Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a mea e mafai ona e aumaia mai Turkey - meaalofa ma manatu faʻamanatu

Pin
Send
Share
Send

Turkey o se setete ma le mauoa aganuu ma agaifanua, o se fasi lea tagata malaga uma e asiasi i lenei mafanafana tulimanu o le paneta mafai ona aveina ma ia. O le aso o loʻo nofoia e le atunuʻu se tulaga taʻimua i le lalolagi maketi tafafao ma ua sauni e ofoina atu i ana malo se tafaoga i le tulaga sili ona maualuga. O lea ituaiga tafaoga o le a tumau ai pea i lou fatu, ma faleoloa faʻamanatu, o loʻo ofoina mai ai le tele o ituaiga faʻamanatuga e filifili mai ai, o le a fesoasoani i lenei. Ma ina ia e le o faʻatigaina e le fesili o le a le mea e aumai mai Turkey, ua matou saunia se faʻapitoa filifiliga o sili ona lauiloa oloa, tele o ia e mautinoa le faʻafiafia e le gata ia te oe, ae faʻapea foi ma au pele.

Pusa ma tapaa

Afai e te le iloa le mea e mafai ona aumai mai Turkey, matou fautuaina oe e mafaufau i se filifiliga pei o le hookah ma le tapaa. I faleoloa e manatua ai mea, o loʻo faʻaalia ai hookah mo soʻo se tofo ma lanu, e amata mai i tamaʻi ata meaalofa e oʻo i lapopoʻa tetele ma 2-3 paipa. O tamaʻi matauʻi e masani ona faʻatau e fai ma meaalofa e fai ma mea e faʻaaoga i totonu, e ui lava e talafeagai mo latou faʻamoemoe. Ae i ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, e vave ona mu le tapaa, o lona uiga o le ulaula e le folafola atu e umi.

A faʻatau se Hookah, ia mautinoa ia uai atu i le ituaiga o oloa, lea e naʻo le lua - tuʻufaʻatasia ma filo. O faʻataʻitaʻiga filo e sili atu lona lelei ma sili atu le anagata, o le mea lea e sili atu ai le taugata, ma e mafai ona faʻamalamalamaina silapo hookah e ala i le vave ona ofuina.

  • Laititi teuteu teuteuina tau i le va o le $ 12-15,
  • feololo-tele oloa - $ 30-50,
  • maualuga lelei faʻataʻitaʻi amata ile $ 100 ma luga.

Taua! O nisi kamupani vaʻalele faʻasaina le faʻataʻavaleina o matau ma tapaa i totonu o le tamaʻi laina, o lea a e leʻi faʻatauina se meaalofa faapena, siaki muamua tulafono a le kamupani.

Ioe, e lelei foʻi le tapaa e manaʻomia ai le tapaa lelei.

E i ai le tele o gaosi o le hookah tapaa i Turkey (Tanya, Adalya, ma isi). O le tapaa e faʻatau atu i afifi o mamafa eseese ma e ofaina i le silia i le 30 ituaiga tofo.

O lona tau i faleʻoloa eseʻese mai le $ 2-4.

Tagata Take

Afai o loʻo e masalosalo ile mea e aumai mai Turkey o se meaalofa, ona avea lea o le Turki (poʻo le "cezve" i le Take) o se mea sili ona lelei. O le kuka kuka vela e alofagia ma faʻaaloaloina i lenei atunuʻu, o lona uiga e tele filifiliga o ipu mo ana sauniuniga. O le eseʻesega tele i le va o Turks mai le tasi ma le isi taʻoto i lo latou tele ma mea o gaosiga. Tele taimi i Turkey e lua ituaiga o oloa - alumini ma 'apamemea. O le tau mo turks alumini, fuafua i le tele, eseese i le va o le $ 5-15. Ae ole tau apamemea e sili atu le taugata - mai le $ 15 i le $ 30.

Taua! O le au faʻatau faʻatau le mafaufau i fale faʻatau oloa e ono taumafai e faʻatau atu ia oe le aluminium Turk, ma faʻamauina e pei o se apamemea. O le vaʻaia ma le vaʻaia o nei metala e le faigofie tele: o oloa alumini e valiina i le lanu apamemea. Peitaʻi, o le kopa e iai lona manogi faʻapitoa e leai se alumini. O le mea lea, ae e te leʻi faʻailoaina se aofaʻi lapoʻa mo se Turk, ia e mautinoa o loʻo e faʻatauina se oloa apamemea.

Mea suamalie a Take

Afai o loʻo faʻasolosolo ou mafaufau i mea e manatua ai au mea e aumai mai Take, o lona uiga o le filifilia o suamalie a Take, e mautinoa o le a e le sese. Masalo ole meaʻai sili lea ona fiafia ile 'aina, lea e auina atu i tone i fafo atu ole atunuʻu i tausaga uma.

Fiafia i Take

O le lauiloa turuki fiafia, o se meaai manaia faia i luga o le faavae o suka suka ma faʻaopoopoina ma eseese nati, susu poʻo fualaʻau faʻatumuina, ua manumalo faapitoa alofa. E mafai ona faʻatau mai o se meaalofa a le i totonu o se atigipusa pe i le mamafa. O le tau o le suamalie o le a faʻamoemoe i le tulaga lelei o le oloa ma lona mamafa: iinei oe mafai ona maua ni afifi laiti tau $ 1-2 ma kilokalama filifiliga mai le $ 10 ma sili atu.

Halva

Turki halva, faia i luga o le faʻavae o le tahini faapipii, lea e faia mai le sesame fatu, e lauiloa foi. Lenei suamalie mafai ona maua uma i le mama foliga ma faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o vanilla, sukalati ma pistachios. O le tau o sea meaalofa e afua mai i le $ 2-5 i le afifi o le 250 g.

Baklava ma kadaif

O le isi mea suamalie tutusa lelei e mafai ona aumaia i tagata pele o le baklava, faʻatasi ai ma le kadaif - suamalie na faia mai le paluga, faʻasusu i le syrup meli ma sausau ma almonds, pistachios po o kennuts. O le tau o ia meaʻai o le a faʻamoemoeina i le mamafa o le oloa: mo se faʻataʻitaʻiga, o le pusa e 500 g o le a tau ai le averesi o le $ 7-10.

Taua! A faʻatau mai mea suamalie i Turkey o se meaalofa, ia mautinoa ia e faʻalogo i le latou aso faʻamutaina. I se faʻaopopoga, o ia oloa e le tatau ona i totonu o le susulu o le la: o lenei e mafai ona taitai atu ai i lo latou vave leaga.

Mea manogi

O le tau vevela o Turkey ua mafai ai ona totoina le tele o ituaiga mea manogi i luga o ona maumaga. O le mea lea, afai e te le malamalama i le fesili pe o le a le mea e mafai ona e aumaia mai Turkey o se meaalofa, ona faʻamanogi mafai ona avea ma sili lelei souvenir. O fasi pepa mumu mumu, lea e faʻaopopo moni i ipu uma, ua mauaina le alofa faʻapitoa i le atunuʻu. E tele isi mea manogi o loʻo tuʻuina atu foʻi i faleʻoloa o faʻamanatuga a Take: saffron, turmeric, black pepper, curry, thyme, nutmeg, sumac, etc.

O mea manogi e mafai ona aumaia i le fale i ni afifi eseese, ae o se faʻamanatuga, e sili le faʻatauina o meaalofa meaalofa e aofia ai mea manogi sili ona lauiloa. E masani lava, o ia afifi e faʻaopoopoina i se faʻamanatu faʻamanuiaga i le tulaga o le maneta, taulima poʻo le falegaosi pepa. O le tau o meaalofa meaalofa, faʻalagolago i le tuufaatasiga, eseese i le va o le $ 5-15.

Meli

Turkey o se tasi o sili ona tele meli gaosia i le lalolagi. I faleʻoloa e mafai ona e mauaina fugalaʻau, cotton, citrus meli, ae o le pinia meli e sili ona faʻatauaina iinei, 92% o ia e gaosia i le Aegean itulagi. O sea oloa e mafai ona avea ma se manatunatuga lelei mai Turkey, o lea aua le galo e aumai i au uo. O le tau mo le fagu suka lelei maualuga e amata ile $ 10.

Tele taimi i faleʻoloa e mafai ona e mauaina le meli faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o nati eseese. E le tutusa lelei le honey Turkey, ae o se suamalie suamalie e sili ona fiafia iai turisi. O lona tau e 4-5 $ mo le apa e 200 g.

Oloa

Olive

I le ata o faʻamanatuga mai Turkey, e masani ona e vaʻai i olive, lea e ono foliga ese i se tasi, ae e malamalama lelei. E selau ma selau o afe heka ua faʻasoa atu mo faʻatoʻaga olive i le atunuʻu, ma o tausaga uma e maua ai e faleoloa o loʻo i ai le sili atu i le 2 miliona tone o olive.

E 400 g kalone olive e mafai ona faʻatau ile $ 3-4. O le mea moni, o le suauʻu olive e taʻutaʻua foi i Turkey: tele o eseese gaosi e ofaina a latou oloa i tau eseese. O se tasi o faʻailoga silisili ona maualuga o Kristal, ma le lita o le suauʻu olive mai lenei ituaiga o le a tau ai le $ 12-15.

Siamu petal jam

O le isi meaalofa muamua mai Take e mafai ona avea ma rose petal jam. Lenei o lenei fugalaʻau na faʻaaoga mo se taimi umi mo le sauniuniga o suamalie eseese, e aofia ai siamu, lea e le gata i se tulaga ese tofo, ae faʻapea foi le tele o aoga aoga. O le tau mo se fagu o sea oloa e $ 2-3.

Sisi

E toʻaitiiti tagata e iloa o Turkey o se parataiso sisi moni, lea e faʻaalia ai le tele o sisi mo soʻo se tofo. Paʻepaʻe, mageso, mausali, maamaʻai, i foliga o se pusa faatafafa, filifili ma le maea - o le tele o le a le tuua le amanaʻiaina e oʻo lava i le sili ona laumei gourmet.

Taʻitasi ituaiga sisi e i ai a latou lava tau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le afifi o le taugata sisi sisi e 500 g le tau e $ 5, ma le sisi paʻepaʻe (faatusa i le feta sisi) - mai le $ 3-4.

Taua! Faʻatau naʻo sisi mai supamaketi lapoʻa e mautinoa ai le fou.

Kofe ma ti

O a mea e mafai ona e aumaia i le fale mai Turkey? O le mea moni, lauti ma kofe o le sili ona lauiloa meainu i le atunuʻu, faʻaalia i se tele faʻavasega. Afai o oe o se fiafia i kofe kuka, ona mataala lea i le Mehmet Efendi ituaiga: i tua atu, o le au turk e faʻaaloalo tele iai. Mehmet Efendi kofe mafai maua uma i tamaʻi afifi o le 100 g mo le $ 1.5-2, ma i lapoʻa 500 g kalone mo le $ 7-8.

O le ti uliuli o se vaiinu a le atunuʻu e feinu ai le au Turks mai tamaʻi ipu tulip i le aso atoa. O ona lau e seleseleina mai lauti laʻau e ola i luga o le Black Sea talafatai ma e masani ona olo, o lea aua le taumafai e saili lapoʻa lauti lauti Turki, e le o iina. O le lauiloa ti lauti a Take - "Çaykur" o loʻo ofaina le oloa i afifi o mamafa eseese. I le averesi, o le tau mo le 1 kg o ti o le $ 8-10.

Taua! E le fiafia tele le au Turks latou i le inuina o laʻau lanumeamata ma fualaʻau, ae o paluga eseese e gaosia mo turisi ma tagata fiafia i ia vai inu. Aua le fenumiai teosi fualaʻau lauti ma le chemically-infused pauta mea inu ii.

Ituaiga ie i Take fale

Faʻatasi ai ma a matou fesoasoani mo turisi i mea e aumai mai Turkey, e tasi lava le faʻatuatuaina fautuaga - faʻatau turuki ie! O le atunuʻu o se tasi o lapisi gaosi vavae i totonu o le itulagi, o lea e mafai ai ona e faʻatau fale lelei tulaga maualuga ii iinei i tau taugata lava. Moega moe, solo taele, palanikeke, ofu taele, ie moega, ie ie afu - o le lisi e mafai ona le uma.

O faʻailoga sili ona lelei ile vaega ole ie ole Taç, Özdilek ma Altınbaşak, ae o tamaʻi taʻutaʻua lauiloa ua sauni e ofaina atu ia oe ni oloa maualuga. I se faʻaopopoga i oloa vavae, e mafai foi ona e aumaia ni ie taugofie mai ii. Lalo matou te saunia ni tau faʻatusatusa mo oloa lauiloa e sili ona lauiloa:

  • Lino ie - mai le 25 i le 100 $
  • O le solo taele 70 x140 cm - mai le 10 i le 20 $
  • Totogi - 20 - 30 $
  • Faletaele - mai le $ 30 i le $ 70
  • Se seti o solo umukuka - 5 - 15 $

Paʻu oloa ma lavalava

O le gaosiaina o oloa paʻu e matua atiaʻe i Turkey, ma e mafai ona e maua ai peleue, ofu mafanafana, ato ma fusipau. E masani lava, faleoloa paʻuo ofaina fulufulu mea gaosi: saple, lapiti, alope ma chinchilla fulufulu ofu mafanafana. E maitauina i le atunuʻu e mafai ona e faʻatauina ni taga paʻu - o kopi saʻo o ituaiga taʻutaʻua e 3-5 taimi le taugofie nai lo le uluaʻi kopi (mai le $ 50). O le tau o le peleue paʻu e amata i le $ 200 ma e mafai ona oo atu i le faitau afe o tala.

Faʻatasi ai ma kamupani lauiloa i Turkey o Mavi, Koton, Collins, Waikiki, De Facto. O tau o lavalava i le atunuʻu e oso faʻalagolago i le igoa: mo se faʻataʻitaʻiga, iinei e mafai lava ona faʻatau se mitiafu i le $ 2-3 poʻo ni ofuvae lelei mo le $ 10-15. A faʻapea e mafaufau poʻo le a le ituaiga lavalava o loʻo matou talanoa ai, e mafai ona e mauaina i luga o le Initaneti ata ma tau o oloa faʻailoga e mafai ona avea o se faʻamanatu sili ona lelei mai Turkey.

Taua! O ni faleoloa paʻu (aemaise lava faʻatauga) faʻatau atu oloa a tagata Saina i lalo o foliga o oloa maualuga a Turkey. O le mea lea, ia faʻaitete ma faʻaeteete siaki le mea na faʻatau.

Seti mo le taele ma hamam

O Hamam o se taʻutaʻua Take taʻele, o loʻo faʻatino ai taualumaga e faʻamalolo ai le tino ma faʻamama le paʻu. I a latou galuega, hamam masters faʻaaogaina se seti o aitema, lea e mafai foi ona aumaia i latou pele o se faʻamanatuga. Masani lava, o se pusa taʻele aofia ai se paʻu le totini lima, solo taele, olive poʻo le argan fasimoli, moisturizer ma pumice maa.

Faʻamoemoe i le tuʻufaʻatasiga o le seti, o le tau mo sea meaalofa e ono fesuiaʻi i le va o le $ 3-5.

Kapeta

O Turkey o se tasi o nai atunuʻu e mafai ai ona e faʻatauina kapeta mananaia e lalelei. O se kapeta ma faʻaiuga faʻatosina mafuaʻaga mafai ona avea ma muamua ma i le taimi e tasi o se sili taua meaalofa. E ofaina uma lalaga fulufulu ma silika faʻataʻitaʻiga. O le tau o sea faʻamanatuga o le a eseese faʻamoemoeina i le aofaʻi o nonoa i le 1 sq. mita: o le tele o na nonoa, o le maualuga le tau o kapeta. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le oloa 2x3 mita e mafai ona $ 80-100 lona tau, ae o le tau mo lapoʻa tetele e oʻo atu i le $ 1000 pe sili atu.

Taua! Afai e te manaʻo e faʻatau se kapeta tele i sasaʻe o se meaalofa, ae ua e le malamalama i le fesili o le momoliina o sea tele faʻamanatu, ona matou faʻavave lea e taʻu atu ia te oe o le tele o faleʻoloa i Turkey maua ai tautua mo le kilivaina o a latou oloa i soʻo se mea o le lalolagi.

Ipu

I le avea ai o se faʻamanatuga mai Turkey, e mafai ona e aumaia kofe ma ti ti, faʻapea foi ma se ulo. E faʻafofoa le ti uliuli i le atunuʻu, e faʻaaogaina se tiotiti lua-tier ti: o le tele o sipuni ti e sasaʻa i totonu o le ulo i luga ma sasaʻaina i le vai pupuna, ma o le ulo pito i lalo e faʻasese i le vai vevela. Sosoo ai, tuu le ulo i luga o se tamai afi, ma le meainu faʻafuaseʻi mo le 20-25 minute.

O le lauti e tuʻuina i tamaʻi matatioata - tulipe i luga o le tapu: e inu e le 5-6 ti o le ti i le taimi e tasi. O le seti o ipu malamalama e ono ma sipuni ma toasa e $ 15-20. O le tau o se tīpisi o le a faʻalagolago i lona tele ma le gaosiina: o le tau o tamaʻi ata e $ 20-25, ae o lapisi teapoti e $ 40-50.

I Turkey, o loʻo iai foʻi le avanoa e faʻatau ai ni kofe e le masani ai ona valiina e fai i le paila ma le uʻamea faʻamamaina uʻamea. E masani lava, o nei seti aofia ai 2 ipu luga o le ipu, 2 sipuni, o se tamai pesini suka ma se fata. O le tau o se poselane seti amata i le $ 10, seti uʻamea apamemea i le tulaga o le $ 20-25.

Teuteu faalenatura

Afai e te le i mauaina le mea e aumai mai Turkey o se meaalofa i tauvaga tau, ona matou fautuaina oe e mafaufau cosmetics o se filifiliga. O loʻo i ai i le atunuʻu se fale gaosi teuteu lelei e gaosia ai oloa i luga o se faʻavae masani. Faʻatasi ai ma ituaiga lauiloa, e taua le faʻamamafaina:

Dalan dʻOlive

O se tasi o le sili ona lauiloa lauiloa suauʻu-faʻavae teuteu foliga. O lana faʻasologa e aofia ai moisturizers mo foliga ma tino, taʻele gel, shampoos, hair conditioners, suavai ma mautu fasimoli. O oloa e sili ona lelei ma maua ai le sili ona lelei moisturizing aafiaga. I le taimi lava e tasi, Dalan dʻOlive cosmetics le mafai ona valaʻauina sili taugata:

  • Shampoo - $ 5
  • Lauulu lauulu - $ 5
  • Kulimi 250 g - $ 5
  • Fasimoli mautu - $ 2
  • Meaalofa seti o mea teuteu - $ 10-15

Rosense

O le faʻailoga e fai ma sui o le faʻasologa o mea teuteu masani, o le autu o mea ia o le rose oil. O oloa Rosense ua fuafuaina mo foliga ma le paʻu o le tino, ma le ituaiga e iai foʻi le isi laina mo le tausiga o lauulu. E sili ona faʻafetaia le vai Rose i inei, e mafai ona faʻatelegese ai le gasologa o le matua ma faʻateleina le leo o le paʻu ua matua. Ma o tau mo oloa o lenei ituaiga o le a faʻamolemole faʻamolemole:

  • Tino kulimi - $ 4
  • Fufuluina gel - $ 3
  • Shampoo - $ 4
  • Faʻamau - $ 5
  • Vai Rose - $ 5

Fonex

O le igoa Fonex faʻapitoa faʻapitoa i le gaosiga o suauʻu ma kulimi faʻavae i latou. Faʻatasi ai ma ana oloa o tino suauʻu ($ 6-7), serums ma moisturizing lauulu pasī ($ 10-14), faʻapea foi ma le 100% olive ma agranic suauʻu ($ 20). Faʻapea foi i le laina oe mafai ona maua foliga ma tino kulimi, ulu laulu, shampoos, deodorants, ma isi O ia teuteuga mafai ona avea ma aoga tele meaalofa mai Turkey.

Taua! Matou te fautuaina oe e faʻatau ni mea teuteuina i le faleoloa ae leʻo totonu o fale faʻatau oloa, ae i fale talavai poʻo faleoloa faʻapitoa.

Fasimoli

O le isi oloa lauiloa e masani ona faʻatau e tagata tafafao ma meaalofa o le fasimoli masani. I Turkey, o loʻo i ai le tele o filifiliga o fasimoli o lanu eseese ma manogi, fale gaosi ma tusilima, mo lima, foliga ma lauulu. O le sili manaʻoga o le:

  • fasimoli olive ma sili ona lelei moisturizing aafiaga
  • rosa ma ni rimoni fasimoli na faʻamamaina ma toe faʻafouina le paʻu
  • snail fasimoli mo faʻafitauli ma paʻu gaʻoa
  • O fulufulu laulu ma le fasimoli tino e fesoasoani e aveʻese ai le dandruff ma unclog pores

O le tau o le fasimoli, faʻalagolago i le ituaiga ma le mamafa, mafai ona fesuiaʻi i le va o le $ 1-4.

O vailaʻau

E toʻaitiiti tagata e iloa o vailaʻau i Turkey e maualuga le lelei ma i le taimi e tasi e sili atu le taugofie nai lo Europa atunuʻu. O le faʻafoliga o vailaʻau e matua faʻasalaina e le tulafono, o lona uiga naʻo vailaʻau moni lava e faʻatau atu i fale talavai. O le mea moni, o fualaʻau e foliga mai e le mafai ona avea ma se mea faʻamanatu e le masani ai mai Sasaʻe, ae o le faʻatauina i Turkey e mafai ona sefe tele. O le mea lea, afai e te le malamalama i le fesili pe o le a le mea e aumai mai Turkey, ona tatau loa ona aofia vailaʻau i lau lisi o faʻatau.

Tele vailaʻau e iloa e matou iinei e eseʻese igoa, o lea e aoga ai le suʻesuʻeina o igoa o faʻamatalaga a Take i luga ole Initaneti i se taimi o muamua. Eseese vailaʻau e i ai a latou lava tau, ma e faʻatusatusa le tau, o nai nei faʻataʻitaʻiga:

  • Antihistamine Ksizal - $ 2 (i Lusia $ 6)
  • Betahistine 100 laupapa - $ 12 (i Lusia mo le 20 laupapa $ 9)
  • Daflon 60 laupapa - $ 10 (i Lusia mo 30 laupapa $ 35)
Mea teuteu ma le bijouterie

O Turkey o le fale i le tele o faleoloa o mea teuteu, e amata mai i tamaʻi faleoloa e oʻo atu i nofoaga tetele. E ui lava o le auro auro ma lona lanu samasama samasama e leʻo se uiga maualuga i le lalolagi, ae e faʻatau lava e avea ma faʻamanatuga mo e pele.

Le tau ile kalama auro i Turkey mo Mati 2018 e $ 43. O faleoloa faʻapitoa e teu ai mea taua e maua ai le $ 50 i le kalama. E mafai ona e mauaina se tau maualalo o le tau i le faʻatau, ae o le lelei o mea teuteu e le o mautinoa foi iinei.

O ituaiga teuteuga sili ona lauiloa i Turkey o loʻo i ai le tele o auro ma siliva faʻaopoopoga teuteuina i maʻa eseese, e aofia ai ma taimane. Faʻatasi ai ma ituaiga faʻamaonia, e taua le faʻamamafaina:

  • Altınbaş
  • Asosa
  • Atasay
  • Cetaş
  • Ekol
  • Favori

Mo se faʻataʻitaʻiga, Altınbaş tautaliga auro e mafai ona faʻatau i le $ 120, o se mama faigofie o le a tau ai le $ 50, o se filifili - $ 55.

I Turkey, e mafai foi ona e faʻatauina ni mea teuteu mananaia ma le taugofie i le itu i sasaʻe ma le ata faʻaonapo nei. Ma, o le taulima a fafine mo auro o le a tau ai le $ 5, tautaliga - $ 3-8, o se filifili ma se asoa - $ 5-7.

Taua! Matou te fautuaina oe e faʻatau ni mea taua taua mai i tagata faʻatuatuaina. Aua le malie e alu i se faleoloa poʻo ni mea faʻamanatu ma se tusi faʻasino: i ia faleoloa o tau e 2-3 taimi maualuga atu, talu ai o se pasene e toʻesea mai faʻatauga taʻitasi i lau ofisa malaga.

Souvenirs

I Turkey, e mafai ona e faʻatauina muamua meaalofa ma le tago a le atunuʻu. Faʻapea, mo se faʻataʻitaʻiga, o Nazar Bondzhuk - o se talisman mai le leaga mata, lea e masani ai le tautau i le faitotoʻa. Nazar bonjuk o loʻo faʻaalia i ituaiga eseese ma lapoʻa: e mafai ona e filifili mai i tamaʻi tautau e lua mo le $ 1, ma faʻataʻitaʻi tetele e teuteuina i faʻaopoopoga faʻaopoopo mo le $ 20-30.

O le isi meaalofa le masani ai e mafai ona avea ma moli moli mosaic lanu. O nei lamepa e mafai ona i ai i le tulaga o se laulau lamepa, faʻalo moli poʻo puipui moli, o ia moli taʻitasi e maua ai lona lava susulu tulaga ese i lanu eseese. Lenei oloa, fuafua i le tele, mafai tau mai $ 10 i le $ 50.

Ma, ioe, e te maua lava le avanoa e faʻatau ai faʻamanatuga masani o se meaalofa i le tulaga o maneta ($ 1), filifili autu ($ 1-3), ipu ma faatosina ($ 5-10), ipu ma le fuʻa Turki ($ 5) ma ma isi

Motugaafa lautele:

  1. Alu i tafaoga, matou te fautuaina oe e fesili muamua pe fia le tele o mea faʻamanatu tau i Turkey. Ae e te leʻi faʻatau, alu i ni faleoloa, faʻatusatusa tau.
  2. Matou te le fautuaina le alu mo mea faʻamanatu ma taʻiala, aua o na mea o le a e soona totogi ai.
  3. Alu i le fale faʻamanatu i le faletalimalo: tele turisi manatu o le taugata i faleoloa i le teritori o le faletalimalo, ae masani ona tau i latou e le sili atu nai lo le faʻasalalauga, ma le tulaga o oloa e sili atu.
  4. Mo lavalava, oe tatau ona e alu i se nofoaga faʻatau, ae le o le faʻatau faʻatau. Aua le faʻataua ni oloa mai faleoloa e latalata i mea e fiafia i ai, aua e masani ona ova le tau.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

O le a le mafai ona auina atu i fafo mai Turkey

Pei o isi atunuʻu, o Turkey e tuʻuina atu le aofaʻi o faʻatapulaʻaina i le auina atu i fafo o nisi mea. Faatasi ai ma i latou:

  • Kapeta sili atu i le 100 tausaga le matua
  • Anamua: E aofia ai aitema e sili atu ile 50 tausaga le matutua
  • Tupe siliva mai anamua
  • Vailaau o loʻo iai vailaʻau faʻasaina
  • 'Amu ma atigi e aunoa ma se faʻatau lisiti
  • Manu ma laʻau ese
  • Mea teuteu ma le aofaʻi o aofaʻi e sili atu i le $ 15,000
  • Ava malosi i luga atu o 5 lita
  • Mea taumafa e sili atu lona tau nai lo le $ 27 ma le aofaʻi o le mamafa e sili atu i le 5 kg
  • Souvenir oloa taua sili atu i le $ 1000
Galuega Faatino

I aso nei Turkey ofo atu i ana malo le tele o uluaʻi ma maualuga-lelei faʻamanatuga, tele o ia mea e gaosia i lona teritori. O le tele o meaalofa e matua tele lava o le toʻatele e leiloa i le filifilia o se taua meaalofa. Matou te faʻamoemoe o la matou tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe e filifili pe o le a le mea e aumai mai Turkey, ma o lou aiga ma uo o le a faʻamalieina.

I le faaiuga, matamata i se vitio o mea e mafai ona e aumaia mai lau aso malolo i Turkey, le mea e faʻatau ai souvenirs i Antalya ma pe fia le tau.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Better Political Acronyms (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com