Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona faʻamama seevae sisina

Pin
Send
Share
Send

White trainers ma sneakers o se tumau faiga masani. O seevae papaʻe fou e faʻatosina mai mata o isi, ae i tulaga o le taulaga pe a maeʻa ni nai vaiaso, o le lanu ua leiloa lona manaia muamua, ma ua lilofia i se vaega o le palapala ma le pefu. O le tuʻuina o ia seevae i le latou tulaga muamua e leʻo se mea faigofie, ae o loʻo i ai ni auala faʻamaonia e fesoasoani ai i le faʻamamaina o seevae papaʻe e aunoa ma se taimi ma se tupe.

Saogalēmū ma Lapataʻiga

  • Fai ni totini lima e paʻu ai ou lima mai le faʻamamaina o sui.
  • Ae le i faʻaaogaina oloa i luga o le seevae, faʻataʻitaʻi i luga o se tamaʻi vaega e aloese ai mai le faʻaleagaina o lau pele fiafia i ai sneakers.
  • Aua le faʻaaogaina vailaʻau palama e faʻamama ai seevae. E faʻasauā tele ma e masani ona iai le vailaʻau o le chlorine, e iʻu ai le leaga i soʻo se mea.
  • Ina ia aloese mai le faʻaleagaina o le oloa, pe a maeʻa le faʻamamaina, faʻatali seʻia paʻu ia ia lava, e aunoa ma le faʻaaogaina o heaters. E sili le aua le tuʻuina ou seevae e oʻo lava i le la.

Matou te faʻamamaina sneakers papaʻe mai ie ma fofo a tagata

O le 21st seneturi na aumaia le tele o oloa fou e faʻafaigofieina ai le olaga i aso uma. Peitaʻi, o le tele o faletua e faʻaaoga le faʻaaoga o fua tuai o taimi. O lenei mafuaʻaga e mafua mai i lo latou lelei ma avanoa: o metotia na faʻataʻitaʻia e augatupulaga, ma o oloa sili ona taugofie o loʻo faʻaaogaina mo le latou faʻatinoina. Ina ia toe faʻafoʻi ou sneakers papaʻe poʻo sneakers i lo latou mama aʻiaʻi, e tatau ona e tamoʻe i le supamaketi latalata ma fale talavai.

Soda ma le hydrogen peroxide

O le fefete ma le hydrogen peroxide o le a avea ma togafiti faʻataulaitu mo e ana seevae papaʻe. Tuufaatasi, masani oloa avea ma se fofo lelei faasaga i le inoino palapala.

Mo galuega e te manaʻomia:

  • Hydrogen peroxide - 0.5 kulimi. l.
  • Faʻa fefete - 1 kulimi. l.
  • Vai - 0.5 kulimi. l.

O mea e gaosia e paluina i totonu o se pesini seʻia oʻo ina fausia se homogeneous gruel, lea e tutusa lelei faʻapipiʻiina i le pisia i le 1 vaega. Tuʻu le paluga i luga o sneakers mo le 1 minute ma galulue ma se pulumu nifo tuai: aua le faʻaogaina tele le malosi, o le muamua laʻasaga lea o le faʻamamaina, lea o le a aveʻesea le autu palapala mai luga.

Mo papaʻe sili ona lelei, o le paluga e faʻaaogaina i le 2 faaputuga i le pito i fafo atoa o le seevae. Tuʻu seevae faʻapenei ile la a itiiti mai e 3 itula. O le a tali atu le hydrogen peroxide ma le baking soda pe a oʻo ina malamalama i le malamalama. A maeʻa uma le faʻafefiloi ma malepe, ona lava lea e aveʻese i se pulumu matutu. O le paʻepaʻe o le a susulu.

Afai e tumau le paluga i totonu o le tanoa, faʻaopopo nonoa e faʻasusu ai foi lenei vaega.

Mea fulunifo

E mafai ona e mauaina nifo i soʻo se fale. I se faʻaopopoga i lona faʻaogaina tuusaʻo, o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi lelei lelei ma le palapala i le uliuli ma le efuefu paolo. Mo le faʻamamaina, amata se faʻasologa o nifo faʻapitoa - vaivai, ma se pupuʻu, e oʻo foi i le laulu. Faʻapipiʻi le paʻu i le pisia ma olo le pisia i le pulumu nifo. Aveese toega ma se omomi omomi.

Faatonuga vitio

Sua o le tipolo

Lemon o se faʻavaeina bleaching meafaigaluega. I se vaega maualalo, o le sua o le tipolo e faʻaaogaina e tusa lava mo le paʻu o ou foliga. I se faʻaopopoga, o le metotia ei ai se manogi manaia - citrus freshness o le a tumau pe a uma ona fufulu.

Mo le fua e te manaʻomia:

  • Faʻafouina fou le sua o le tipolo - 2 kulimi l.
  • Vai - 2 kulimi. l.

Faʻafefiloi mea ma faʻaoga i le pisia ma se aano, solo lemu le ie. Ole mea lea e fesoasoani e aveʻese faʻamaʻaʻa stains e leʻi olo ese i isi auala.

Ia manatua o le sua o le tipolo e fai si malosi tele ma e le talafeagai mo le faʻaaogaina soo.

Faʻamamaina seevae papaʻe ma vailaʻau a le aiga

O vailaʻau a le aiga o se fesoasoani sili lea ile tausiga o le tumama ile fale ma lavalava.

Vai micellar

O le tagata nofo i le teuteuina fata o se teine ​​faʻaonapo nei o le a aveʻese e le gata o foliga mai ona foliga, ae faʻapena foʻi pisipisia mai seevae papaʻe. Faʻaaoga se cotton pad e fofola ai le vai i luga o le pisia ma olo. O le metotia o le a le gafataulimaina i "faigata" togi, ae o le fou faʻaleagaina ma micellar vai o loʻo i luga o le tauau.

Fasimoli tagamea

Faʻaaoga se pulumu e asu ia lava le fasimoli ma olo seevae. Fufulu ese atoa le toega foam i vai mama.

Aiga faʻamaluluina ma pisia mea e faʻamama ai igoa "Oxi"

O oloa e faʻamalieina e aunoa ma le faʻaleagaina o filo o le ie. E masani ona faʻatau atu i le pauta. I le faʻaaogaina o faʻatonuga i luga o le afifi, faʻasusu le oloa i le aofaʻi manaʻomia o le vai ma faʻaoga i fafo fafo mo le 15-20 minute. A maeʻa lena, fufulu ese le kemisi.

Vitio fesoasoani

Afai o le palapala e mamafa pe ua leva, faia se faʻamalieina fofo ma faʻasusu sneakers i totonu mo 3-4 itula. O stains mafai ona aveʻese sili faigofie i le masani ai metotia o vailaʻau.

Faʻafefea ona fufulu le tasi o ou sneakers

O le outsole o le nofoaga sili ona faigata ona faʻamamaina ma e tele suʻega. O le sili ona eleelea galuega pa'ū i luga o le outsole, o lea o lenei eria ua faʻaopoopo i ai le uaʻi. A leai, o taumafaiga uma e fausia se ata le atoatoa o le a le aoga.

  1. O le solo na soloiesea atoatoa le palapala, lea e aveʻese ai e tamaiti aʻoga ni fasi i totonu o api. Ina ia aveese le pisia mai le tasi, olo le palapala i se solo.
  2. Sponges Melamine - malo o fata i faleoloa faleoloa, faʻamama atoatoa le tasi i lona uluaʻi lanu.
  3. Afai o le tasi ua liu samasama i le taimi, o le taugofie fao toe faʻamamaina mafai ona fesoasoani ia te oe toe maua lona muamua paʻepaʻe. Faʻaoga le oloa i le cotton pad ma olo lelei vaega faʻafitauli. E tele ni sauniga e manaʻomia e fuafua i le amataga o le tulaga.
  4. O le mea fulunifo o le a faʻatautaia e le gata i le pito i luga o sneakers ie, ae faʻapea foi i le alofilima. Faʻaaoga se pulumu nifo, faʻapipiʻi luga ma olo. A maeʻa le faʻasologa, fufulu le tasi i lalo ole vai tafe.

Faʻafefea ona faʻamama sneakers suede ma paʻu

O sneakers faʻailogaina e faia i le paʻu ma le suede o se mea taugata e manaʻomia le tausiga lelei. Afai na e filifilia seevae paʻepaʻe, o le a atili ai ona faʻateleina le faʻalavelave. Peitaʻi, a faʻamama saʻo, e le tele se taimi ma taumafaiga, e faʻafiafia foʻi oe i seevae ile umi o tausaga ole tautua le atoatoa.

Ae le i ofuina, e fautuaina e togafitia le paʻu ma le gaʻo, ma le nubuck ma le suede - faatasi ai ma le spray spray. O lenei togafiti faigofie o le a fausia ai se pa puipui i luga o le ie, puipuia le ulu atu o le palapala. Lenei faiga e fautuaina peʻa maeʻa uma susu faʻamamaina o le oloa.

Mo sinasina suede, faʻapitoa mea faʻatau atu e faʻatau atu e faʻafaigofie ai le tausiga. Pulu pulumu pulumu pulumu e lelei tele mo le faʻamamaina o sui soʻosoʻo ma faʻafilemuina papaʻu papaʻu.

O sneakers paʻu papaʻe e sili atu ona faʻafitauli ma manaʻomia le faamamaina i aso uma, kulimi kulimi ma le faʻamamaina. Afai e te fuafua e tamoʻe i nofoaga e leai se vali, e sili atu le filifili o oloa mai se eseʻese lanu.

Fautuaga Aoga

  • A o le i auiliiliina le fufuluina o pisia, tatala seevae ma aveese le mamafa sili ona pisia i le fofo o le vai fasimoli.
  • Afai e tatau ona e savali i totonu o sneakers papaʻe i le palapala, faʻatali seʻia mago atoa, ona faʻamama lea.
  • Ina ia aua neʻi palapala le mea e toʻatasi, ufiufi i le faʻasologa fao e leai se lanu. E tele ofu mafanafana o le varnish o le a puipuia foi lenei nofoaga mai le faaleagaina.
  • Afai o loʻo e popole i le manogi o seevae, faʻaaoga se manogi masani: moli moli, tuʻuina i totonu, e sili ona deodorizing.
  • Tuu le nusipepa i totonu e faʻamamago ou sneakers - o le a tumau ai i latou i foliga ma o le pepa o le a mitiia soʻo se toe susu.

I le maeʻa ai o nei faigofie fesoasoani, o le a mafai ona e faʻatumauina le kiona sinasina o ou seevae i le fale. O le taumafaiga laiti e aoga tele i le vaʻai faʻalelei i lou seevae. Manatua: mama a itiiti mai tasi i le vaiaso, o lenei o le a puipuia mai tuai pisia, ia e sili atu ona faigata ona fufulu nai lo fou.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Long Sleeve Off the Shoulder Sweater. Pattern u0026 Tutorial DIY (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com