Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faleʻaiaga sili ona lelei a Copenhagen - o fea e 'aʻai ai i le taulaga

Pin
Send
Share
Send

E te manaʻo e aumai se olaola gastronomic poto masani mai le laumua Tenimaka? Siaki la matou filifiliga o Copenhagen's sili faleaiga ma faleʻaiga. E tele nofoaga e 'aʻai ai i le taulaga. E eseese vasega o latou vasega, mai tamaʻi faleʻaiga manaia e oʻo i faleʻaiga fetu a Michelin. O kuka uma o le lalolagi e tuʻuina atu e aunoa ma se tuusaunoa.

Faleʻaiga gourmet

I tausaga talu ai nei, o faleoloa sili ona lelei a Copenhagen na i ai i le tumutumuga o tulaga tau gastronomic. Faufautua ma amateurs mai uma i le lalolagi atoa faatalitali mo masina i le taimi atofaina ma lele i le laumua Tenimaka e asiasi matagofie faleoloa Scandinavian. Matou te tuʻuina atu le sili o latou:

NOMA

O loʻo i Copenhagen, i totonu o se faleteuoloa tuai i auvai o le alavai i luga o Grønlandske Handelsplads (Greenland's square square), o le NOMA o loʻo tu, o le faleʻaiga sili ona lelei i le lalolagi. E le o se faʻateleina lenei mea. O lenei faʻalapotopotoga na manumalo i le siamupini i le 2011 e tusa ai ma le faʻavasegaina o le lomiga Peretania "Faleʻaiga", na faia e le 800 sili ona lelei chef ma faleʻaiga faitio i le lalolagi. Le Red Guide tuʻuina atu le Copenagen-faʻavae falemaʻi NOMA fetu e lua, ma tagata malaga Rusia mai Tripadvisor na tuʻuina iai le muamua nofoaga i totonu o le sili ona lelei i le taulaga mo 2017.

NOMA o se faʻapuʻupuʻu. O lona uiga o le "nordisk mad" (meaʻai i matu). O le aliʻi kuka atamai o lenei faleʻaiga o Rene Redzepi, o ia lava na faia le galuega o le suia fesuisuiaʻi o le ata o le Scandinavian cuisine. Na ia fautuaina le aveina o monotonous taumafataga ma saua inumaga e fiafia i Nordic faigofie ae gourmet meaai faia mai shellfish, puaa, wildflowers, shrimp, matu herbs ma iniseti mago. O pi pi faʻafefeteina, ituaiga eleele 'aina ma tele atu o loʻo faʻaogaina foi. Uma nei masani ma le masani ai mea aoga i lima o Nome sili lelei chef avea ma sili ona suamalie ma fatufatu meaʻai.

O le 'aiga o le aoauli i le Noma Restaurant i Copenhagen e tai pei lava o le asiasi atu i se fale mataaga. I totonu o se fale tele na teuteuina i se faiga faa-Nordic, i totonu o meaafu le aoga, paʻu o manu ma pa piliki, o le a faʻafeiloaʻiina oe e le filemu ma mea faapapa o gastronomic lagona.

Saunia i Noma e aunoa ma le faalilolilo, i le atoa vaʻaia o tagata asiasi. E faʻamalieina i le tofo o vegetarians ma gluten-leai taumafataga. Ae mafai foi ona e okaina aano ma iʻa. Mea uma e tusa ma fatufatu fua i se "molemole" faʻamatalaina. E i ai le sili filifiliga o uaina, ae leai se lisi pei o lea. I le taimi o le 4 itula o le kukaina o mea masani, o le a ofoina atu ia oe ni suiga se 20 o ipu.

Tagata asiasi i NOMA o loʻo siʻosiʻomia e le aufaigaluega, ma, pei o lea, o se vaega o le fesoʻotaʻi gastronomic faʻaaliga. O le aso malolo o le taugofie i Nordic i le NOMA o le a faʻatau ai le tagata asiasi i se tau maualalo e 300 euro. A silasila i le uaina, o le siaki e mafai ona oʻo i le 400 ma sili atu Euro i le tagata.

I le NOMA latou te faʻatauaina o latou taimi ma taumafaiga. E manaʻomia le tusi muamua o se laulau i luma o le taimi. I le 'aiga o le afiafi poʻo le aoauli i le NOMA, o nisi taimi e te faʻatali ai mo le tolu masina. O talosaga e naʻo le upega tafailagi e taliaina ai. Afai e le oʻo mai tagata asiasi i le taimi atofaina, ona faʻamavae loa lea o le 100 euro mai tagata taʻitoʻatasi e fiafia i le faleʻaiga.

Matamata foi i se vitio o foliga o ipu i le faleʻaiga sili ona lelei i le lalolagi.

Geranium

Geranium faleaiga o le autu ma sili ona tauva tauva o le fetu NOMA. Ua mimita Geranium i le fetu e tasi a le Michelin ma le chef sili ona lelei a Copenhagen, Rasmus Koefol. Ma ana aseta - o le seti atoa o le taʻutaʻua Bocuse dʻOr tauvaga mo le tele o tausaga. E ui i lona tulaga, e naunau Rasmus e fesoʻotaʻi ma tagata faʻatau e ala ile telefoni.

Geranium o loʻo tu i Østerport i le fogafale valu o le malae lakapi a Parken. O faʻamalama o le faleʻaiga o loʻo ofaina ai se vaaiga matagofie i le anoanoaʻi o vaituloto. O totonu e teuteuina faʻalelei i se fale maualuga. O se afi matala e mumu lelei i le potu malolo.

Pei o le NOMA, ua ofoina mai e Gerani le sili ona lelei o meaʻai faaonapo nei a Scandinavian i le latou faʻauigaina o molela. Ae o le faiga o tautua ma meaafale e fai si faʻatulagaina. Ae o le 'auʻaunaga tautua e sili atu ona fesuisuiaʻi: oe mafai ona oka mai 12 i le 22 suiga' aiga i le tau o le 90 i le 175 euro. O le siaki e mafai ona oʻo atu i le 450 Euro e aofia ai uaina.

Krebsegaarden

Ole igoa lea ole faleʻaiga taʻutaʻua e lata ile fale ata ole igoa tutusa. E te le maua ii-tele hyped molimoli gastronomia. O le lisi a le Krebsegaarden e aofia ai ipu faigofie ma saunia lelei e pei o salati crayfish, ivi 'asoʻai o le mamoe poʻo le caramel mousse. E ui lava na alo ese le faleʻaiga e tagata eseʻese, ae e mautinoa e fiafia iai i latou e masani ona faʻaaoga le haute.

Mo uma lona lavelave, Krebsegaarden faʻamoemoe i tagata faʻatau tausiga. Lenei tagata uma lagona pei o se talimalo malo ma mafai ona i ai i le faʻavae pe afai latou te mananaʻo ai. O le averesi pili faleʻaiga aunoa ma vai inu o 70 €.

Nofoaga e mafai ona 'ai ai le suamalie ma taugofie

Ua galo ia oe ona tusi le laulau i le NOMA mo aso o lau asiasiga i Tenimaka, ae o loʻo e manaʻo pea e 'ai. Leai se faafitauli! Copenhagen e tele mea e ofoina atu i le fiaaai ma lelava turisi. Nei o ni faleaiga taugofie taugofie a Copenhagen e faʻamalieina ai lou fia 'aʻai ma fiafia i se ipu pia poʻo se uaina sili.

Grams Laekkerier

Lenei o le lauiloa fast fast bar ma papalagi, e tatala i le taimi o le aoauli (brunch): mai le 11.00 i le 15.00. Lenei, mo le aofaʻi o le 4 i le 12 euro i le tagata, oe mafai ona 'ai sanuisi ma faʻatumuina eseese, faʻapea foi ma le aveina o se ipu supo mo oe poʻo lau tama. O le nofoaga e laʻititi ona o le tele o meaʻai ua faʻatau atu e o. Nofoaga o Loo Iai Halmtorvet, 1.

Cafe Orstrup

Ostrup o se faleʻaiga masani a Europa ma meaʻai Scandinavian. E i ai vegetarian ma takeaway filifiliga. O vaega e matua lapoʻa, o lea o le samani sandwich (poʻo Smørrebrød) mo le 80 CZK o le a lava mo se tagata malaga lelava mo le atoa aoauli. E tele mea "fale" o loʻo i luga o le lisi, mo se faʻataʻitaʻiga, kuki ma sukalati sukalati e tusa ma le fua a le aliʻi talimalo. O le cafe ea tatala, o loʻo tu i luga o le auala mai le nofoaga tutotonu i Newhavn i Holbergsgade 22.

Pizzeria MaMeMi WestMarket

E te manaʻo i se fautuaga ile mea e 'ai ai taugofie pizza i Copenhagen? Afai e te misia meaʻai a le Metitirani, alu i MaMeMi Pizzeria. Lenei nofoaga o loʻo tu i totonu o se tele faʻatau faleoloa i Westmarkt, i Vesterbro, o le sili "hipster" o Copenhagen itumalo.

O le faleʻaiga e faʻatautaia ma kukaina e ituaiga Italians ma ofoina atu moni Italia Italia ma se crispy, manifinifi faʻavae. E naʻo le lima aitema i luga o le lisi, ae e suamalie. O fua e masani ai e le masani ai (pei ole bacon ma apu) ma mea e fai mai e matua fou lava. Ma le isi, i le MaMeMi oe mafai ona taumafai e mulimuli ane foia le autu fesili Danimaka: o le fea e sili atu, Tuborg poʻo Carlsberg? O le pia i le pizzeria e sili ona lelei.

O le averesi pili e 15 euro, e i ai le avanoa o le tusiina ma faʻatau meaʻai e alu. Tuatusi - Vesterbrogade 97.

Paludan's Book & Cafe

O le faletusi masani a le faletusi Paludan o loʻo tu i Fiolstraede 10. O loʻo tu i le nofoaga o Indre Bi, i le fetaulaʻigaala o auala uma o turisi i Copenhagen. A maeʻa ona o atu i totonu o le hall pito i totonu, e ulufale tagata asiasi i le potu tusi ma potu o loʻo laina ai tusi mai luga e oʻo i lalo.

Scandinavian, Italia ma isi ipu Europa o loʻo tautuaina i ni itu taua tele i totonu ole ea. E i ai ipu Asia. O le oka e tatau ona faia i le pa ma totogi vave. E mafai ona e inuina ni meainu i le taimi lava lena, ae aumai e le auauna le toega. Lenei o se lelei siʻosiʻomaga mo taumafataga ma tamaiti: o loʻo iai se lisi talafeagai, meataʻalo, nofoa, ma isi. I le afiafi, Paludan e tumu i taimi uma, ma e tatau ona e faʻatali mo se taimi umi mo se laulau.

Na latou kuka seʻia oʻo i le 9 i le afiafi, ma le fale aʻoga lava ia - seʻia oʻo i le 10 i le itula, lea e seasea vaʻaia i Kpenhagen. Aofaʻi le pili - 20 - 30 € mo le 'aiga aoauli.

Sporvejen

O le faleʻaiga Sporvejen ofa atu i ana tagata asiasi faleoloa lapopoʻa ma muamua i totonu o se potu laʻitiiti e teuteuina pei o se taʻavale taʻavale. Mo meainu, o le Majo i le lotoifale e fautuaina ma, ioe, pia. E sili atu le sau i luma ole 5 pm, pe a fai e le toʻatele tagata ma o loʻo iai le paʻu ile lisi atoa (tusa ma le 20 CZK). Burger o loʻo tu i Graabroedretorv 17.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Atmospheric meaai vave

Nisi nisi nofoaga e mafai ona 'ai ai taugofie i Copenhagen moni "luga uili":

Chicky gril

"O ai e manaʻomia lenei NOMA peʻa iai se Chicky Grill?" - fai mai le talavou Danes. Afai o loʻo e suʻea ni meaʻai vave mai Scandinavian e sili ona lelei, o le fale kuka lea i le Halmtorvet 21. O le nofoaga e tatau ona iai. O aso uma, o se uluaʻi ipu Danimaka o le aso (pei o le puaa ma pickled beetroot burger) e ofoina atu i tau amata mai i le 5 i le 10 euro.

ISTEDGRILL

ISTEDGRILL o se tuʻufaʻatasi lea e kuka ai Saina le mea moni Denmark flaeskesteg burger - burger ma baked shank. Lenei oe mafai foi tofoina sosisi tunu i fusi keke ma sili atu. O le faʻatuina o loʻo tu i le fatu o Vesterbro, luga o Istedgade 92.

Johns Hotdog deli

Mo se mastiff Denmark moni, asiasi i se tasi o Johns Hotdog deli. Lenei oe mafai ona maua ni faʻaopoopoga faʻaopoopo i masani falaoa ma puaa sosisi: aniani mama faʻamamaina i pia, miso sosi poʻo sinapi i se tolauapiga tolauapiga

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Megastrutture, il ponte Øresund diventa un tunnel che dalla Danimarca porta alla Svezia!!! (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com