Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

E mafaia ona faʻamatuʻu atu se nonogatupe i seisi tagata i lana faʻatagaga?

Pin
Send
Share
Send

Oa mai le aoauli! E i ai loʻu tulaga faapea: e leʻi mamao atu, na fai ai e loʻu tuafafine se nonogatupe i le tasi faletupe. Ae talu ai nei, ua matuaʻi suia lava lona tulaga tautupe. O lea ua le faigaluega ae nofo i le fale ma lana tama. Na ia fai mai ia te aʻu e fesoasoani ia te ia i le totogiina o le nonogatupe. Ou te le o tetee. Mafai ona ou fesiitaʻi le toega o le nonogatupe ia te aʻu ma totogi le aitalafu mo ia?Maxim, Yekaterinburg.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Talofa! Mo le toʻatele, e aliaʻe mai se tulaga pe a fesili se tagata e pele ia te oe po o se tagata vavalalata, ma o nisi taimi o se uo mamae, mo se fesoasoani toe lesitala se loan mo oe ma avea ma se tasi o le a fesoasoani e totogi lenei nonogatupe, ae i le taimi e tasi faʻataunuʻuina uma aitalafu o le a tuʻuina atu e le faletupe.

Tatou amata i se tusitusiga e te manaʻomia foi ona suʻesuʻe ae e te leʻi amataina ona faia ia laʻasaga, talu ai le le malamalama i tulafono e mafai ona taitai atu ai i faʻanoanoaga taunuuga (Art. Nu398 GKRF).

A maeʻa ona suʻesuʻe le tusitusiga, e tatau ona e mautinoa maliega a tagata uma na auai (Kamupani kamupani, tagata faʻatau ma le au nonoga tupe). O le isi sitepu mo oe o le ia mautinoa o pepa uma e faʻasalalau ma talafeagai mo le faʻafouga. O nei gaioiga e tuʻufaʻatasia.

Le isi, faʻatasi ma le tagata nono, e tatau ona e logoina le aitalafu faʻalapotopotoga e uiga i le manaʻo o loʻo e manaʻo e faʻaliliu atu le aitalafu aitalafu i se isi tagata. A maeʻa ona tusi tusi talosaga i se kamupani tupe i tusitusiga e pei ona manaʻomia e le tulafono.

A maeʻa uma nei faigata taualumaga, o le a manaʻomia le tuʻuina mai o se afifi o pepa ma taʻu le mafuaʻaga mo le filifilia o sea gaioiga. Lenei mafai ona: leai se galuega tumau, faamai ogaoga mai i le na nonoina atu le nonogatupe, pe toe faatau atu i le fale, taʻavale... O mafuaʻaga atonu e 'eseʻese, ae tatau ona tuʻuina mai, a leai e i ai ni faigata i le faʻatinoina o lenei taʻotoga.

E i ai taimi na fai mai ai le na nonoina atu "leai". O le a le mea e fai i lenei tulaga? E leai se mea e te fefe ai pe vavevave faʻaiuga, oe mafai ona maua i taimi uma se auala mai soʻo se tulaga, aua o le auala i luga e le naʻo le tasi. Matou te fautuaina oe e faitau e uiga i le mea e maua ai tupe pe a fai e teena uma faletupe ma microloans.

Filifiliga muamua - mauaina o se nonogatupe mai seisi kamupani tupe. O le sili aoga i lenei metotia o tagata uma i lenei feutanaiga o le a tumau i totonu "Plus", o lenei fofo e faigofie. Faitau pe faʻafefea ma o fea e maua ai se nonogatupe e aunoa ma le teʻena i se tasi oa matou tusitusiga.

Filifiliga lona lua. Afai o sui o le "feutanaiga" o loʻo i luga o tuʻuga faʻauo, o le a faʻatagaina ai le le faʻaaogaina i auala aloaʻia ma maasiasi, faʻatagaina latou e tuʻu mea uma pei ona i ai, ma faʻatuatuaina i le upu na tuʻuina mai e le isi vaega ma faʻatali i masina uma o le a ia totogia lenei nonogatupe ...

Ae i ai le avanoa e aunoa ma ni pepa talafeagai, e leai se tasi o le a mafai ona faʻamaonia o ia e tatau ona toe totogi le nonogatupe, talu ai o le maliega o le a tusia i luga tuufofoga ma faʻavae i luga o le talitonuina faʻatasi. Ae e mafai ona e faia konekalate tusia e faʻapea o le lona tolu a itu e faia le totogiina o le nonogatupe i masina uma, i le faʻamaoniaina e se notary.

Filifiliga lona tolu. Toe lesitalaina o se nonogatupe i le lona tolu vaega e ala i se notary.

O a pepa e manaʻomia mo lenei:

  1. Tusifolau;
  2. Tusi pepa faletupe poʻo tusi faʻamaonia 2-NDFL;
  3. Leipa tusi poʻo se kopi o le tusi;
  4. Soʻo seisi lava pepa faʻamaonia e faʻailoa ai le tagata o se tagatanuʻu;
  5. Faʻamaoniga o le tagata faʻatau (borrower) umiaina soʻo se meatotino poʻo se taʻavale.

Ae e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻia le ofisa o loʻoga, aua o le a mafai ona ia tuʻuina mai se lisi saʻo o pepa ma fautuaina le mea e sili ona lelei e fai i lou tulaga lea.

Pau na o mea mo tatou. O le Au aitia mo le Olaga au faamoemoe e mafai ona mafai ona taliina lau fesili. Seia oʻo i le isi taimi i luga o itulau o la matou mekasini i luga ole laiga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Омон РА II Виктор Пелевин #аудиокнига (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com