Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Matafaga Tel Aviv - o fea e alu i ai 'aau ma sunburating

Pin
Send
Share
Send

Tel Aviv's matafaga o mama oneone, vai manino ma le tele o le la. E ova atu ma le 4,000,000 turisi e o mai i Isaraelu i tausaga uma, e taʻua o matafaga o Tel Aviv o nisi o mea silisili i le lalolagi. Ma o loʻo i ai se faʻamatalaga mo lenei.

Faʻaliga o le matafaga aso malolo i luga o le sami talafatai i Tel Aviv

O le vaitau aau i Tel Aviv e amata ia Me ae uma ia Setema-Oketopa. O le vevela o le vai i le faaiuga o le tautotogo ma le amataga o le tautoulu e le pa'ū i lalo + 25 ° C. O le aau e matua mafanafana ma matua saogalemu. E fai lava si vevela i masina o le taumafanafana (o le vevela o le vai e 28 ° C), o lona uiga e sili atu lo latou asiasi i Isaraelu i isi taimi ole tausaga.

Tel Aviv o loʻo i ai ni matafaga sili ona lelei i le Metitirani. O le lelei o nei nofoaga aofia ai le le atoa o lapisi, mama mama ma faletaele mafanafana. E mautinoa lava o le a lava lava faʻasilasilaga matafaga ma gazebos mo tagata uma.

O leisi itu taua tele: o matafaga uma e fetuunai mo tagata e le atoʻatoa tino, ma o le a mafai e tagata uma ona tiʻetiʻe i le sami.

O le 10 km umi le talafatai ua vaevaeina i le tele o sone. O le faitotoʻa i le sami e papaʻu, e lelei le oneone, ma o matafaga e matua lautele ma foliga mai e le gata. O iloiloga mai tagata faimalaga na asiasi i Tel Aviv e lelei: latou te maitauina o matafaga e mama foi.

O le filifiliga o matafaga e matua lautele lava: oe mafai ona alu uma i le filemu ma tuulafoa nofoaga o loʻo tu i fafo o le taulaga, ma asiasi i faʻafiafiaga sili ona lelei gaioiga mo talavou i le ogatotonu o le talafatai. E i ai tuʻu eseʻesega o sone o le talafatai mo tagata faʻaseʻe ma taʻifau.

I le tele o vaega o le oneone oneone, e le gata ina sunbathe ma aau, ae alu foi mo taʻaloga: tele vaega faʻaaogaina, masini faʻamalositino e oʻo lava i se vai taele - o nei mea uma o loʻo i luga o matafaga talavou o Tel Aviv. O loʻo iai tagata faʻatau oloa i luga o matafaga uma, ma faleʻaiga, faleʻaiga ma faleoloa ua matala foʻi. O a latou tau e fai si maualuga.

O le ulufale atu i matafaga uma o Tel Aviv e leai se totogi (seʻi vagana ai le tulaga maualuga HaTzuk Beach). E galue le au faʻolaola i mea uma (mai le 07:00 i le 19:00).

Matafaga

A e vaʻai i le faʻafanua o Tel Aviv, e mafai ona e iloa atu o matafaga e o atu taʻitasi ma e fevaevaeaʻi lava latou. I le itu i saute o le talafatai o loʻo i ai matafaga o Ajami, Alema, Faʻi. I le ogatotonu - Ierusalema, Bograshov, Frishman, Gordon, Metzitsim ma Hilton. O le itu i matu o le talafatai o le matafaga o HaTzuk ma Tel Baruh.

Matafaga HaTzuk

HaTzuk ua na o le pau le matafaga matafaga i le taulaga. Moni, e naʻo turisi e totogi, ae o tagata o le atunuʻu, ua faʻaalia lo latou lesitalaina, e mafai ona asia fua. O le tau ulufale e 10 sekeli.

HaTzuk e taʻua o le matafaga sili ona lelei i Tel Aviv mo se mafuaʻaga: o loʻo tu i le itu i matu o le taulaga, e le mamao mai le sili atu taugata kuata, Ramat Aviv Gimel. E le mafai ona e sau ii mai vae mai le ogatotonu poʻo le uila - e naʻo le taʻavale e mafai ona e taunuʻu ai. Tagata mauʻoa malolo iinei: fale tifaga ma ata tifaga, pepese, fai pisinisi ma fai polokalame.

E leai ni faʻafitauli i mea tetele: e tele taʻele, fale taele, faʻamalu ma potu malolo. E i ai leai se paka taʻavale, o se Turisi faleaiga ma se tamai faleoloa ma uma oloa talafeagai.

Mezitzim Matafaga

Metzitzim e tu latalata i Tel Aviv port, e le mamao mai Nordau boulevard. Ua vaevaeina i vaega e 2 - saute ma matu. O tagata o loʻo nonofo i tausaga 'eseʻese e o mai i le itu i matu o le matafaga e malolo ai, ae e leai ni turisi. E masani ona toʻatele tagata iinei, ma i faʻaiuga o vaiaso e faʻatele lava tagata.

O le itu i saute o Metzitsim e faʻapolopolo mo tagata lolotu, o le mea lea e siʻomia e le pa. I le Aso Lua, Aso Tofi ma le Aso Sa na o teine ​​ma fafine e mafai ona omai iinei e malolo, ma i le Aso Gafua, Aso Lulu ma le Aso Faraile - aliʻi.

Tasi lenei o matafaga sili ona saunia. E tele faamalu, sun loungers, ma cafe ma faleoloa iinei. E i ai foi le maketi faifaatoʻaga lata ane ma le tele paka taʻavale.

Hilton Beach

O le Hilton o loʻo tu i le va o Gordon Beach ma le matafaga faʻalelotu, lea e puipuia mai le malologa e se pa laupapa. Tufatufaina tuʻutuʻuga vaevaeina le Hilton i le 3 vaega. O le itu i saute e mo tagata faaseʻe (e le toʻatele tagata iinei), o le totonugalemu e mo gays (e tumutumu) ma le itu i matu e mo faifaʻatoʻaga (e toeititi leai se tasi iinei i le ao, ae i le afiafi o lenei vaega o le matafaga ola).

O le tele o faleʻaiga ma faleʻaiga o loʻo tuʻufaʻatasia i le ogatotonu o le Vaiaso. E iai foi potu malolo i le la ma faleuila. I itu i saute ma matu o itu, e leai ni mea lelei faʻapea, aua e naʻo tagata faaseʻe ma taʻifau e faʻaalu o latou taimi ii. I le auala, i le itu i saute o le Hilton Beach e mafai ona e mautotogi se surfboard ma lesitala i se surfer aʻoga.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Gordon (Gordon Beach)

Gordon Beach mitamita aveina le ulutala o le sili taʻaloga matafaga i Tel Aviv. E amata i le fetaulaʻiga ala o Gordon ma HaYarkon Streets ma faʻaiʻu i le faga tele. I luga o le matafaga lava ia, na fausia ai se faletaʻalo tele Gordon ma se vai taele tele (ulufale ulufale) ma se faletaalo. Tagata tafafao e mafai ona taʻalo volipolo ma matkot (se mea pei o le laulau tenisi) mo maua fua i malae taʻaloga faʻapitoa saunia.

Tagata o vaitausaga uma eo mai i le Gordon Beach ma e le gaogao. O le matafaga o loungers sun, faamalu, 2 tamaʻi faleoloa ma tele faleʻaiga. Ua saunia vai taʻele ma faleu.

Matafaga Frishman

Frishman e tu latalata i le auala o le igoa tutusa, i le fatu o Tel Aviv. Lenei matafaga ua manatu o se talavou matafaga, o lea turisi masani pa'ū ifo iinei. E feololo i aso o vaiaso ma faaiuga o vaiaso. Musika e masani ona taina i luga o Frishman, ma i afiafi e masani ona i ai autu autu ma amate taʻaloga tauvaga.

O atinaʻe tetele o Frishman Beach i Tel Aviv ua atiaʻe: e tele faleoloa taugofie, pa pia e iai meainu malulu ma mea uma e te manaʻomia e malolo ai (faletaele, taʻele ma vaʻa tetele laupapa).

Matafaga o Bograshov

Ina ia oʻo atu i Bograshov, o loʻo tu i le itu i sisifo o Tel Aviv, e mafai ona e tapunia le auala o le igoa e tasi ma savali 5-10 minute i le itu o le sami. O lenei nofoaga e sili ona lauiloa i tagata talavou, ma le 90% o tagata tafafao o tagata talavou ma teine ​​mai le 16 i le 30 tausaga. E le gata i lea, o lenei nofoaga e taʻutaʻua tele i turisi Farani, o lea na latou faʻaigoaina ai le igoa "tsarfatim", e faʻamatalaina o le "French beach".

O fale tetele i luga o le matafaga o Bograshov e matua maopoopo lelei: e tele faleʻaiga taugofie ma faleʻaiga mafanafana, pa pia e iai meainu malulu ma faleʻaiga Amerika. I luga foi o le matafaga o loʻo iai faʻamalu, sun loungers, nofoa ma gazebos e mafai ona e lafi ai mai ave o le la.

Tel-Baruh matafaga

Tel-Baruh beach e tu mamao ese mai faletalimalo taʻutaʻua ma faleʻaiga taugata o Tel Aviv. O loʻo tu i fafo o le taulaga, ma o lenei nofoaga e alofagia tele e tagata o le nuʻu, e masani ona malolo iinei. E toʻaitiiti tagata i aso o le vaiaso. O le autu vaega o le matafaga o le na galue i le taimi o le taumafanafana masina.

O loʻo iai totogi taʻavale, o nai faleʻaiga ma le tamaʻi faleoloa e latalata ile Tel Baruch. I tafatafa ane o loʻo iai le ofisa mautotogi e mafai ona e mautotogi ai i se vaʻa uila.

Faʻi Matafaga

Banana Beach o se matafaga mo se toʻafilemu ma fuaina aso malolo ma le aiga. Lenei, o se tulafono, 30-tausaga le matua ma le 40-tausaga le matua o Tel Aviv ma turisi ma a latou fanau malolo. Ole faʻafiafiaga sili ona taʻutaʻua ii ole matcot male beach soccer. Oe mafai foi ona masani ona vaʻai i le ata lea: o se vaega o tagata nonofo i se liʻo ma faitau se tusi pe taʻalo i se laupapa taʻaloga.

O le faʻaaliga taua o le Banana Beach o ata ia o ata e faia i afiafi i le cafe o le igoa lava e tasi. O taʻaloga uma e lua ma ata sili ona lelei a Hollywood o loʻo faʻaalia i luga o le ata tele. E leai ni faʻafitauli i mea tetele: e i ai le potu malolo i le la, fale taele, fale taele ma isi faleoloa. Ua fautuaina e tagata tafafao maimoa mai i inei i le afiafi e fiafia i le ea o lenei nofoaga.

Ierusalema (Matafaga i Ierusalema)

O le matafaga o Ierusalema le isi filifiliga lelei mo se tafaoga filemu a le aiga. E ui i le latalata i le ogatotonu o Tel Aviv, iinei e mafai e tagata uma ona maua se nofoaga tuufua ma malolo ai. I faaiuga o vaiaso, e tumutumu, ae i aso o le vaiaso e toeititi lava a leai se tasi.

O loʻo iai le faleʻaiga iʻa ma 2 tamaʻi faleʻaiga i luga ole laiga. E i ai foi se malae taʻalo tele ma taʻaloga taʻaloga. E i ai mea uma e te manaʻomia mo le malologa: sun loungers, faleuila, taʻele ma gazebos.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Alema (Matafaga o Alema)

O Alema o se filifiliga lelei mo i latou e le fiafia i matafaga tumutumu ma pupula. E leai ni potu malolo i le la, leai ni faleʻaiga, leai ni faleoloa, leai ni faleuila. Naʻo le sami ma vaʻaiga matagofie. Sui o matata eseese matata aemaise e fiafia e malolo i lenei nofoaga: freelancers, atisi ma na o tagata fatufatuaʻi. E leai ni turisi. E mafai ona e sau i inei ma au fagafao faʻapea foʻi ma papakiu. O lenei o se nofoaga lelei e malolo ma fiafia i le filemu ma le filemu, aunoa ma le tuua o le taulaga.

O le matafaga o loʻo tu i le itu i saute o le talafatai, e le mamao mai le taulaga tutotonu. O lona umi e tusa ma le 1 km. O le matafaga o Alama e amata mai i le Old Jaffa, ae gata e latalata i le dolphinarium, ae ui i lea, ua leva ona liua ma faatafunaga.

Matafaga Adjami

Ajami poʻo Jaffa matafaga e sili mamao mai le taulaga tutotonu, o lea e le toʻatele tagata iinei (aemaise turisi). Ae ui i lea, e aoga pea le asia o lenei nofoaga: o loʻo tu i luga o le teritori o se tasi o sili ona anamua ma matagofie itumalo o le taulaga (ata o Old Tel Aviv mai le matafaga o le a mautinoa o le a foliga mai e manaia). O le faʻailoga o Ajami e faʻapea o maʻa faʻamau, o loʻo tu i luga atu o le talafatai, ma le fale ole Peace Center na faʻaigoa ia A. Shimon Peres (9th Peresetene o Isaraelu).

I luga o le matafaga e mafai ai ona tunutunu papakiu, ma o nisi taimi e te vaʻaia ai solofanua e masani ona savali iinei. E i ai le numera o fou kiona-paʻepaʻe kafe ma faleʻaiga i le matafaga, lea e fai si maualuga tau. E mafai ona e savali ile faleoloa lata ile 5-10 minute. O le matafaga o loungers sun, faamalu ma faletaele. Ua totogi le paka.

O matafaga o Tel Aviv o se nofoaga lelei mo aiga ma talavou! Lenei o le a maua ai e tagata uma se mea e fai pe mafai ai ona taoto faʻalaletalo i lalo o le faamalu.

O matafaga uma o loʻo faʻamatalaina ile tusitusiga o loʻo maka ile faʻafanua o Tel Aviv i Lusia.

O se aotelega o faʻafiafiaga matafaga i le talafatai o Tel Aviv o loʻo i lenei vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: UNKNOWN BRAIN MATAFAKA feat. MARVIN DIVINE NCS 1 Hour (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com