Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tuʻufaʻatasiga meaalofa mo paʻaga ma tagata faʻatau mo le Tausaga Fou

Pin
Send
Share
Send

I le afiafi o aso malolo o le Tausaga Fou, o tagata ua pisa, mafaufau e uiga i le fale faaleleia, meaʻai, ma ofu. Faʻatauga faʻalapotopotoga meaalofa faia taua se taua vaega i le sauniuni mo le Tausaga Fou. O le mea moni o le New Year's corporate meaalofa o se faʻailoga o le faʻaaloalo i paaga ma tagata faigaluega.

Tagata taumafai e maua lelei Tausaga Fou meaalofa ma tausia i totonu o se laʻititi paketi. O le faia o lenei i tulaga o le onapo nei olaga e matua faigata lava. E faʻaalu e tagata taʻitoʻatasi le tele o taimi e galue ai e pei o lona aiga, ma o nisi e leai se taimi mo le olaga faʻaletino.

O le latalata atu i le fofoina o le faʻafitauli, tagata o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le a le ituaiga o New Year's corporate meaalofa mafai ona faʻatau.

Ou te fautua e vaevae meaalofa i ni vaega se lua. O le muamua o mea aoga, o le lona lua o le tele o trinkets.

  1. Mea e ono maua ile aoga. Mugs, tusi tusi, peni, uati. E sili atu le tuʻuina atu o se uati taugata laulau i le pule.
  2. Afai o le galuega tuʻufaʻatasia faʻamanatuina le Tausaga Fou i luma o le aso malolo lava ia, oe mafai ona tuʻuina atu meaai lelei i paaga ma tagata faigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, se fagu fualaʻau i taga matagofie o le Tausaga Fou.
  3. Sukalati figurine o maile, lapiti, Santa Clauses ma isi tagata fesoʻotaʻi ma le Tausaga Fou.
  4. Teuteuga o le Kerisimasi. Soo se tasi o le a fiafia i sea meaalofa, aua o tagata uma o loʻo teuina se evergreen laau.
  5. Candles, figurines, figurines faia i sitaili o le Tausaga Fou.
  6. A e le iloa mea e te manaʻo ai i au paaga, e le tatau ona e faʻatau ni au meaalofa. E mafai ona e faʻatau se mea laʻititi manaia mo tagata faigaluega taʻitasi.

O tausaga uma lava e amata ona faigata ma faigata ona maua lelei kamupani tuʻufaʻatasia New Year meaalofa. Atinae mafaufauga ma le maitauina o le a fesoasoani i se tulaga faapena. O le tausaga ua teʻa na ou maua ai i se tulaga faʻapena. Ma, e te le talitonu, na mafai ona ou alu i fafo. Na ou tuʻuina atu i paʻaga se tamai moligaʻo ma se pepa lotto. Ona ia ofo lea e taʻu i le tamaoaiga.

Talu ai o le 'au e aofia ai na o fafine, tagata uma na lotomalilie e auai i se Taʻaloga Fou Taʻaloga. E ui i nai manumalo laiti, ae na talitonu le au laki, o le tausaga fou, e le liliu ese le laki mai ia latou.

Na ou faʻamafanafana i tagata faigaluega e leʻi malo i mea suamalie ma le keke manaia. O lona iʻuga, sa faʻamalieina tagata uma.

Faʻataʻitaʻiga o Taugata Lautele Meaalofa

O le tuʻuina atu o meaalofa i kamupani i lalo, ua mautinoa e le pule ua maeʻa le tausaga, atoa ai ma faʻafitauli sa feagai ma ia. Moni, e manaʻomia lava ona e fuafuaina se pati faʻalapotopotoga a le Tausaga Fou.

  1. Mugs.
  2. Keyrings.
  3. Moli uila. O le a aoga i soʻo se tagata faigaluega uma i le galuega ma fafo.
  4. Tusi o tusi O sea meaalofa o le a faʻafiafiaina ai tagata o latou olaga e o faʻatasi ma pisinisi fai pisinisi faifai pea.
  5. Pene O le maketi pepa e ofaina ai le tele o ituaiga uma o pen.
  6. Moligaʻo. E mafai ona faʻatau moligaʻo i ituaiga 'eseʻese i se faleoloa faʻapitoa. Aua neʻi galo e uiga i moligaʻo manogi ma faʻailoga o le tausaga a sau.

Afai e te manaʻo e tuʻuina atu i lau paga ma faʻamalo, filifili se faapitoa ma sili ona lelei meaalofa.

Uluaʻi meaalofa

E tofu kamupani ma se paketi faʻapitoa mo le faʻatauina o meaalofa tuʻufaʻatasia. A faʻapea o le tasi kamupani mautu tuʻuina atu le afe afe rubles, o le lona lua mo nei faʻamoemoe faʻatupeina le sili atu i le lima selau.

O le sili ona lauiloa meaalofa o le Tausaga Fou: sukalati, tusi faʻamaonia, gadgets, sikafu ma mittens ma faailoga o le Tausaga Fou po o le logo a le kamupani, mugs, maneta, kalena. Latou te le talafeagai mo le matafaioi a le amataga meaalofa.

  1. Se meaalofa meaʻai ma mimilo. Tagata faʻatau ma paʻaga o le a le mumusu e auai i le tuʻufaʻatasi 'aʻai o tangerines ma se ipu o le champagne.
  2. Meli o le Tausaga Fou. Se amataga, aoga, suamalie filifiliga. Oe mafai faʻatau paelo meli ma le faʻailoga a le kamupani.
  3. Gingerbread.
  4. Tiketi Tele o tagata, ona o galuega ma popolega i aso uma, e le mafai ona o atu i se faʻaaliga, fale faʻafiafia, tafaoga poʻo le fale tifaga. O tiketi mo ia mea tutupu o le a faasaʻo ai le tulaga.
  5. Ufiufi mo papa ma telefoni. Afai e faʻatagaina le paketi.
  6. Snowman vane pusa. O le seti e aofia ai faʻamau, pulou, se sikafu, paipa palasitika ma le karoti isu.
  7. Keke E mafai ona e okaina se faʻatusa tele o le Tausaga Fou mai le fale fai meaʻai, o loʻo siʻomia e mea lelei, pei o tamaʻi masi.

Afai e leai sau taimi e faʻataʻavale ai i le filifiliga o uluaʻi meaalofa, naʻo le lafoina o au paʻaga ma tagata faigaluega pepa faʻamaeʻa ma faʻamalo, ma lafo le paketi mo mea taua a le Tausaga Fou i se tasi o fesoasoani alofa.

Le masani ai Taʻaloga Fou Taʻiala meaalofa

E oʻo lava i le mea faigofie a kamupani tuʻufaʻatasia meaalofa e faʻamalosia e faʻaleleia ai le ata a le kamupani.

O le maketi o loʻo faʻalauiloaina meaalofa faʻatulagaina i tele meli, faʻatalanoaga faʻapitoa, lea e masani ona tuʻuina atu i paʻaga ma tagata faʻatau.

Paʻaga

  1. O le ava malosi mai fafo e muamua lava. O kamupani lona lua uma e tuʻuina atu i lana paʻaga se taugata taugofie poʻo le whiskey.
  2. Le laina lona lua o le togi o confectionery. Sukalati faʻapitoa pe faʻaulufale mai oloa lelei.
  3. Chancellery tapunia le pito i luga tolu. Mo VIP, latou te filifilia taugata taugata o ituaiga lauiloa. Peni, moli uila, ato ato ma ato ato.

Paʻaga

  1. Tiketi mo gaioiga. Tifaga muamua, faʻafiafiaga faʻaaliga, faʻapitoa mea na tutupu. Tusi valaaulia i kalapu taugata ma faleʻaiga.
  2. E oʻo lava i se postcard faigofie ma le avea ma sui o le club club malosi e mafai ona avea ma se le masani ai tuʻufaʻatasiga meaalofa. O le mea taua o le taimi nei fesoasoani i le faʻamalosia o le va fealofani.
  3. Manoa Oe mafai ona okaina se tele keke ma tagata faigaluega faʻatusa.
  4. Tusi, sika, mea teuteu, galuega ata.
  5. Faʻafetai i le fanau a tagata faigaluega. Lenei o le a avea ma mea e ofo ai le aufaigaluega a le kamupani.
  6. Oe mafai ona ave lua kofe kalone. Tuʻu laʻau ma igoa o tagata faigaluega i le tasi, ma igoa o se meaalofa i le lona lua ma faʻatulaga se lulu.

Kamupani taʻimua i le lalolagi talitonu o le saʻo faʻaaliga i tagata faʻatau, paʻaga ma tagata faigaluega o loʻo iai se aʻafiaga lelei i pisinisi. Mo lenei mafuaʻaga, latou tuʻuina atu tele tupe e faʻatau ai latou.

Manatua, o se meaalofa o se faʻatinoga o le faʻafetai ma le talisapaia. I le tuʻuina atu o se faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia, oe faʻamaonia le saunia o le kamupani e faʻaauau le galulue faʻatasi ma faʻamalosia ia.

Tagata e fiafia pe a, e ui lava i le muamua-Tausaga Fou galuega, aso malolo faatau ma sauniuniga mo le autu mea na tupu, se tasi maua taimi ma faʻatau meaalofa mo latou.

Manuia le tausaga fou ma feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Po Filemu By: DjkingT (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com