Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Iloiloina o lauiloa lauiloa o pusa o fagu, foliga foliga

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulaga moega-pusa o drawers, talafeagai mo soʻo se potu, e oʻo lava i tamaʻi potu e tasi le moega. O lenei e sili pe a fai e taua le teuina tele avanoa i totonu o le potu. I se faʻaopopoga i le potu, o lenei faʻataʻitaʻiga e ofi ai lavalava o tamaiti, meataʻalo, mea e momoe ai. Faʻafetai i lona agavaʻa, e te le tau faʻaaluina tupe i isi meaafale.

Foliga foliga

E lelei le moega ile mea e mafai ona aofia ai:

  • Drawers ma fata e mafai ona e nanaina ai mea faʻaaoga pepe;
  • Suiga laulau-kapeneta, pe afai o se faʻataʻitaʻiga mo pepe faatoa fananau mai (o nei ituaiga e masani ona faʻaauupegaina i le pendulum auala mo gaioiga maʻi);
  • Le mafai ona suia e avea ma tagata matua faʻataʻitaʻiga;
  • O loʻo iai faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina ma fata mo tusi, mea e fiafia iai.

O le suia o moega o tamaiti ma le pusa o drawers e i ai nisi lelei:

  1. Sefe le tele o avanoa avanoa. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e le lapoʻa tele nai lo moega masani a tamaiti, ae latou te sefeina avanoa mo le laulau i autafa o le moega ma pusa pusa toso i luma o le moega. E i ai ituaiga eseese o loʻo aofia ai se kapoti lavalava ma fata;
  2. Teuina o tau. E te le tau faʻataua eseese meaafale o loʻo aofia i totonu o le pusa fesuiaʻi;
  3. Le tele o ituaiga o ituaiga i le ata ma le faʻaogaina. O loʻo faʻafaigofieina faʻataʻitaʻiga e leai ni fata ma ni drawers, naʻo se faʻataʻitaʻiga o se pusa o drawers. Ma laʻasaga faigata ma se pusa o drawers ma drawers o aofaʻiga tele, se laulau, fata ma laulau i tafatafa o moega.

Vaaiga aoao aoao

Faʻatasi ai ma le tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga o:

  • Transformer moega-pusa o drawers;
  • Luga moega ma pusa pusa toso;
  • Faʻataʻitaʻiga mo tamaiti e toʻalua ma se toso toso mai i fafo;
  • Mo talavou;
  • Gaugau faʻataʻitaʻi.

Sei o tatou vaʻavaʻai vaʻavaʻai i sili ona lauiloa mea.

Moega faatoa fanau

O le moega ma pusa o fata ma suia laulau o se matagofie faʻataʻitaʻiga fuafuaina mo pepe. Matua talafeagai ma puʻupuʻu, e faʻatagaina ai oe e teu mea talafeagai i lou lima a o suia. O le fesuiaʻi laulau ua faʻaauupegaina i puipui puipuia. Ma lalo o lea o se drawer iunite e mafai ona e tuʻu ai mea a tamaiti.

O le moe moe o loʻo fai ma sui o se malae taʻalo ma e maualuga ona itu e le faʻatagaina ai le pepe e alu i fafo. O le tasi itu pa'ū, o le isi e le minoi ma saogalemu faʻamau.

E lua tulaga o le pito i lalo nofoaga:

  • Maualuga tulaga maualalo - mo pepe faatoa fananau mai;
  • Tulaga maualalo - mo tamaiti laiti ua uma ona taumafai e tutu i luga o latou vae.

E i ai le tasi sili faʻatasi - nisi faʻataʻitaʻiga i ai le swingarm mo gaioiga maʻi. Faatasi ai ma lenei gaioiga, tina e le manaʻomia e ala i luga i le po e lulu le pepe. O le pendulum e tali atu i gaioiga a le pepe fou ma o le moega pepe amata ona swing. Faʻatulaga umi poʻo tafega swing mafai ona setiina.

A faʻapipiʻi se moega pepe i lenei galuega, ia mautinoa e le lavea le mea taalo i le puipui poʻo ni meafale lata ane peʻa lulu. E i ai ni drawers mo ie moega ma ofu i lalo o le moega. A oʻo ina matua le tama, o le moega o tamaiti ma le pusa o drawers e liua e avea ma moega mo talavou, se kesi ma se kapoti. Ma e te le toe manaʻomia le faʻaalu tupe i mea fou. E fautuaina le faʻatau o se faamalu masani mo le saʻo atinaʻe ma le faʻatulagaina o le tamaititi tulaga.

Gaugauina

I le tepa muamua lava, atonu e te manatu o loʻo i ai se pusa fata i totonu o le potu. O le mea moni, o le laulau ma faʻataʻitaʻiga o drawers e tuʻuina i lalo, faʻaalia ai le mea e moe ai. O vae o le nofoaga e otometi lava pe tuʻuina lima. O sea moega suia mo se talavou o se sili filifiliga.

O faʻataʻitaʻiga e iai isi fata ma drawers. O le faʻamoe e faʻamau i fusi ina ia le minoi. Faigofie ma puʻupuʻu faʻatusa. A maeʻa le tama ona ala i luga, o le moega gaugau i luga o le pusa o drawers ma e le faʻaaluina se tele avanoa. Atoatoa mo se tamai potu, lea e taua ai le tausia o le tele avanoa avanoa i le mafai.

Faʻapega

O le faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo se aiga ma ni tamaiti se toʻalua e tusa o le tutusa o la tausaga. O le tasi nofoa o loʻo tu i luga ae o le isi i le pito i luga o le fausaga, o le isi e mafai ona toso.

E i ai le tele filifiliga mo se pusa o drawers mo lua tamaiti:

  • Maopoopo, laʻititi-tele fausaga, ma lua pusa tu luga o le pito i lalo;
  • O oloa ma laulau i tafatafa o le moega, o loʻo galue pea o sitepu, ina ia mafai e le tamaititi ona aʻe i luga o le moega o loʻo i luga o le tulaga maualuga. I ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, e iai isi atigipusa i lalo ole pito i luga.

E tuʻuina mai ni tagata faʻapitoa ina ia le paʻuʻu le tama i se miti. O isi faʻataʻitaʻi faʻataʻavaleina o loʻo iai fata tusi.

Potu o tamaiti ma se laulau e toso mai i fafo

Faigofie ma multifunctional faataitaiga, lea e aofia ai le tele o ituaiga o meaafale:

  • Nofoaga e momoe ai;
  • Pusa toso;
  • Fata mo meataalo ma tusi;
  • Toso mai fafo laulau.

O le mea e moe ai o loʻo tu luga o le tulaga maualuga. E mafai ona aʻea e faʻaaogaina ai le apefai. O le faʻavae e laupapa ma lamela. O le faʻataʻitaʻiga ua faʻaauupegaina i se faamalu orthopedic.

Vaaiga:

  • Nofoaga moe 90x190 cm;
  • Umi 197 cm;
  • O le loloto 98 cm;
  • O le maualuga o le fausaga atoa o le 118 cm.

O le moega e mafai ona tatalia se avega oʻo i le 100 kg. Avanoa i lanu eseʻese. O le transformer moega-pusa o drawers ma se toso-fafo laulau sefe avanoa i totonu o le potu ma ona aoga. A le toe manaʻomia le laulau, e faigofie lava ona taʻavale i totonu o le fausaga ma e tele avanoa mo taʻaloga. O se tali sili lea mo potu laiti.

Falealuga

O le faʻataʻitaʻiga e tai tutusa lava ma le muamua mamanu. O le eseʻesega o le maualalo o le laʻasaga e faʻamoemoe mo taʻaloga ma gaioiga, mo taimi paganoa fua. E i ai se ata i le tulaga o se maota poʻo se fale ma se afeafe o loʻo i ai le mea e moe ai.

E i ai foi drawers iinei; i nisi ituaiga, o laʻasaga aofia ai natia ni pule. E i ai le laulau i luga o le fola o le eleele e mafai ona toso mai i fafo ma tuʻu i tua. E mafai ona e faʻaopopoina mea taʻaloga i le tulaga o tautau mama, apefai, maea. E fiafia tele tamaiti ile moega lea, aua o lona fesoasoani e mafai ai e le tama ona litaea, taʻalo ma malolo. Fausaga i le tulaga o vaʻa, fale faomea fale foliga manaia. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga ma se tamaʻi toso toso mai fafo kapoti e mafai ona e tautau ai lavalava.

I le tulaga o le kesi Smart Mebel

O se mea manaia moega faʻataʻavale tele. O le pito i luga fola e pei o se gaugau moega-pusa o drawers, ma lalo o loo i ai se laulau e liua i se isi nofoaga moe. O se faʻamau e iai fata e tolu ma laulau e tolu moega e faʻapipiʻi i le itu. O le vaega mulimuli e avea foʻi ma sitepu ia mafai ona e aʻea i le pito i luga.

I luga aʻe o le vaega lona lua o loʻo i ai se fata e mafai ai ona e tuʻuina ai mea manaʻomia, tusi, faʻafanua. O le seti aofia ai se laulau feaveaʻi moega feaveaʻi ma tolu drawers laiti. E mafai ona tuʻu i le itu o le fausaga pe a faʻataʻoto moega, ma afai e gaugau, faʻasolosolo i lalo o le laulau. E mafai foi ona tu i tafatafa o moega e le fola i le po ma tuʻu i ai le lamepa.

O se compact transformer o se auala sili lea i fafo pe a fai e te manaʻo faʻatau moega mo tamaiti e toʻalua ma sefe le avanoa avanoa. I le taimi lava e tasi tatou te maua ai se seti:

  • Moega moega;
  • Kesi;
  • Fata mo mea eseese;
  • Tolu laulau faʻatulagaina moega;
  • Laulau i luga ole moega feaveaʻi i uili.

O faamalu e le aofia ai i le tau. O le ata na faia e oka. Ole tele ole moega e fuafuaina taʻitasi. E mafai foʻi ona faʻafetaui le lanu i le loto.

Lavalava-laulau "Anna Maria"

O le ata faʻatusa e aofia ai:

  • Laulau gaugau laititi;
  • Faʻamau;
  • Moega nofofua.

Tele moega: umi 200 cm, lautele 90 cm. E faigofie ona fofola nai lo o le gaugauina o moega, e le faaleagaina le moega. O le mamanu e umi se olaga tautua. Atoatoa mo potu laiti. I le ao o se laulau ma fata i totonu, i le po o se tamai moega moe.

Mo tagata matutua

O nei faʻataʻitaʻiga mafai ona nofofua pe faʻaluaina. O le pito i lalo o loʻo iai le tele o drawers. E te le tau faʻatauina se loka loka faʻapitoa e teu ai mea manaʻomia. O se tali sili lea e tuʻufaʻatasia ai se moega moe ma se pusa pusa toso. E tele faʻataʻitaʻiga ma numera eseese ma tulaga o fata, tusi ata i sitaili eseese ma lanu.

Faʻafefea ona filifili le tele

A filifilia se moega o tamaiti ma se pusa fata, e tatau ona e amanaʻia e sili atu le lapoʻa nai lo le moega masani. O le mea e momoe ai e tutusa, ae o le tele o le laulau i tafatafa o le moega e faʻateleina ai lona umi. Mo faʻataʻitaʻiga ma se pusa o drawers, o le lautele lautele e masani lava 60-80 cm, o le umi e 170-180 cm, o le fesuiaʻiga mo se talavou o le a tusa ma le 90x200 cm.

O le tele o le moega e tatau ona fetuʻunaʻi e tusa ma le tele o le potu. E i ai ni faʻataʻitaʻiga ma se tamaʻi potu ma se pusa fata e mafai ona gaugau ai le moega. Ma o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga ma le tele nofoa, ma le pusa o drawers ma tele faʻaopoopo masini. O lenei mamanu ua uma ona foliga matagofie ma faʻaaoga tele avanoa.

Afai e laʻititi le potu, o lona uiga o meaafale tetele e foliga le talafeagai. Pei lava i potu tele vateatea, o se fatafata tauvaʻa o drawers o le a foliga taufaʻaleaga. E taua le fetaui lelei ole fausaga e mafai ona aveʻese ile tasi puipui.

A filifilia le tele manaʻomia, e tatau ona e amanaʻia le avanoa mo le moega i le tatalaina tulaga. Afai o loʻo e fuafuaina ni faʻataʻitaʻiga e faʻasolo ai laulau, ona tatau lea ona e amanaʻia le nofoaga mo ia. E leai se mea e tatau ona faʻalavelave i le taimi o le faʻamavaeina.

Ituaiga o auala

Moega 'eseʻese e le gata ile faʻagaioiga, numera o faʻaopopo elemeni, ae faʻapena foʻi ile faʻataʻoto ole moega.

  • Toe faʻafoʻi (faʻasolosolo, faʻaumiumi);
  • Gaugauina

I totonu o le gaugau faʻataʻitaʻiga, o le moega e fofola faʻaaogaina se tulei auala. E masani ona manaʻomia le tosoina o le moega ia te oe ina ia "taʻavale" le faʻamoe.

Ituaiga o auala:

  • Lima-siitia - malosi ma faʻatuatuaina. Pe a tatalaina, oe manaʻomia e siʻi teisi le faamalu ia te oe lava;
  • I luga o coil spring - talafeagai mo soʻo se moega faʻataʻitaʻiga ma soʻo se ituaiga o faamalu. Talia avega e oʻo i le 120 kg;
  • I luga ole kesi - e faigofie ona gaugau lemu ole nofoa. O lenei masini e umi lona ola tautua (e oʻo atu i le 50 tausaga).

Nuances o faʻaaogaina

O le moega fesuiaʻi e sili ona lelei meaafale. E tele ona lelei, ae maise lava mo tagata e mananaʻo i le minimalism style - leai ni mea le manaʻomia e faʻapipiʻi ai le siʻosiʻomaga. Ae tasi le mea taua - o aso uma e tatau ona e tatalaina ma gaugau lenei ituaiga o nofoaga moe. O masini e tuai i le taimi, o lea e tatau ai ona faʻaaoga ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete.

I gaugau faʻataʻitaʻi, e taua le faʻatonutonu pe faʻafefea ona faʻamama le faʻamoe. Ona o le gaugau masani o le moega, tamaʻi otaota mafai faʻaputuputu luga o le moega, oe manaʻomia le mataʻituina foi lenei. Mai lea taimi i lea taimi, e manaʻomia le siakiina pe ua faʻamama le faʻamau, pe o le mautu o le fausaga e leʻi motusia.

A filifilia i se faʻataʻitaʻiga, e taua le mafaufau i le matua o le lumanaʻi tagata faʻaoga. Afai o lenei o se tagata aʻoga, ona fautuaina lea e faʻatau se fausaga ma se toso-mai laulau. Ae a maeʻa lena e tatau ona e faʻapipiʻiina isi lago. E mafai ona e tuʻuina se laulau i tafatafa o le moega i luma o le moega teu ma faʻatutu se lamepa i luga ia mafai ai e le tamaititi ona suʻesuʻe.

Ia mautinoa ia iai nisi fata ina ia mafai e le pepe ona faʻavasega ana meataʻalo, tusi, ma aitema e fiafia iai. Afai e te filifilia se moega mo se teine, faʻalogo i leo malu - beige, peach. Lanumoana, efuefu, lanumeamata e talafeagai mo se tama. Ae e te leʻi alu e faʻatau, ia mautinoa ia e siaki ma lau tama e suʻesuʻe poʻo le a le moega e manaʻo ai. Atonu e iai lona lava manatu i lenei mataupu. O le mea taua o ia e fiafia i mea uma, ia mafanafana, o lea o tamaiti uma ma tagata matutua o le a faʻamalieina.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: MY HOMETOWN DUMANGAS ILOILO (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com