Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O fea e alu ia Ianuari i tafatafa o le sami: 9 lalolagi malologa

Pin
Send
Share
Send

O fea e alu iai ia Ianuari i tafatafa o le sami? O lenei fesili e popole ai le tele o turisi oe mananao e sosola ese mai le tau efuefu o Europa ma toulu atu i le mafanafana, malu taumafanafana. O oe foʻi o se tasi o latou? Faapitoa mo oe, ua matou saunia se aotelega puʻupuʻu o 9 nofoaga e mafai ona e malolo ai ia Ianuari. I lenei tulaga, na o le tau o malologa ma tulaga tau na amanaʻia. O le mea moni, e le mafai ona tatou amanaʻia le vaʻalele, talu ai o lona tau e faʻamoemoe i le tele o mea eseese - o le kamupani vaʻalele, le taimi e alu ai, le taimi o le faʻatauina o le pepa, o le mauaina o paʻu, ma isi.

1. Zanzibar, Tanzania

Vevela o le ea+ 31 ... + 32 ° C
Vai o le sami28 ° C
VisaTuuina atu i le taunuu Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻatumuina se pepa femalagaaʻi, tusi se talosaga ma totogi se totogi (tusa ma le $ 50)
NofoagaMai le 23 $ i le aso

Afai e te le iloa le mea e te malolo ai i le sami ia Ianuari, lagona le saoloto e alu i le nuʻu o Nungwi. I le avea ai o se tasi o nofoaga sili ona lelei i Zanzibar, o loʻo i ai le tele o filifiliga o faletalimalo ma taugofie tau mo meaai ma vai inu. Ma:

  • taeao i totonu o se cafe taugofie o le tau e $ 5-6 mo le tagata
  • o se 'aiga aoauli faigofie o le a faʻaopopo ai le $ 9.5,
  • mo se taumafataga e 3-vasega poʻo le aoauli, e tatau ona e totogia mai le $ 20 i le $ 30, fuafua i le lisi (ma le sami o le a sili atu le taugata).

Ae mo fagu vai (0.33 l), pia, kofe ma mumu uaina, o latou tau e $ 0.5, 1.50, 2 ma le 7, faʻasolosolo.

O le talafatai, faʻalauteleina mo 2.5 km, ua vaeluaina i le va o le tele o matafaga. O le sili o latou e amata latalata ile DoubleTree e Hilton ma faʻasolo atu i Kendwa. O itu matafaga uma e iloga i le mafanafana o le vai, ulufale lamolemole ma le oneone paʻepaʻe mama, e tumau malu e tusa lava pe vevela tele. E toetoe lava a leai se saoasaoa ma tafe i lenei itu o le atunuʻu, o lea e mafai ai ona e malolo iinei a itiiti mai i le uati. Faitau e uiga i isi matafaga o le motu iinei.

O le tele o Ianuari i Nungwi o loʻo iai se tau puaoa ma mugala, e o mai ma matagi tetele, ae o aso puaoa ile vaitaimi lea e le masani ai. Sulu ma taʻavale taʻavale i mea faʻataʻamilo o loʻo avea ma se gaioiga e sili ona manaʻomia. O le tele o turisi e mananaʻo e o i le taulaga o Stone Town, vaʻai i le fale o Freddie Mercury, savali i totonu o faʻatau faʻatau, asiasi i se faʻatoʻaga manogi ma 'ai i se tasi o falai iʻa.

2. Cuba

Vevela o le ea+ 25 ° C ... + 26 ° C
Vai o le sami25.5 ° C
VisaLe manaʻomia pe a fai e te nofo i Cuba mo le sili atu i le 30 aso.
NofoagaMai le $ 25 i le aso

A o e mafaufau e uiga i le mea e alu i ai mo se tafaoga i le sami i Ianuari, mataʻi i le Cuban Varadero, o se tasi o sili turisi taulaga i le Caribbean, tu i le Icacos Peninsula. O le mitamita sili o lenei nofoaga o mama papaʻe matafaga, puipuia e se tele aʻau ma aofia ai i le UNESCO Lalolagi Tofi Lisi. I le taimi lava e tasi, naʻo nofoaga tapunia a le faletalimalo faletalimalo o loʻo faʻaauupegaina i faamalu ma potu malolo. I luga o le taulaga matafaga oe tatau ona taoto tonu i luga o le oneone.

I tafatafa o le talafatai atoa, e oʻo atu i le 25 km le umi, o loʻo iai laina o tamaʻi faleʻaiga, faʻamau ma faleʻaiga e mafai ai ona e ai i meaʻai lelei, inu Pina Colada ma malolo mai le vevela a Cuba.

  • O le tau masani o le ipu e tasi e amata mai le $ 10 i le $ 30 (o tau mo turisi e masani ona maualuga atu nai lo tagata o le atunuʻu).
  • o le ipu uaina poʻo le pia e naʻo le $ 1 le tau.

Faʻatasi ai ma isi mea, ua avea Varadero ma autu autu o pati a le atunuʻu, o lea a paʻu le pogisa, o le tele o tagata tafafao e o atu i fale kalapu, o disco bar ma isi cabarets.

O ituaiga ituaiga o faʻamalositino olaola e pei o le maulu, fagota, tapolo, faʻapea foʻi ma le maimoaina o le tele o faʻasolopito vaʻaiga e le tatau ona faʻaaoga. I se faʻaopopoga, o le nofoaga faʻapitoa o loʻo iai se lumanaʻi, o se paka faʻafiafiaga, faʻatauina o le uila afi ma uila afi ma le tele o isi atinaʻe turisi.

Ina ua filifili e malolo mai le matafaga, outou uma e mafai ona alu e savalivali i le lata ane grottoes, vaomatua ma ana, tietie i se taavale nofoaafi ma tietie solofanua tosoina taavale. Taua, i le amataga o Ianuari, matutu tau ma fesuiaʻi tulaga cloudiness seti i Varadero. E leai se timu poʻo se matagi i lenei taimi, o lea o isi e folafola atu e le gata i le mauoa, ae faʻafiafia foi.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

3. Cancun, Mekisiko

Vevela o le ea+ 26 ... + 28 ° C
Vai o le sami+ 23 ... + 25 ° C
VisaOu te manaomiaina. Oe mafai ona mauaina a le i le Mexico Amepasa poʻo luga o le 'upega tafaʻilagi a le National Institute for Migration. Tagata tafafao maimoa mai Lusia o loʻo iai le visa a Kanata ma Amerika e agavaʻa ona ulufale fua i Mexico, pe a fai o le vaitaimi e nofo ai i le atunuʻu e le sili atu i le 180 aso.
NofoagaMai le 12 $ i le aso

A e mafaufau e uiga i le mea e te alu i ai mo lau tafaoga Ianuari i le sami, tilotilo i Cancun, o se tamai taulaga taulaga na sosolo i le itu i sasaʻe o le Yucatan Peninsula. O loʻo aofia i le lisi o nofoaga sili ona lelei i le Caribbean Sea, e le gata o se nofoaga talafeagai (o loʻo i ai le malae vaʻalele lata ane), ae faʻapea foi ma le kiona papaʻe oneone, lea e na o le 30 km le umi. O lenei eria atoa e vaeluaina i le va o matafaga e lua (Playa Tortugas ma Playa Delfines) ma e toeititi lava fausia atoa ma faletalimalo taugata 5 *, kalapu kalapu, faleoloa, maketi o meaʻai, faʻapea foʻi ma faleʻaiga, faʻamau ma faleʻaiga o vaega eseese o tau.

Tau o meaʻai i Cancun e fai si maualuga atu nai lo isi taulaga i Mekisiko. Ma:

  • o le meaʻai masani a le Mexico i le taeao e $ 5.
  • O se asiasiga i se nofoaga taugofie i le talafatai e $ 8-9. Mo lenei aofaʻi, o le a tuʻuina atu ia te oe se vasega autu o aano o manufasi ma fualaʻau, o se ipuinu vai inu ma ni nai fasi falaoa.
  • Afai o loʻo e faitauina se taumafataga e 3-vasega, sauni e totogi i le va o le $ 13 ma le $ 15 mo ia.

O le isi lelei o Cancun e manaia ma matua leai ni mea faʻafiafiaga - aau ma laumei i le faʻasao o le Shel-Ha, faʻatauina o barracudas, maulu i 'amu o Cozumel, savali i totonu o faʻatafunaga o agaifanua a Maya i Xaret ma le tele o isi. Aue o le mea e leaga ai, ia Ianuari-Fepuari e matagi lava i le toeitiiti lava o nofoaga uma o Mekisiko. I lenei itu, i aso sili ona pisi, e mafai ona tapunia matafaga ona o galu malolosi tele.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

4. Dominican Republic

Vevela o le ea+ 27 ... + 28 ° C
Vai o le sami+ 26 ... + 27 ° C
VisaLe talafeagai (aiaia na e malaga i le atunuʻu mo lalo ifo o le 60 aso).
NofoagaMai le $ 25 i le aso

O fea le nofoaga sili e malolo ai ile sami ia Ianuari? O se aotelega o sili sili ona lelei femalagaaiga avanoa i lenei taimi o le tausaga faʻaauau pea ma Punta Cana, o se lauiloa nofoaga tu i le itu i sasaʻe o le Dominican Republic.

Atinae atinae tetele, lelei uma-aofia ai faletalimalo ma se lelei nofoaga faia ai lenei taulaga o se sili ona lelei filifiliga mo talavou ma aiga tafaoga.

O 'amuʻau tetele e tuʻu eseʻese ia matafaga o Punta Cana mai le sami sousou, ma mauga maualuluga e tuʻu ese mai matagi malolosi. I lenei tulaga, o le vaitau turisi i luga o le Atalani talafatai e le faʻavaivai tusa lava pe oʻo mai le taumalulu. O le isi taua faʻaopopo o le latalata mai o se malae vaʻalele faʻava-o-malo e mauaina vaʻalele mai le tele o atunuʻu o Europa.

  • Tau o le matafaga e faʻamoemoe i le ituaiga faʻavae.
  • Faleʻaiga i totonu o le fale, o fale 'ai e sili ona taugofie i le Dominican Republic, o loʻo ofaina ai meaai mo le $ 2-2.5 i le tagata.
  • O le 'aiga o le taeao po o le aoauli i comendores, o se taugofie aiga-style cafe, amata i le $ 8, ma o le asia o se faleʻaiga taugofie o le a tau ai le $ 35-40.

Ia manatua foi, i totonu o nei fale mautotogi uma, o tagata faʻatalitali o loʻo totoe ma fesoasoani, o lona aofaʻi e 10% o le tau o le pili.

Afai tatou te talanoa e uiga i le tau, ona oʻo mai lea o Ianuari, e amata le vaitau mugala i Punta Cana, faʻatasi ma aso susulu ma toetoe lava toʻafilemu aso (maualuga - o sina malu). Moni, o le tau vevela tau maua ai lava lagona, o lea o le siosiomaga mafai ona maua ai le tele o le le fiafia mea faʻateia. Ae o matafaga o lenei nofoaga, e oo atu i le 75 km, e iloga i le tumama pea ma le papaʻe o le oneone, lea e ave e turisi i le fale e fai ma faamanatuga. O a vaʻaiga e vaʻai i le Dominican Republic, vaʻai luga o lenei itulau.

5. Sihanoukville, Kemupotia

Vevela o le ea+ 30 ... + 35 ° С.
Vai o le sami+ 28 ° C
VisaOu te manaomiaina. Mafai ona faia i le amepasa po o le taunuu i le malae vaalele
NofoagaMai le $ 30 i le aso

Mo i latou e le iloa le mea e alu ai i le sami ia Ianuari, matou te fautuaina oe e filifili mo Sihanoukville, o se nofoaga tu matafaga e tu i le auvai o le Fagaloa o Thailand.

O Sihanoukville o loʻo i totonu o faleʻaiga ma faleʻaiga eseese o loʻo tuʻuina atu i ai meaʻai masani a Kemupotia. Ae mo tau:

  • i se 'aiga' ai taugofie mo le ipu e tasi latou te fesili mai ai i le $ 1 i le $ 4,
  • i le ogatotonu tulaga faʻavae - mai le $ 2 i le $ 5,
  • i totonu o le faleʻaiga - tusa ma le $ 10.

O le tele o matafaga o Sihanoukville e le tatau ona vaʻai totoʻa i ai; o se aga masani le feʻaveaʻi i le va o latou e tuk-tuk poʻo le uila afi. O le ulufale i totonu o le vai e agamalu, o le oneone e lelei ma mama, ei ai mea uma ina ia maua ai se malologa lelei.

Afai tatou te talanoa e uiga i faʻafiafiaga, e mafai e tagata asiasi ona maulu i le vai, savalivali solo i le taulaga matagofie o le taulaga ma alu i se malaga i vaʻa i motu lata ane (tusa ma le $ 20). O le tau o le mulimuli e aofia ai le foam disco, leai se taumafataga o le aoauli ma suamalie faʻafouina cocktails. Ae o loʻo i ai ni pisapisao pisapisaō, pa pia poʻo ni siva i lenei nofoaga, o lea ma le amataga o le olaga afiafi i Sihanoukville e filemu ma fuaina.

Ma le mea taua taua mulimuli - ia Tesema ma Ianuari e leai se timu iinei. E naʻo le 2 pe 3 taimi e mafai ona pasi ai i le masina atoa. O le tau i lenei vaitau e vevela ma māmā le savili, lea o le a atili ai ona matagofie lau tafaoga.

6.O Phuket ma Krabi Itumalo i Taialani

Vevela o le ea+ 32 ° C
Vai o le sami+ 28 ° C
VisaLe manaʻomia pe a fai e te nofo i le atunuʻu mo le sili atu i le 30 aso.
NofoagaMai le $ 17 i le aso

Tagata tafafao maimoa e fia iloa le mea e faʻaalu ai se taugofie tafaoga i tafatafa o le sami ia Ianuari e masani ona fesiligia pe talafeagai Thailand mo nei faʻamoemoe. O le mea moni o i vaega eseese o le atunuʻu o timuga vaitau e o mai i taimi eseese. Ma talafeagai tau mo se matafaga aso malolo i le lona lua masina o le taumalulu o loo matauina i le lua eria - Krabi itumalo ma Phuket motu. O matafaga sili ona taʻutaʻua iinei o Ao Nang, lea e laina i mato, ma Patong Beach.

E mama uma mea uma, ufiufi i le paʻepaʻe papaʻe ma faʻataʻamilomiloina e togavao toʻulu. O le ulufale i le sami e toetoe lava a papaʻu uma, e leai ni maa poʻo ni aau, e mafanafana ma manino le vai.

O le tau o Ianuari i nei nofoaga malilie e faʻafiafiaina i le vevela o le la, e toʻulu timuga ma timuga malu e faʻafouina ai le vevela o le ea. E le tatau ona ave le viiga i le gataifale - o le gataifale o loʻo sosolo lava i faletalimalo taugata (toetoe lava o tagata uma e iai a latou meaola), fale e faʻaoga ai fale, faleoloa, faʻatasi ai ma faleʻaiga ma faleʻaiga lelei, e mafai ai ona e malolo faʻatasi ai ma le tau talafeagai.

O le sili ona taugata o latou i luga o le muamua laina - o le averesi pili i le amataga e amata i le $ 17 mo le tagata. Laʻasaga lona lua-o fale ua manatu e sili atu le taugofie - o le autu vasega ia latou tau mai le $ 5 i le $ 7. Peitaʻi, e oʻo lava iina e mafai ona e okaina ni saimini poʻo araisa e aunoa ma ni aano o manu mo naʻo le $ 2-2.5. Ia, o le filifiliga sili ona paketi e mafai ona taʻua saogalemu o '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' Food court '' nofoaga, mo le $ 2 lava e tasi o le a ofoina atu ia te oe ipu vevela ma aano o manu po o figota o le sami.

I se faʻaopopoga i le tafaoga masani a le matafaga, o loʻo fai ma sui o le faaseʻe, aloalo, maulu ma fofola i fafo, o Patong ma Ao Nang e tele ni tafaoga, alu i le dolphinarium ma faʻafiafiaga paka, savali i totonu o le National Park ma le Geological Museum, pe alu i se aso e tasi o le sami i luga o se tamaʻi vaʻa. I se faʻaopopoga, rafting, elefane safari, papaʻea ma isi faʻafiafia faʻafiafiaga faʻatali mai ia te oe.


7. Phu Quoc, Vietnam

Vevela o le ea+ 30 ° C
Vai o le sami+ 29 ... + 31 ° C
VisaLe manaʻomia pe a fai o le nofo i le motu e le sili atu i le 30 aso.
NofoagaMai le 10 $ i le aso

Taumafai e saili le tali i le fesili: "O fea e te alu i le sami ia Ianuari ina ia mafai ai ona maua se lelei ma taugofie malologa?" ). Faʻatasi ai ma isi mea, o loʻo i ai se malae vaʻalele faʻavaomalo, tele ouluulu nofoaga, se tele faʻafiafiaga paka ma le selau o faʻavae e mafai ona 'ai ma inu. O se taumafataga masani i le masani masani cafe amata mai $ 3 i le $ 5. Ole tau o meaʻai ile auala e tasi: falai falai ma fualaʻau - tusa ma le $ 2, araisa ma povi poʻo moa - e sili atu ile $ 3, le ipu kofe Vietnamese - e le sili atu ile $ 1. Ae o faleoloa i luga o le motu e leʻi manuia - e matuaʻi toaitiiti lava.

A matou iloiloina le mea o totoe i Fukuoka i tulaga o le tau, e mafai ona tatou faʻapea e matuaʻi saogalemu lava. E le pei o le ogatotonu o Vietnam, e leai ni galulolo, afā poʻo isi faʻalavelave faʻalenatura, ma o le tau e sili atu le malu nai lo Nha Trang poʻo Mui Ne. I se faʻaopopoga, ia Ianuari, o le maualuga vaitau amata i Fukuoka: o le tau matutu, o le sami mafanafana ma malu, e leai se matagi.

O le aoga sili o lenei motu o lona tele kilomita o matafaga, lea o loʻo avea ai ma mea autu o turisi atinaʻe. E sili atu ma le 10 o latou, ae o le sili o Bai Sao ma oneone lelei, o se auala malu i le vai, timu ma fale taele faʻaaoga.

8. Sri Lanka, talafatai i sautesisifo (Hikkaduwa)

Vevela o le ea+ 28 ... + 31 ° C
Vai o le sami+ 27.8 ° C
VisaOu te manaomiaina. Oe mafai ona apalai mo luga ole laiga pe a taunuʻu mai i Sri Lanka.
NofoagaMai le 7 $ i le aso

Ae e te leʻi filifili i le mea e alu i ai ia Ianuari i le sami le taugata, siaki tulaga o Hikkaduwa, o se tamaʻi taulaga o loʻo tu i sisifo o le talafatai o Sri Lanka. Latou te o atu ii, muamua lava, mo se tafaoga matafaga ma atinaʻe atinaʻe turisi. O le vaega mulimuli o loʻo taulaʻi i le auala tele o Galle Road, lea e tuʻu ese mai le talafatai e 10 kilomita e le mafiafia o le talimalo o faletalimalo, faleʻaiga ma faleʻaiga. O tau o meaʻai i Hikkaduwa e tai tutusa lava ma isi nofoaga faʻapitoa i le atunuʻu. O le 'aiga o le taeao i le faleʻaiga e faʻatatau i tagata asiasi e $ 5-7, mo le aoauli poʻo le' aiga o le afiafi e tatau ona e totogia laʻititi - mai le $ 10 i le $ 15. O le 'auʻai i le lotoifale e maualalo tau, ae o le maualuga o le tautua ma le tumama i totonu ia latou e tuua ai le tele o manaʻomia. I se faʻaopopoga, o loʻo iai foʻi ofisa femalagaaʻi, faleoloa e fai ma faʻamanatuga, faleoloa teuoloa, ofisa fesuiaʻi tupe, supamaketi, ATM, fofō ma faleoloa Ayurvedic, ma isi nofoaga aoga.

O le matafaga i le taulaga e le leaga - mama, umi ma lautele. Aʻoga faʻaseʻe ma totonugalemu nofoaga e maua ai i luga, lea e mafai ai ona e lisiina uma manaʻoga masini ma ave ni nai tomai faʻapitoa lesona. O le ulu atu i totonu o le vai e papaʻu, ae ona o galu faifai pea e toetoe lava a le mafai ona malolo iinei filemu. E leai ni mataʻaga i Hikkaduwa, ae e sili atu nai lo na o nofoaga (laumei laumei, Malumalu Buddhist, National parks, maina e eli ai maʻa taua).

E seasea timu ia Ianuari, ae o le tele o taimi e o faʻatasi mai ma faititili. A leai, o le tau e seasea maua mai ni mea faʻateia le malie, faʻatagaina oe e aau ma sunbathe mai le taeao po seʻia oʻoi le leva o le po.


9. UAE (Dubai)

Vevela o le ea+ 23 ° C
Vai o le sami+ 19 ... + 21 ° C
VisaLeai se mea
NofoagaMai le 40 $ i le aso

Afai e te le i filifilia lava le mea e te alu i ai ma le mea e te malolo ai i le sami ia Ianuari, alu i Dubai, le nofoaga taʻutaʻua lauiloa i le UAE. Ioe, mo se tafaoga i le matafaga e mafai ona sili atu le manaia iinei, ae o le i ai o vai vevela, o loʻo i ai i totonu o faletalimalo lelei uma, o le a vave faʻasaʻoina lenei mea sese.

E taua foi le matauina o le taumalulu na agi mai matagi mai le Fagaloa o Peresia, lea e naʻo tagata faaseʻe ma tagata sailiili e fia ulu i totonu o le vai.O aso manino o le la, e o mai ma le savili, e seasea lava - o le lagi e masani ona puaoa.

Peitai, o le tele o turisi e le omai iinei e malolo i le matafaga. O le mea moni lava ia Ianuari o loʻo faʻatulagaina le tele o faʻatauga i Dubai, ma faia i totonu ole faʻavae ole "Shopping Festival" i tausaga taʻitasi. E mafai ona e faʻatauina ni oloa eseʻese mai luga o latou i tau taugofie.

O isi gaioiga faʻavaitaimi e aofia ai tuʻuga kamela, tuʻuga solofanua, tausamiga wau ma se asiasiga i le Mall of the Emirates, o se faleoloa e faʻatau ai faleoloa o gentoo penguin. O matafaga i le taulaga ua vaevaeina i totogi ma leai se totogi. O le sili o ia o La Mer, Kite Beach, Al Mamzar ma Jumeirah Open Beach. Faatasi ai ma isi mea, Dubai e tele paka vai, pa, discos, fale kalapu, nofoaga faʻafiafia ma isi nofoaga e malolo ai le aiga atoa. Afai e te faʻafuaseʻi ona misia le kiona, alu i le Ski Dubai - iinei oe mafai ona alu sledging, bobsled, tubing ma isi ituaiga o "felauaiga". E i ai se mea e vaʻai ai i le taulaga ma afai e te manaʻo e faia faʻalelei, matou fautuaina le faʻaaogaina o le tautua a Rusia-tautala taiala.

Ae mo tau mo meaʻai, o le aoauli poʻo le 'aiga o le afiafi i le fale taugofie o le tau e $ 8-9 i le tagata, ae o le asia o se faleʻaiga taugata e tuai ai le $ 27-30. Ole tau o meaʻai ile auala e laititi atu le tau - mai le $ 3 mo le shawarma ile $ 5 mo le ipu kofe poʻo le kapisi.

O le iloa le mea e alu i le sami ia Ianuari, oe mafai ona fuafua lelei lau tafaoga ma le faʻaeteete. Matou te moomoo ia te oe se malologa lelei!

TOP 10 nofoaga mo malulu malulu:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Oute Le Toe Fia Iloa feat. Tapu Aumua Soli (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com