuega autu o loʻo feagai ma le au gaosi o tamaoaiga o vasega vasega o auala e faia ai se maualuga-lelei anagata, taugofie mamanu. Foliga foliga ma tisaini foliga i le tulaga lua. O le mea lea, o le tele o taimi o ia kapoti e faia i tulaga masani, i lanu sili ona lauiloa. Ioe, o sea fausiaina o le a le galue mo le toe faaleleia taugata. Ae mo le toe faaleleia tulaga masani ma masani faamaeʻaina mea, taugata meaafale, o se kapeneta o le a avea ma sili tali.

O le autu faʻaaliga ma lelei o le tamaoaiga vasega vasega ofu o lona tau. E tele mea e afaina ai le tau:

  • le tau o mea mai le mea na fausia ai le fausaga;
  • ituaiga kapeneta;
  • fua ma foliga o le maeʻa fausaga;
  • le i ai o faʻata ma faʻaopopo elemene teuteuina.

Muamua lava, o le tau e faʻatosinaina e le tulaga lelei ma le tau o mea mai le mea e fai ai lavalava. Sili, chipboard o eseese mafiafia e faʻaaogaina mo le gaosia o le fausaga. Chipboard eseʻese i avanoa, lelei, ofu teteʻe, faʻatuatuaina. O mea e faʻatagaina suiga i le susu ma faʻafuaseʻi suiga i le vevela lelei. E i ai le tele o feeseeseaiga e uiga i le siosiomaga faauo ma le le afaina o lenei mea, talu ai formaldehyde resin o se vaega o le chipboard. I le tele aofaʻi, e mafai ona afaina ai le tino o le tagata, ae i le aofaʻiga o loʻo aofia ai i totonu o le maeʻa fausiaina, e le afaina ai le soifua maloloina. Ma o mea na faʻaaogaina e faʻamalieina tulaga uma ma taliaina tulaga tumama.

Uamea sliding faiga e faʻaaogaina e faʻamautu ai faitotoʻa. O ia faiga e sili atu le taugofie nai lo alumini, lea e faʻapipiʻi i taugata faʻataʻitaʻiga. E ui lava i le tau maualalo o sliding system, latou te faʻaalia lo latou faʻaatoaina i le faʻagaioiga.

Mamanu teuteuina i le tamaoaiga faʻataʻitaʻiga e laiti. Tele o taimi, e teuteuina le faʻataʻitaʻi i faʻataʻitaʻiga o soʻo se ituaiga laʻau. E i ai foi faʻata, uʻamea faʻaofi. O faʻata e mafai ona teuteuina i ni ata poʻo ni atavali. O le lanu lanu e masani. E leai lava ni foliga faʻalelei.

Eseese

Tamaoa potu aoga potu aoga, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga taugata, ua vaevaeina i le tele o ituaiga:

  • fausia-i totonu;
  • tulaga

Fausia i totonu

O sea kapeneta e masani ona faʻapipiʻiina i ni mea faʻapitoa faʻapitoa poʻo ni-laʻititi o laiga. O le Kapeneta fua ma foliga e tutusa ma le fua tele. O le autu faʻaaliga o lenei mamanu e leai se faʻalo, fola ma tua pa. O le puipui i tua o le puipui o le potu. Uma fata, lavalava auala ma drawers e faʻapipiʻi i autafa puipui.

O lenei mamanu e sili atu le taugofie nai lo isi. O lavalava e alu ai i luga laititi le avanoa, ao e matua avanoa lava. O minus, e taua le maitauina o le le mafai ona minoi ma toe faʻatulaga le fausaga.

Mataupu

O se atoa fausiaina o lo o i ai le fola, faʻalo ma tua pa. O sea kapeneta mafai ona siitia ma toe faʻaleleia. E manatu o se 'eseʻese elemeni o totonu. E mafai ona i ai ni foliga eseese ma lapoʻa, faʻaopopoina i fafo fata itu.

I se faʻaopopoga i le lua ituaiga autu, modular mamanu e aoga foi le maitauina. Ua latou potopoto mai le tele o vaega filifilia e le tagata faʻatau. E mafai ona latou maua eseʻese faʻatumuina, eseʻese lapopoa, o se tulafono, ave le tele o avanoa.

I le nofoaga, o nei ituaiga o kapoti e vaevaeina:

  • mo le alasavali (faʻaaoga mo le teuina o ofu i fafo, seevae, ato);
  • mo le potu malolo (faʻaaoga mo le teuina o ie moega, pepa, tautua ma isi mea, e mafai ona i ai ni fata tatala mo TV poʻo se aquarium);
  • mo le potumoe;
  • mo le vasega pepe;
  • mo le umukuka (mo le teuina o ipu, ipu umukuka).

Foliga ma lapoʻa

O foliga masani ma lapoʻa o tamaoʻaoga vasega potu aoga e tutusa lava ma taugata faʻataʻitaʻiga. O le faigofie le foliga, o le taugofie o le a. O ituaiga nei o sliding wardrobes e iloga i foliga:

  • laina saʻo o le sili ona faigofie ma sili ona masani faatafafetolo mamanu. Mafai ona tele faitotoʻa. E ofi i totonu o soʻo se mea i totonu. O fua o lenei foliga e mafai ona matua 'eseʻese, faʻalagolago i le numera o faitotoʻa;
  • angular - talafeagai aua latou te le faʻaaluina tele avanoa. Fetaui lelei mo soʻo se potu tele. O pito e mafai ona faʻamaeʻaina ma fata tatala. O le sili le le lelei o le faigata o le foliga, lea e atagia mai i le tau, talu ai o le mamanu manaʻomia se faʻapitoa fetuʻunaʻiga tulimanu ma faʻaopopo faʻaaogaina. O le tulimanu kapeneta mafai ona i ai eseese foliga: mataitusi "Г", tafatolu, trapezoidal, pentagon. O nei ituaiga uma lava e aofia ai i totonu o kapoti. O le sili faigofie o le foliga o se tafatolu;
  • faataamilosaga - ia i ai le foliga o le semicircle, liʻo, oval, faʻapea foi ma se concave pe piʻo foliga. E tele taimi e maua ai i meaafale taugata. Faʻatasi ai ma le vasega tamaoaiga, e seasea lava tupu, talu ai o faitotoʻa e i ai se laʻititi faigata mamanu, o le tau o oloa e fai si maualuga. Tele ina fai oka. Na aliali mai mulimuli ane nai lo tulimanu.

Saʻo

Radial

Angular

E leai ni tulaga laugatasia ma tulaga masani mo sliding wardrobes. E tofu le tagata gaosi ma le aia tatau e gaosi ai kapoti o soʻo se tele. O le maualuga o tulaga faʻataʻitaʻi e afua mai i le lua mita i le lua ma le afa mita. O le loloto o se kapeneta masani e tusa ma le 60 cm. Ma o le umi e mafai ona eseese mai le 90 cm i le lua ma le afa mita.

O nei fua uma e fai fuafua. Talu mai le taimi nei, o le tele numera o faʻataʻitaʻiga o loʻo faia ma le tele o ituaiga.

Tapulaʻa ma maualalo tapulaʻa o fausaga:

  • lautele - maualalo faʻailoaina 1.2 mita, maualuga - leai tapulaʻa;
  • maualuga - faʻamoemoe i le maualuga o faʻalo i le potu. Mai tusa o le 2.6m. oo atu i le 3.1m;
  • loloto - maualalo maka 40cm, maualuga 90cm;
  • lautele faitotoa - maualalo lautele lautele 50 cm, maualuga lautele 1m.

Faʻalapotopotoga i totonu

Soʻo se lavalava o loʻo i ai le maualalo o seti fata, lavalava ala uʻamea ma drawers. La latou numera faʻamoemoe i le autu o le kapeneta, lona tele. Tele taimi, o mea nei o loʻo i ai i le faʻatumuina o le kapeneta:

  • fata - o luga o fata e faʻavae ai le kapeneta totonu. Latou sone le avanoa i totonu atoa. E matua talafeagai e tuu mea le crinkling luga o fata;
  • barbel mo lavalava - o la latou numera e faʻamoemoe i le tele o le fausaga. E mafai ona faʻasaʻo pe toʻesea. O ia tootoo ua fuafuaina mo le teuina o lavalava i gatete;
  • drawers - drawers e sili talafeagai mo le teuina o aitema laiti. O le maualuga ma le lautele o atigipusa mafai ona eseese. O le sili ona tamaoaiga faʻataʻitaʻiga leai ni drawers;
  • ato - aofia ai lattice rods. E matua talafeagai le teuina o totini, ofuvae, mea laiti, meataʻalo a tamaiti i totonu. O le vaega autu o ato o mea ia o loʻo faʻasusu.

Faʻafefea ona filifili se lelei faʻataʻitaʻiga

Ina ia faʻatau se kapeneta taugofie, ae i le taimi lava e tasi faʻatuatuaina ma maualuga-lelei, oe tatau ona mulimuli i nisi fautuaga:

  • e fautuaina e faʻatau se ofu faʻaseʻe i totonu o fale tetele e iai le taʻuleleia. Latou, o se tulafono, o le a le lamatia o latou igoa ona o le lelei o le faaputuga o maualalo lelei tulaga;
  • oe mafai ona okaina meaafale mai MDF nai lo chipboard;
  • o le faigofie le ata, o le umi o le a tumau. E moni lenei mea mo faitotoʻa. E le tatau ona filifilia ni faʻataʻitaʻiga ma le tele o elemeni teuteuina;
  • pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga, ia e mautinoa e te uaʻi atu i le lelei o le sliding system. Mativa lelei rollers o se masani ai mafuaʻaga o le malepelepe;
  • oe manaʻomia foi ona e mataʻituina faʻapitoa i fesoʻotaʻiga vaega pei o soʻoga, matau;
  • pe a filifilia se faʻailoga ua uma ona saunia, e tatau ona vaʻaia ma le totoʻa uma tapulaʻa ma fua.

O se taugata ofu e le o lona uiga o le lelei. Ma o le tau maualalo e le o lona uiga o le mamanu e le faʻatuatuaina. O le mea taua o le faia o se tali atu auala i le filifilia o se faʻataʻitaʻiga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 10 Steps on How to Detail Your Car: A Beginners Guide (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com