Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tau i Turkey ia Iuni: o fea o le vevela sili ona mafanafana

Pin
Send
Share
Send

O le vaitau aau i Turkey e amata ia Me ma tumau seʻia oʻo i le faaiuga o Oketopa. Ae o nofoaga taʻitasi e iai a latou lava tau faʻatulagaina, o lea a o leʻi alu se malaga, e sili atu le suʻesuʻeina o tala i totonu ma fafo. O le tau i Turkey ia Iuni e mafai ona apili i le tele o turisi: i le uma, i lenei taimi ua amata ona mafanafana le la, e mafanafana i le ao, ae le vevela, ma i le afiafi e fou ma malulu.

Ina ia sefe lou taimi, na matou filifili ai e tuʻufaʻatasia se auiliiliga faʻamatalaga o le tau ma le sami vevela i Turkey ia Iuni, mafaufauina ona sili ona lauiloa turisi taulaga. Lenei tusitusiga o le a taulaʻi atu i le matafaga o le Metitirani talafatai ma le Aegean Sea.

Antalya

E ui lava e talitonu o le maualuga vaitau i Turkey na tatalaina ia Iulai, Antalya ofoina sili lelei le tau tulaga mo malologa ia Iuni. O le taulaga e faʻailoa mai e le tau masani a le Metitirani ma lona maualuga maualuga o le susū ma le vevela. Ae i le amataga lava o Iuni i Antalya, e le o maitauina le vevela vevela pe a le maua e turisi le malosi e faʻagaoioia ai. O lenei masina e lelei tele mo le aau ma sunawahing faʻapea foi ma tafaoga. I se faʻaopopoga, i lenei vaitaimi, e le o tumu le taulaga i tagata tafafao, e faʻatagaina ai sina manava faʻavaitaʻi i faletalimalo ma auala.

I le amataga o Iuni, o le vevela i Turkey i Antalya i le ao e teuina i totonu o le laina o le 27-28 ° C, ma i le po e pa'ū i le 17-18 ° C. E malulu lava ii i afiafi, o lea e tatau ai ona e alu ma ave se peleue poʻo se peleue. O le sami vai e iai le taimi e faʻamafanafana ai i le 23.5 ° C, ma e ui lava o loʻo malulu pea, o le aau e sili atu le mafanafana.

Ina ua maeʻa Iuni 15, faʻatauaina le vevela faʻatupulaia iloga, mafanafana tau ua suia malie e le vevela tau, ma i le afiafi oe mafai ua uma ona saogalemu savali i moli malamalama. I le vaitaimi lea, o le thermometer i nisi taimi e oʻo atu i le 37 ° C ma fesuisuiaʻi i le va o 30-32 ° C. Ma i le po, o le vevela pa'ū na o le 20 ° C. O le sami ia Iuni i Turkey i Antalya na iʻu ina mafanafana lelei (25-26 ° C) ma ua toeititi lava a lelei mo aau.

I se tulaga lautele, o timuga e le masani ai mo Iuni i lenei aʻai, peitaʻi, o le avanoa o timu o loʻo iai pea, ae, o se tulafono, o taʻaloga e le sili atu ma le 1 aso. I le averesi, o le aofaʻi o timuga mo le vaitaimi atoa e tusa ma le 6.0 mm. O le mea lea, Iuni mafai ona tuʻufaʻatasia o se tasi o sili matutu masina o le tausaga i Antalya.

VaitaimiAsoPoVaiAofaʻiga o aso susuluAofaʻiga o aso timuga
Iuni30.7 ° C20.9 ° C25.1 ° C291 (6.0 mm)

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i malologa i Antalya, vaʻai tusitusiga i lenei vaega.

Alanya

Afai o loʻo e tau mafaufau pe faʻapea le a le tau ia Iuni i Turkey i Alanya, ona mafai lea ona e faʻamoemoe saogalemu i luga o tulaga lelei o le tau. O lenei vaitau e matua talafeagai lelei mo na turisi e le gafatia le vevela. I le ao ia Iuni, o loʻo iai le tau mafanafana mafanafana, pe a mafai ona e faʻaaluina le taimi i luga o le matafaga pe alu e savalivali i vaʻaiga a le taulaga. E taua le faʻamamafaina o lenei taimi i Alanya, le pei o Antalya, e mafanafana e oʻo lava i afiafi, o lea e te le manaʻomia ni ofu i fafo.

I le afa muamua o Iuni i Alanya i le ao o le ae maua ai se mafanafana mafanafana o le 26-27 ° C. Ma i le po, o le thermometer pa'ū i na o ni nai tikeri ma tumau i le latalata i 20-22 ° C. O le vevela o le vai o le a faʻafiafiaina foʻi oe, ma le averesi o le 24 ° C i le amataga o le taumafanafana.

O le afa lona lua o le masina i Alanya e faʻailogaina e se tau vevela, pe a oʻo le vevela o le ea e oʻo atu i le 29-30 ° C i le ao, ma o le aofaʻi maualuga e oʻo atu i le 33 ° C. I le afiafi, ua uma le vevela, ua agi se matagi vaivai, ua paʻu ifo le fua i le 24 ° C. O le sami vai e amata ona toʻa ma mafanafana (25-26.5 ° C), sauni e opo e oʻo i turisi laiti. O totonu o Alanya o le ae maua ai le sami sili ona mafanafana ia Iuni i Turkey.

I le masina muamua o le taumafanafana, e le tatau ona e popole e uiga i le timu iinei, aua o le aofaʻi o timuga e laʻititi ma e 5.3 mm. A maua oe e se timu, o le sili atu i le 1 aso. I se tulaga lautele, Iuni i Alanya e mago ma mafanafana, lelei atoatoa mo se tafaoga matafaga.

VaitaimiAsoPoVaiAofaʻiga o aso susuluAofaʻiga o aso timuga
Iuni28.6 ° C24.3 ° C25.2 ° C291 (5.3 mm)

O le fea matafaga i Alanya e sili atu le malolo i luga, faitau lenei tala.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Kemer

O le vevela o le vai i Turkey ia Iuni i nofoaga taʻitasi e ono eseese faʻailo. Ae mo Kemer, o le vai i le sami i lenei masina e sili atu le malulu nai lo Alanya, ae e mafai lava ona aau. Ia Iuni, o Kemer e faʻailoa mai e le tau mafanafana i le ao ma malu i le po. I afiafi i ofu malamalama, e mafai foʻi ona faʻapipiʻi oe, ae maise i aso muamua o le taumafanafana, o lea e tatau ai ona e alu faʻatasi ma se masini matagi. O lenei tau i Kemer e mafua ona o lona tulaga i le vaega maugā.

O faitauga o le vevela i aso uma i le amataga o le masina e matua le mautu ma e mafai ona eseese i le va o le 23-26 ° C. E manaia tele ile po, ma ole faʻailoga a le thermometer e le sili atu ile 17 ° C. Ae i le taimi e tasi, o le vai i le sami e talafeagai lelei mo le aau, aua o le vai vevela 'aapa 23-23.5 ° C.

Afai e te fiafia i le vevela o le tau, e sili loa le alu i tafaoga i Turkey ia Iuni pe a maeʻa le 15th. I le taimi nei i Kemer, o loʻo iai se faʻaopoopoga taua i le averesi o le vevela, i le ao ma le po (29 ° C ma le 19 ° C, faʻatulagaina). Ma o le sami sami o le a faʻafiafiaina oe i ona mafanafana, mafanafana vai mo aau (25 ° C). E tatau ona manatuaina o le faaiuga o le masina e amata ona vevela le la, o lea ia mautinoa ia faʻaaoga sunscreen. Faitau e uiga i matafaga i Kemer ma le lata ane o le nofoaga malolo iinei.

O le timu i le nofoaga faʻapitoa ia Iuni e seasea maua, ae taliaina. I se tulaga lautele, taʻele mafai mafai ona tumau mo le tusa o le tolu aso. Ile vaitaimi lea, o le averesi o le aofaʻi o timuga iinei e 34.1 mm. Ae o le toega o le masina e faʻailoa mai e le tau manino ma mago.

VaitaimiAsoPoVaiAofaʻiga o aso susuluAofaʻiga o aso timuga
Iuni28.7 ° C18.5 ° C25 ° C273 (34.1 mm)

Le mea e vaʻai i Kemer i le taimi o lau tafaoga - vaʻai lenei tala.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Marmaris

O le tau ma le sami o le tau ia Iuni i Turkey i le talafatai o Aegean e ese mai i le tau i nofoaga o nofoaga o le Metitirani. O le maualuga o le susū e maualalo tele ii, e faʻafaigofie ai ona onosaia aso vevela. Marmaris, o se tasi o taulaga lauiloa turisi i luga o le Aegean Sea, tatalaina le aau taimi na o Iuni, pe a faʻafefe le vai i tulaga taliaina.

I le afa muamua o le masina, e mafanafana le ea i le ao (27-28 ° C), ma sina malu i afiafi. O le tau o le po e fesuisuiaʻi pe tusa o le 18 ° C, e i ai sina agi o le savili. Peitai, o le vai i le sami e leai se taimi e faʻamafanafana ai lava (21.5 - 22 ° C).

Ae o mea uma e suia i le ogatotonu o Iuni, pe a oʻo i le ao oso le thermometer i luga o le maka o le 30 ° C, ma i le po o le vevela oso i luga i le averesi o le 20 ° C. O le vai i le sami o loʻo faʻamafanafanaina foi: i le faʻaiuga o le masina o lona tau e oʻo atu i le 23.5-24 ° C. I taulaga Metitirani na faʻamatalaina muamua, o nei faʻatauaina e fai si maualuga atu, pe a fai o loʻo e suʻe ni nofoaga faʻapitoa i Turkey, le mea e mafanafana ai le sami ia Iuni, atonu la e le talafeagai ma oe le talafatai o Aegean.

E leai se timu i Iuni i Marmaris. E mafai ona timu mo le maualuga o le 1 aso, o le tau e tele lava leai se ao. I se tulaga lautele, o le averesi masina faʻatulagaina o 14.1 mm.

VaitaimiAsoPoVaiAofaʻiga o aso susuluAofaʻiga o aso timuga
Iuni30.2 ° C20 ° C23.5 ° C291 (14.1 mm)

Saili poʻo le fea faletalimalo i Marmaris e sili atu e malolo ai mai lenei tusitusiga. O se auiliiliga auiliiliga o matafaga o le Turisi nofoaga o loʻo faʻaalia iinei.

Bodrum

O le vevela o le vai ma le tau ia Iuni i Turkey i se nofoaga e pei o Bodrum o loʻo faʻaalia ai le maualalo o tau i taulaga uma na matou lisiina. Ae le o le uiga o lenei mea o le asiasi atu i Bodrum i lenei taimi e le aoga. I se isi itu, o le tau o le a lelei mo se tuʻufaʻatasia aso malolo, pe a turisi e le gata faʻaaluina atoa a latou tafaoga i se tasi o matafaga o le nofoaga malolo, ae faʻapea foi ona alu i tafaoga. I le ao ma le afiafi, e mafanafana le vevela o le ea iinei, e ui o le vai o le sami e vevela i le faaiuga o Iuni.

O aso muamua o le taumafanafana eo mai ma le mafanafana o le ea mafanafana e oʻo atu i le 25 ° C. I afiafi e manaia foi le malolo ii, aua e le paʻu le fua i lalo ole 20 ° C. Ae i Bodrum, Turkey, o le vevela o le vai i le amataga o Iuni e matua le fiafia lava (21-22 ° C). O le taele i na tau e ono le talafeagai mo aiga e iai fanau.

Peitai, o le afa lona lua o Iuni o loʻo faʻaalia mai ai le tele o tala faʻatusa. O le averesi o le vevela i le ao e alu i le 28-29 ° C, ma i le po e mafanafana atoa - tusa o le 23 ° C. Ua mafanafana le sami i le 24 ° C, ma ua amata ona mafanafana e aau i totonu.

Tele turisi filifilia Bodrum aua e toetoe lava a leai se timu ia Iuni ma e le vevela. O le averesi o timuga e le sili atu i le 9.3 mm, o lea o le tele o taimi o le taulaga e mama ma mago.

VaitaimiAsoPoVaiAofaʻiga o aso susuluAofaʻiga o aso timuga
Iuni27.9 ° C22.4 ° C23.4 ° C291 (9.3 mm)

O a vaʻaiga e aoga ona vaʻai i Bodrum na o oe, vaʻai i lenei itulau.

Galuega Faatino

Ma, o le tau i Turkey ia Iuni e eseʻese i eseese nofoaga malologa. O le ae mauaina le sami sili ona mafanafana i Alanya ma Antalya, ae i taulaga o le talafatai o Aegean, e leai se taimi e mafanafana ai le vai i le amataga o le masina, o lea e sili ai ona e alu iina pe a uma le 15th. I se tulaga lautele, Iuni e talafeagai uma mo se tafaoga i le matafaga ma mo le savali faataamilo i mea matamata: e mafanafana, e toetoe lava leai timuga, ma o le vai i le sami ua uma ona faʻataga aau. Pau lava le toe foi mai iinei, atonu, o le malulu o le tau i afiafi, ae o lenei drawback mafai ona faigofie ona aveʻesea ma le fesoasoani o mafanafana lavalava.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Kiva Noten - Fea lau pele e toatasi - Dr. Rome Production HQ (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com