Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lelei o sofas ma le Puma auala, gaugau algorithm

Pin
Send
Share
Send

I aso nei, o tagata gaosi o meaafale meafale ofoina tagata faʻatau le tele o ituaiga sofa faʻataʻitaʻiga. O tusi masani ma fasimoli Farani e le o ese mai faiga, ae o ituaiga fou e sili ona lauiloa. O le latou sui mataʻina o le sofa ma le Puma masini - meaafale e iloga i lona faigofie o le faʻaaoga ma le anagata. Faʻafetai i lona eseʻese tisaini, o sea oloa o le a fealofani fetaui lelei i soʻo se ituaiga o totonu, ma le fafo fafo puʻupuʻu, pe a tatalaina, liliu i se lautele avanoa e moe ai.

O le a

Puma sofas e agavaʻa ona e mafai ona faʻaaogaina uma o se sofa ma o se moega. Faʻataʻitaʻiga ma ia ituaiga foliga vaʻaia, aua le faʻaaluina tele avanoa. I tulaga o fafo foliga, latou e leai se eseʻese mai isi sofa, ae a tatalaina latou fausiaina o se sili lautele potu. O le masini na maua lona igoa na mafua ona o le tutusa o le suiga suiga ma le gaioiga o se aulelei manu.

Sofas ma le gaugauina faʻagaioiga Puma liliu i se moega e aunoa ma le tele taumafaiga, ao latou tua tumau pea le minoi. O le sili aoga o oloa o la latou mamanu faʻaauupegaina ma le vaivai tautotogo auala ma synchronizers. O le faʻagasologa o le faʻasologa e le sili atu ma le 3 sekone.

O se teleskopisese faʻasolosolo ua fausia i totonu o le Puma auala, o se taua auiliiliga e tutusa tufatufaina le avega i luga o le oloa. O le i ai o lenei elemeni i le fausaga e le faʻatagaina isi vaega e faʻaletino, ma faʻapea foi ona faia le suiga suiga auala galue faʻalelei.

Puma sofas e faia mai uʻamea faʻamaumauga. Faʻafetai i lenei, latou te mafai ona tatalia taua tele (e oʻo atu i le 200 kg), ma e sili ona lelei mo malologa tagata ma faʻateleina mamafa tino. O le meaafale faʻavae ua potopoto mai laupapa lapisi ma chipboard, ma polyurethane foam o loʻo faʻaaogaina o se tumu i sofas. O le aluga o le oloa e faʻatumuina i lalo gaosolo, lea o ticks ma isi microorganisms mataʻutia i le soifua maloloina tagata le amataina. O vaipuna i totonu e maua ai le malosi i le nofoa. Soʻo se sofa Puma e mafai ona faʻatonutonu lelei lona faʻatonutonuina. Mo lenei mafuaʻaga, latou tautuaina tagata faʻatau mo se taimi umi ma masani.

E masani lava, Puma sofas e tuʻu i totonu o le potu malolo, ae o lenei vaega o meaafale e faʻatagaina ona faʻaaogaina i potumoe ma e oʻo lava i umukuka, ona o le agavaʻa o faʻaonapo nei ituaiga. O le lautele lautele o oloa ma a latou lanu eseese faʻatagaina oe e faigofie ona filifili le saʻo mamanu mo soʻo se ituaiga o totonu. A o e suʻea ni meaafale, e manaʻomia le uaʻi atu e le gata i le ata, ae faʻapea foi i mea na gaosia mai ai.

Mo le saʻo ma le manuia filifiliga o se sofa, oe manaʻomia le uai atu i manatu nei:

  1. Nofoa ma backrest padding. O le moe lelei ma le malologa o le lumanaʻi ana e faʻalagolago i lenei faʻavae. E le tatau ona sefe ma ave le faʻamuamua i mea taugofie, a leai o le a lelava ma gaogao lou tua. O le elastic polyurethane ua manatu o le sili ona lelei faʻatumu mo aluga o sofa ma le Puma auala. O ia lea e faʻaaogaina e le tele o fale gaosi meaafale. Polyurethane e faʻapea foi ona iloga mai i se sili ona lelei lelei / tau faʻatatau.
  2. Mea e faʻaaoga i le ufiufi. Faʻataʻitaʻiga faia i le paʻu foliga sili ona matagofie. Peitai, latou tauina se oka o le sili atu nai lo filifiliga ma ie sheathing. E le fautuaina foi e faʻatau se paʻu sofa aua e le masani ona ofi i totonu o totonu. A filifilia se oloa talafeagai, e matua manaʻomia le amanaʻia o le lanu lanu o le potu ma paolo o le ufiufi o isi meaafale faʻapipiʻiina i totonu.
  3. Mea faavaa. O meaafale e sili ona faʻatuatuaina o le a avea ma laupapa laupapa laupapa laupapa, laupapa laupapa laupapa, laupapa laupapa laupapa. Soʻo se filifiliga na faʻaalia e mafai ona tautuaina le ana mo se taimi umi.

Tulaga masani o sofas ma le gaugauina Puma auala e talafeagai e faʻapipiʻi i totonu o se potumoe ona o le mea moni latou te faʻaaluina laiti avanoa. O filifiliga tulimanu o le a foliga sili atu i le potu malolo, aua e foliga mai e sili atu ona faigata. O ituaiga tuusaʻo o oloa e talafeagai foi mo potu o tamaiti, aua latou te sefeina mita taua ina ia iai le nofoaga e taalo ai le tamaititi.

Puma sofas e filifilia foʻi mo tamaiti ona e maualuga a latou amio faʻatino. E mafai e matua ona toʻafilemu e uiga i le tulaga o meaafale, tusa lava pe taalo le tama ma oso i luga. O le tulimanu sofa Puma o le a foliga manaia i le potu malolo. Tele tagata o le a nonofo lelei luga o ia, ma e foliga sili atu ona faʻaalia nai lo le faʻasaʻo-ituaiga fausaga.

Lelei ma le lelei

O sea faʻataʻitaʻiga lauiloa e i ai ona lelei ma leaga. O ona uiga lelei e aofia ai:

  1. O le i ai o uili i le pito i lalo, ona o le faʻaleagaina o le fola e le aofia ai (e oʻo foi i se kapeta ma se faʻaputuga umi e mafai ona tuʻu i tafatafa o meaafale o le ituaiga o loʻo fesiligia).
  2. O se nofoaga moe atoa: pe a maeʻa le faʻatulagaina, o se mafolafola (e aunoa ma bevels, slope) luga fausiaina.
  3. Le iai o uʻamea vaipuna, maua ai le oloa faʻateleina laei teteʻe.
  4. O le mafai gafatia taua tele avega masini ona o le mea moni o le mamafa i luga o le oloa ua tutusa tufatufaina.
  5. Faigofie o le faʻaaogaina - sofas ma le Puma auala e faigofie ona suia ma faia le manaʻoga foliga i le naʻo le tasi gaioiga.
  6. Faigofie - saʻo faʻataʻitaʻiga sefe le avanoa i totonu o le fale mautotogi, fetaui lelei e oʻo lava i totonu o tamaʻi potu.
  7. Umi auaunaga umi.

Casters i le pito i lalo

Nofoaga atoa e moe ai

Faigofie

Malosiaga e tatalia ai avega maualuga

Faigofie o le faʻaaogaina

Umi auaunaga umi

Faateleina tetee laei

O se faʻafaigata faiga e mafai ona tautua mo se taimi umi. O le faamalu o le oloa o le a le suia foliga pe magoto ona o le faʻaaogaina o mea sili ona lelei i le taimi o le gaosiga o meaafale. O se le lelei foliga o oloa o le leai o se pusa mo ie moega ona o le mea moni o le avanoa i lalo o loʻo nofoia e le vaega lona lua o le moega. O lenei toʻese e le faʻaoga i tulimanu sofas Puma, o loʻo i ai se faʻaopopo vaega i le itu. O le isi pona o le mamanu o le maualalo o le nofoaga o le niche alu ese. Mo lenei mafuaʻaga, ae le i faʻaalia le masini, e tatau ona e aveʻese mea le manaʻomia uma mai le foloa (seevae, nusipepa, meataʻalo).

Faalauteleina algorithm

Puma sofas e lauiloa i tagata faʻatau ona o le faigofie o le faʻaaogaina. O le faʻataʻitaʻiga tatala i le mataupu o sekone. Faiga suia sofa:

  1. E aveese aluga mai le nofoa.
  2. O le au o loʻo tu i le itu o le nofoa ua toso ia te oe. I lenei tulaga, o le poloka pito i lalo e faʻalauteleina, e pei o le laa i luma. Ina ia mafai ona maua se ato atoa nofoa, ua lava e tuʻu i lalo le tua i se tulaga faʻataʻoto
  3. O le faʻalautelega vaega o loʻo faʻapipiʻi luga o vae poʻo se faʻapitoa fesoasoani retractable.

O le tulaga lilo natia faʻalauteleina i le tulaga ma le nofoa, fausiaina o se mafolafola potu. O le fausaga e faia i uamea laupepa ma faʻaauupegaina ma se tutoʻatasi spring faiga. Lenei faʻaititia faʻaititia le mafai o oloa laʻei ma masani ona faʻaaoga. O le sofa e gaugau faigofie pei ona faʻamavaeina: o le tua e ave i se tulaga faʻasaʻo, ma le nofoa poloka e tuleia agai ia te ia ma le fesoasoani o se suʻi matasele. O lona iʻuga, o le faiga i totonu e tuʻuina i lalo tulaga uma e lua.

Features o tulimanu faʻataʻitaʻi

Puma tulimanu sofa e fetaui lelei mo potu vateatea. Lenei faʻataʻitaʻiga e masani ona tuʻuina i potu malolo poʻo ofisa, aua e mafai ona ofi ai le tele o tagata i le taimi e tasi. Afai e tatau ai, o le fausaga e liua i se lautele avanoa moe. O le averesi auaunaga olaga o meaafale i lenei faasologa o le 15 tausaga.

O le faiga o Puma tulimanu sofas e tutusa lava ma masani masani ma e le manaʻomia tele taumafaiga i le taimi o faʻagaioiga. I le avea ai o se tulafono, o le vaega saʻo e tumau pea le minoi i le taimi o le suiga o le oloa. O se uiga iloga o lenei faʻasologa o meaafale o le i ai o ie lino e tu i totonu o ottomans.

Toʻatele tagata o loʻo suʻesuʻe se sofa tulimanu Pantograph i faleoloa i luga ole laiga. O le faʻasologa o loʻo fesiligia o se faʻaleleia atili o le Eurobook, lea e suia i le auala lava e tasi e pei o le Puma. I seisi auala, o sea ituaiga auala e taʻua o le "savali".

O le sofa Puma ua manatu o se sili atu ituaiga ituaiga o meaafale. O le metotia o oloa e faigofie, ae lelei mo le faʻaaogaina i aso uma. A filifilia meaafale, e taua le uaʻi totoa i ona foliga i fafo ma faʻatekinolosi. O se sofa filifilia lelei o le a le gata e ofi totonu i totonu, ae o le a sefe ai foi mita taua o le potu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Homegoods Furniture u0026 Home Decor Early Christmas Decor. Wall Decor. Shop With Me 2020 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com