Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lamai matafaga i Koh Samui o se tasi o sili sili ona lelei i le motu

Pin
Send
Share
Send

O le matafaga sili ona umi Lamai Koh Samui o loʻo tu i le lona lua motu tele i Taialani. E taʻutaʻua i turisi ma o loʻo lelei lona atinaʻe.

Matafaga siosiomaga

O Lamai Beach e tu i le itu i sautesasaʻe o Koh Samui ma e umi lona umi (tusa ma le 5 kilomita). I le itu i matu, o Lamai e pasi atu i le talafatai o sone o Nan Nan. Ma mai le itu i saute e faʻatapulaʻaina e se fuʻa o lanu uliuli ma efuefu papaʻa. O le itu lea e taʻua o Hin Ta Hin Yai. Sa faaigoa e tagata o le nuu lona "tamamatua ma lona tinamatua" ona o le lavelave o foliga o maʻa. Mai Lamai, e toeititi lava faigata ona oʻo i vae, talu ai o le talafatai atoa ua fausiaina ma faletalimalo tumaoti. Ae e mafai ona e uia le auala e alu atu mai le ogatotonu o Lamai Beach. O le umi o le auala e tusa ma le 3 km.

O iina e mafai ai ona paka au taʻavale i nofoaga atofaina ma savali i maʻa tetele i luga o le auala. I itu uma e lua o loʻo iai faleoloa ma mea faʻamanatu, lavalava ma mea suamalie Thai. O loʻo iai le faʻataʻitaʻiga o le vaʻai i le iʻuga o le ala. E mafai ona e alu iina mo se totogi. Mai ia oe o le a e vaʻaia ai se vaʻai i le sami ma galu vaelua i luga o maʻa.

Eseese filifiliga

Lamai Beach i Koh Samui o se tasi o sili ona manaʻomia nofoaga turisi i lenei eria. I tulaga o le lauiloa, e lona lua i Chaweng, lea e tu i le vaiaai, teisi maualuga i le itu i sasaʻe. O Lamai Beach e siʻomia e le tele o niu, niu ma togavao o le teropika.

O le itu taumatau (saute) o le matafaga o Lamai e iloga i le mama ma le manino o le vai. E leai ni galu iinei. O le tauagavale e mafai foi ona fetuʻunaʻi lelei mo faʻafiafiaga ma e lelei ona fausiaina. E i ai maʻa ma foliga uiga ese e fausia ai le tele o coves. O le sami i lenei itu i matu e papaʻu, ma e maualalo le tai. O le mea lea, tagata tafafao e filifili mo le ogatotonu ma le taumatau o vaega o le matafaga.

O le vaega tutotonu e masani ona tumu. O loʻo tu tutusa ma le auala tele o turisi ia Had Lamai Road. Lenei o le matafaga ma se mafanafana ulufale gofie i totonu o le vai. E mama le matafaga i le lautele o le lautele.

O le itu i saute o le Lamai Beach e loloto lona vai. I lalo e iai maʻa, o nisi taimi e lapoʻa tele. I se faʻaopopoga, sami urchins o loʻo maua ii. O le mea lea, e tatau ona e matua faʻaeteete. Faʻafetai i le vai manino, o le pito i lalo mafai ona vaʻaia mai se mamao ae le aau i totonu ono ono lamatia nofoaga.

Laufanua laufanua ma faʻafiafiaga faʻaaliga

Ona o le lava ma le lautele o le Lamai Beach i Koh Samui, e le tumu ai iina. Ma afai e te manaʻo e filemu, oe na o le savali i le talafatai - o le a mautinoa le i ai o se nofoaga e leai se tasi o le a i ai, e tusa lava pe o le ogatotonu o le vaitau.

O matafaga o Lamai Samui, seʻi vagana ai le itu i matu, e le mafai ona gauaʻi i ai le au maimoa mai fafo. Algae e tuʻua. O le mea lea, e le faʻalavelave ia latou poʻo meaola o le sami i le fiafia i vai mafanafana i soʻo se taimi o le aso. E lanu samasama le oneone iinei, e le lelei tele. E tali tutusa lava ma le fausaga o se vaitafe tasi ma mea e faʻafefiloi o atigi lapoʻa. E ui lava i le itu i saute o Lamai e papaʻu ma e paepae lanu samasama.

O le matafaga i matu e talafeagai mo aiga ma fanau. E i ai se auala papaʻu i le sami. O le gataifale sone e fausia latalata i latalata i le vai. O loʻo nofoia e faletalimalo i Lamai Samui. I le ogatotonu ma le itu i saute o le matafaga, o le loloto o le sami e toʻafimalie mo tagata matutua. O le ogatotonu o le itu i matu o loʻo tuaoi ma le vaitafe o Lamai. E ala atu ia te oe mafai ona e alu i le sami i luga o se alalaupapa teuteuina i fugalaʻau.

E tatau ona e faʻaeteete a o e aau i le vai. I nisi nofoaga, box jellyfish nofo i luga o matafaga. O le tuʻufaʻatasia ma tagata i lalo o le sami e ono lamatia ai le soifua maloloina o tagata. O tagata Thai lava latou, ina ia mafai ai ona aloese mai faʻalavelave faʻapenei, taʻele i latou ofu. O le lapataiga o loʻo tu i le talafatai o Lamai e faʻamanatu ai le taufaamataʻu. O le mea e lelei ai, o le sami e tioata ma o le vaʻaia e lelei. E vave foi ona tali mai tagata faigaluega. I tulaga o le aliali mai o jellyfish, o le vave tali atu e tupu i le pa o le matautia eria.

E i ai le avanoa e suʻesuʻe atili ai i le matafaga atoa o Lamai Samui, o le faʻafanua i le faaiuga o le tusitusiga ma se faʻamatalaga auiliili o le a fesoasoani e malamalama faʻapitoa ai i le nofoaga o mea ma auala.

Atinae Eseese

O le eria o Lamai e mafanafana ma toʻafilemu. O atinae tetele ua fausia mo le nofo lelei ma le malologa o turisi. O talafatai e faʻafaigofie ona faʻaauupegaina mo tagata tafafao, ma le tele o tautua e tuʻuina atu:

  • paka fua;
  • lisiina o sun loungers - tusa lava pe le o nofo se tagata i le teritori o se faletalimalo na aliali mai nofoa o le la, e faigofie lava ona ia nofo i luga o latou nofoa e aunoa ma le totogiina;
  • faleʻaiga - pe a uma ona faia se faʻatonuga i soʻo se faʻapotopotoga, e mafai ona e faʻaaogaina le nofoaga i luga o le la nofoaafi ma e oʻo foʻi i se solo e totogi;
  • faleoloa - o loʻo tu latalata ile matafaga;
  • o se maketi i le po e faʻafiafiaina ai malo o le motu ma le tele o oloa lelei ma le taugata o tau;
  • Wi-Fi e i soo se mea ma leai se totogi.

E mafai ona e nofo filemu i luga o le oneone ma aunoa ma le nofoaafi e nonofo ai pe a faʻapea e te sau i totonu o le taimi e te alu ai i lalo.

Faleʻaiga ma faleʻaiga

O le nofoaga tutotonu o Lamai e tele ona tele faleʻaiga ma faleʻaiga e latalata i le matafaga. O ni numera o faʻalapotopotoga e ofaina se tele o ituaiga meaʻai e filifili mai ai:

  • Faʻa Thai e le masani ai ma ipu a le atunuʻu ma cocktails;
  • Europa masani, sili atu masani i nisi vaega o tagata asiasi.

E fiafia le aufaigaluega i faleaʻi e valaʻaulia malo i taumafataga i aso uma ma faʻamanatuina faʻapitoa. Faʻatasi ai ma i latou o loʻo tu i le talafatai, o nofoaga nei o loʻo lauiloa:

  • Ofe;
  • O le Address Beach;
  • Swing Bar Samui. Afi afi o loʻo faia i totonu o lenei pa-faleaiga.

O tau i faleʻaiga ma faleʻaiga i luga o le matafaga e fai si maualuga atu nai lo le auala tele o Lamai Samui. O iina e mafai ai ona e mauaina uma filifiliga o paketi ma sili atu sophisticated faʻapotopotoga. E i ai foi le McDonalds, ae o lana lisi ua toefausiaina i se auala Thai.

O le lisi o le tele o soʻo se cafe e mautinoa lava e aofia ai le fresh seafood ma cocktails mo soʻo se tofo. O se faʻalavelave i le toeititi lava o faʻalapotopotoga uma e mafua mai i le iai o lago soesā.

Faletalimalo

Samui Lamai Beach o le a feiloaʻi ma oe ma le tele o filifiliga o nofoaga e te nofo ai. Faletalimalo mo tofo uma ofoina eseese lelei ma mamao mai le sami. Sei o tatou lisi nisi sili lauiloa e tusa ai ma tagata asiasi 'iloiloga luga Initaneti punaoa:

  • Nofoaga o Wirason;
  • Villa Baan Saitara;
  • Sandalwood Luxury Villa Resort;
  • Pama Coco Mantra;
  • Rocky's Boutique Resort;
  • Rummana Boutique Resort;
  • Promtsuk Buri;
  • Tropical Villa;
  • Ammatara Pura Pool Villa;
  • Lamai Coconut Beach Resort;
  • Marina Beach Resort;
  • Lamai Inn 99 Bungalows.

O nei faletalimalo i Samui's Lamai Beach ua mauaina togi maualuluga mai tagata tafafao. Alu i le motu, e taua le mafaufauina o fale tau o le a faʻamoemoe i luga o le tulaga o le tautua, mamao mai le ogatotonu ma isi taua turisi nofoaga. Faʻapea foi ma le mauaina o meaai aofia ai i le tau.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tautua ma faʻafiafiaga i le nofoaga malolo

I luga o le talafatai, e mautinoa o le a ofoina atu ia oe ituaiga eseese o fofo. Mo lenei, o gazebos le faʻalelei e faapipii tonu i luga o le Lamai Beach. O tau e le maualuga. Faʻatusatusa i auaunaga tutusa i faletalimalo faletalimalo, o le tau i luga o le matafaga e mafai ona faʻatoluina le taugofie.

O ituaiga o faʻagaioiga nei e masani ona ofaina:

  • fofo i tua ma tauʻau;
  • Faʻa Thai;
  • fofō malolo vae;
  • foliga;
  • fofo e faʻaaoga ai suauʻu poʻo le aloe vera;
  • olo o vaega tino taʻitasi;
  • pedicure

I nofoaga faʻapitoa faʻatulagaina oe mafai ona faia togafitiga spa, faia yoga ma se faiaoga. O filifiliga silisili e maua i faletalimalo poʻo ni fale faʻapitoa.

Faʻafiafiaga

Malie i le matafaga - tiʻetiʻe i luga o faʻi vai, scooter, ma isi ituaiga o felauaiga. I le tele o nofoaga, oe mafai ona faʻaaogaina le lisiina o ni vai felauaiga ma toniga, e aofia ai faaseʻe, ala laupapa. Tagata tafafao maimoa fiafia sili:

  • Thai fusuʻaga - luga o le sikuea autu oe mafai ona avea ma tagata maitauina tamaʻitaʻi sparring;
  • karate;
  • maulu - e tele aʻoga i Koh Samui o le a saunia se amataga mo le muamua galu;
  • Hobbie Cat - amateur sailing catamarans.

I le pogisa, o le aufaʻafiafia e faia pati o le matafaga, o le tele o afi faʻaali. E masani ona fai aso malolo, e faʻalauiloa molimatagi ma moligaʻo.

I le afiafi, o se conveyor fusipaʻu a le atunuʻu auala auala na faalauiloaina latalata i McDonalds. Chefs i luga o special trolleys o le a vave saunia soʻo se oka. I le ao, e te tofoina le kuka kuka ma fualaʻau o loʻo tufatufaina i soʻo se mea i luga o le oneone o Lamai Samui.

vaaiga

Ina ia masani i mataʻaga Thai, ua lava le faʻafesoʻotaʻi o soʻo se itu e faʻatautaia ai ni tafaoga. O mea nei o loʻo avanoa mo le toe iloiloina ma faʻafiafiaga.

  • Malumalu o Sila Ngu;
  • O le faʻamau auro Buddha Big o loʻo tu i le Faan Island. E fesoʻotaʻi ia Koh Samui i matu sasaʻe. O le faʻatagata na fausia i le 1972. O le maualuga o le fale lotu e 12 mita;
  • Malumalu o Lamai - e iai le nofoaga faʻaleaganuʻu;
  • Tesco Lotus o se tele supamaketi. O se nofoaga lelei mo faleoloa, faʻapea foʻi ma le faʻatauina o mea faʻamanatu.

Tasi le leaga o matafaga o Lamai Samui o le i ai o maile na se. E ui lava, e tusa ai ma tagata tafafao, latou te le faʻasauā, o le i ai o manu o lenei ituaiga i luga o matafaga e le mama. Latou te savavali, momoe, 'aʻai ma mapu i latou lava i le oneone, o nisi taimi e latalata i le vai.

Auala

Ina ia vave taunuʻu i Lamai Samui, o le faʻafanua o le a aoga. O lenei matafaga e matagofie i le tele o tagata asiasi. O le mea lea, tasi taimi i le isi itu o Thailand, e mafai ona e tutoʻatasi sau i le matafaga o Lamai e aunoa ma le faʻaaluina o le taimi e suʻe ai faʻaliliu upu ma taʻitaʻi.

E tusa e 15 minute le umi e alu ai i le songteo (femalagaaʻiga lautele a le lautele) e sau mai Chaweng i Lamai Beach. Ma mai Maenami ma Bophut i lenei itu e te manaʻomia e maua i fesuiaiga i Chaweng. Faʻafeiloaʻi i se tamaʻi pasi o loʻo tusia ai le mataʻitusi "Lamai beach" i le itu e agaʻi atu i le matafaga. E 30 minute le umi mai le Nathon pier i Lamai Samui. I lenei tulaga, siaki ma le ave pasi laʻititi - pe o le a alu saʻo i Lamai poʻo Chaweng.

Afai e te lisiina se taʻavale, oe mafai ona filifilia le sili ona talafeagai auala oe lava ma alu ai iina ma faigofie. E le mafai ona e oʻo atu i Lamai mai le malae vaʻalele a Samui i femalagaiga lautele. Lenei e tatau ona e faʻaaogaina se taxi. E mafai ona e tiʻetiʻe i le matafaga i le 20 minute. Ona e alu lea i le talafatai ina ia filifilia se nofoaga talafeagai - o le a fesoasoani i le faʻafanua o le matafaga o Lamai (o le faʻafanua o le a i lalo o le itulau).

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

O le galuega autu a turisi i Lamai Samui o se tafaoga i le matafaga. O le aau ma le sunawahing e faʻatagaina ai oe ona faʻaalu lau tafaoga e aunoa ma le faʻalavelave o le olaga i aso uma. I se faʻatusatusaga, i latou e manaʻomia mafai ona faʻateleina a latou taimi paganoa ma faʻafiafiaga eseese e ofaina i luga tonu o le matafaga, i faletalimalo poʻo luga o le auala tele.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Das Aus für Thailands Touristen? (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com