Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Motugaafa mo le faia o faigofie faʻataʻitaʻiga o faʻataʻavale faʻaputuga ma ou lava lima

Pin
Send
Share
Send

I totonu o fale uma o loʻo i ai nofoa ma le leva aso poʻo se nofoa faigata. Oe mafai ona suia i latou pe faʻafouina latou oe lava. O le ufiufi faʻataʻavalevale lautele ma le faʻatumuina lemu o le a faʻafaigofie ai meaafale tuai e faʻaaoga ma faʻalelei foliga. O le faia o le ufiufi o oe lava e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, ma o le a sili atu le taugofie faʻatusatusa i le faʻatauina o se faleoloa kapoti poʻo ni nofoa fou.

Le lelei ole DIY

O le faia o ie faʻaputuga i ou lava lima o se manaia gaioiga gaioiga e i ai le tele o tulaga lelei. O mea e fai i le fale e aoga, faʻafetaui atoa le tele o meaafale, puipuia mai le palapala ma le tele o mea le lelei i fafo: ausa, susulu o le la, susū. O faʻataʻitaʻiga o le a fetaui lelei ma le aotelega sitaili o le potu.

Oe lava gaosiga o le ufiufi faʻatagaina oe e iloa mamanu aitia, faʻafouina se le manaia siʻosiʻomaga. Fausiaina o se ie e le o se faigata tele galuega, oe na o le manaʻomia teu i luga o le talafeagai mea ma mea faigaluega, lea o le a sili taugofie faʻatusatusa i le tosoina poʻo le faʻatauina o se fou oloa.

I le fale, oe mafai ona faia se tasi-fasi pusa faʻaputuga o nofoa e ufiufi atoatoa le faʻaletonu o meaafale. Lauiloa o oloa i le tulaga o se vaivai malu aluga ma aveʻesea ma fusiua. E suʻiina i latou i luga o faʻavae o tagata taʻitasi, talu ai e leai ni filifiliga lautele.

Filifiliga o mea e fai

O le autu aiaiga faʻatosinaina le filifiliga o ie mo suʻiina ufiufi o le aoga ma le fuafuaina foliga. E aoga le tuʻuina atu faamuamua i mea e manaia i le paʻi i ai. I lenei itu, o mea uma lava taʻitasi, o lea e tatau ai ona e tago i le pito i luga e faia le filifiliga mulimuli.

Faʻatasi ai ma le sili ona taua manaʻoga mo mea mo ufiufi o le teteʻe atu i le palapala, o le mafai o le tapoleni e faʻatumauina lona muaʻi foliga mai, e teu ai lona foliga pe a uma ona fufuluina.

E ufiufi ie ufiufi e faigofie ona faʻamama ma o filifiliga ia mo nofoa faʻamama i potu malolo. O mea sili ona lauiloa ma a latou foliga vaaia:

  1. Gabardine e maualuga lona maualuga. E fai sina maualalo o le ie o ie ia te ia, latou te vave solo ma palapala.
  2. Manifinifi crepe satin ei ai le uila ma le agamalu, susulu manaia.
  3. Elastic lycra ei ai sona foliga manaia ma e le faʻalelei i le tausiga.
  4. Spandex e le fefe i le susu, faʻatagaina le ea e pasi saoloto, umi se taimi.
  5. Mamafa, mafiafia brocade foliga matagofie, ae e tatau ona e faʻatosina tagata faʻapitoa e faʻamamaina.

O ufiufi ufiufi e faia i mea maufaʻatuatuaina e teteʻe atu i le susū, vevela ogaoga ma vailaʻau eseese. O le filifiliga pito sili ona lelei ole paʻu ma paʻu, e faigofie ona faʻamama ma foliga aulelei. O se filifiliga lelei o le spandex, e le faʻatagaina le ui atu o le vai.

Ae e te leʻi filifilia se mea e faʻatumu lelei, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faʻaeteete foliga o mea taʻitasi ma ave le fiafia i le filifiliga sili.

  1. Sintepon. Tapoleni gaosi, ofuvae ma mama. Tulaga e lelei ai: vave faʻafouga o lona uluaʻi foliga, faʻalelei, maualuga faʻamafanafana meatotino, taugofie tau. Leaga: leaga le ea permeability, le talafeagai mo le faʻaaogaina i le vevela i lalo -10 ºº.
  2. Holofiber E aofia ai alava tautotogo, e palasitika, lima ma masini fufulu teteʻe. Tulaga lelei: manava, tumama, vave toefuatai o foliga, faigofie o le tausiga, agamalu, malamalama. Leaga: le lelei faʻaaogaina suavai, sili atu le taugata nai lo nisi analogues.
  3. Paʻu paʻu. Mafiafia mea mama ma lava le maʻaʻaʻa. Polokalame: tumama, hypoallergenicity, susu tetee, maualuga maualuga o le leo faʻaʻesega, uila, puipuia o tagata faatau meatotino i le vevela mai le -40 i le +100 tikeri. Leaga: auaunaga olaga e oʻo atu i le 7 tausaga, e le manatu siʻosiʻomaga agalelei ona o le faʻaopopoina o le tele o faʻaopoopoga i le gaosiga, afi lamatiaga.

I le faʻagasologa o le fausiaina o fata faʻataʻavalevale, oe o le a manaʻomia foʻi filo, ufiufi, uʻamea faʻamau, mea teuteu.

A filifilia se lanu talafeagai mo le nofoa, e manaʻomia le amanaʻia o paolo o loʻo i ai i totonu. O le oloa e mafai ona ogatasi ma se laulau, ie pupuni poʻo se ata e teuteuina le puipui. E faʻamuamua lava tone kulimi manaia.

Mea faigaluega manaʻomia

Ina ia faia se ie ufiufi oe lava, e tatau ona e sauni:

  • se fasi fasimoli poʻo penivali e maka ai le ie;
  • o le pule mo fua;
  • penitala;
  • pine.

O suʻi o le ufiufi e tatau ona suʻi i se suʻisuʻi masini. E talafeagai le faia o se faʻataʻitaʻiga luga o pepa malo poʻo le palasitika. Oe o le a manaʻomia se fasi e sili lapoʻa nai lo le lumanaʻi nofoa. Ina ia fuafua le aofaʻi manaʻomia o ie, faʻaopopo le isi 10 cm i le fuaina vaega.O le eletise e filifilia ma le lautele o le itiiti ifo i le 2-3 cm.O filo tatau ona malosi ma faʻafetaui le lanu o mea filifilia.

O le suʻiina o se aluga vaivai e le atoa e aunoa ma le tumu. O le tele o taimi, o le synthetic winterizer ma le density o 200 g / m2 ma le mafiafia o le 3-4 cm e faʻaaogaina. O le cotton bias tape o le a sau ono ono maua, mo le 4 oloa e tusa ma le 10.5 m. E faʻaaogaina mo teuteuina o ufiufi, faʻagasologa o vaega, faʻatau atu i faleoloa o faleoloa pe fai oe lava Ina ia faia le ie puipui, e sili atu le filifilia o ie vaivai o le a toe faʻatonuina ai foliga o le umukuka nofoa.

Faʻafefea ona fausia se faʻavae masani

Mo le faia o se faʻataʻitaʻiga mo le tapuni faʻatafaʻi nofoa, oe manaʻomia le fuaina o faʻavae o lona pito i luga. Tulaga masani o le 30 x 30 cm.E mafai ona e tusia se ata i luga o se fasi pepa malo, ona faʻapipiʻi lea i le tagata faʻatumu, liʻo i le penisina ma tipi le elemeni tonu e tusa ma faʻailoga na faia.

Fai tutusa ma le ie faavae. I se faʻaopopoga, 1 cm ua faʻaopopo i itu taʻitasi ma le isi 6 cm mo le mafiafia o le oloa, o lona uiga, o le maualuga o le faʻatumu. I le pito i lalo, faʻaopopo le 3 cm. A maeʻa lena, ona tipiina lea o le vaega i tua o le tino.

O se nofoa lapoʻa poʻo se mea manaia e faigofie ona faapipii i se fasi pepa ma lio faataamilo.

Mo se faʻataʻitaʻiga: o le umi o le itu o le nofoa o le 30 cm, o le mafiafia o le tagata faʻatumu o 5 cm. Ina ia tipiina le faavae, oe manaʻomia e faʻaopopo se seam alauni o le 1-1.5 cm i itu uma. O le fasi mo le suʻiina i le faavae o le ai ai le umi o 30 x 4 + 1 - 1.5 cm. O lona iʻuga, e te maua 121 / 121.5 cm. Ina ia fuafua le lautele, o le foam foam mafiafia o le 5 cm ua aveina ma se hem faʻaopopoina i le drawstring 4-5 cm. O le taunuʻuga o 9-10 cm.

Suʻisuʻi se ufiufi vaivai

A maeʻa uma vaega manaʻomia mai le faʻavae mea, liningina ma faʻatumu e fua ma tipi, oe mafai ona amata fesoʻotaʻi le ufiufi elemeni. O se laʻasaga ma lea laʻasaga o gaioiga e aofia ai le tuʻufaʻatasia o le padding polyester ma le ie e ufiufi ai ie, suʻi faʻataʻamilomilo:

  1. I le pito i luga o le ufiufi, o loʻo totoe ai se mataafi mo le tuiina ma le suʻiina o le lafu. E tatau foi ona faia le tutusa i le vaifagaloa.
  2. O le vaega pito i lalo ma le faʻatumuina faʻatumuina ua faʻaaogaina i le pito i luga tasi. O vaega e fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi i le itu o le perimeter e faʻaaogaina ai le seam seam.
  3. A maeʻa lena, ona tosoina o le paʻu faʻamau i totonu o le lapalapa hemmed. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei o le pine. Ona suʻi lea o le pu.
  4. O faʻasalaga uma e faʻataʻitaʻia ma le faʻaeteete, faʻafilemu ma auli i le ausa.

A maeʻa lena, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le faʻamoega nofo aʻa. Afai o le oloa nofo faʻaloloto, e tatau ona suʻi i tulimanu, i taimi uma mai totonu.

Fale gaosi oloa

Ina ia faʻafouina ma teuteu nofoa o umukuka ma ufiufi, o le foliga ma le mafiafia o le nofoa e tatau ona mafaufauina. O totonu o le potu e taua tele. O le mea e sili ai, o oloa gaosia i lima e tatau ona o gatasi ma le tulaga. O le muamua lua tuʻutuʻuga afaina ai le itu faʻapitoa o le gaioiga, o le filifiliga o mea lanu e faʻamoemoe i le lona lua.

Faʻatafaʻa nofoa i le flunce

O le ufiufi mamanu e fausia i se auala sili ona faigofie:

  1. O le ie e faataatia i lalo o le foloa poʻo luga o se laulau tele ma faʻasaʻosaʻo lemu, o se nofoa e tuu i luga ma faʻataʻamilomiloina e se fasi fasimoli.
  2. O le isi liʻo e tusia i le mamao o 8-12 cm mai le muamua.
  3. E teuteuina mea i le laina pito i fafo.
  4. O pito e faʻataʻitaʻia ma le faʻaeteete, o le gaugau e faia i se auala e lava ai le avanoa mo se fusi faʻamau.
  5. O pito e tatau ona suʻi luga o le typewriter, ae le galo e uiga i le 1.5 cm mo le lane.

Ina ia teuteuina le ufiufi i luga o le lapisi nofoa, e faʻaogaina se shuttlecock, lea e suʻi luga o le oloa maeʻa. E tatau ona tipiina i se liʻo i le tulaga o se faʻasolosolo poʻo se uili uili, o le umi e ono eseʻese, e faʻamoemoe uma lava i mea e manaʻomia e tagata taʻitoʻatasi.

Nofonofo nofoa malulu ma fusiua

O le nofoa ave esea faia i pupula ie e faʻaaoga e teuteuina ai nofoa, fesoasoani e faʻafou ai meaafale ia sili atu ona lelei pe a mafai. Ae e te leʻi suʻea pulou i luga o nofoa i ou lava lima, e tatau ona e sauni:

  • ie vavae;
  • synthetic winterizer 2.7 cm mafiafia;
  • suʻiga o pine;
  • sosoʻo faʻaola;
  • filo ma seleulu.

O se faʻatonuga faʻapitoa o le a fesoasoani e faʻamaeʻaina uma nuances o le tekinolosi faʻagasologa:

  1. O se mamanu i foliga o se nofoa e tipi ese mai le pepa malo.
  2. Ma le isi, 2 elemene mai ie ma le 1 mai le faʻatumu e 'otiʻoti i ona autafa.
  3. O auiliiliga taʻitasi e faʻatumuina e se laʻititi alauni.
  4. O le makaina mo ufiufi e faʻaaogaina i se tasi o vaega o ie.
  5. O mea faigaluega uma e gaugau feʻaveaʻi. Mu ie muamua, sese itu luga, faʻatumu, ie elemeni, faʻasaga i luga.
  6. O auiliiliga e faʻamau i pine, o se pepa faʻataʻitaʻi e faʻaogaina, o le tele o mea e tipi ese mai ia.
  7. E faʻataʻitaʻia pito i se mea faʻapipiʻi.
  8. I tafatafa o le nofoa, o le nofoa ua maeʻa ma manoa e tusa ma le 28 cm le umi.

O pito e suʻi luga o le typewriter, o filo o loʻo nana i totonu. O itu e tolu o loʻo totoe e faʻamaumauina, tasi leisi lace e faʻaopoopoina, o tulimanu e faʻamau i se zigzag masani.

Teuteuga o oloa

E tatau ona aulelei foliga o se ie i le fale e fai ma lalelei. Afai o se ie e faʻaaogaina e teuteu ai le ufiufi, o se ie teuteuina i fugalaʻau ma se fugalaʻau tele i le ogatotonu o le a avea ma sili teuteuga. Faʻafetai i lanu mutia, o le tuʻufaʻatasiga o paolo e foliga manaia, ae le matagofie.

O le tuʻufaʻatasia o mea eseʻese ma ie e foliga manaia. Faʻaputuga poʻo sikuea ufiufi e faʻatumuina i le fili, flounces, lace inserts. Satin stitch embroidery e lauiloa; i le tele o tulaga, fugalaʻau teuteuina e faʻaogaina i tafatafa o le oloa, fugalaʻau i le ogatotonu vaega, leai ni mamanu.

Mo le fausiaina o filo, o faʻavaʻa e faʻaaogaina ma le lava le malosi ma lanu tumau o le a le mou ese atu ma le faʻaaoga malosi ma le fufuluina soo.

E mafai ona e teuteuina le faʻata i luga o le ufiufi i sipi teuteu, faʻamau, ma faʻamau. O le faʻaaogaina o teuteuga e faʻatapulaʻaina naʻo mafaufauga o le aliʻi. Nofoa nofoa e mafai ona valiina e faʻafetaui capes poʻo varnished, sili i lua faaputuga. E sili le faʻapipiʻi o mea e tuʻufaʻatasi ae leʻi suʻiina nofoa ina ia mago fafo.

Fale ufiufi mo nofoa umukuka fesoasoani e faʻafou ma teuteuina meaafale, faʻafaigofie le faʻagasologa o le faʻagaioiga. O sitaili ufiufi poʻo aluga malulu ma fusiua o le a faʻaopopoina le fou ma le fou i totonu. E le gata o suʻisuʻi faʻataʻitaʻi, ae o tagata amata o le a feagai ma le galuega, e na ona manaʻomia e taʻitaʻia oe e vasega o vasega, fautuaga i le filifiliga o mea, mea faigaluega.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le Atua Fai Vavega (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com