Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tausaga Fou 2017 - faʻafefea ona feiloaʻi, o le a le mea e kuka ai

Pin
Send
Share
Send

E tusa ai ma le kalena a Saina, o le tausaga o le Fire Rooster ua lata mai, o le saolele ma ogaoga lona natura, ae talafeagai. Faʻafefea ona feiloaʻi ma mea e kuka ai mo le Tausaga Fou 2017 ina ia mafai ai ona manatuaina le Po Fou o le Tausaga, saili le lagolago o le faʻailoga ma mautinoa ia manaʻoga taunuu?

E tusa ai ma le au popoto Saina, o le Red Rooster, faatasi ai ma le fesoasoani a le afi fufulu, o le a tutuli ese mea leaga uma ma faatumu le lalolagi i fou ma le iloa. I le amataga o le 2017 o le Rooster, ma o lenei o le a tupu ia Ianuari 28, suiga o le a aafia ai tagata uma. O le natura o suiga e faʻamoemoe i tagata. O le faʻailoga o le tausaga ua lauiloa mo le tigaalofa mo tagata faʻamoemoe ma galulue ma le naunautaʻi. O le 2017 fou o le a avea ma petipetiga ma faʻalogona lagona, ma o gaioiga uma e fua mai pe a e galue malosi ma faʻaalia le onosaʻi.

O le lanu mumu, o loʻo iai ile lanu ole Rooster Afi, e fai ma faʻailoga o le manuia tau tupe. O se paolo o le tuputupu ae galuega ma o se lanu o le laki. E fiafia foʻi le moa i auro. O le mea lea, ave le fiafia i lanu auro, maua le lagolago o le faʻailoga o le Tausaga Fou 2017 i au taumafaiga uma.

O le moa o le manulele aiga. Na te talisapaia e pele ma puipuia le filemu. E fautuaina e faʻamanatu le Tausaga Fou 2017 ile liʻo a le aiga. Faʻafetai i le pisapisaō pisapisaō kamupani, o le aso malolo o le a liua e avea ma sili ona toaaga. E sili le tolopo le aso malolo ole Tausaga Fou i fafo.

Ae mo meaalofa, o le matautia le faʻailoga o le tausaga e faigofie ona maua i faʻamatalaga laiti, aua e taua tele le uaʻi. Ina ia faʻamalieina le Fire Rooster, pe a fausiaina totonu o le Tausaga Fou, ia taʻitaʻia e le lanu lanu o le manu a le lanu.

O le nofoaga e faʻamanatuina ai le Tausaga Fou e le afaina, ae e sili atu le aloese mai faʻamaoniga fale, a leai o se afiafi faʻaleagaina e tusa lava pe fai sina feteʻenaʻiga o le a tuua ai le manatuaina le manaia. Tuʻu lau peti i le kamupani ma aua neʻi galo e uiga i le aso malolo uiga.

Scenario mo le Tausaga Fou 2017 o le Red Rooster mo le fale ma le aiga

Tausaga Fou o se umi ona faatalitali aso malolo. O se mea lelei lenei faʻatasia e mafuta faʻatasi ai ma lou aiga ma fiafia ai. Ina ia manuia le aso malolo, fausia se siosiomaga fiafia mo pele. Fantasy ma se muaʻi manatu ata mo le Tausaga Fou 2017 o le a fesoasoani i lenei.

Saunia muamua ufimata ma teuga. Ou te fautua atu ia te oe e faia le aso malolo autu: o se patupatu polo, o se faomea pati. E leai ni tapu. Pese, siva, faʻamalo ma tauvaga ma meaalofa o le a fesoasoani e fausia ai se siosiomaga fiafia. Ou te fautuaina se tala mo le Po o le Tausaga Fou mo se fonotaga ma aiga poʻo uo.

  • Faatomuaga... Tuu le ulu o le aiga e tatalaina le pati. Ou te fautua atu e amata i se faʻamalo, faʻaopoopoina e se tausuaga poʻo se solo autu.
  • Tofa i le tausaga talu ai... Taimi sili ona lelei e faʻamanu ai. Liliu mea uma i se taʻaloga. Ia manatua e tagata taʻitasi o le mea na tupu ia taimi lelei o le tausaga talu ai. O le e manatuaina le tele o gaioiga o le a manumalo ma maua se faʻailoga.
  • Faamasani mai... Amata i tala taumate. Tufa se meaalofa mo le saʻo tali. E tele taugata gizmos o loʻo faʻatau atu: postcard, magnets pusaaisa, mama autu ma le faʻailoga o le 2017.
  • Po o le Tausaga Fou... Tioata o siamapaina, aso malolo faafeiloaiga ma toast. A o tata le pese, fai se moomooga.
  • Faʻalauiloaina o meaalofa a le Tausaga Fou. Faʻafiafia le gaioiga. Taʻu i le au valaaulia o meaalofa na gaoia e se faataulaitu faataulaitu na tuʻuina se tusi ma faʻailo. Tuu le aiga e taaalo fesoʻotaʻi ma saili.
  • Tauvaga. Sa masani ona faʻamanatu e tagata le Tausaga Fou ile lumanaʻi o le TV. Lea ua le toe aoga ma fiu. Faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, "Tusi se Miti", o le a fesoasoani e faʻateleina le siʻosiʻomaga. Tufa pepa ma penitala i tagata auai, ma fusi mata. A faʻatumuina e se tasi o le vasega le ata, e tatau ona mateia e isi le miti. O le e mateina o le a maua se faʻailoga, ma o le tusitala o le a mautinoa o le miti o le a taunuʻu.
  • Savali a le aiga. Le taimi e sili ona faʻatalitali iai le faʻamanatuga. Alu i fafo i se kamupani fiafia, manava i le malulu o le ea, faamemelo i fetu, susunuina afi feula, feula ni paʻu po o le tapeina o afi.

O le a le mea o loʻo tupu i le Tausaga Fou Tausaga faʻamoemoeina ia oe. Faʻamatuʻu lou miti ma manatua - fiafia moni taʻoto i malie malie manatuaina, le mafaagaloina lagona ma le fiafia lagona o le pele.

Faʻafefea ona faʻamanatu le Tausaga Fou 2017

E le faigata ona mate le lanu autu o le 2017 o loʻo aliali mai e mumu. E le fautuaina e faʻagata oe i se paolo masani. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e ofuina se ofu faʻafiafia i le mumu, burgundy poʻo le piniki.

E tusa ai ma le au saienitisi, o le e ana le tausaga o loʻo lumanaʻi, e fiafia o ia i paolo pupuni. O laʻei samasama ma moli e masani foʻi ona masani. Afai e te le o fiafia i nei lanu, filifili mo lanu lanumoana ma lanu viole.

Ua fautuaina teine ​​e faʻalogo totoʻa i ofu e le tutusa - osooso, ofu poʻo se ofu mafanafana ma se ofu. E sili atu mo tamaloloa ona galo e uiga i laʻei masani ma tuʻu ese ofuvae masaesae ma mitiafu mitiafu seʻia oʻo i taimi sili atu.

Taumafai e fai le foliga pupula, muamua ma matagofie. Tusa lava pe e te filifili e ofuina ofuvae ma se jumper, o le mea taua o lavalava faʻamamafaina aliʻi. O ofu o tamaʻitaʻi e tatau ona tuʻufaʻatasia agamalu ma fafine. O le a le galue foliga o se tamaitai talavou lototetele.

A talanoa e uiga i mea faʻaaoga, e fautuaina e saili se ogatotonu eleele. Faʻaeteete o mea teuteu e faʻamamafa ma faʻalelei le ata. Pipii i le minimalism, ma tuʻu oloa susulu e faʻatali i apaʻau.

Le mea e ofuina mo eseese zodiac faʻailoga

E tusa ai ma le au saienitisi, afai e te filifilia le ofu talafeagai mo le Tausaga Fou 2017 ma mafaufau i le faʻailoga o le zodiac, o le a fiafia le iʻuga i le tausaga atoa. O fea e taofi ai le filifiliga?

  1. Aries ofu lanu samasama o le a faia. E sili atu mo teineiti ona teʻena se loloto neckline, a leai o le a avea ma se alofa faʻalavelave ma se loto nutimomoia i le tausaga a sau.
  2. Taurus o le auala e matala i faʻataʻitaʻiga ma lanu ma a latou tuʻufaʻatasiga. Lenei zodiac e le faʻauo ma se susulu ona uiga ma flashy antics. Faatasi ai ma mea teuteu, o le sili ona lelei filifiliga o tautaliga tetele i foliga o mama.
  3. Masaga o le sili ona faʻasologa. O le faʻamalieina o le ata o le magafagafa, faʻamalosia e le saʻo tuʻuina o faʻaleoga. Ina ia maua se laki lelei, teuteu ou lauulu i se lipine satin mumu poʻo se fulufulu ulu.
  4. Mo Kanesa o le tali sili ona lelei o se ofu teuga, faʻatumuina e se ufimata ma rhinestones. O ia laʻei o le a maua ai le aʻafiaga o se masquerade le mafaagaloina ma o le a avatua ia te oe se sili atu uiga lelei.
  5. Leona - faʻatuatuaina oe lava ma faʻasolosolo tagata e mafaufau e sauniuni mo le aso malolo e amanaʻia ai le valea o le zodiac. O le 2017 patron o le a talisapaia soʻo se ofu latou te filifilia. O le mea taua o mea faʻaaoga e faʻaeteete.
  6. Virgo lavalava pupula ma vaivai foliga o le a faia. O mea teuteu a Laconic o le a faʻamamafaina le lalelei natura.
  7. Libra e fautuaina e faʻalagolago i eseesega masani. Ua faʻatagaina i latou e susulu uma le Tausaga Fou i le ofu na latou moemiti i ai talu ai nei.
  8. I le ata o le Tausaga Fou Akarava tatau ona i ai se mimilo. Mo tamaʻitaʻi talavou e mananaʻo e tu ese mai le motu o tagata, e le afaina le peppercorn. Fantasy o le a fesoasoani e faʻatosina mai mafaufau.
  9. Sagittarius ua faatonuina e faʻamanatu le Tausaga Fou 2017 i se toʻafilemu atemosifia. O se ofuvae puʻupuʻu poʻo se ofu ma se manoa lalelei o le a fesoasoani e fausia ai le ata o le femme fatale.
  10. Capricorn E fautuaina e le moa le faʻalogo i le leo i totonu. O le ki i le manuia o le aulelei manicure, lelei-teuteuina lima ma faʻaeteete mea faʻaaoga.
  11. Akarasi ofu uumi, foloa umi ofu ma suti ma ofuvae o le a faia. Asymmetry, faʻatumuina e se laʻititi mulivae ma pupula teuteuina, o le a fesoasoani e aumaia le faʻafiafiaina o le ata.
  12. Mo Pisces soʻo se sitaili e talafeagai. O le mea taua o le ofuina o ofu fou. E sili atu le alu i le faleoloa i le ogatotonu o Tesema. Lenei o le a tosina tupe ma manuia le fale.

Afai o loʻo e taumafai e manumalo i le faʻailoga o le tausaga a sau, aua le matamuli ma aua le sefe. Tusa lava poʻo le a le mea e te maua e faʻafetaiaʻi ai le Tausaga Fou 2017, o le ata e tatau ona faʻavae i luga o tetele teuteuga ma pupuni paolo. Filemu, o le afi afi o le a le fiafia i ai.

O a mea e kuka ai mo le Tausaga Fou 2017 - sitepu ma lea laasaga kuka fua

Ua latalata mai le aso malolo, ma ua atili ai ona faatofuina fafine talimalo i le sami o faigata. E tatau ona latou faʻatulaga lelei mea i totonu o le fale, teuteu le Kerisimasi laau, faʻatau meaalofa mo tagata o le aiga ma fofo le mataupu ma le lisi o le Tausaga Fou. O nei galuega uma e taua ma e manaʻomia ona uaʻi iai.

Mo le Tausaga Fou, o se aga masani le faʻatulagaina ma le matamau o le laulau. Taʻitasi hostess taumafai e faʻafetaiaia le kukaina manaʻoga o le au malo. Na ia matamata i ata faʻa-TV ma asia kuka 'upega tafaʻilagi e suʻe ai fua. Ae e tele naua ipu o le faia o se filifiliga e faʻafitauli.

Ina ia faʻafaigofie sauniuniga mo le aso malolo o loma, ou te fautuaina se fonotaga o laʻasaga ma lea laasaga fua. E fiafia tagata uma i ipu. Latou te fetusiaʻi ma le amio a le Fire Rooster, i lalo o lana lagolago i le tausaga a sau o le a pasia, aua o loʻo tele le tele o greens, fualaʻau fou ma fualaʻau i culinary masterpiece.

Recipe mo manaia salati o le Tausaga Fou

E faigata ona vaai faalemafaufau i le Po o le Tausaga Fou e aunoa ma se laulau malepe i ituaiga uma o ipu, meaʻai ma vai inu. I le afiafi o le faʻamanatuga, e tofu ma le talimalo ma le lisi o meaʻai na teuteuina le tausamiga o le Tausaga Fou.

O salati o le Tausaga Fou e tatau ona uaʻi faapitoa iai, aua ou te manaʻo e faʻafiafia le au malo i se mea fou ma le iloa, e faʻaopoopo i le Olivier ma Mimosa masani. Ou te ofaina ni fua fiafia e te faʻaofo ai tagata uma.

Salati Santa Claus

Vaega:

  • Sisi faigata - 150 g.
  • Fuamoa - 3 pcs.
  • Kalone kalone - 1 apa.
  • Tomato - 200 g.
  • Tuna apa - 1 apa.
  • Mayonnaise, masima.

Sauniuniga:

  1. Tatala le apa tuna ma sasaʻa le vai. Fasi lelei le iʻa i le tui.
  2. Tipi lelei se fuamoa fufulu tasi, ma aveese ia fuamoa mai isi fuamoa. Latou te aoga mo salati ma squirrels mo teuteuga.
  3. Tipi le afa o tamato i tamaʻi tina. Sefe le mea o totoe mo teuteuga.
  4. Tufa le sisi i totonu o le palapala ma faʻafefiloi ma isi mea. Faʻaopopo le mayonnaise ma le masima, faʻagaeʻe ma tuu i luga o se ipu i le tulaga o se tamai ata solo, e manatua ai le pulou o Santa Claus.
  5. Ina ia foliga lelei le salati, teuteu pito i papa ma fuamoa fuamoa ma fai se bubo i luga. Ina ia teu lelei le ipu, ia faʻamau i le mata o le mayonnaise. Teuteu itu o le pulou i tamato fufulu mamago.

Vitio fua

Salati kokerel o le Tausaga Fou

Vaega:

  • Fua moa - 300 g
  • Fuafua pulou - 150 g.
  • Karoti - 1 pc.
  • Fuamoa - 2 pcs.
  • Kukama - 2 pcs.
  • Oona kulimi, fualaʻau, masima.

Sauniuniga:

  1. Faʻafofu le fusi, malu ma 'otiʻoti i totonu o cubes. Tipi kuka kuka kili, pulouaisa ma kukama e faʻafetaui le moa.
  2. Faʻatasia vaega sauni i totonu o le pesini, faʻaopopo masima ma le vaitau ma le kulimi oona. O le aofaʻi o kulimi oona e faʻatulagaina e le tagata lava ia e fiafia i ai. O le mea taua o le salati e le liliu mai e matua tele suavai.
  3. E totoe lava e faʻatulaga le salati. Lulu muamua le fuamoa i luga o le ipu. Fai mata mai peppercorn, fai se siʻusiʻu ma apaʻau mai se aniani, ma tipi se scallop ma se gutu mai se karoti. Teuteu i laulaau.

Zimushka salati

Vaega:

  • Ate ate - 200 g.
  • Kāreti Korea - 200 g.
  • Piko kukama - 2 pcs.
  • Aniani - 1 ulu.
  • Fuamoa - 1 pc.
  • Falaoamata saito - 1 sipuni.
  • Suauʻu fualaʻau, aneto, mayonnaise, masima ma le pepa.

Sauniuniga:

  1. Tuʻu faʻatasi le ate moa ma le fuamoa i totonu o le pesini palu ma tata.
  2. Liligi le paluga faʻatumuina i totonu o se pesini, faʻaopopo lua sipuni o suauʻu fualaʻau, pepa, masima, falaoa ma palu.
  3. I totonu o se lapisi teu muamua, falai pancakes manifinifi i itu uma e lua.
  4. I totonu o se isi pesini, tuʻu faʻatasi ni pi aneto, kukama pikiina i fasi pepa ma aniani afa mama. Faʻaopopo pancakes ma karoti Korea.
  5. E totoe e faʻatumu le ipu i le mayonnaise, palu ma lafo i le pusaaisa mo le tele o itula ina ia avea uo avea uo.

Maliega, o salati, o kuka tekinolosi na ou faʻasoa atu ai, e matua faigofie lava. I le taimi e tasi, o le a avea i latou ma matagofie ma le masani ai teuteuina laulau ma o le a faʻafiafiaina malo ma fou tofo.

Afai e te le manaʻo e faʻaleaga le lagona o le faʻailoga o le Tausaga Fou o loma 2017, sui le ate moa i le lapiti ate, ma faʻaaoga laulaufaiva lafoga nai lo le faʻatumu E le suia le iʻuga.

Lafoaʻiga o Meaʻai māmā

E eseese ipu e talafeagai ile laulau ole Tausaga Fou. I lenei vaega o le tusitusiga, o le a tatou talanoa ai e uiga i meaʻai māmā ma le le masani ai. E tele fua ma e le faigata ona leiloa i lenei ituaiga. Afai e i ai ni faʻafitauli i le filifiliga o ipu, o le a ou fesoasoani i le fautuaina o ni auiliiliga auiliiliga fua faatatau i le lata mai Tausaga Fou 2017.

"Lavash roll"

Vaega:

  • Lavash - 1 afifi.
  • Sisi gaosi - 400 g.
  • Salemoni mama masima - 200 g.
  • Greens

Sauniuniga:

  1. Faʻasalalau le lavash luga o le laulau, faʻapipiʻi ma sisi suavai, faʻatumu i luga ma iʻa masima mama na tipiina i fasi manifi ma faʻasusu ma laulaau fualaʻau.
  2. Lulu le lavash i totonu o se taaiga. Otioti le sosisi na maua i ni fasi, tuu i luga o se ipu ma teuteu pei ona e manao ai.

Vitio fua

"Champignons tao tao"

Vaega:

  • Champignons fou - 9 pcs.
  • Brisket - 9 fasi.
  • Sisi faigata - 9 fasi.
  • Sisi Blue - 9 fasi.
  • Sosi kulimi kulimi - 1 sipuni.
  • Greens

Sauniuniga:

  1. Ina ia saunia se meaʻai mama, muamua fufulugā faʻamama ma tipi latou. Tipi ese vae, tata lelei ma palu faʻatasi ma fualaʻau fualaʻau ma sosi kulimi oona. A leai se sosi e faʻaaoga, faʻaaoga le mayonnaise. Ua sauni le faʻatumuina.
  2. Faʻatumu ia fagu champignon ma le faʻatumuina ma tuʻu i luga o le pepa tao tao gaʻo. Faʻamau se sisi ma sisi i luga o pulou taʻitasi.
  3. E totoe pea e liligi le suauʻu olive i luga o le meaʻai ma tuʻuina atu i le ogaumu ua faʻamafanafanaina i le 180 tikeri mo le sefululima minute. A liusuavai le sisi, aveese le pulou, ave i se ipu ma teuteuina i laʻau.

"Volovany ma caviar"

Vaega:

  • Meaʻai faʻafefete e leai se fefete - 500 g.
  • Sisi kulimi - 300 g.
  • Caviar mumu - 1 apa.
  • Fuamoa - 2 pcs.

Sauniuniga:

  1. Faasolo le paluga i totonu o le vaega 3 mm mafiafia. Faʻaaoga se fua masani poʻo se ipu malamalama, oti ese liʻo mai le paluga. Tuʻu le afa o avanoa i luga o se apa tao, palu faʻalelei i fuamoa sasa.
  2. 'Otiʻoti le ogatotonu mai liʻo o loʻo totoe. Faʻatasi faʻatasi ma mama i luga o le pepa tao. Tao le ogaumu i le ogaumu i le 200 tikeri mo le 20 minute.
  3. Faʻatumu sauniuniga faia volovan ma le paluga o kulimi sisi ma mumu caviar, teuteuina ma fou herbs.

Na e mauaina laʻasaga ma lea laasaga fua mo meaʻai suamalie ma muamua mo le Tausaga Fou 2017, lea e faʻaopoopoina i ai salati o le Tausaga Fou, na talanoaina i luga. Aua le sola ese, o le faʻavaeina o le Tausaga Fou o le laulau e le gata iina.

Fua vevela

E masani ona faʻaaoga moa mo le sauniaina o salati aso malolo, meaai mama ma ipu vevela ona o lona tofo, faigofie o sauniuniga ma le taugofie. Lenei tausaga, ua fautuaina e suia moa ma isi ituaiga o aano o manufasi, ina ia aua le faʻatiga i le faʻailoga o le tausaga a sau. O le mea e lelei ai, e le faigata ona maua se sui talafeagai.

Mafaufau i fua o fua mo ipu vevela o le a avea ma faʻavae mo le laulau o le Tausaga Fou. Faʻatasi ai ma salati ma meaʻai, latou te fausiaina se ata atoa o le lisi o aso malolo, ae tuʻu ai naʻo le potu mo meaʻai suamalie.

"Pateta ma sisi ma kulimi oona"

Vaega:

  • Pateta - 1 kg.
  • Kulimi oʻona - 450 ml.
  • Sisi faigata - 200 g.
  • Pata, mea manogi, masima.

Sauniuniga:

  1. Liligi le pateta pala i le vai ma tipi i fasi manifinifi. Tufa le sisi i totonu o se palapala magala. Uʻu le palu i le pata.
  2. Tuu se vaega o fasi pateta i le pito i lalo o le suia. Luga uala i kulimi oʻona, faʻapipiʻi le masima ma mea manogi, faʻapipiʻi ile sisi kesi. Faʻafesuiaʻi isi faaputuga seia oʻo ina uma lau sapalai.
  3. Tuʻu le fomu maeʻa i le ogaumu mo le 25 minute. O le vevela tao o 200 tikeri. Aveese pateta kuka mai le ogaumu ma tuu i luga o ipu.

Vitio sauniuniga

"Faʻapuna i ulo"

Vaega:

  • Polo tenderloin - 1.5 kg.
  • Kaliki - 2 tina uʻamea.
  • Aniani mumu - 2 ulu.
  • Pata - 2 sipuni.
  • Uaina mumu - 2 tioata
  • Soa moa - 300 ml.
  • Kulimi oʻona - 3 sipuni sipuni.
  • Pepa eleele, suauʻu olive, masima o le sami, au fou.

Sauniuniga:

  1. Lulu faʻalelei le puaa i le paluga o le pepa malo ma le masima. Tuʻu ese aano o manu ma sauni le mea o totoe.
  2. Fofo ma tipi le aniani ma kaliki. Liligi sina suauʻu olive i totonu o ipu taʻitasi, faʻaopopo aniani, kaliki ma fasi aano o manufasi. Liligi mea i totonu o ulo i le uaina ma faʻaopopo sina pata. Lafo ia ulo i se ogaumu faʻamafanafanaina i 200 tikeri mo le itula.
  3. A o tao ai le aano, sauni le sosi. Aumai le faʻasoa moa i se faʻapuna ma fetuʻunaʻi le tofo faʻaaoga mea e te fiafia i ai faʻamanogi. Faʻaopopo kulimi oʻona i le supo ma kuka seʻia afa le sosi i le tele.
  4. Lulu le aano vela kuka ma fualaʻila ma avane vevela ma le sosi manogi.

"Fafagu fualaʻau"

Vaega:

  • Pateta - 6 fasi.
  • Karoti - 1 pc.
  • Tato - 3 pcs.
  • Zucchini - 1 pc.
  • Aniani - 1 ulu.
  • Kaliki - 4 tina uʻamea.
  • Suauʻu fualaʻau - 3 sipuni.
  • Greens, masima, pepa.

Sauniuniga:

  1. Fofo ma fufulu pateta, kaliki, kāloti, zucchini, aniani ma kaliki. Liligi vai faʻapuna i luga o tamato ma fofoʻe i latou.
  2. Otioti fualaʻau i tamaʻi cubes ma tata lelei le kalapu. Tuʻu mea sauniuni i totonu o se tanu, faʻaopopo le suauʻu fualaʻau, liligi i totonu le afa ipu vai ma faʻapipiʻi mo le 40 minute, seʻia faʻamalulu fualaʻau.
  3. I le iʻuga o le faʻapipiʻi, faʻaopopo kalala tuʻuina faʻatasi ma le masima ma le pepa i se ulo. Teuteuina i laulaau fualaʻau aʻo leʻi tuʻuina atu.

Ou te manatu o nei vevela ipu o le a avea ma o latou tulaga saʻo i luga o le laulau fiafia ma o le a faʻafiafiaina le aiga i se ofoofogia ma muamua tofo. E leai seisi o malo e fia 'aʻai ma faʻamalieina ile New Year's Eve.

Le fua sili ona lelei o meaʻai suamalie

Tausamiga o le Tausaga Fou o se lelei taimi e faʻamalieina pele ia ma culinary galuega taulima. O le talimalo e le lava taimi e sauni ai se keke aso fanau, ma meaai suamalie o le sili ona fiafia i ai meaai. Ina ia musuia oe teisi, ua ou aoina ni fua mo faigofie ma suamalie suamalie o le a faʻaosofia ai malo mai le muamua utia.

"Curd blancmange"

Vaega:

  • Susu - 0.5 ipu.
  • Gelatin - 15 g.
  • Vanilla suka - 10 g.
  • Sisi kesi - 250 g.
  • Kulimi oona - 0.5 ipu.
  • Paʻu suka - 0.5 ipu.
  • Mama mama - 2 pcs.

Sauniuniga:

  • Faʻamama gelatin i le susu. Tuʻu le paluga faʻaiʻu mo le 20 minute e fulafula ma mumu.
  • Faʻatasi le kulimi oona ma le sisi o le fale i totonu o le pusa tuueseese, faʻaopopo le vanilla suka ma le pauta suka. Faagaoso seia lamolemole.
  • Tipi ni mama o falaʻaia i totonu. Tuʻu le gelatin i se vevela i totonu o le curd mass, palu, faʻaopopo le pineapple cubes ma toe palu.
  • Liligi le meaai suamalie i totonu o se pesini ma faʻamaʻaisa mo le 5 itula e faʻapipiʻi ai.

"Sukalati musu"

Vaega:

  • Pata - 200 g.
  • Walnuts - 50 g.
  • Fuamoa - 5 pcs.
  • Efuefu suka - 60 g.
  • Sukalati pogisa - 450 g.

Sauniuniga:

  1. Tipi le fatu o le kenati. Tipi le sukalati i ni vaega laiti ma lafo i le vai taele, faʻaopopo se fasi pata. Ou te fautuaina le faʻasalalau o le sukalati i vaega, faʻaoso le tele. Kuka i luga o le vevela feololo, ae le o le pupuna.
  2. Fufulu lelei le fuamoa papaʻe ma se kulimi masima. Faʻatasi le sukalati ma le kulimi suka, faʻaopopo le afa o polotini, ma a maeʻa faʻafefiloi le afa lona lua.
  3. Faʻaliliu le magusse i se ipu matagofie ma tuʻu i totonu o le pusaaisa mo le 30 minute. Fafasi nutipepa nutimomoia i luga o le meaʻai ao leʻi tuʻuina atu.

"Salati fualaʻau"

Vaega:

  • Lanumoli - 4 pcs.
  • Prun - 400 g.
  • Lemon - 2 pcs.
  • Palanikeke sana - 100 g.
  • Mandarin - 4 pcs.
  • Apu - 4 pcs.
  • Fuafua uliuli - 200 g.
  • Efuefu suka - 40 g.
  • Uaina papaʻe mamago - 40 ml.
  • Kulimi oona - 400 ml.
  • Vanilla suka - 20 g.
  • Kulimi - 200 ml.

Sauniuniga:

  1. Tipi ese le apu na faʻamamaina i ni fasi pepa ma faʻasusu i le sua o le tipolo. Otioti le fualaʻau aina i totonu o tina ma tipi. Oti le pa moli i ni fasi manifinifi.
  2. Liligi fualaʻau mamago i le vai ma tuʻu i luga o le ogaumu. O le taimi lava e uma ai ona faʻapuna le suavai, aveese le koneteina ma fualaʻau mamago mai le ogaumu, malulu, faʻalu le vai ma tata ma vaomago. Tipi ia fatu i se pine olo.
  3. Faʻatasi kulimi ma le uaina, faʻaopopo le vanilla suka ma kuka mo le 5. A maeʻa ona aveʻese le paluga mai le ogaumu, faʻaopopo kulimi oona ma faʻaoso. Tuʻu mea sauniuni i totonu o se pesini loloto salati, sasaa i luga le sosi ma faʻasusu ma fasi fasi moli moli.

Ou te manatu na avea o se sili lelei potopotoga o sitepu ma lea laasaga fua, faʻafetai e mafai ona e faigofie ai ona faataatia se laulau chic mo le Tausaga Fou 2017, lea e fiafia ai malo. Manuia le moaina o tausaga faʻamanatuina!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Automated self-pierce riveting (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com