Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao i le kapeneta mo se auala vaapiapi, filifiliga tulafono

Pin
Send
Share
Send

O le teuina o mea e le naʻo le i ai o se tasi ofu teu ofu. E masani lava, e oʻo lava i nai aiga, o le tele o ie lino e faigata ona ofi i totonu o le oloa e tasi. O se auala i fafo atu o lenei tulaga o le a avea ma pusa tu i totonu o se auala vaapiapi, lea e foia ai lua faafitauli i le taimi e tasi: le mamanu o se tamai potu ma le i ai o faʻaopopo avanoa mo lavalava.

Eseese

O le alatele o le nofoaga tonu lea e faʻafesoʻotaʻi le faitotoʻa i luma, o le alatele ma le isi vaega o le fale. E masani lava, o le faʻataʻatiaga o fale e avatua ai i tagata e ana se mea e faʻateʻia ai le tagata ile foliga o se auala puʻupuʻu umi. E faigata ona faʻavasega meaafale i totonu o sea potu, e faʻavasega saʻo moli. O se tali sili ona lelei o le faʻaaogaina o se kapeneta tu i autafa o le puipui poʻo se niche. Sei o tatou mafaufau i le autu ituaiga o faʻataʻitaʻiga e ono talafeagai mo le alatele:

  • sliding wardrobes - mo se tamaʻi 'auala vaapiapi - o lenei filifiliga e sili ona sili ona lelei. Ona o le mea moni e le matala faitotoʻa, ae sologa lelei tiʻetiʻei luga o le faasee auala, le oloa e le manaʻomia se tele eria. Faʻaavanoa vave - naʻo le minoi o se tasi o faitotoʻa i le itu. I se faʻaopopoga, o se potu i le auala faʻataga e faʻatagaina ai oe ona ofi se tele tele o ofu i fafo ma ofu masani. Afai e manaʻomia, o le faʻataʻitaʻiga e faʻaauupegaina i drawers, tootoo, ato toso mai i fafo;
  • lavalava ma faitotoʻa - o lenei filifiliga o le a avea ma lelei fofo mo se auala umi, i le iʻuga o lea o loʻo iai se avanoa-ituaiga avanoa. Faʻataʻitaʻiga o laʻei e faia i soo se sitaili ma lanu. O a latou foliga faʻavae e faʻavae i luga o le i ai o ni fata o eseese maualuga, mezzanines ma se pa mo faʻatautau.

Swing

Afeafe

E tusa ai ma foliga, o ituaiga masani o kapoti e sili ona talafeagai mo se auala vaapiapi. O oloa tulimanu o le a naʻo le talafeagai pe a iai se avanoa tele i se tasi o tulimanu sone. E masani ona le vaaia muamua se ponesi i le faʻatulagaga, ma e filifilia e tagata e ona ia kapoti faʻatafafa. O le filifiliga o se vaega o vaega o loʻo faʻaaogaina e tatau ona iloiloina, talu ai e mafai ona ofi i totonu o le pito o le auala. O le oloa o le a sefeina sina avanoa ona o le leai o se itu puipui, taualuga po o le foloa.

O le ituaiga o kapeneta tatau ona filifilia faʻavae i luga o le itu o le auala. Fua le nofoaga fuafuaina o meaafale faapipiiina, ae aua nei galo o le laupapa o le kapoti meaafale e 16 mm mafiafia.

Oloa gaosi

Faʻatasi ai ma le tele o ituaiga eseese o mea faʻaonapo nei, o meaafale i aso nei e faia naʻo laupapa poʻo lona faʻagasologa. E taua le faʻamamafaina o mea masani pei o maʻa laʻau, lea e faʻailoa mai e le matagofie ma le manogi faigata e tumau mo se taimi umi ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi le kapeneta.

O le laina e taʻutaʻua i tagata faʻaoga latou te talisapaia foliga vaaia o le oloa. O ia kapeneta faʻataʻitaʻiga foliga taugata, lea e mafai ona vaaia i le ata oi lalo. Latou ofi atoatoa i totonu taugata totonu, ae i ai se taugata tele ona o le taua o le papa ma le gaosiaina.

O mea e taʻitaʻi ai mo kapoti o aso nei o:

  • Fiberboard;
  • Chipboard;
  • MDF

Fiberboard poʻo fibreboard e talafeagai mo tua kapeneta. O le vaega lea e le manaʻomia ni foliga matagofie, o le malosi e taua ii. Ina ia maua mai mea masani, o lane fafie e faʻafusuina ma palapala. Ina ua mavae lena, o le alava ua oomiina i lalo o le vevela vevela, fausia ai se ituaiga o fola.

O le mafiafia o fiberboard mo kapoti e amata mai i le 3 i le 5 mm.

Chipboards poʻo chipsboards e faʻagasolo ma resins faʻapitoa i le taimi o gaosiga, lea e mafai ona faʻamatuʻuina atu ai mea leaga i le ea. Faʻamoemoeina i le vasega o gaosiga, chipboard mafai ona vaevaeina i le itiiti ifo lamatiaga ma siosiomaga faʻauo filifiliga. O ia mea mata ua maua lauiloa ona o latou taugofie, o le tele numera o lanu ma le malosi. O se tasi o filifiliga o loʻo manaʻomia o laminated chipboard.

MDF poʻo le lelei vaega e faʻaaoga mo le gaosiga o foliga. O le metotia o le faʻagasologa o fafie e faʻatagaina ai oe ona teuteuina i le faʻaaogaina o mamanu oloina ma se ata faʻapitoa. O ata o foliga matagofie mo faitotoʻa o kapeneta e mafai ona maua i lenei mea.

Wood

Laupapa

MDF

Faitotoa ituaiga ma foliga foliga

O le potu muamua e ulufale ai malo o le fale mautotogi o le faitotoʻa ulufale poʻo le auala tele. O le mamanu o lenei avanoa fausiaina le muamua lagona o le totonu totonu tulaga, o le mea lea, o le filifiliga saʻo o le kapeneta faitotoʻa mamanu o se taua taua.

O faitotoʻa mo le oloa e mafai ona tele ituaiga:

  • taupega;
  • afifi;
  • faitotoa pupuni.

Swing faitele o loʻo faʻaaogaina i ofu ofu - latou manaʻomia sina avanoa. O faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina i oloa ma le igoa tutusa ma e le manaʻomia avanoa avanoa. O pupuni ituaiga-pupuni o loʻo faʻapipiʻiina i ni oloa o loʻo fuafuaina faapitoa: o le faitotoʻa lava ia e sologa lelei lona savali ile auala, e faʻaputuputu i se tasi fusi vaiti.

E fetaui lelei faitotoʻa feololo i ofu ofu i se auala umi - latou te le faʻaaogaina le avanoa ma vave ona maua ai lavalava.

O faitotoʻa tatau ona i ai se talafeagai sitaili mamanu o le a latalata latalata i le mea e mafai ai i totonu o le auala. Ia faʻalauteleina le potu - faʻaaoga luga faʻata, e mafai ona latou teuteuina faitotoʻa o le potu o loʻo tu ai.

Ole faʻataʻitaʻi e le gata ile aoga ole vaega puipui mo le faʻatumuina o totonu, ae tatau foi ona o gatasi ma le siʻosiʻomaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai ua uma ona i ai se tamaʻi kapoti ma tioata faʻaofi i totonu o le auala, oe mafai ona okaina lavalava faʻataʻitaʻi ma tamaʻi ninii o le faʻamaʻa tioata. I lenei tulaga, e leai se avanoa o le talepeina o le facade, ma o le tuʻufaʻatasia o meaafale o le a manuia.

Oe mafai ona faʻataʻitaʻi ma se vaapiapi auala ma filifili facades teuteuina i le paʻu po o le uʻamea. Ae ia faʻaeteete - o le tele tele o tamaʻi faʻamatalaga e mafai ona taitai atu ai i le mea moni o le avanoa o se potu vaapiapi o le a vaʻaia vaʻaia. O le mea lea, o le mautauave o ia faʻaputuga eria o sili tapulaʻa.

Narrow space design tulafono

O le a le mea e fai pe a fai o se vaapiapi auala e le faʻatagaina ai oe e fuafua atoa totonu totonu? E oʻo foi i le i ai o se potu avanoa e le mafai ona foʻia ai faʻafitauli uma. Matou te fautuaina oe mafaufau i mea nei pe a teuteuina se vaapiapi avanoa:

  • filifili se lanu - e faʻapipiʻi lenei e le gata i le teuteuina o le auala, ae faʻapea foi i meaafale lava ia. Ave le fiafia i lanu malamalama - o le paepae paepae foliga faʻavae i le faitotoʻa. E te fiafia i mea uma? Filifili se ofu moe e seʻe i luma ma ona pupula foliga - latou te atagia foʻi se vaega o le potu, tuʻu iai le leo. O se ata o se matagofie sinasina kapeneta mafai ona maua i lalo;
  • faʻata - O se mea moni iloaina o le faʻata luga e faʻateleina ai le eria. Aua le faʻatamala i lenei faʻamatalaga pe a fai e mafai ona faʻatulaga faʻataʻitaʻi faitotoʻa i se faʻata. Faafeagai, tautau foliga teuteuina stucco o le a nana ai gaogao o le puipui;
  • leai ni faitotoʻa - o le avanoa o le a foliga lapoʻa pe a fai o masani totonu faitotoʻa e suia e faʻaputuga. O le aʻafiaga o le a faʻaopopoina e se ofu tuʻufaʻatasi ma se faʻata e mafai ona atagia mai ai le potu sosoʻo;
  • moli se auala vaiti - e mafai e tagata uma ona faʻaaogaina lenei metotia: e na ona manaʻomia e sui se masani moli moli ma togi togi. Faʻasalalau moli i luga o le auala, latou faʻatumuina i voluma. Taumafai e faʻataʻitaʻi i moli malulu ma mafanafana i le tuʻufaʻatasia. E mafai foi ona e faʻamalamalamaina le kapeneta, ma maua ai avanoa talafeagai i soʻo se taimi o le aso;
  • meaafale - lafoai aitema e le manaʻomia. O se lautele potu e fai ai ofu o le a lava iinei, nofoia le toe vaega o le eria ma se tamai poufutu mo seevae;
  • teuteuga - aua le tuʻuina faʻavaʻa, moligaʻo, faʻatagata i soʻo se mea. O le tali sili ona lelei ole faʻatautau lea o ata ma atavali i luga o puipui.

Faʻatasia le faʻamaeʻaina o se auala vaapiapi: tuʻufaʻatasia vali teuteu, pepa puipui, maʻa faʻapitoa ma le vinyl.

Nuances o filifiliga

A filifilia se kapeneta faʻataʻitaʻiga i se auala vaapiapi, oe tatau ona manatua e uiga i foliga vaaia o le potu. E le o faʻataʻitaʻiga uma o le a talafeagai ma ofi i totonu fufusi ma o nisi taimi uumi avanoa. O le mea muamua e tatau ona e vaʻai totoa i ai o le ituaiga o oloa. E pei ona uma ona taʻua, o le filifiliga i le va o lavalava ma lavalava. Ina neʻi sese oe - faʻaaoga se mea faʻapipiʻi, i le maeʻa ona fuafuaina o le mamao e manaʻomia mo faitotoʻa o ofu. A le lava, maua se coupe.

Faalogo ile faʻailoga lea:

  • lautele;
  • lanu ma foliga vaaia;
  • lelei o totoga;
  • ituaiga o foliga.

O le mea muamua e te manaʻo e filifili mo oe lava o le a le mea e teuina i le kapeneta i luma. Lenei mafai ona avea i fafo ofuvae, pulou, faamalu, seevae pusa, po o moega. I le filifilia ai i lenei parameter, e mafai ona e fuafuaina pe fia fata ma drawers e manaʻomia mo le faʻatumuina totonu o le faʻataʻitaʻiga.

O le lanu ma foliga o luma faitotoʻa, coupes poʻo masani faitotoʻa o le a faʻamoemoe i le siosiomaga. Taumafai e faʻafetaui ofu o ofu i le lanu e oʻo i le tini, e manaʻomia ia mama ma vaʻaia faʻalautele le auala. Ave le fiafia i faʻataʻitaʻiga ma fausia-i tua moli - latou maua aulelei foliga mai ma faʻatinoina se aoga gaioiga.

O le lelei o totoga e siakiina luga o le 'upega tafaʻilagi. Vaʻavaʻaia ma le faʻaeteete faʻamau uma - o loʻo i luga ma faʻataʻoto, o pu mo latou. Siaki le faʻamaoni o le polo auala i lalo o drawers, faʻapea foi ma le i ai o maosiosia luga o le faʻamau faʻamau.

O se tasi o taua taua o le filifiliga o le ituaiga o foliga. E mafai ona matala pe tapunia. I le tulaga muamua, o le faʻataʻitaʻiga e faʻaauupegaina i fata e teu ai ki, se faʻalu, pulou ma isi mea faʻaaoga. I le taimi e tasi, o lavalava mafai ona tapunia i le afa, i tua o le vaega autu o lavalava o loʻo nana. Ata o tatala tatala kapeneta mafai ona vaʻaia i lalo. Tapunia facades o loʻo faʻaauupegaina i se faʻata, olo olo, o loʻo i luga elemene.

I le aʻoaʻoina uma e uiga i le filifiliga o se ofu tuʻufaʻatasi i se auala vaapiapi, e tumau ai pea o se mea laiti - e faʻamaeʻa uma mea fuafua ma alu mo se mea fou. Aua neʻi galo e masani ona tausia le teuina o ofu ona faʻafiafiaina ai lea o tagata nonofo i le matagofie ma faʻagaioiga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: First part and Last part of Pulea e le Atua mea uma by Tiamaa (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com