Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻalelei faʻaipoipoga 2016 - aga, aga, faʻaaliga

Pin
Send
Share
Send

O teine ​​e nafa ma le filifilia o se ofu faʻaipoipo. E le o se mea e ofo ai, aua latou te taumafai e tu i luma o le lumana a latou tane ma malo i le laʻei atoatoa o le a setiina le leo mo le gaioiga ma avea ma penina o le sauniga. O le a le mea e faʻaalia e faʻaipoipo faʻaipoipoga 2016 i lenei taimi?

O le 'au faʻaipoipo faʻaipoipoga alualu i luma o loʻo faʻatonutonuina nisi o aga. Afai e te suʻesuʻeina ma le faʻaeteete, o le a e maitauina i le 2016 laʻei faʻaipoipo e faʻaosooso, maaleale ma fafine.

2016 Faiga

  • I le 2016 vaitau, lace i le maualuga o foliga. Faʻafetai i le openwork inserts i luga o le pito ofu, lima ma tamaʻi, o le ata o le faʻaipoipo faʻaipoipo ua amata ona ea, faʻafaigofie ma vaivai. O le lace o loʻo fai ma sui o fugalaʻau, suisui tele ma se tuaoi e teuteuina le pito ofu.
  • I le vaitau fou, sa i ai se nofoaga mo ulugaliʻi laʻei faʻaipoipo faia atoa o maaleale lace. O ia laʻei e tauva ma lavalava silika lalelei, lea e maua ai le ata o le faʻaipoipo faʻaonapo nei o se manaia manaia ma se susulu faʻapitoa.
  • Tagata fiafia i uluaʻi lavalava ma faʻafoliga fofo tatau ona vaʻavaʻai totoʻa i ofu ma tu masani-mamanuina lima ma tatala tua. O loʻo faʻaalia pea le taua mo le tele o vaitau ma e le fuafua e tuʻu ese tulaga. O sea ofu e mafai ona faʻamamafaina le ata o le teine ​​faʻaipoipo ma faia le ata mataga.
  • Le isi tulaga o le tausaga nei o ofu faʻaipoipo ma se loloto neckline. O sea ofu e matua faʻalauteleina le aʻafiaga o le alofa tunoa ma girlish fragility. E fautuaina mo donuts e ave le fiafia i outfits ma le sili atu faʻaeteete manava ina ia aua nei foliga soona faʻaosooso.
  • Sulu o 'eseʻese uumi o loʻo faia i 2016. O uumi uumi teuteuina i ni faʻaʻofuʻoga faʻaofuofu o le a faʻaalia ai le faʻaipoipoga faʻaipoipo e tauagafau, mama ma atoatoa.
  • O le lisi o faiga o loʻo i ai nei e aofia ai ofu ma se nofoaafi ma se ata o le "Mermaid". O le tuʻuina atu sitaili o se tali lelei mo uma le faʻaipoipo faʻaipoipo masani ma le lototetele faʻaonapo nei fafine. O le nofoaafi e teuteuina i le tele o ituaiga o ie, ma e faʻatumuina e embroidery, drapery, fringe ma applique.
  • O le faiga mo inlays ma embroidery ua toe foʻi. Rhinestones, penina penina, tioata, lopa ma mea fugalaʻau e faʻaaogaina e teuteu ai elemeni o se ofu faʻaipoipo.
  • Inserts faia i translucent mea, lace mai openwork ie, faia le teine ​​faʻaipoipo foliga faʻaleleiina. Lenei tausaga le sitaili e mo manino ie e tau leiloa i luga o le paʻu.
  • I le 2016, e manaia le taulaʻi i sulugatiti. I le tumutumuga o le lauiloa, o se corset ma fluffy rok. O le lanu o lanu e matua lautele ma o loʻo faʻatusalia e ata o auro, 'apamemea, siliva, pastel ma penina foliga.

Vitio "100 tausaga o faʻaipoipoga faiga i le 3 minute"

O tisaini o loʻo galulue i le vaega o ofu faʻaipoipo faʻaipoipo na filifili i le 2016 e faʻaavanoa i teine ​​faʻaipoipo ma tele avanoa e fausia ai se foliga faʻaipoipo.

Faiga mo fafine maʻitaga

O le maʻitaga o se mafuaʻaga sili lea e faʻafou ai ou lavalava. I aso tuai, o teineiti i le tulaga na ofuina ofu mafanafana, ofuvae ma ofu, taulaʻi i le nanaina o se lapoʻa manava. Lenei ua suia mea uma ma le faiga mo fafine maʻitaga i le 2016 fautuaina ofu e faʻamamafaina le mamalu o le ata.

O le tipiina o tina failele tumau pea le suia. E i ai le nofoaga mo le manava, faia i se eseʻese mea ma ma se faʻaaoga faʻaalu. O lona iʻuga, e lagona e le tina faʻatalitali le mafanafana, ma ona susu, suilapalapa ma vae ua faamamafa.

Faiga masani mo fafine maʻitaga

  1. O ofu e muamua. Ua fautuaina e le au mamanu teine, o teineiti o loʻo maitaga, e vaʻavaʻai totoʻa i ofu e pei o logo, o oloa uumi ma ata uumi. O le pito i lalo o ofu e le tutusa, saʻo pe faʻamalieina. I se ofu faapena, o le a maitaga tina o le a lagona le mafanafana, e tusa lava po o le a le vaitaimi. Faʻatasia ofu ma seevae mananaia ma mea faʻaaoga masani.
  2. Faiga masani mo fafine maʻitaga e le faʻavaivaia le faʻalogo ma ofuvae. E mafai e fafine maʻitaga ona ofuina ma le saogalemu ofuvae, leggings ma e oʻo lava i paʻu ofu tino. O ia lavalava e tatau ona fuafuaina faʻapitoa mo fafine maʻitaga ma tatau ona i ai se manava fusi e le faʻalavelave i le masani ai le tafe toto. Afai e mafanafana i fafo, e mafai ona e ofuina ni ofuvae pupuu e foliga manaia mai ma se mitiafu poʻo se mitiafu pupula.
  3. Faʻalelei 2016 ua faʻailogaina e le tuputupu ae lauiloa o elongated ofutino, ofutino, peleue ma ofu mafanafana. O le aga a le vaitau ua fuafuaina e faʻamatagofie teine ​​maʻitaga ma puipuia le pito i lalo mai le maalili. O ia lavalava e fetaui lelei ma ofuvae, leggings ma jeans. E leai se tala a le au fai pisinisi i ofuvae. E le o lona uiga e le tatau ona ofuina.
  4. O le isi tulaga e taofia e ponchos, cardigans ma peleue faia i fulufulu masani. E fautuaina e faʻaali ia ituaiga lavalava i le sosaiete i se pea ma seevae poʻo maualalo mulivae seevae.
  5. O mea ma mea teuteu e tatau ona filifilia e tusa ma le faiga o lavalava ma lagona. Lagona suiga masani i taimi o maʻito. Lenei vaitau, e le fusia e le au mamanu le lanu lanu o mea faʻaaoga i lavalava. E mafai ona e faʻamatuʻu ese lou miti.

Afai e te manatu o se maʻitaga teine ​​le mafai ona ofuina ofu mananaia ma matagofie, ua e sese.

Faiga faʻapitoa mo fafine putava

E tele teine ​​e sese a latou taofi, ole faiga e iai lava mo tamaʻitaʻi fafine paeee ma o latou vae uumi. Aso nei, ata mo curvy faletua e sili ona lauiloa. E naʻo le tatau lava e filifili lavalava saʻo, i le amanaʻia ai o aga o loʻo i ai nei.

E faʻamaoni le faiga. Na te aʻoaʻo pe faʻafefea ona tuʻufaʻatasia lelei ma faʻafetaui ia ofu o ofu. Soʻo se teine, tusa lava poʻo le a le tino, e mafai ona foliga aulelei.

Faiga masani mo le atoa

  • O se dumpling manaia e mafai ona ofuina toetoe lava o soʻo se lavalava - o se penitala ofu, se matagofie pito i luga, o se peleue matagofie, o se mitiafu manaia poʻo se le masani ai bolero.
  • O ofuvae e amata mai i tulivae o se tulaga e fuafuaina e le au mamanuina se lumanaʻi sili atu. Ua fautuaina fafine faʻaaliofo ina ia ofuina ofu talaloa matagofie o le peplum e faʻafoliga ai le sulugatiti. I le 2015, faiga faʻataʻitaʻi mo fafine lapopoʻa na taliaina foʻi na fofo.
  • I totonu o meatau o teine ​​taupou uma, e tatau ona i ai se ofu matagofie mo soʻo se tasi, faʻamamafaina lona sitaili.
  • O le ofu valivali o le lavea a le vaitau. E le afaina le itu a ta. O le filifiliga sili ona faʻaaʻoaʻo o le sami autu.
  • Leai se mea teuteu i le 2016, foloa-umi faʻataʻitaʻiga. E talitonu le au mamanu, o ia ofu o le a tumau lona talafeagai i le isi vaitau. Latou te fautuaina ni foaʻi e filifili se tipi masani.
  • Ae maise lava mo le vaitau fou, ua faʻatulagaina e le au faʻataʻitaʻi le tele o mea e fai mo ofu o taʻaloga mo tamaʻitaʻi faʻaola. Afai o loʻo e vaʻaia foliga aulelei, taumafai e fai se ofu mafanafana tatala e soʻosoʻo ma paʻu ofuvae.
  • I le pito i luga o le lauiloa ma le asymmetrical lalo. Ofuvae e saʻo pe lautele, umi pe gagau. O mitiafu mataga ma tipi e le masani ai poʻo soesae pito e faʻatumuina le foliga.
  • Laulelei-fetaui, laʻititi vavaeina blazers e toe foi i faiga. O le autu faʻaaliga o ia lavalava o le leai o se susulu teuteuina ma matua malu toʻafimalie pupuni.

Faʻaopopo le tele o ata faʻaali foliga

O nei fesoasoani e le tatau ona avea o ni faʻamalosia manaʻoga. Taʻitaʻia i taimi uma i ou tofo ma lagona, ma faiga masani o le a lagolagoina oe.

Faiga lalagaina

A malulu i fafo, o ofu lalaga e taʻimua. O knits e aoga, mafanafana ma sili ona mafanafana.

Tulaga lalagaina

  1. O ofu mafanafana uumi ma le lalagaina na lalagaina i le maualuga o le lauiloa. Matagofie ma le mafanafana, latou te o lelei ma soʻo se lavalava. O ofu mafanafana ma se kola lapoa e manatu iai o le aʻoga o le vaitau.
  2. O ofu lalaga o uumi eseese e le maualalo ifo i ofu mafanafana. Tamaʻitaʻi e manaʻo ia i totonu o le malamalama e tatau ona vaʻai i ofu o laititi laititi, lea o le a atoatoa faʻaopoopoina jeans poʻo ofuvae fufusi fusi. E tuʻuina atu e le au mamanu le tele o ofu lalaga mo faʻaaliga ma pati.
  3. I le 2016, o le sitaili mo knitted capes toe foʻi. Lenei lavalava aitema, manatuaina o fitugafulu, foliga sili ona onapo. O le sitaili o le pulou e ese - masani, avant-garde poʻo Wild West.
  4. O totini lima lalagaina e tatau ona uaʻi faapitoa iai. Tusa lava poʻo le a le uumi ma teuteuga, latou te faʻamalosia lelei le foliga o le tautoulu-taumalulu. O sikafu lalaga lalaga o le a puipuia le soifua maloloina ma faʻaopoopo i ai le aulelei.
  5. O pulou lalaga, leggings, mittens ma berets e leʻi avea ma mea na le maua ai e le au fai ata le mafaufau.

O le a vave ona maeʻa le taumalulu ma o le a oʻo mai le mafanafana ua leva ona faʻatali i ai. Peitaʻi, ua vave tele e tuʻuina ofu lalaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: DIY PVC chair (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com