Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a pulou ausa, tulafono filifilia

Pin
Send
Share
Send

Mo suʻesuʻega, auʻiliʻiliga ma faʻataʻitaʻiga ma vailaʻau oona, o le fume hood e faʻaaogaina, lea e masani ona faʻaaogaina i falefaigaluega, falefaigaluega faʻasaienisi ma aʻoaʻoga. O le faʻaaogaina o vailaʻau oona, vailaʻau pāpā e mafai ona mataʻutia i tagata faigaluega poʻo masini, ma o le lelei faʻaaluina o le tino e faʻamautinoa ai le saogalemu ma sili atu galuega lelei.

Features ma uiga

O le fale suesue o le asu a le fale suesue o se fausia tino malosi fausiaina o vailaʻau tetee mea. O elemene autu o le kapeneta o le galulue potu, faʻatulagaina, ma le faʻamama fale. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaauupegaina i latou i le sapalai o le vai, faʻatonutonu le ea, o le pamu lagona gaogao, faʻamalama faʻavevela, pupuni puipui, faʻapea foʻi ma faʻasologa masani o tautau mo le teuina o mea eseese.

O le tele o mea faigaluega e mafai ona ese ma ua fuafuaina faʻavae i luga o manaʻoga o le atinaʻe. O le vaʻalele galue e faʻailoaina e le faʻateleina le malosi, o vaega taʻitasi e mafai ona faigofie ona faʻamama ma faʻamamaina i vailaʻau vailaʻau. Mo gaioiga faʻaaogaina fualaʻau ma afaina ai mea, faʻapitoa faʻapaʻuga-faʻamaonia fausiaina, e mafai ona 1 pe sili atu o latou. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e iloga i le tumau anagata ma mautinoa le saogalemu o tagata faigaluega.

O le faʻaaliga faʻaaliga e eseʻese i lona itu ma tua panels e faia i le manino plexiglass. E masani ona faʻatau mai mo le aʻoga i potuaʻoga o kemisi, faʻapea foʻi ma tulaga lua faʻapitoa ma aʻoaʻoga maualuga.

O se kapoti asu falesuesue ono i ai faʻamatalaga nei:

  • vaega eseese o le vaalele galue;
  • i ai poʻo le leai o se magoto;
  • eseʻese paoa mana;
  • vai poʻo le kesi sapalai;
  • tafe fesuiaiga o le ea;
  • i ai pe leai se pamu lagona gaogao;
  • maualuga o le teteʻe atu i le maualuga poʻo le maualalo o le vevela, osofaʻiga o vailaʻau, ono teteʻi, ma isi faʻaleagaina.

Eseese

O le faʻataʻitaʻiga sili ona taʻutaʻua o le fume hood and sink, fuafuaina mo le fufuluina o tioata tioata ma masini. O lenei mamanu o loʻo faʻaauupegaina i se paipa mo sapalai vai, fesuiaʻi, se tapu i totonu o le tasi pe lua ipu, faʻamalama puipuia ma le siʻiina i luga, tele faʻavaʻa sone, lamepa. Faʻamatalaga ma uiga e mafai ona suia pe faʻalauteleina.

Titration fausiaina o loʻo manaʻomia i falefaigaluega falefaigaluega. I ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, o vaega puipuia e faia i tioata maualuga le malosi, faʻamama, tele o sone faʻamamaina, paipa sapalai vai, pamu lagona gaogao ua faʻapipiʻiina, ma o le galuega luga e faia i se mautu ipu keramika ma le faʻavae uʻamea tulaga.

Mo le faʻaogaina o suavai susunu, e faʻaaoga ai se faʻaofuofu e faʻaaoga mo le faʻaaogaina o suavai mumu. Tagata faʻatau e tatau ona maitauina o le "J" faʻailoga faʻailoa mai le i ai o se kapeneta mo le teuina o vai e tusa ai ma tulaga masani a Amerika, ma le "D" - e tusa ai ma tulaga faʻatulagaina a Europa.

Moli-faʻamaonia lamepa tatau ona faʻaaogaina i masini mo galulue ma suavai mama!

O se vailaʻau faʻaofuofu vailaʻau faia i mautu polypropylene, o se maualuga-tekonolosi mea e tetee atu i le malosi osofaiga, ua fuafuaina mo acid faʻaʻoleʻole. O loʻo iai foʻi LB faʻapitoa mo le faʻatonutonuina o oloa tau suauʻu i fale teu faʻamama. E mafai foi ona faʻaauupegaina le potu aʻoga poʻo le potu kemisi i se ea e faʻafetaui lelei ma le ituaiga galuega o loʻo faia. O le lapisi fume hood ua fuafuaina mo le faʻaalia o faʻataʻitaʻiga i luma o se aofia. O le pito i tua e faia i tioata mo se sili atu vaʻaiga.

Vailaau

Igoa

Mo galuega ma suavai mumu

Ma tapu

Oloa gaosi

Faʻamoemoeina i manaʻoga o fale suʻesuʻe poʻo vailaʻau gaosi, o mea mai le mea e faʻaaoga ai le ea e mafai ona eseese:

  • uamea stainless e iloga i le malosi ma le anagata; e faʻaaoga mo muffle ogaumu ma isi fausaga;
  • O le PVC e mama ma e mafai ona tatali le vevela e oʻo atu i le 650C;
  • fau tioata e talafeagai mo le galue ma acid, faʻapapau le vevela e oʻo atu i le 1300C, o se tulafono, e leai ni uʻamea elemeni i totonu;
  • o se pulupulu faʻaofuofu i luga o le alumini faʻamalama o loʻo faʻaaogaina i vailaʻau, faʻamaoniga, siʻosiʻomaga, ma isi fale suʻesuʻe tutusa.

Mo le gaosiaina o galuega ШВ e faʻaaogaina:

  • porcelain stoneware i le tulaga o le tasi fasi poʻo taʻitasi fasi laupapa;
  • melamine;
  • laupapa lapisi ma le ufiufi susu;
  • apa siliva;
  • ipu malamalama;
  • maualuga-malosi laminate.

Faʻavae luga o gaosiga agavaʻa, o le aitema mafai ona gaosia mai soʻo se lisi o mea e faʻafetaui e faʻamalieina ai manaʻoga o le fale suʻesuʻe.

Foliga ma fua

A filifilia filifiliga ea, e manaʻomia le amanaʻia o fua o le laulau pito i luga, faʻapea foi ma le maualuga o le fausaga. Tulaga masani e masani lava:

Lautele, mm800, 900, 1200, 1500, 1800
Loloto mm750, 850, 950
Maualuga, mm2200, 2400, 2600

O mea faigaluega e tatau ona i ai se potu avanoa potu e mafai ai e oe ona saoloto e faʻatinoina talafeagai manaʻoga. O le maualuga o fata e faia foʻi se sao. O le galuega a le aufaigaluega e fesoʻotaʻi ma le faʻateleina o tulaga lamatia, o le mea lea e taua ai le mautinoa o le tulaga lelei o le faʻamafanafanaga ma faʻaititia ai faʻamataʻuga ono tulaʻi mai. O leisi auiliiliga taua o le faʻavaʻa masini tatala. Faatasi ai ma le maualalo maualuga taualuga, e le mafai ona faʻaaogaina se kapeneta ma se siʻi siʻi, o se sili talafeagai filifiliga o se sliding faʻavaʻa.

O le tele o tagata gaosi o loʻo iai le agavaʻa e gaosia ai LB e tusa ma faʻatonuga a tagata taʻitoʻatasi, ma ia amanaʻia faʻapitoa o gaosiga. I lenei tulaga, o le itu, foliga ma e oʻo lava i le ata lava ia e mafai ona suia ia sili atu fetaui ma manaʻoga o le tagata faʻatau. le mamanu mafai ona toe faʻaleleia ina ia sili atu fetaui ma manaʻoga o le tagata faʻatau.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: - Wiri: Lotu a Tamaiti 11 Oketopa 2015. (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com