Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tulafono mo le filifilia o tulimanu kapoti, faʻataʻitaʻiga o vaaiga aoao

Pin
Send
Share
Send

E ui lava i tekonolosi fou uma e ofi atu i taumafaiga a le au mamanu i totonu o potu, o le manaʻoga mo le teuina ma le matagofie faʻalauiloaina o aiga seti ma meaʻai i luga o le laulau e tumau pea le talafeagai. O vaega laiti o le averesi potu mautotogi, lea e le mafai ona mimita potu malolo lautele poʻo potu tuʻufaatasia umukuka, faʻamalosia tagata e ona e vaʻai mo se aulelei matagofie meaafale filifiliga. I le avea ai o se fiafia i ai i ia ituaiga ata, e mafai ona e valaʻau se tulimanu kapeneta mo ipu, lea e tele ona lelei.

Faamoemoega ma foliga vaaia

O le autu autu o lenei ituaiga meaafale o teuteuga. O ipu e masani ona faʻaaoga i aso uma o le olaga e seasea faamamaluina i faʻaaliga, ae o aiga, o ipu uaina na totoe mai se faʻaipoipoga, poʻo ipu na aumai mai femalagaaiga o le a mitamita i le nofoaga i lalo o le ipu malamalama.

A le faʻatagaina oe ile lautele ole potu e maua ai se avanoa lautele poʻo se laupapa tele, e talafeagai le tuʻuina atu o le mea e fiafia ai ile ofu, lea a fai se mea ile tulimanu, e le gata ile faʻatulagaina o mea, faʻaaoga avanoa, ae avea foʻi ma mea sili teuteuga. O le mea e ofo ai, e oʻo lava i se tamaʻi kapoti tioata ma mea teuteu e mafai ona liua e avea ma se mea taua tele vaʻaia e vaʻaia lautele le avanoa o se potu.

O a ni mea lelei o lenei filifiliga:

  • faʻaaogaina faʻaoga o le avanoa;
  • aulelei matagofie aitema totonu;
  • le mafai e teu ipu, umukuka ie, mea tipi;
  • faʻatagaina oe e teu i le vaʻai mea pele i tagata e ona, e aveʻese mea na faʻaaogaina mo na o le mauaina o malo.

Sideboards, sideboards, showcases - o nei mea uma, i le mea moni, e tutusa a latou mafuaʻaga - e teu ipu, ae ui i lea, o ni eseʻesega e manino.

Eseese

O le kapoti ofoina kapoti mafai mafai ona vaevaeina e tusa ma le paleni o teuteu ma aoga elemene.

Ituaiga KapenetaTikeri o galuegaFaatumuinaMo potu fea
BuffetFaagaioiaMasini faamago tu, pusa, kapeneta, tapunia vaega.Umukuka, potu malolo masani.
TafaogaFaagaioiga ma teuteuina i le afa.O le pito i luga o faʻaaliga faʻaaliga, i le pito i lalo o lo o iai se kapoti tapunia e mafai ai ona e faʻaauupegaina teuina faʻafoe, fata, tu.Potu malolo, suesue.
Kapeneta FaʻaaliTeuteugaTele o le kapeneta e susulu, o totonu vaega e faia foi o tioata elemeni.Potu malolo, suesue.

O nei foliga e tatau ona mafaufauina pe a filifilia se faʻavasega ma au teuina manaʻoga.

Buffet

Tafaoga

Faʻaaliga

Buffet

O le buffet e faʻatau e i latou e taua le teuina o ipu i se tulaga lelei e aunoa ma se manaʻoga tele e faʻaali ia latou malo. O se vaega iloga o le sideboard o se fausaga o tolu tiers: o le pito i lalo tapunia vaega, o le ogatotonu matala countertop ma le pito i luga tasi, lea e mafai ona matala fata, o se pupula faʻaali tulaga.

E oʻo lava i le faʻatulagaina o le tulimanu, o le itu i autafa e foliga lapoʻa, o lea e sili atu ona talafeagai mo umukuka lautele, potu malolo poʻo potu aʻai e potopoto ai se aiga tele.

O le laupapa i autafa o le ituaiga masani o meaafale ma e seasea faia i le MDF. Tele taimi e faʻavae i luga o se mautu seti. O sea fasi meaafale e talafeagai mo aiga e iai tu ma aga, talu ai o le buffet o le a tautua faamaoni mo le tele o augatupulaga. O le itu i fafo e tilotilo i fafo mai le atigipusa mo totonu o aso nei. I totonu o le potu, o le a ia avea se tulaga sili ona taua, o lea e aoga le faʻatauina mo se tulaga foliga.

Tafaoga

O le laupapa i tafatafa e masani ona malamalama i ai o se pusatu mo le teuina o ipu, mea tipi ma ie. O le pito i luga ma lalo vaega e iloga i ai. O le tumutumu e susulu, pei o se faʻaaliga, ma o le pito i lalo e teuteuina i drawers ma faitotoʻa. O le masani tuʻaiga o le sideboard le sili atu i le lua mita i le lautele ma le maualuga. O le tele o taimi, o se mea laʻititi lea, e faʻatagaina ai oe ona faigofie ona alu e aunoa ma se apefai e oʻo lava i le fata i luga.

O le tulimanu tulimanu e fetaui lelei mo tamaʻi potu, e puʻupuʻu ma matagofie. O le le lelei o se tulimanu faʻaaliga e mafai ona taʻua o se laʻititi gafatia, o lea a o leʻi faʻatau e taua le filifili poʻo le a tonu le a faʻaali ae o aitema e tatau ona aveʻese.

O mea gaosi meafale i ona po nei e masani ona gaosia ni laupapa faʻaali faʻaali faʻaali ma moli teuteu. I totonu o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, o fata tioata e malo, lea e atili ai ona ea ai le fausaga. O le faʻamalamalamaina aofia i le pogisa faʻamamafaina le pupula ma le matagofie o le tauaʻaoina aoina.

Faʻaaliga

O se vaega o le faʻaaliga kapeneta o se tele numera o tioata elemeni. O le faʻataʻitaʻiga e sili ona matagofie, foliga ea ma e mafai ona matua potu. I tulaga o fua, o ia kapeneta mafai ona uma laiti ma atoa, nofoia se tulimanu mai taualuga i le foloa. Lenei filifiliga avea ma sili lelei teuteuga mo lautele potu 'ai faʻatasi ma le umukuka.

Mo le gaosiga o le faʻaaliga, faʻapitoa faʻaaogaina, faʻaaoga-tioata tioata o loʻo faʻaaogaina. Ae peitaʻi, afai e i ai ni tamaiti laiti i totonu o le fale, o se faʻaaliga e le o se aoga tele filifiliga, pe a fai ona o tamatamailima ma alofilima o le a masani ona aliali mai luga.

Showcase manaʻomia se matagofie auala i le tuʻuina atu o aitema. O se mea e tatau ona fausia i totonu e aunoa ma le vevesi. Mo seti tetele, faʻasolo faʻaaliga e fautuaina, o le a fesoasoani e tuʻu ai aitema i le maualuga mafai faatulagaina.

O tulimanu faʻaaliga e mafai ona faia uma tioata atoa ma faʻata ona faʻataina le puipui, e faʻatagaina ai ona tuʻuina e le gata i le tulimanu, ae faʻapea foi o se "motu", faʻatagaina se vaaiga 360-tikeri. O se sili lelei filifiliga mo lua masani ma faʻaonapo nei totonu. Tuʻufaʻatasia ma moli mataʻina, o se faʻaaliga e mafai ona suia ai se potu.

O le faʻaaliga o le a sili ona fiafia i ai tagata e matele i le manaʻo e faʻaalia a latou taunuʻuga ma fausia se ofoofogia nofoaga. I tulaga aoga o le teuina o ipu, o le faʻaaliga e le talafeagai lelei, ae e lelei e faʻafiafia ai malo. O ipu teuteuina, ipu inu tioata, tioata ma se faʻaputuputuina o le ava malosi o le a foliga manaia mai i tua o le ipu malamalama.

Filifiliga avanoa

O fea e mafai ona ofi uma ai le faʻataʻitaʻiga o le tulimanu o le laupapa i tafatafa poʻo le laupapa i fafo? Tuuina atu i le faʻavasega foliga, o ia meaafale e sili atu faʻamoemoeina mo laiti avanoa. O lenei e mafai ona avea o se umukuka, o se tamai potu malolo, o se suʻesuʻega e anaina e le ana le faʻaputuga o 'ava malosi ma faʻatatauina tioata.

O le tulimanu faʻatulagaina filifiliga e talafeagai mo faʻataʻitaʻiga ma se avanoa i tua pa, lea o loʻo i totonu o le faʻaaliga teuteuina i faʻata faʻaata. Faʻapipiʻi faʻafesagai ma le faitotoʻa, o se faʻaaliga o le a vaʻaia faʻaopopo loloto i le potu ma faʻaopopo le malamalama e ala i le faʻailoaina o le malamalama masani.

Afai o le faʻaaliga e faia tafatolu, ae i le taimi e tasi o pa uma e tolu e faia i tioata, ona avea lea o se faʻataʻitaʻiga e faigofie ona avea ma tulaga o le motu, ma avea ai ma tagata tuʻufaʻatasia o avanoa i totonu o le potu.

Gaosiga mea

O se sikurisi, se sikurini, se kapoti faʻaaliga i aso nei e mafai ona faia mai le tele o mea eseese, aemaise lava pe a oʻo mai i le fausiaina o mea i totonu. Tele o taimi o matou feagai ma se auala masani, peʻa ave le faʻamuamua i fafie poʻo oloa gaosi - chipboard, MDF.

Elite meaafale faʻataʻitaʻiga e faia i laupapa mautu. E mafai ona avea oak, lefulefu, sieri, uoleni, ma taugata ituaiga - mahogany, mo se faʻataʻitaʻiga. E masani lava, o le tau o ia faʻataʻitaʻiga o le a matua maualuga lava. O le filifiliga e le tauamiotonuina taugata mo totonu e le faʻafoliga e avea ma tagata aloaʻia. O le iloga tulaga lelei ii, ioe, o le lelei o meaafale ma le tumau. Afai e te manaʻo le oloa e faʻavae i luga o le faʻavasega o taugofie tau, filifili mo paina poʻo birch.

MDF ma laupapa tipolo o mea faʻaonapo nei e mafai ai ona faʻamalieina le manaʻoga o le tagata faʻatau mo se pusa teu pusa taugata, ae sili atu le taugofie i le tau, teteʻe atu i le vevela ma le susū o suiga, pe a fai o le kapoti o loʻo i totonu o le umukuka.

Kapeneta ma se tino uʻamea e aoga mo se eseʻese tala. O tisaini latou te faia ni meafale e fai ma masani e fai i totonu ole fale maualuluga e mafai ona faʻafiafiaina i se itu pito i tua. E foliga sili atu nai lo le amataga, anagata.

Tioata

MDF

Laupapa

Faʻaaliga teuteuga

Sideboards, sideboards ma showcases o loʻo avea ma totonu fofo o le tele o ituaiga masani. O le mafuaaga lena, pe a fuafuaina le fasimea, faʻamamafaina tuu i luga o tioata teuteuina ma elemeni laupapa.

O le tioata vaega e mafai ona faia i tioata tioata teuteuina ma teuteuina elemeni, teuteuina i le sandblasting technique, poʻo le tioata tioata. O le faʻaaogaina o tioata faʻaaisa, o faʻaaoga tioata faʻaofi e sili atu ona taatele i kapoti ma vaega o le laupapa i autafa na fuafuaina mo le teuina o le 'ava malosi, ina ia mafai ona vaʻaia le otootoga o mea i totonu, ae leʻo ni auiliiliga faʻapitoa.

O faʻaaliga e mafai ona teuteuina i le valiina i luga o tioata, sandblasting, inlays ma le fesoasoani o mea faʻaaoga. I foliga faʻaonapo nei, e faʻaaoga moli e faʻaaliga vaʻaia ai mea o fata.

E teuteuina le tauaso auiliiliga o le faʻafoliga, laupapa vavalalata, inlay, paneling, teuteuina lattices o loʻo faʻaaogaina. E faigata tele ona maua se faʻalelei i aso nei, seʻi vagana ai tagata mamanu mamanu tuai.

Faatumuina

Poʻo le a lava le teuteuga gaioiga e faʻamoemoeina mo se kapoti ipu tioata, e tatau ona tumau pea o se lelei teuina faiga. Fata, drawers, grids mo ipu, tapunia vaega - o nei mea uma e manaʻomia mo le maualuga-lelei teuina e le gata seti, ae faʻapea foi ma mea teuteu, ie e faʻaaogaina i le umukuka ma pe a taunuʻu malo.

  • poloka poloka - faʻalogo ia latou pe a fai o loʻo ia te oe ipu i tapunia vaega, le mafai ona maua i prying mata. Faʻavae o matau ma paipa faʻatagaina oe e matua faʻamaopoopoina faʻatulagaina totonu totonu ma faia le teuina o papatusi, ipu, mea teuteu e sili atu ona talafeagai;
  • o se masini faamago - e talafeagai, muamua lava, i totonu o se umukuka pusatu, ona e mafai faʻamago ipu ma a latou teuina tumau;
  • fagu palasitika ma grates uamea. O totoga e le mo mo faʻaalia mataupu. Latou te fesoasoani faʻatulagaina le tuʻuina o mea tipi i totonu o drawers;
  • mo i latou e mananaʻo e faʻaputu ipu i luga o fata, e fautuaina e faʻaaoga fala rubberized. O sea faiga o le a taofia ai aitema mai le seʻe ese mai le fata peʻa e te faʻafuaseʻi ona tago iai.

Mo faʻaaliga, e mafai ona e maua tu mo teuteuina ipu, ia o le a atili matagofie ai mo le maimoaina ma puipuia ai le paʻu.

Fautuaga mo le filifilia

A filifilia se tulimanu faʻataʻitaʻi o se ipu kapoti, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete le filifiliga fuafuaina mo le lelei, meafaʻamalosi malosi ma potopoto saʻo. Afai tatou te talanoa e uiga i le va i le va o le tisaini ma le faʻatinoina, ona avea ai lea o le lona lua maitau tatau ona avea ma faʻamuamua, talu ai e mafai ona e faia le faʻamaeʻaina i lou fiafia i le faʻaaogaina o mea teuteu, mea faʻaaoga e oʻo lava i vali.

Ina ia mafai e tulimanu faʻataʻitaʻi ona ofi agavaʻa i totonu o le potu malolo, mafaufau i faʻatonuga nei pe a filifilia:

  • o le aofai o faʻata luga e tatau ona fesuiaʻi faʻatusatusa i le malamalama masani o le potu. O lona uiga, mo se potu malamalama lelei, o le i ai o le 1 faʻata luga i totonu o le autafa o le a lava lea. O le mea e le malamalama lelei ai le potu, e lua i le fa moli faʻata e faʻafeiloaʻi;
  • mo se kapeneta vaapiapi e pei o se penitala pusa, sili e ave i se malamalama paolo pe a fai o le potu lava e faia i lanu uliuli;
  • mo se moli malamalama potu, filifili se kapeneta paolo tasi leo pogisa;
  • filifili ni faʻataʻitaʻiga ma tioata vaega, taulaʻi i le aofaʻi o ipu e teuina;
  • o le vaega tutotonu tele o le tioata e talafeagai mo le faʻaalia o le tautua a le aiga. Ae afai e te fuafua e tuʻu le 'ava malosi ma isi mea e faʻaaoga i totonu, ona taofi lea o le filifiliga i luga o se kapeneta ma se showcase, vaevaeina i ni vaega o le tutusa tutusa.

E fautuaina lou faʻaalu o lou taimi ma fai ni meaafale e oka pe a fai e te leʻi mauaina se filifiliga faʻamalieina atoa i le faleoloa. Ioe, e fai si umi atu i le taimi, ae o le faʻataʻitaʻiga o le a faia manino mo le tapulaʻa o lou totonu.

Lenei e uiga i le iloiloga o mea lava ia:

  • pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga, ia e mautinoa e siaki le tulaga lelei o fata. E tatau ona puipuia lelei. Paʻi, taumafai e minoi. Loose elemeni i lalo o le avega mafai ona le lelei ma paʻu i lalo;
  • o toso a uma i le autafa poʻo le laupapa i fafo e tatau ona seʻe lemu ma faʻalologo;
  • mo se kapoti faavae o loʻo teu ai ipu, e taua le iai o vae e mafai ona fetuʻunaʻi. Afai o loʻo i ai se fola e le laugatasi i totonu o le fale mautotogi, o le pusatu e ono faʻatafa;
  • filifili le filifiliga ma totoga faʻatuatuaina. O elemeni palasitika e puʻupuʻu;
  • o tioata tioata atoa e le talafeagai mo i latou o lo latou fale o loʻo i ai ni tamaiti laiti pe asiasi soo i le tele o malo.

Filifilia o se kapoti mo totonu o se fale mautotogi poʻo se fale, lea o ipu e tatau ona teuina, oe aumaia se aga masani elemeni o masani i totonu o le fale, lea o le a i ai se mautinoa aʻafiaga i le vaʻaiga o le potu atoa. O ia kapoti foliga masani ona tosina mai i ai tagata ma avea ma totonugalemu. Ae le i faapipiiina, filifili poʻo le a le gaioiga o le a avea ma filifiliga - teuina pe faʻaali. Ona faigofie ai lea ona tuʻuina atu le fiafia i se ata faʻasolosolo ituaiga pe filifili se faʻaaliga faʻaaliga atoatoa.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nik Makino - NENENG B. feat Raf Davis Lyric Video (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com