Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Aisea e faʻaaoga ai le succinic acid mo orchids ma faʻafefea ona fai saʻo?

Pin
Send
Share
Send

Succinic acid o se mea masani ma se antitoxin aafiaga. E faʻamalosia le puipuiga o le ola meaola, faʻaleleia lona taua gaioiga.

Ma o lenei faatatau e le gata i le tino o le tagata. Talu ai nei, o le succinic acid ua faʻaaogaina malosi e faʻamalie ai totonu o laʻau, aofia ai ma orchids.

O le a lea

O le Succinic acid o loʻo gaosia i le alamanuia mai le enaena enaena. Mo fugalaʻau teuteuina, e avea o se ituaiga o biostimulant. E le mafai la ona suia atoa le fetilaisa o minerale.

O le uiga ese o le vailaʻau e le mafai ona afaina ai le fugalaʻau tusa lava pe ova le soʻona inu, talu ai o le laʻau lava ia o le a le aveina se mea faʻaopoopo. O le Succinic acid e le masani ona faʻaputuputu i le palapala; e vave ona sosolo i lalo o le malosi o le ea ma le malamalama.

O a meatotino o le vailaau?

Faʻaaogaina o lenei sooupu e togafiti ai orchids, o le taʻua ai o le taunuʻuga ua ausia:

  • olaola lau ola;
  • toefuataiga o turgor;
  • o le fausiaina o aʻa fou;
  • faailoga tusi o peduncles;
  • faʻateleina le teteʻe atu i faʻamaʻi eseese o orchids.

O fualaʻau o le Succinic acid o loʻo tupuola ai le toto mo orchids. I se faʻaopopoga, latou te mafaia faʻamamaina vailaʻau oona i le palapala.

E mafaia, faʻafefea ona faʻasūsū ma aisea?

E le gata e mafai, ae tatau ai. A faʻasusu, o se vaega o vailaʻau e mau i luga o le paʻu. Tusa lava pe a uma le tele o suavai faʻaalu i totonu o le tanoa, o le a fafagaina aʻa lalo o le orchid, faʻaosofia ai lo latou tuputupu aʻe ma fausia ai ni laʻau fou.

Tusitusiga. Ina ia toe faʻaleleia se orchid pe a maeʻa se taotoga poʻo maʻi, e fautuaina e faʻasusu faʻatasi i le 7 aso.

Talosaga

O mea o loʻo i totonu o sauniuniga o mea faʻaosofia. O lenei mea e faʻateleina ai le puipuiga a le fugalaʻau i faʻamaʻi ma meaola faalafua, ma faʻagaoioia ai foi lona olaola. E mafai ona e faʻaaogaina le succinic acid mo:

  1. susulu;
  2. faʻamamaina;
  3. totō fatu.

O afea le taimi sili ona lelei e faʻaaoga ai?

O fualaʻau 'aina e laʻitiiti ma ola lelei i laʻau e faigofie ona maua i faʻamaʻi i se vaega. Faatasi ai ma le fesoasoani a latou togafitiga faʻapitoa ma le succinic acid, e mafai ai ona faʻateleina le teteʻeina o le fugalaʻau i le le lelei o siosiomaga aafiaga, faʻatelevave le tupu ma faʻamalosia aʻa ma le vaega ea

E le gata i lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o nei fualaʻau i le i ai o vailaʻau oona i le palapala ma le laʻau lava ia. E fesoasoani le suka i meaola niniʻi o loʻo faʻalauteleina i le lalolagi e faʻatamaʻia uma ai mea oona oona.

Faʻafitauli

O le uiga ese o le vailaʻau o loʻo fesiligia o lona matua saogalemu. E leai ni faʻafitauli pe a faʻaaogaina mo le fafagaina o orchids. Ole mea taua ole na o le filifili o le saʻo metotia ma matau le togafitiga togafitiga.

Faʻafefea ona faʻalelei?

O le mea moni, o le soloina o laulaʻau laʻau ma faʻasusuina i le fofo o le succinic acid o loʻo faʻatinoina i le taimi e tasi. Muamua faʻapipiʻi laʻau, ona faʻasusu lea o le eleele i le vai o loʻo totoe. E le fautuaina e faʻasusu le fugalaʻau i se fofo i le taimi o le fugalaʻau.

Faʻafefea ona fanau?

Naʻo le sao o le metotia ose aʻafiaga taua na ausia. Mo faʻasusuina ma faʻasusu, o se vaifofo maua mai le 1 g o se vailaʻau faʻasusu i le 1 lita o le vai e talafeagai.

  1. Muamua, sasaa sina vai mafanafana i totonu o le koneteina.
  2. Faʻaopopo le vailaʻau, ma ona faʻaopopo lea o le vai totoe.

Ua faʻatagaina ona teuina lenei tali e le sili atu i le 3 aso. Ina ia maua le 1 lita o le 0.01% amber solution, faʻaopopo le 0.9 lita o le vai i le 0.1 lita o le tali autu. E ui lava latou te fefefe i le malosi faʻamalosi, e le aoga, talu ai o le acid e leai se mea oona. O le 0.02% solution e tumau pea i le lautele. Ina ia faia lenei mea, ave le 1 g o le acid ma faʻapipiʻi i le 2 lita o vai.

E faafia ona fafaga?

Taua! E ui i lona saogalemu, e le tatau ona faʻaaoga faʻasolosolo ma tele taimi le suamalie acid.

Uma stimulants mo le atinaʻe ma le tuputupu ae o orchids tatau ona faʻaaogaina le sili atu i le 1 taimi i le 7-14 aso. I se faʻaopopoga, a maeʻa le faʻaoga, e taua tele le iloiloina o le tulaga ma le tali atu a le laʻau i le fafagaina.

Sauniuniga fetilaisa

Faʻafefea ona faʻavai fualaʻau?

Faʻafefea ona faʻaaoga saʻo i fualaʻau? Ina ia maua se vailaʻau paleni mo se orchid, oe manaʻomia le matua olo lelei papa i se pauta tulaga. Ave le 2 fualaʻau o le succinic acid mo le 1 lita o le vai. I se tulaga faʻavaivaia, o le vailaʻau e le maitauina. Ina ia ausia lenei mea, faʻavaivaia le oloa i totonu o se ipu vai, ona aumai lea i le aofaʻi manaʻomia.

Faʻafefea ona fai se tali mai le pauta?

Afai e te faʻaogaina se pauta o le succinic acid, ona avea lea i le aofaʻi o le 2 g ma faʻamamaina i le 1 lita o le vai. Tau lava ina faʻamafanafana le vai. I se faʻaopopoga, sauni se fofo mo le faʻasusu poʻo le faʻasuina o le laʻau i luma tonu o le faʻaaogaina, talu ai o le mea ola malosi vave pala ma mou atu lona aoga aoga.

Faatonuga

Faʻafefea ona faʻasūsū?

Ina ia tausia se soifua maloloina ma matagofie foliga mai o le orchid, e tatau ona masani ona togafitia ma le succinic acid. O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻasūsū. A faʻasusu le eleele, o le succinic acid e ati i totonu o le eleele ma faʻatupuina le aʻa.

Faʻasusu e faia i se tulaga masani. Afai o le tele o fofo ua oo i totonu o le ulo, oe manaʻomia le faʻatali mo ia e faʻaalu i totonu o le apa, ona aveʻese ai le suavai mai ia. E faʻasa ona lokaina aʻa maʻa o le fugalaʻau, aua e tumu lea ile pala.

O le faʻasusuina o orchids ma le succinic acid solution e tatau ona faʻataunuʻuina i le tautotogo ma le taumafanafana, pe a vaʻaia se vaitau o le tupu tele.

I luga o se tusi. I le amataga o le tautoulu ma le taumalulu, o gaioiga uma e faifai lemu, o le orchid e malolo, o lea e sili ai le aua le faʻaosofia.

Faʻafefea ona fufulu lau o se laʻau?

Faʻaaogaina malosi e le au fugalaʻau lenei metotia o le faʻaaogaina o le succinic acid. Faʻafefea ona gaosi lau?

  1. Ina ia faia lenei, faʻasusu se pulupulu pad i le fofo saunia ma solo le pito i luga o le laupepa ipu.
  2. Ina ia aveʻese le vailaʻau pe a maeʻa le 2 aso, solo lemu laulaʻau i se solosolo mama.
  3. Faʻasusu ile vai ile vevela ole potu.

O se tali o le succinic acid e faʻaogaina e fana ai se fugalaʻau. Ina ia faia lenei, sasaʻa i totonu o se fagu pasī ma faʻasolo ia 2-3 vaiaso uma. Lenei o le a faʻatagaina ai laʻau fou e ola i luga o le au.

A faʻapipiʻiina se laʻau ia mautinoa e le paʻu le faʻamaeʻa o le suka i le pito o le lau. O le a tumau ai iina umi nai lo le taimi fautuaina ma taitai atu ai i le pala.

Taunuuga o le le talafeagai gaosi

A sese le faʻaaogaina o le fetilaisa, e mafai ona afaina le orchid. Ina ia puipuia lenei mea, oe tatau ona matua mataʻituina le taimi faʻagasologa ma le faʻamautuina o le vailaʻau. E mafai ona e faʻatumauina le laʻau i se tulaga lelei pe a e faʻatasi i le masina ona faʻagasolo.

O le afaina mai le succinic acid e mafai ona tupu pe a faʻaaogaina i le taimi o fugalaʻau. Lenei o le a mafua ai ona toulu ese fugalaʻau. O lenei aafiaga e mafua mai i le mea moni o le laʻau o le a amata ona tupu olaola, ma o ona malosiʻaga uma o le a lafoina i le fausiaina o aʻa ma laʻau fou.

O fea ma mo le a le tele e faʻatau ai?

E mafai ona e faʻatauina le suka i soʻo se fale talavai e aunoa ma se talavai. O le tau o le vailaʻau e 7-9 rubles.

O le Succinic acid o se meaʻai sili ona lelei mo orchids. O ona vaega aoga e vave ona mitiia e le fugalaʻau, ma mafua ai lona ola ola. Faatasi ai ma le lelei faʻagasologa, o le laʻau maua faʻatuatuaina puipuiga mai faʻamaʻi ma faʻamaʻi. e naʻo le taua le vaʻai ma le totoʻa o metotia ma taimi masani o le fafagaina.

Succinic acid o le lanumeamata fomaʻi mo orchids. Faasusu ma faʻagasologa o lau:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Succinate Dehydrogenase (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com