Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

8 matafaga o Nha Trang - filifilia le sili sili ona lelei e nofo ai

Pin
Send
Share
Send

Nha Trang o se tasi o nofoaga taʻutaʻua taʻutaʻua i Vietnam, lea e tosina mai ai turisi mai itu uma o le lalolagi. Ma e le o se mea e ofo ai, aua o matafaga o Nha Trang ofoina malologa mo tofo uma: autalavou ma kalapu faʻafiafiaga seʻia oʻo i le taeao poʻo le malologa moni i le agalelei faiga. I lenei tusitusiga, oe o le a aʻoaʻoina e uiga uma matafaga o le 'aʻai ma ona siʻosiʻomaga.

Tran Phu City Matafaga

Ioe, o le sili ona lauiloa matafaga i lenei eria. O lenei tamaloa aulelei e faʻaloaloa mo le fitu kilomita, ma o se oneone malamalama lava. O lona lanu e mafua mai i le mea moni o lona fausaga e faʻapitoa, o vaega laiti ia o atigi sami. O le oneone e le lelei e pei o Phuket, ae e matua manaia lava, savali e leai ni seevae i luga o se mea fiafia!

O se savali ofoofogia e alu i tafatafa o le talafatai, e mafai ona e alu ai i lalo i le matafaga. E ui o Chang Fu o loʻo tu i le taulaga tutotonu, e tele lava le lanumeamata i ona itu. E i ai aila matagofie ma nofoa uumi. E mama le vaega, o le paka ma le matafaga e faʻamamaina faʻalelei, e ui lava o loʻo i ai laulaau ma lala mai laʻau i luga o le oneone. O le matafaga o le municipal, o lona uiga mai le vaveao o le taeao potopoto tagata i luga e faia se taeao faamalositino, faamalositino pe aau.

Peitai, e le tatau ona aau iinei i le taumalulu. Mai ia Novema ia Mati o loʻo iai le tau leaga ile tau. Ua alu aʻe le matagi ua oso ai galu. O nisi totoa, ioe, filifili e aau, ae ma tamaiti i nei masina e matua le manaʻomia le o i Chang Fu. O toe taimi - matagofie! O le oneone e vevela i luga o le la, i le taimi o le aoauli e tatau ona e osooso seevae i le sami. O le pito i lalo o Chan Fu e mafolafola, lemu lemu, o le auala ma le loloto e mafanafana.

E mafai ona e amata taumafai i le taumafataga Vietnamese i luga o le matafaga. E tumu i faleʻaiga eseese ma faleʻaiga o loʻo tautuaina ni meaʻai lelei, ae maise lava ile vaega ole matafaga o loʻo iai le tele o faletalimalo e iai ma latou iloiloga lelei. Ae mo i latou e mafai ona misia ipu Europa, e mafai foi ona e mauaina se faʻalapotopotoga talafeagai. Tagata tafafao maimoa Lusia, mo se faʻataʻitaʻiga, latou te fiafia i le faleʻaiga a le Gorky Park.

Tran Phu Beach i Nha Trang ua tumu i faʻailoga i le gagana Lusia, e oʻo lava i le lisi e mafai ona e mauaina le faʻasologa mataʻitusi a Cyrillic.

Tafasili i le Paragon Beach

E le pei o le taulaga tutotonu, e masani ona oso ai galu tetele, o le nofoaga e sili atu le filemu iinei. O le tumaʻoti lenei matafaga.

Faʻafefea ona e alu i le Paragon Beach i Nha Trang?

Soʻo se tasi e mafai ona faʻaaogaina le pasi numera 4 (malaga - 7 afe dong), lea e alu i le laina lona tolu. E manaʻomia ona e alu i le fale taofi mulimuli, Winperl, ma savali se isi sefululima minute i luga ole vae. Muamua, alu teisi i le isi itu auala i magaala ma afe i le agavale iina. O leisi filifiliga o le valaʻau lea o se taʻavale laʻupasese mai le nofoaga faʻapitoa (o le tau e tusa ma le 80.000 VND).

I se tulaga lautele, o le auala e ala i felauaiga i le lautele e alu ai le fasefulu minute. Ina ia toe foʻi, e tatau ona e sau i le taofi mulimuli. E masani ona talia e le pasi le pasese pe e te faʻatali ile aofaʻi o le kuata itula.

Paragon foliga

O se matafaga i le uiga moni o le upu Paragon e faigata ona valaʻau. A e vaʻai i matafaga o Nha Trang i le ata, e faigofie lava ona iloa. E foliga mai e pei o se vai taʻele i se siʻosiʻomaga masani. O le talafatai o le sami e puipuia e se papa. O lona uiga, i soʻo se tau, e leai ni galu ma otaota e tata i le taimi o se afa. O le oneone e mama, o lea la o le vai e foliga pupula. E lautele le au oneone, o lona uiga o le a lagona e tamaiti laiti le saoloto iinei.

O nisi tagata e le maua le olaola o galu o le sami. Ae o le vaeluaina avanoa e fai si lautele, ma e leai se manatu o le tuʻua. Ma e oʻo foi i le taimi o se afa, lea e mafai ona umi mo le tele o aso, e sili atu le aau i totonu o se tapunia matafaga nai lo le faamemelo i le alatele i luga o Chan Fu.

Ae e te leʻi toe foʻi, e mafai ona e mulumulu ou vae i tafatafa o le fale, o loʻo tu i le pito. E iai le faʻagaau ma le paipa i tua o le pa e latalata i le vaitaʻele. E le faʻatuai ona mulumulu o latou vae iina, ma e faʻaaoga e turisi.

O le minus - o le tauagafau tele o le matafaga, nai la moega ma faamalu. 40 afe dongs e totogi ai le ulufale (e leai se totogi o tamaiti), faʻatasi ai ma le isi luasefulu - mo le ulufale i le sami. E leai se mea e 'ai ai, aua e i ai le cafe i le faitotoʻa. E sili atu le ave o sina meaʻai male vai ma oe pe a fai e te asiasi i le Paragon Beach (Nha Trang).

Matagofie Beach Penina

O lenei matafaga e tu mamao mai Nha Trang. O le auala sili ona talafeagai o le tusiina o se malaga (i totonu o le ofisa femalagaaʻi Rusia o le tau e tusa ma le $ 33, e aofia ai se meaai mama). Lenei vaega o turisi ua aumaia iinei e nisi ofisa femalagaaʻi mai Nha Trang. E faigata ona e alu naʻo oe i pasi, e le momoʻe pasi.

O le a le mea e ese ai Pearl Beach mai isi?

O le Matafaga o Penina i Nha Trang e tau le iloa, o lona uiga e toeititi a leai ni tagata o iai. O loʻo tu i saute o Nha Trang. O le faitotoʻa i le faletalimalo (o le matafaga e ona ia) e totogi -50.000 VND. O loʻo i ai se faleʻaiga luga o le vai ma se moli moli matagofie. O loʻo iai maʻa tetele, niu, fale laupapa i luga o pou i itu uma - o manatu iinei e le mafaagaloina. E aoga le alu mo ni ata matagofie a itiiti mai tasi. Afai o loʻo e fuafuaina e puʻeina se ata o le paʻepaʻe oneone i Nha Trang, ona sau lea iinei.

O le matafaga e laʻititi i le tele ae matagofie. I le vaitau, o le vai e mama, mafanafana, e leai ni galu e oʻo i le ao, e le pei o Nha Trang. Natura faamalu faia i laupama. A e tusi tusi taamilo, inu ma fualaʻau o le a tuʻuina atu i le matafaga. Ae i le taumalulu, o le vai e palapala: i le vaitau le-vaitau, tele afifi ma isi lapisi e taele i le matafaga.

O tamaititi - o atinaʻe tetele e leʻo atinaʻeina (seʻi vagana ai se faleʻaiga tuufua ma faletalimalo) ma e mamao mai Nha Trang. I se aotelega, o se nofoaga manaia o le a e lagona ai le toʻamalie ma le tasi i le natura.

Malie Matafaga Louisiana

O fea e tu ai ma faʻafefea ona taunuʻu i ai?

I le saʻo o le tautatala atu, e leai se tuʻu eseʻese o le matafaga e taʻua o Louisiana, o le vaega lea o le matafaga o le taulaga, e ana le cafe mataʻina o le igoa tutusa. O le mea lea, e leai se aoga e tusi eseese ai e uiga i le sami - o mea uma e tutusa ma Chang Fu. Louisiana o se faʻavaeina ma ana lava fale pia, o lea e fiafia moni ai i le foamy inu lafu iinei. Ioe, e i ai lona lava vaitaʻele ma matafaga. O le cafe e tu latalata i le ogatotonu o le taulaga matafaga.

E mafai ona e savali iina, pe a e savali i le matafaga o le taulaga i le itu o le uaea taʻavale (Vinpearl), alu i se taxi, taʻu i le avetaʻavale le igoa o le faleaiga, poʻo pasi numera 2, 4 poʻo le 5. O le nofoaga e taʻua o le "Central Beach", ona savali lea i le selau mita i le lotus.

O le a le mea o i luga o Louisiana Beach?

O le faleʻaiga e ofoina atu i tagata asiasi fale mafanafana lagomalie o le la ma faʻamoe ma potu malolo i le matafaga lava. O le eria e mama ma lelei tofia. E ui lava i le faʻatau atu o le 'ava, e toʻafilemu, e le feoa tagata asiasi. O leoleo o leoleoga e vaʻavaʻai i meatotino a tagata tafafao ma tutuli ese le faʻatau atu o tagata faʻatau.

O tagata faatalitali i le matafaga o Louisiana (Nha Trang) tautua tagata i le talafatai o le matafaga, aumaia vave pia ma meaʻai mama. A iai ni galu i le sami, e mafai ona e faʻaogaina le vaitaʻele. E iai foi vai taʻele ma faletaele fou. O le tau mo le totogiina o le sunbed e laititi atu i le lua tala, o le ipu malamalama e 0.6 lita o le faʻailoga pia e tolu tala ma le siusiu. E mafai foʻi ona mate le faʻalauiloa: 3 taimi i le vaiaso mai le aoauli i le tasi ma mai le fa i le lima i le afiafi pe a faʻatau mai ni tioata se lua o le 0.3 lita, o le lona tolu e sasaa fua. I le auala, o le pia sili ona lelei! Nati masima e avatua ia te ia e leai se tau, naʻo lou manaʻomia le fesili i le auauna.

I luga o laulau i tafatafa o le vaitaʻele, e puʻe lelei e le Initaneti, e i ai faʻalavelave i luga o moega toso. Leaga: o le sun loungers o loʻo tu i tafatafa o le vaitaʻele e fai mai e alu ese pe a maeʻa le fa i le afiafi, aua o le aufaigaluega a Louisiana o loʻo sauni laulau mo le 'aiga o le afiafi. O le faleʻaiga (pei o lona matafaga) e matala mai le fitu i le taeao seʻia oʻo i le tasi i le taeao. I le itu i lalo, e fai lava si taugata pe a faʻatusatusa i isi nofoaga.

Aotelega o se nofoaga matagofie. E leai se tasi e tamoʻe i luga ma tilotilo e vaai pe na e inuina ia maua ai le aia tatau e nofo ai i se potu malolo ma palasi i le vai taele. O musika ola e tata i le Louisiana Beach i le afiafi.

Toafa Bai Dai

Faʻaliliu mai Vietnamese, Bai Dai (taʻua i le gagana Rusia o le Bai Zai) o lona uiga o "long beach". E pei lava o ia - faʻalautele pei o 15 km. Sa iai muamua le nofoaga faʻamiliteli iinei, 20 km i saute o Nha Trang.

Bai Zai Beach, Nha Trang - faʻafefea ona e alu iina?

E mafai ona e taunuʻu i ai i le totogiina o se taʻavale poʻo taʻavale laʻititi. E mafai ona e faʻatau faʻatasi ma le avetaavale: mo le 500 afe dongs o le a e totogiina mo le auala mai le taulaga ma toe foʻi mai ma le faʻatali. O le mea masani a lenei i Sautesasae Asia: o le tagata faʻatau o malolo - o le avetaavale o loʻo faʻatali. Totogi pe a maeʻa le kiliva, i Nha Trang.

O le matafaga, ioe, e le lava saunia e pei o Chang Fu. O loʻo i ai ni otaota masani i soʻo se mea: lala, laulaʻau, limu ... Ae o Bai Zai e leʻo taʻuleleia i totonu o matafaga sili ona lelei i Nha Trang. O se siʻosiʻomaga o le filemu ma le faʻaleagaga e ofi uma i tagata. E mamā ma toʻafilemu le sami (e naʻo le taumalulu lava le galu. E toʻaitiiti tagata, ma o laufanua vaʻaiga e faʻafiafiaina.

Afai na e sau iinei i luga o se totogi totogi taavale po o le uila afi, latou mafai ona tuua i le "paka". O se tamaʻi eria e mafai ai ona e tuʻua le solofanua uʻamea. E naʻo le 5 afe VND e maua e tagata o le nuʻu - mo lenei tupe o le a latou puipuia ai. E te le tau popole fua ile felauaiga, aua mo tagata nonofo o se tasi lenei o ituaiga autu o tupe maua (seʻi vagana le faʻatauina o figota)

Faʻafiafiaga ma tau mo Bai Dai

Bai Dai Beach i Nha Trang e lelei tele mo le faaseʻe ma se galu lelei ile taumalulu. E mafai ona e mautotogi i se faaseʻe: e tatau ona e totogia le 180,000 dong i le itula. Latou te ofaina ni laupapa eseese e filifili mai ai, o le e ana le a faʻamatalaina i le leaga Igilisi poʻo le fea e sili ona lelei mo a faʻamoemoe. E faʻatoʻa ave le tupe pe a faʻatoa toe faʻafoʻi mai le laupapa - latou te talitonuina.

E i ai lava atinae tetele i le amataga o Bai Zai, mai le itu o le taulaga. E tele faleʻaʻai iina. Nofoaga faleaiga i le lotoifale ofoina Rusia faaliliuga o ipu igoa. Moni, e faigata ona malamalama pe o le a le snapper poʻo le trigfish. Ma o tagata e ona e masani ona le iloa se upu Rusia. E leʻo faʻaleagaina e tagata tafafao maimoa mai tagata faʻatau oloa i le lotoifale, latou te 'oliʻoli foʻi i le pito o le 20,000 dong. O tau e maualalo, ma o uiga agaʻi i tagata faʻatau e mafanafana.

I tua atu o faleʻaiga o loʻo i ai kilomita umi o le vao vao ma le oneone paʻepaʻe vaivai ma le vai sami vai tioata. O tagata o loʻo nonofo i le atunuʻu e faʻamamaina le lapisi o le sami peʻa pefu. E le mafaufau tele tagata Vietnamese e uiga i le tiaʻi, na ona latou tanu mea na maua i le oneone. O le faitotoʻa i le sami, faʻalagolago i le galu ma tafe, e le suia: e tumau filemu, ae o le vai papaʻu i tai maualalo o le tai e laʻititi.

O faifaiva e masani ona asiasi mai iinei. Latou te aau i luga o vaʻa i foliga o apa - e foliga mai e matua saʻo!

Le iloga Jungle Beach

O lenei foi o se matafaga mamao ma leai se felauaiga lautele. Afai e te lisiina se uila, oe mafai ona tiʻetiʻe mai le ogatotonu o Nha Trang i le matafaga i le itula. E tatau ona tatou sauniuni o le alatele e valea: i luga o le auala, loli ma loli taʻavale le sili atu le leaga nai lo tagata tiʻetiʻe, e masani ona tietie uila afi i luga o le auala o loo sau. E tatau ona e alu 65 km i matu o le taulaga. Na o oe e tatau ona e alu i le auala tele А А1. A e vaʻai i le faʻailoga Huyndai Shipyard, afe i le taumatau.

A o e tietie atu i le talafatai, o le a e vaʻaia faifaiva ma sosogi le iʻa fou. Oe o le a talitonuina e le o le avetaavale fua. O le nofoaga e faʻataulaitu, o se ata e valiina i ata. E mafai ona e nofo i se fale talimalo moni. O le anaina o se tamaloa atonu ua i lalo o le selau tausaga le matua. Mo le $ 65 i le aso e mafai ona e ola fiafia ma tolu taumafataga i le aso. Pe e mafai ona e totogia mo le tasi le taimi asiasiga ($ 5).

Oe mafai ona siaki i le va o lua faletalimalo ma mea uma o le a leai se totogi i lenei leai-tagata fanua. Afai e te le o alu i se taxi, ae o le faʻaaogaina o se taʻavale totogi, e faigofie ona faʻatau penisini mai tagata o le nuʻu. I le faitotoʻa i luma o fale, o le a e vaʻaia ai fagu lanumeamata. E mafai foʻi ona faʻatau meainu. I se tulaga lautele, "Jungle Beach" o se nofoaga faalelagi! Mama matafaga, le tumu i tagata.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Winperl Island Matafaga

Vinpearl o se motu matagofie ma le matagofie tele paka faʻafiafiaga. Lenei motu lanumeamata lapoʻa o loʻo iai mea uma e manaʻomia e turisi. Afai e te sau i Vietnam, i Nha Trang ma fiafia i matafaga, ona e mautinoa e tatau ona e sau iinei! E le gata i lea, e oʻo lava i le auala i le motu ua uma ona avea ma se mea e le masani ai.

Faʻafefea ona alu iina?

E mafai ona e oʻo atu i Vinperl (i le auala, o le mea moni e faʻaigoa ia Hon Che) e ala i vaʻa i le sami poʻo le uaea taʻavale. O le mea moni, o le filifiliga lona lua e sili atu ona matagofie: oe mafai ona faamemelo i manatu o le sami ma motu lata ane. O le uaea taʻavale e amata mai le ofisa tutotonu Winperl ticket, latalata i le taulaga Nha Trang. O le tau o le pasese mo se tagata matua e 800,000 dong (tusa ma le $ 35). O le tau e aofia ai femalagaaʻiga i ala malie (i itu uma e lua) ma le ulufale atu i itu uma o le paka.

Mea e fai?

E matua manaia lava le paka! E tele ana faʻafiafiaga, ae e faigofie lava ona e leiloa. Matou te fautuaina oe e ave se maua fua pepa ma alu faʻatasi.

Tagata asiasi i Vinperl fai mai o le aso e le amanaiaina mo se lotoifale faʻafiafiaga paka, oe ono manaʻo e toe sau. O loʻo i ai se paka faʻafiafiaga, o se potu masini potu, o se nofoaga faʻatau ma souvenir ma teuteuga (o tau e maualuga atu nai lo Nha Trang), o se paka vai, o se eletise eletise, o se sami, ma e oʻo lava i se vaipuna faʻaali!

I luga o le matafaga - pei o taimi uma, papaʻe oneone, tioata azure vai (mafanafana nai lo luga o le taulaga talafatai), o le tele o le la malologa ma faamalu, ma leai se faʻafitauli e nofo i se nofoa. Oe mafai ona totogi se vaʻaia vaalele, o le tau o lenei fiafia e tusa ma le $ 44 / itula.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Zoclet

Doklet e tasi le itula e alu ai mai Nha Trang. O se tusitusiga eseʻese o loʻo faʻamatalaina uma foliga vaaia o le asiasi atu i le matafaga o Zoklet ma faʻafefea ona e alu iai mai Nha Trang. E i ai le oneone paʻepaʻe kiona, o le vai e pei o le susu fou. E i ai galu, ae laiti. I le pito i lalo e na o le oneone, leai ni mea e le fiafia ai le teʻi i foliga o maʻai maai poʻo amu.

I le auala, toetoe lava o matafaga uma o Nha Trang o loʻo iai ni oneone ofoofogia, lea e alofagia e le gata i turisi, ae faʻapea foi ma lago oneone. E le mataʻutia le uina o iniseti, ae e tiga tele, ma e faʻamalolo manuʻa mo se taimi umi. O fale talavai i totonu o le atunuʻu o loʻo i ai vailaʻau: naʻo le faʻaali atu i le tagata poto vailaʻau o loʻo u latou ma latou avatu ia te oe le vailaʻau.

E tatau foi ona e faʻaeteete i le la. I luga o le talafatai Vietnamese, e oʻo ia i latou e masani ona na o le paʻu o le tino e susunuina. Aua le paie e faaaoga malosi kulimi la, ma o le matafaga o Nha Trang o le a tuua oe na o le manatuaina manaia.

O matafaga ma mataaga o Nha Trang ua makaina i luga o le faʻafanua i Rusia.

Ma mulimuli ane - o se vitio mai Nha Trang.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: A jo silli silli aundi ae hawa Female Love Mix (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com