Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fuafuaina o gaosiaina o meaafale totoga

Pin
Send
Share
Send

IgoaFaʻamatalagaOloa gaosi
Fennel GmbH & Co. KG
O se kamupani Siamani sa i ai i luga o le lalolagi maketi mo le sili atu 30 tausaga. Ma o lenei taimi uma ua avea o se tasi o taʻitaʻi i lenei maketi vaega. Tu ese mai le tele numera o tauva, o le kamupani faʻamoemoe i fou. O a latou oloa e iloga i le ergonomics, Siamani lelei ma le uluaʻi mamanu.O tautau ma faʻataʻitaʻi meafale faʻataʻoto.

Tauaso mo meaafale umukuka.

Faʻavasega faʻavasega faiga.

Fagu lapisi tanu i totonu.

Hafele
Le isi kamupani Siamani ma le ivasefulu tausaga o le talafaasolopito. O le vaega o totoga ma faʻaopoopoga aofia ai sili atu ma le 200 afe oloa. Faatasi ai ma le ofa a le kamupani, oe mafai ona faigofie filifili vaega e fetaui lelei ia oe i le ata, foliga ma lanu.Castle faiga.

Faʻamau ma elemene fesoʻotaʻi.

'Au mo ituaiga meaafale uma.

Moli i totonu ma fafo moli.

Braun
Faʻavae i luga o le igoa, tasi o le a manatu o le isi lenei Siamani igoa, ae leai. Brown o se kamupani Iukureini, ofisa autu i Kiev, lea na faavaeina i le 1999. I se faʻaopopoga i mea faʻaaoga, o loʻo latou auai foʻi i le gaosiga o kapoti ma teuteuga.Faaseʻe sisitema.
Boyard
O le kamupani Rusia mai Yekaterinburg o le tulaga fa i le tulaga. Moni, uma ituaiga oloa e faia i Saina. O le itu taua o oloa mo le umukuka. Lenei o le vaega sili ona manaʻomia, ma faʻafetai i lenei, le kamupani nofoia 30% o le Rusia maketi masini.Fata lagolago.

Faitotoa

Faitotoa

Drawer faasee faiga.

Polokalama polo mo drawers.

GTV
Polani popolega e latalata i le laumua. Ua 20 tausaga o i luga ole maketi le kamupani. I le faʻaopopoga i meaafale totoga, o le kamupani gaosia moli uila ma fasipepa, faʻaliliuga, faʻaopoopoga maea ma tipi-i lago ma USB outputs.Taiala polo o eseʻesega eseese (vaega ma atoa faʻalautelega, ma le faitotoʻa latalata, natia faʻapipiʻi).

Meafale taofi (luga, semi-overhead, tulimanu, totonu, tioata).

AMIG
Sipaniolo igoa faʻavaeina i le lona fasefulu tausaga o le seneturi talu ai. O le aoga sili o le oloa o le suia o elemeni. Ma i le mea e tupu ai le malepelepe o nisi vaega, e te le tau suia le atoa auala.Loops

Meaafale faitotoʻa.

Mātau.

Pene

Blum
O se lauiloa-lalolagi ituaiga o loʻo faʻatusalia i soʻo se tulimanu o le kelope. A faʻatauina oloa Blum, oe mafai ona mautinoa o oe o faʻatau se matua sili ona lelei oloa. O loʻo galue pea le kamupani i mea fou e faʻaaoga e fai ai meaafale e sili atu ona faʻalelei. Ae e tatau ona e totogia tele mo le lelei ma faigofie.Faʻaleleia auala.

Siʻiina masini.

Faʻamau faʻamau.

Hettich
O se Siamani igoa e lauiloa i le lalolagi atoa. Na amata lona talaʻaga i le faʻaiuga o le 19 seneturi. Ae i luga o le atunuʻu maketi o meaafale meafale, le faʻailoga faʻailoga na aliaʻe mai i le 1995. O aso nei o oloa a le kamupani e tutusa ma le lelei, faʻamaoni ma le anagata. O oloa a le kamupani o loʻo faʻaalia i se lautele lautele, ina ia mafai e tagata uma ona filifili le mea na te manaʻomia.Faʻamau

Siʻiina ma gaugauina auala.

Drawer faiga.

Tusi ata tusi.

Totoga mo sliding ma gaugau faitotoʻa.

Lafo meaafale

Lavalava totoga.

TBM
Fale gaosi oloa mai St. Petersburg ma le tele o ituaiga o oloa. I se faʻaopopoga i meaafale totoga, latou te gaosia faʻamalama ma faitotoʻa vaega, vali ma varnish ma sili atu. Ma i itu uma o le kamupani o se tasi o taitai maketi. I aso nei TBM tuʻufaʻatasia sili atu ma le taseni ituaiga.Faatumu mo kapoti.

Lagolago meaafale.

Faʻamau

Siʻiina masini.

Fata lagolago.

Pene

Mātau.

Faʻalautelega sisitema.

Faʻasologa o faitotoʻa.

Faʻagaioiga faʻamau faiga.

Faʻafefe

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: NAMADINGO - REGGAE MASH-UP 6 - BLACK MISSIONARIES - PART 1 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com