Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻailoga lelei o le Tausaga Fou 2020 - faʻafefea ona faʻafiafiaina le iʻuga

Pin
Send
Share
Send

Aso malolo o le Tausaga Fou i le tausaga o le White Metal Rat o se taimi e faia ai fuafuaga. O le taimi faʻafiafiaina o le osooso o le lima lona lua i le numera 12 e fesoʻotaʻi ma le asiosio o lagona ma manatuaga. E oʻo lava i le sili atu ona loloto le matapeʻapeʻa o le a faʻaletonu i se taimi faapena ma faia se manaʻo faʻalilolilo mai tagata uma, tusa lava pe na te le taʻutaʻuina atu i se tasi. I le uma, mea lelei faamoemoe o se meatotino a tagata uma.

E aoga ia faʻailoga. Faʻamatalaina e le au mafaufau le mea lea ile faʻatulagaina male faʻataʻitaʻiina o amio, tagata vaʻai ile fetu - ile tulaga o paneta, e manatu foʻi seisi ose agasala. Ae o le karma, o le tulafono o mafuaʻaga ma iʻuga, ua mautinoa ai ia i tatou: o gaioiga lelei uma e tupu faʻatele i le afe.

E leai se manaʻoga e togafitia faʻailoga ma le faʻasiasia. O matauga o le fesoʻotaʻiga o mea na tutupu na faʻaputuputuina ma faʻasolo mo le tele o seneturi, o faʻailoga faʻamaonia sili ona agalelei o loʻo aoina mai i lenei tusitusiga.

O se faʻasologa o aso malolo o le Tausaga Fou e sili atu ma le tasi le aso. O le Tausaga Fou lenei o le White Rat ia lava - o le suiga o aso e tusa ai ma le kalena faa-Gregorian i ona po nei. Lenei o le tuai tausaga fou e tusa ai ma le kalena Julian. O nei aso malolo e amanaʻia e tagata uma i fafo atu o talitonuga faʻalelotu. E aofia ai foʻi ma le Kirisimasi Kerisiano ma le suiga o le tausaga e tusa ai ma le kalena a Sasaʻe.

O a tulaga eseʻese faʻailoaina mo le averesi tagata i le 2020? Mafai e ia ona faʻatosinaina le gaioiga o mea na tutupu? Faʻafefea ona puipuia oe ma au pele?

Faailoga ile Po o le Tausaga Fou

  1. Aʻo leʻi oʻo i le Tausaga Fou, e tatau ona tufatufaina aitalafu uma.
  2. O se agaga lelei e nofo i totonu o vae o le spruce, o lea ia e mautinoa e aumai se Kerisimasi laau i le fale ma teuteuina i mea e te manaʻo ai mo oe. Tupe siliva, suamalie, ata o mea e manaʻomia o le a aumaia tele i le ola.
  3. E manaʻomia le faʻamamaina o le fale, ma le mea sili ona taua - ia tiaʻi ese mea uma ua taʻei, malepe, mea na e leʻi faʻatulagaina mo se taimi umi.
  4. Ae le i faia le aso malolo, e tatau ona e faia se taumafaiga ma maua a itiiti mai o sina laititi o tupe ina ia oe o le a le i ai ma se leai se ato tupe i le atoa 2020.
  5. E le mafai ona e tuʻuina atu i seisi se mea e fesoʻotaʻi ma le afi - koale, mea fai papakiu, moli uila, afitusi.
  6. E lelei pe a faʻaalu aso mulimuli e tolu o le tausaga faʻatasi ma le laulau e tele e faʻaalu ai le tausaga tuai ma le mamalu ae le o le tosoina ai i ni tuai tuai.

Faailoga ile Po o le Tausaga Fou 2020

  • Fai se moomooga i le taimi o le taina o le uati. O mea alualu i luma tusia i luga o se fasi pepa, susunuina ma inu lefulefu paʻu ma le siamapaina.
  • Afai e te kisi i lau pele i le taimi mulimuli o le uati, o le ulugaliʻi o le a faʻaaluina le tasi tausaga.
  • O le patipati i le taimi o le Tausaga Fou o le a taufaʻafefe ese le leaga mai le olaga.
  • O le tuʻuina atu o meaalofa e faʻaalia ai uo lelei.
  • Oe tatau mautinoa faʻamanatuina le aso malolo i mea fou uma. Ae le mafai ona e nonoina ofu ma teuteuga, ina ia aua neʻi faʻaaluina le tausaga i aitalafu.
  • O tagata uma na sau na tatau ona faʻafeiloaʻi, a leai o le a leiloa le laki.
  • E le mafai ona e faigaluega ia Ianuari 1, a leai o le a faigata le tausaga atoa.
  • O le tagata maʻi muamua e manaʻomia le faia o se tau paʻu tele mo se pisinisi lelei.
  • E manaʻomia le nanaina a itiiti mai ma le tasi le tupe i lau taga mo le Tausaga Fou 2020 ina ia mafai ona e ola i le isi tausaga o le Metal Rat ma tupe.
  • O vae o le laulau o le Tausaga Fou e nonoa i maea ina ia faʻatasia ai le aiga atoa.
  • O le faʻasusu masima i luga o le laulau e laki.
  • E le mafai ona e tiaʻia se mea, a leai e alu le tausaga e fofo ai faʻafitauli a isi tagata.
  • I le toe minute o le tausaga tuai, oe manaʻomia le peel soʻo se moli ma nana i lalo o le laʻau, ma tiaʻi ese pe a maeʻa le aso malolo.
  • E faigofie ona faʻatosina maia se laki i le tuʻuina atu o meaai poʻo lavalava i se tasi o manaʻomia.
  • O se miti i le New Year's Eve o le a faʻamatalaina le tausaga atoa e sosoʻo mai.
  • E fautuaina mo fafine ona fai o latou pulou ma tiaʻi faʻafuaseʻi i latou ma le lavea mulimuli ole uati ina ia tuʻu ai faʻafitauli uma i aso ua tuanaʻi.
  • A maeʻa le Tausaga Fou Eva, e fautuaina le avea ma muamua e vaʻai i se tamaloa, o se fafine o se faʻataʻitaʻi o maʻi soifua maloloina.
  • Uma tupu tupu mai le fola e tatau ona faʻaalu le po i lalo o le matron's aluga. Poʻo fea lava e sau i se miti poʻo se mea e maua le muamua mai lalo o le aluga, e faʻapena foi le faʻaipoipo. O le King of Diamonds folafolaina o uo po o aiga o le a faʻalauiloaina le faʻaipoipo. Tulaga - o le faʻaipoipo o le a saunia mo. Kalapu o se fonotaga e leʻi mafaufauina. O le tupu o loto ua leva ona latalata mai, i tagata masani.

Faailoga o le Tausaga o le White Rat

E tusa ai ma le kalena i sasaʻe, o le 2020 e faʻamanatuina i le masina lona lua i le maeʻa ai o le taumalulu, o lea e leai se aso saʻo mo le aso malolo. O faʻailoga uma e fesoʻotaʻi ma le Saina Fou Tausaga e aoga i lenei aso, mo se faʻataʻitaʻiga, o le White Metal Rat o le a ulufale i ana ia aia tatau i le aso 5 Fepuari.

  1. Afai e te vaʻai i se isumu ola i le aso muamua pe a maeʻa le tausaga o le Metal Rat, o le faʻailoga o le tausaga o le a alofagia.
  2. O se tamaʻi taga e faia i ie mūmū sesega, o loʻo i ai le tele o tupe siliva o loʻo taʻoto i luga, e nana i totonu o le pusaaisa mo le po o le suiga o le tausaga, ma le pili tele i le taga, o lenei gaioiga o le a mautinoa ai le mausali o le tafe o tupe.
  3. Taumafai e suʻe le isumu i aisa faʻavae i luga o le faʻamalama.
  4. Oe le tatau ona faʻatiga le faʻailoga o le tausaga - o le White Rat ma ipu puaa i se tausamiga tausamiga.
  5. O se nofoaga e tuua i le laulau ma mea faigaluega e tuʻu mo tagata o aiga na o ese i lena aso.
  6. O le efuefu i se aso malolo o se faʻamautu manuia, faʻamama e tatau ona faia muamua, ae le o se aso malolo.
  7. O se meaalofa taua o lua tangerines, lea latou te aumaia. O talimalo, vaʻai ese malo, tatau foi ona tuʻuina ia latou taʻi lua tangerine. I le gagana Saina, o nei upu e foliga fetaui lelei ma le upu auro.
  8. E tofu tamaiti ma le tupe siliva i le teutusi lanumumu.

O a faʻailoga mo le Kerisimasi

  • Afai e leai se auala e asiasi ai i le malumalu i le Kerisimasi, e tatau ona e tutuina se moligaʻo i luga o le faʻamalama e faʻamalamalama ai le ala mo i latou uma e latalata ia te oe.
  • O le taumafataga e tatau ona 12 ipu.
  • O le faʻamalama ma le tumutumu o le laʻau ua teuteuina i le fetu Kerisimasi o Peteleema.
  • Afai o se pusi ua se ese poʻo se maile e talosagaina e ulufale i le fale i le vaiaso a o lumanaʻi le Kerisimasi, e taua tele le aveina i latou i totonu o le fale. Afai e le mafai lenei mea, ona fafaga lea ma saili se ana, a leai o le a liliu ese le laki.
  • O tagata masani poʻo tagata matutua e te feiloaʻi ile vaiaso a o lumanaʻi le Kerisimasi o le a faia se sao taua ile olaga.
  • Soʻo se mea e maua i le Kerisimasi e folafolaina le manuia ma le manuia, leiloa o se faʻailoga le lelei.
  • O le isi faʻailoga leaga o le talepeina o le faʻata.
  • Mo le vaitau o le Kerisimasi, e tatau ona e filifilia tulimanu, faitotoʻa, faitotoʻa, taʻele. Afai e te tuʻuina le mama i totonu o se ipu vai i le po, o le a aliali mai luga le lauulu o le faʻamau.
  • I le Po o le Kerisimasi, valaaulia lau pele i le 'aiga o le afiafi ma tutu se moligao. O le a tumau le afi o le a talanoa i lagona toafilemu. Afai e sasaa le tuugalamepa i le gaʻo, o se faʻafitauli faigata o loʻo faʻatali mai le ulugaliʻi. O le moligaʻo e mumu i luga, mumu i le tasi itu - o le filifilia e iai ana mea lilo. O le asu pogisa ma le faapapaina - e sili le vaelua ma se tagata.
  • A e faʻamamaina se moligaʻo ma faʻasusu le solo i le susu, e mafai ona e iloa le lumanaʻi mai foliga o le ata. O le fugalaʻau vaʻaia lelei manuia i le alofa, laina - le auala. O fetu folafolaina se galuega, o laulaʻau folafola tupe. O se faʻaata o se tagata - o se uo fou. Ave le susu i le tausi fale ina ia taunuʻu lelei faʻailoga lelei.
  • Leai ni manu e mafai ona fasiotia i le taimi o le Kerisimasi aso malolo.

Vitio fesoasoani

Se mea e uiga i le tuai Tausaga Fou

O aso a o le i oʻo i le tuai tausaga fou 2020 faʻailoga pe faʻafefea le tausaga a sau.

  • Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e faʻaalu se tafaoga i le sami ia Aukuso - Ianuari 8 e tatau ona e faʻaaluina le nofonofo, alu i le fale taele poʻo le vai taele. I nei aso uma ua fautuaina e aua le finau ma faʻaeteete i manuʻa.
  • E faʻasa ona tiaʻi le laʻau mai le faʻamalama poʻo le poletito, e manaʻomia ona e aumaia i fafo o le faitotoʻa ma tuʻu i le kiona.
  • I le tuai tausaga fou, le upu sefulutolu e le faaleoina.
  • E le mafai ona e taʻuina se mea faʻatauvaʻa.
  • Afai e te aveina ni malala e 9 mai le ogaumu, afifi i fasi pepa ma tusitusiga: le fiu, maʻi, tuuʻeseʻeseina, tamaoaiga, mativa, pagatia, alofa, fiafia, le fiafia, i le taeao e mafai ona e aumaia le tala o mea o lumanaʻi.

Faʻamatalaga ata vitio

Fautuaga

Pe a tuʻuina atu meaalofa i isi, aua neʻi galo ia te oe lava. Afai e te faia oe lava i se taugofie ae faʻafeiloaʻi meaalofa, oe mafai ona tosina mai se vaʻaiga lelei o le iʻuga.

I aso malolo, e toatele tagata e omai i le fale. O moligaʻo moligaʻo, e fausia ai le mafanafana ma puipuia ai latou e anaina, o le a fesoasoani e puipuia le fale mai foliga leaga.

Oe le mafai faʻatiga manu, manu fagafao tatau ona faʻamalieina i se mea.

E le faigata tele ona faʻafetaiaʻia le Tausaga Fou 2020 ma le mafaufau, e amanaʻia ai le poto ma le poto masani o seneturi ua mavae. E le manaʻomia le mulimuli saʻo i faʻailoga uma, o le mea autu o le mea o loʻo i totonu o le fatu. O faʻailoga ma tu ma aga i sasaʻe e malilie uma i ai le tasi: afai e te faʻaalia le limafoaʻi ma le mafaufau lelei, o mea maualuluga e lagolagoina. Afai e te tausia i latou e sili atu le vaivai, faʻaalia le faʻaaloalo mo ou toeaiina, ma faia lou fale matagofie ma fiafia, o le tausaga o le a fiafia ma tamaoaiga. Afai e te tausia ma le faʻaaloalo tupe, o le a amata ona taunuʻu mai.

Aua neʻi avea se mea faʻalavelave i le aso malolo fiafia, ia o le Tausaga Fou ia agalelei ma fiafia!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Oute Alofa Pea Mo Oe feat. Uso Mikey (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com