Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga mo ata mo loka loka ile aoga faataʻitaʻi, fesoasoani mo le filifilia

Pin
Send
Share
Send

O totonu o le vasega aʻoga tatau ona manaia, lanu ma manatuaina. Ona fiafia lea ole tamaititi e suʻesuʻe totonu o le potu. Ina ia tosina mai lona mafaufau i le loka, o loʻo i ai ni uluaʻi ata mo loka a tamaiti aʻoga, atonu e eseese o latou uiga.

Tofiga

Ina ia mafai ona maua le tamaititi i le aoga faataʻitaʻi ma le maualuga maualuga o le faʻamafanafanaga, o loʻo i ai se potu faʻapitoa i le kulupu mo le suia i suiga ma lavalava ma seevae. O le faʻamamaina tulaga faʻatatau e faʻaaoga i aoga faataʻitaʻi ma vaitausaga o loʻo i totonu ia latou. I totonu o se potu faapena, o le tele o kapoti e faʻapipiʻiina pe toafia tamaiti e asiasi i lenei poʻo lena vaega. O le a le mafuaʻaga o ia meaafale? E manaʻomia ina ia mafai e le tamaititi, pe a uma ona sui ona lavalava, gaugau faʻalelei ona ofu ma seevae.

Tele tamaiti na faʻatoa ulufale i aʻoga aʻoga e le mafai ona faitau. Ina ia mafai ona latou manatuaina sese o latou ofu i ofu ma seevae, latou faʻatautau pe faʻapipiʻi ni pepa faʻapipiʻi faʻapitoa i kapoti i luga o faitotoʻa o ia meaafale. Latou e matua eseʻese i mamanu, lanu, lapoʻa, autu autu, mea ma metotia o faʻapipiʻi luga o le pito i luga o le kapeneta faitotoʻa. Uma ituaiga o ia teuteu faia se taua gaioiga - ia faatosina mai le mafaufau o le tamaititi ma faʻatagaina o ia e faʻamalamalamaina lana ia lava e faasaga i le talaaga o isi loka.

Eseese

O meaafale a tamaiti i totonu o aʻoga aʻoga e tatau ona aoga, saogalemu, aoga, ma lona mamanu e mautinoa lava e maitauina ma manaia. O lenei fautuaga a le au mamanu e faʻatatau foi i tamaʻi loka mo pepe, e faʻaaoga e teu ai seevae, lavalava, ma mea faʻaaoga. Mafaufau i le sili ona lauiloa ituaiga o faitotoʻa pipii mo pepe lavalava ma ata i aso nei ma faʻamatalaina a latou uiga foliga.

Nominal

O igoa faʻaigoa o tamaiti e tatau ona iai se koluma e tusia ai pe faʻapipiʻi foʻi le igoa o le pepe ma lona igoa. O ia pepa faʻapipiʻi e talafeagai mo le ogatotonu ma tagata matutua vaega e o tamaiti i ai ma masani faitaugaʻi tomai alu i ai. E masani lava, o ia teuteuga aofia ai foi se laʻititi faʻataʻitaʻiga pe a faʻaaogaina i le laʻititi vaega o le vasega aʻoga. O lenei faʻatagaina tamaiti e le faia ni mea sese pe a vaʻai mo a latou lava kapoti. Poʻo le a lava le mea, e sili atu ona faigofie i matua ona faʻailoa le kapoti o la latou lava tama peʻa iai se faʻailoga faʻapipiʻi i luga ma lona igoa ma lona igoa.

Talafaʻasolopito

Mo teuteuina loka i totonu o vasega faʻataʻitaʻi, e faʻaaogaina eseese, o autu e eseese. E manatua vave e tamaiti se ata pupula ma le agalelei. Tele taimi, tele autu e faʻaaogaina e teuteuina ai le tele o loka.

Matua tusiaFaʻataʻitaʻiga o
Fualaʻau ma fualaʻau ainaTato, kukama, apu, penina
Tusi ataLeona tama, kolokotaila Gena, Cheburashka
LaʻauHerringbone, chamomile
ManuBunny, pusi, maile, cockerel
FelauaigaVaa, masini, tractor

O ata o loʻo faʻaalia ai manu i luga o le faitotoʻa e tatau ona susulu, agalelei, ae le faʻasauā. O lona uiga, e leai se mea e le fiafia ai le pepe, aua neʻi mafua ai ia te ia se lagona o le fefe.

Oloa gaosi mea

E mafai ona faia ni igoa ole Kapeneta mai ituaiga eseese o mea. E tatau ona latou saogalemu mo le soifua maloloina o pepe. O vailaʻau oona, o mea e faʻaaoga i le leitio ma isi vaega le saogalemu e le tatau ona iai i totonu o ia teuteuga mo potu o pepe. Ole mafuaʻaga lena e faʻaaogaina ai e le au fai mea mea siʻosiʻomaga ile gaosiaina o faʻailoga mo loka a tamaiti.

  • pepa - ata e faia i lenei mea mo le saini o kapoti, lea e faʻamau i luga o le faitotoʻa i se mataupu o sekone e aunoa ma ni mea faigaluega. O le ata e foliga mai e mafolafola, ae manaia ma aulelei;
  • laupapa lapisi, laupapa laupapa - o se ata faʻatulagaina mo tamaiti e mafai ona tipi ese mai se laupepa laupapa poʻo se laupapa laupapa ma valivali i lanu susulu. O foliga vaaia o ia ata e manaia, aua o le a alu i luga o le pito i luga o le faitotoʻa.

E aoga le lafoa o le faʻaogaina o palasitika poʻo tioata i le gaosiaina o ia oloa, talu ai o le filifiliga muamua e ono aofia ai mea leaga, ma le lona lua ono malepe pe afai e te le faʻaeteete faʻatonutonu le faitotoʻa.

Pepa

Laupapa

Faʻaputuga filifiliga

Faʻamoemoeina i mea moni a mea e fai ai le ata mo le faitotoʻa o le kapeneta, e eseese auala e faʻatulaga ai latou.

  • o le pepa pepa faʻapipiʻi vave faʻapipiʻi i faitotoʻa a tamaiti. Oe manaʻomia le aveʻeseina o le pepa puipui ma faʻaali le itu pipiʻi o le ata;
  • o ata e faia i laupapa laupapa laupapa poʻo laupapa laupapa mo le potu a le tamaititi e manaʻomia ai ni mea faigaluega e faʻamau ai i le pusatu a le tamaititi. O lenei teuteuga e faʻamau i luga o le faitotoʻa ma pulou e tipiina e ia lava, o ona pulou e nanaina i lalo o teuteu teuteu.

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nightcore - Toca Toca 1 hour (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com