Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona lalaga ma sitaʻii totini - fesoasoani ma faʻataʻitaʻiga vitio

Pin
Send
Share
Send

O le tautotogo, pei o le taumafanafana ma le tautoulu, o le a vave ona faanatinati atu i taimi ua tuanaʻi, ma le taumalulu o le a toe sau e asiasi. O lea ua tatau ona e mafaufau pe faʻafefea ona lalaga totini ma nila lalaga mo tagata amata amata lea sitepu i lea sitepu i le 5 ma le 2 nila nila, aua o le a latou faʻamafanafanaina lelei ou vae i afiafi malulu.

O le lalagaina o lau mea fiafia? Sa e mafaufau e faʻamauina ni totini, ae o le fefe i le faia sese e taofia ai pea oe? Talitonu ia te aʻu, o ou fefe e le faʻavaeina. Faʻamalosi ma faia lau muamua lalaga. Le aso pe a tupu lenei mea, oe o le a manatua mo se taimi umi.

O galuega fai e aofia ai le faʻaogaina o ni mea faigaluega - o nila nila poʻo se mea tautau. Ou te fautuaina le faʻatauina o nila manifinifi lalaga e suʻi ai totini fufusi. Ina ia foʻia le faʻafitauli, oe manaʻomia se filo sili ona lelei. O se vulu sock e faia i le fulufulu mamoe ma le polyamide e sili ona lelei. O lenei filo e le monotonous, o lea e le masani ai ma manaia ni mamanu e maua.

O le maualuga vulu e le fefe i le fufuluina ma e teteʻe i ofu ma loimata. O le mea lea, o totini lalagaina e mafai ona ofuina mo ni vaitau e aunoa ma le fefe i se pu i le mulivae poʻo le tamaivae. O le vulu e faʻatau atu i tamaʻi paʻu. E tasi le ofuvae e lava mo le tasi totini mafanafana ma matagofie o totini.

Auala e lalaga ai totini i nila nila e 5

Muamua lava, o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona lalagaina totini i luga o nila lalaga 5. Sei o tatou vaʻavaʻai totoʻa i tulafono mo le nonoa o le mulivae, fausia ai se tina o instep ma faʻaititia le tamatamaivae. Lenei o le a fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo ai faʻavae o le lalagaina.

Mo le lalagaina o totini muamua, ou te fautuaina le faʻatauina o se vulu semi-woolen ma sina laititi o acrylic ma lima tolu numera o totini nila.

  • Ina ia fetaui lelei le totini i le tele, fai se faʻataʻitaʻiga o le pito i luma. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e faitau le aofaʻi o faʻamau i le sefulu senitimita o lalaga. Le isi, tago se fua fua ma fua lou tapuvae, mulivae maualuga, umi ma lautele vaega o lou vae.
  • I le maeʻa lelei ona faia o fuataga, oe o le a maua le aofaʻi o matasele mo knitting le cuff. O le numera o matasele e masani lava, sili atu le tele o le fa. Ona tufatufa atu lea o faʻataula i luga o nila nila e fa.
  • Faʻaauau le lalagaina o le pulou i se liʻo, 2 i le 2 ofuvae, feauauai lalaga ma purl faʻataulaʻula faifai pea. Ina ia teuteuina totini, faʻaaoga se lanu eseʻese o le filo i le faia o ni lanu lanu.
  • A maeʻa nonoa le faʻamau i le umi manaʻomia, amata ona lalaga le mulivae. Faʻaauau le lalagaina suʻi faʻaaoga le 2 nila nila. Mo le lelei o le faʻafaigofieina, e fautuaina e suia latou e le toatasi na saunoa. O le ie e tatau ona faʻatusatusa i le maualuga o le mulivae.
  • Vavae le suʻi i tolu tutusa vaega mafaufau. Amata fauina le mulivae mai le itu sese. Ina ia faia lenei mea, lalaga le tasi itu itu ma pupuni matasele, ona faʻasolo ai le matasele o le vaega ogatotonu. Faʻamau le matasele mulimuli i le muamua matasele o le vaega lona lua. O loʻo tumau pea e faʻamaeʻaina le faʻasologa o le vaega lona lua.
  • Liliu le galuega ma toe fai gaioiga uma. Fai le mea lea seʻia uma le faʻataulaʻi o itu itu. Lona uiga o le mulivae o le totini totini lalagaina ua sauni.
  • Matou te faʻaauau pea ona lalagaina le totini i se liʻo. Tusi matasele i autafa o le mulivae. Ou te tuʻuina i taimi uma se nila nila i le matasele mulimuli ma lalaga se lalaga mai ia.
  • Mai itu o le mulivae, vili le aofaʻi manaʻomia o matasele ma tufatufa i luga o nila e lua, faʻaopopo faʻamaufaʻailoga o le ogatotonu vaega. O le iʻuga, o le aofaʻi o faʻataulaʻi i luga o nila soʻo lalaga matou te lalagaina le pito i luga o le a tumau le suia, ma i le pito i lalo la latou numera o le a faʻateleina faʻateleina.
  • I isi laina, amata fausia se tina, faʻaititia i lalo le matasele. Ina ia faia lenei mea, lalagaina faʻamau faʻalua lua mai lalo o nila. E mafaia ile laina tasi poʻo laina taʻitasi. Faʻamoemoe i fua.
  • A uma ona faʻaititia le numera o suʻi, faʻaauau le lalagaina i se liʻo seʻia oʻo i le amataga o le limamatua. E tumau pea ona fai se tamatamaivae. Mo nei mafuaʻaga, i laina taʻitasi, toʻesea ni faʻataʻavale e lua i itu uma e lua.
  • A o lo o totoe fa matasele, tipi le filo ma toso ia latou i totonu e faʻaaoga ai le matau kolose. Ou te fautua atu e faʻamau mai le itu mai le sami. Tasi le totini ua sauni. Lulu le lona lua i le auala lava e tasi.

Vitio fesoasoani ma faʻataʻitaʻiga

I le tepa muamua, o le 5-knitting technique atonu e foliga faigata tele. Ae, talitonu mai ia te aʻu, o le mea moni e leai. Faʻatasi ai ma sina faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e uʻu lou lima i totonu ma fai ni totini sili lalaga.

O totini totini i nila e 2 mo tagata amata

Afai o loʻo e faʻataʻitaʻia le poto o le lalagaina, oe e manaʻomia le mauaina o filo fulufulu mamoe, nila numera lua laʻau lalaga, o se seti o pine ma le centimita lipine.

Ave muamua au fua. Fua lou vae ma tapuvae vae i le sao atoatoa pe a mafai. Lenei o le a fuafua le numera o suʻi mo le lalagaina o le ofuvae. Faʻatele le lapisi o le lalagaina i le vae liʻo, lea e fuafua i senitimita.

E le faigata ona lalagaina elemeni o le totini i nila nila e lua. Latou te le tau manaʻomia e suʻi faʻatasi. Muamua, nonoa le tua o le oloa. A maeʻa le mulivae ma le tasi e lalagaina i le tamatamaivae. I le iuga, o le pito i luga vaega, lea i le taimi o le lalagaina, faʻafesoʻotaʻi ma le tasi.

  1. Lafo i luga o le afa o faʻamau i luga o le nila nila e tasi. O le aofaʻi faʻalagolago i le knitting density, lea e fuafuaina e le filo mafiafia ma le numera o lalaga nila. Lenei faʻailoga e faʻapena foi ona faia muamua fuataga.
  2. Matou amata amataina le lalagaina o le faʻamau i se paʻu faʻalelei, fesuiaʻi luma ma tua faʻataulaʻula. Ua lava le 7 senitimita. Le isi, lalaga le isi 8 cm o ie ma le pito i luma satin suʻi. O le iʻuga elemeni o le pito i tua o le oloa mai mulivae i cuff.
  3. Nonoa le mulivae. I laina pito i luma, lalaga faʻamau faʻalua uma e lua. Fai lenei pe a maeʻa le pito muamua ma luma o le iʻuga o le laina.
  4. O le faʻaititia o numera o matasele mo le fafine ua oti lana tane, matou te faia ni faʻaopopoga e ala i le viliina o se matasele mai le pito o le mulivae bevel i le pito o le laina. Ua lava lea e tuʻu ai le nila nila i le pito i fafo, tago i le filo galue ma toso le faʻasologa faʻasolo i luga o le nila suʻi.
  5. A maeʻa ona aumaia le numera o faʻamaufaʻailoga i le ata muamua, taofi le seti. O le lalaga mulivae o le a liʻo-foliga. Ona nonoa lea o le mea e tasi i le suʻi satin i le pito o le limamatua.
  6. Faʻamau le tamaʻi vae o le totini, faʻapea foi ma le mulivae. Muamua faʻaititia seʻia oʻo i le afa o faʻataula'fa na toʻalua. Faʻaopopo i tua o le matasele.
  7. A o le numera o suʻi "toe foʻi i le masani ai", faʻaauau le lalagaina o le pito i luga o le oloa. Tusi matasele mai le pito o le tasi i le pito o laina.
  8. A maeʻa ona lalagaina le pito i luga o le totini, faʻamaeʻa le ofuvae. A sauni loa le pulupulu, tapuni le matasele ma faʻamau pito o le filo. Ua sauni le totini. O le lona lua e ofi i le auala lava e tasi.

Vitio o se faʻafaigofieina sock-lua totini metotia auala

Faʻafefea ona soka totini

A o le i teuteuina totini, teu i luga o le tamaʻi filo, se matau manifinifi crochet, seleulu, ma le suʻiina o mea.

  • Fausiaina o le totini amata i le pito i luga. Faʻamau i luga o le filifili o sefulu fitu suʻisuʻi. Faʻaoga muamua matasele e lua e avea o se siʻi i luga, ona, i le tasi crochet, lalagaina le laina muamua, faʻaaoga le isi loops.
  • Lavalava i se tasi crochet, uu i taimi uma le suʻi tua o le laina muamua. Lulu seʻia oʻo i le umi o le ie i lou vae. Tolusefulu laina ua lava.
  • Gagau le afu i luga o le afa ma fesoʻotaʻi ma se filifili suʻi. Afai e te puleaina lelei le faʻaogaina o le suʻi, peʻa maeʻa ona liliu le faʻamamaina o teu i luga o le itu pito i luma, o le a faʻapea e toeititi lava le vaaia.
  • Lavalava i se liʻo i le pito i lalo o le ofuvae faʻatasi ma le tasi crochet. E tolu sefulu loops e te maua. Uu uma vaega o le laina muamua. Ua lava lava lima laina.
  • Ua oʻo ile taimi e nonoa ai lou mulivae. A maeʻa le laina na muamua atu, tatala le oloa ma lalaga le afa o se liʻo mai totonu. I le auala lava e tasi, lalagaina fitu laina, puʻeina na o le pito i tua o le matasele.
  • Faitau lima suʻi mai le pito, ma faʻamavae. Lavalava mai le lona ono suʻi ma lalaga lima suʻi. Ona tatalaina lea o le lalaga, lalaga fa matasele, ma lalaga le lima i le matasele latalata o le "lima" talu ai.
  • Ona lalaga lea i le auala lava e tasi, seʻia e tipiina le faʻataulaʻau o le "lima" lua. Ua sauni le mulivae. Le isi, matou lalagaina i se liʻo ma le elemeni faavae, uʻuina uma filo o le matasele.
  • A uma ona lalagaina le tasi laina, amata ona tipi le matasele. I itu taʻitasi, lalaga faʻalua faʻamau faʻamau. Ia alu la laina e tolu. Ona lalaga lea i se liʻo e aunoa ma le faʻaititia o le aofaʻi o faʻataulaula. 15 laina ua lava.
  • Faʻataʻamilomilo le tamatamaivae. Lisi laina e ono i le faʻaitiitia o faʻataulaula. A o loʻo totoe 6 loops, liliu le totini i totonu i fafo, faʻamau le liʻo ma nonoa i se faʻamau. E totoe e tipi le filo ma fai se sock lona lua.

Afai e te fefe e faia loa na ituaiga galuega, ave se skein o filo ma se matau, ma faʻataʻitaʻi faʻaaoga elemene masani, aofia ai le tasi crochet.

Crochet matai vasega

O totini lalagaina o mea na faia e lima. Aua neʻi e ofo i le tau tele, aua sa galue malosi le tagata. Ma le isi, o le tau maualuga o mea lalaga e mafua foi i mea lelei.

Meatotino lelei o mea lalaga

Faʻavae Mo le toatele, o lenei uiga e taua tele, aua o le a iloga mai le motu o tagata. A faʻatau se mea masani i le faleʻoloa, a o e savali i le auala e faigofie ona e feiloaʻi i seisi tagata i laʻei e tasi.

Tulaga lelei Lima lalagaina mo maualuga maualuga ma anagata. A fai e le matai se mea laititi ma ona lava lima, na te tuʻuina lona agaga ma le alofa i totonu uma matasele. E matua manaia le ofuina o ia ofu.

Fausaga A e manaʻo e teuteu foliga ma aulelei, fai ofu lalaga. E taugofie atu nai lo ofu o ituaiga lauiloa, ma o le eseese o sitaili ma mamanu o le a faigofie ona ofi i soo se foliga.

Aoga. O mea lalaga e fetaui lelei mo tulaga uma o le tau. O oloa e faia i le mafiafia vulu e sili ona lelei mo le faʻamafanafanaina. O filo mama e tuʻufaʻatasia ma openwork knit e fetaui lelei mo le taumafanafana.

Alu i le faleʻoloa, aumai ni nai skeins o maualuga lelei vulu, ma faʻafiafia i le lalagaina o nila poʻo le faʻamomuina i ou taimi avanoa. Feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 47 Fascinating Wedding Traditions From Around the World (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com