Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le matafaga sili ona lelei i Eleni: 15 sili ona matagofie tafaoga nofoaga

Pin
Send
Share
Send

O Eleni o se setete e sili atu ma le 1400 motu, ma e toetoe lava o latou taʻitasi e iai a latou lava matafaga tutasi. Ioe, o le tele o motu e le o nonofo ai, ae sili atu i le lua selau mea o loʻo nonofo ai. Mo le tele o tausaga ua avea Eleni ma se tasi o nofoaga autu a Europa fale talimalo, e mafai ai e turisi ona faʻatulagaina se tafaoga mafanafana moni. Ae leʻo uma uma matafaga o le atunuʻu e tutusa lelei: o nisi o latou e iloga i le papaʻe papaʻe oneone ma atinaʻe atinaʻe, ae o isi e maʻamaʻa matafaga ma le itiiti ifo seti o mea lelei.

Ina ia malamalama poʻo fea le nofoaga e te manaʻo ai, e tatau ona e faʻamasani ia te oe i manatu taʻutaʻua e sili ona lauiloa. Na matou filifili e fesoasoani i le matou aufaitau i lenei mataupu ma filifilia e matou lava matafaga sili ona lelei i Eleni, faʻamatalaina puʻupuʻu o latou foliga vaaia ma atinaʻe tetele.

Elafonisi

Afai o loʻo e sailia ni matafaga papaʻe sili ona matagofie i Greece, o lona uiga o le nofoaga e taʻua o Elafonisi o le a tosina atu ia te oe. O le mea o loʻo tu i le talafatai i sisifo o Kereta ma faʻataʻamilomilo mo se mamao e tusa ma le 600 m. O Elafonisi e masani ona taʻua o se matafaga ma ona oneone piniki, ae o le mea moni o lona lanu e paʻepaʻe ma na o le pito o le vai e faʻataʻamiloina. O le sami i lenei itu o le motu e sili ona matagofie, mafanafana ma mama. O le matafaga e faʻailoa mai e le papaʻu vai ma leai ni galu, o lona uiga o se tasi lea o filifiliga sili ona lelei mo turisi ma tamaiti laiti.

Elafonisi o loʻo i ai le tele o malologa nofoaga faʻatulagaina ma sun loungers, leai se paka taʻavale ma se kafe i lata ane. I luga foi o le matafaga o loʻo iai se aʻoga faaseʻe, e mafai ai e tagata uma ona aʻoaʻoina lenei ogaoga taʻaloga. Pau lava le le lelei o le nofoaga o le numera tele o turisi i le taimi o le maualuga vaitau.

Milosa

O matafaga o Eleni e matua 'eseʻese lava mai le tasi, ma afai i luga atu matou faʻamatalaina le talafatai ma le paʻepaʻe oneone, nei tatou talanoa e uiga i le tamaʻaeʻa matafaga. O Milos e tu latalata i le tamai nuu o Agios Nikitas i le motu o Lefkada ma ua avea o se tasi o sili matafaga i le eria. E mafai ona e oʻo i le matafaga i se vaʻa e tuʻua le nuʻu (malaga € 3 taʻitasi) pe savali, pasi mai le nuʻu e ui atu i se maʻa maualuga. O Milos e 500 m le umi ma e tele na ufiufiina i tamaʻi papaʻe papaʻe.

O le vaega e faʻaalia e galu malolosi ma vave ona faʻateleina le loloto, o lea e le sefe ai le malolo ii ma tamaiti. O le matafaga e vao, o lea turisi e omai iinei ma a latou meatotino. E leai ni faleʻaiga ma faleʻaiga lata ane, e faigata foʻi ona maua ni vai i inei.

Lagoon Balos

O lenei matafaga fola i le teritori o le taulaga o Kissamos, tu i le itu i matu sisifo o Kereta. O le eria o se tamaʻi motu oneone ma e lauiloa mo lona tulaga ese faʻanatura matagofie. O le Balos Lagoon e le ufitia i le paʻepaʻe, ae o le oneone piniki, ma o le sami iinei e feʻilafi ma ituaiga uma o lanumoana ma lanumeamata. Ae o le itu e matagi lava, o galu o ona uiga ia, e ui lava e mafai ona maua mai ni aso toʻafilemu. O le ulufale i totonu o le vai e maʻa, o lea e manaʻomia ai se seevae 'amu.

E ui lava o le matafaga e manatu i ai o le vao, o loʻo i ai se tamaʻi nofoaga nonofo faʻatasi ai ma potu malolo e mafai ona totogi. O isi mea lelei, pei o suiga potu, taʻele ma se cafe i talafatai, o loʻo misi. I tafatafa o le aloalo o loʻo iai ni faʻatafunaga o se 'aʻai anamua o Venetian, o se lotu Eleni Orthodox ma se fale e faʻatautaia ai.

E tele faʻamatalaga auiliili e uiga ile faga o loʻo aoina ile tusitusiga lea.

Paleokastritsa

Faʻatasi ai ma matafaga sili ona matagofie i Eleni, e le mafai e se tasi ona le amanaʻia le taulaga o Paleokastritsa, o loʻo tu i sisifo o le motu i matu o le atunuʻu - Corfu. I inei, o vaʻa matagofie e faʻataʻamilomiloina e maʻa, e tele nofoaga faʻafiafia e faʻaavanoaina, lea e mafai ona e maua ai taʻele ma potu fesuiaʻi, faʻapea foʻi ma potu malolo o le la ma faʻamalu. Tele o le talafatai e ufiufi i le oneone (paʻepaʻe ma le samasama samasama), i nisi nofoaga fefiloi ma iliili. O le faitotoʻa i le sami e laugatasia lava, e sili atu le toʻafimalie e malolo ma tamaiti iinei.

E tele ni faleʻaiga lelei e mafai ona maua lata ane. O loʻo i ai le kalapu lulu i le talafatai ma se nofoaga faʻafaifeʻau a Orthodox anamua latalata ane. Ile vaitau maualuga, e toʻatele tagata tafafao maimoa e o mai i le matafaga o e o mai i lea nofoaga o se vaega o tafaoga, o lea e sili ai le asiasi i Paleokastritsa i le taeao po.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Matafaga o Agios Georgios

O Agios Georgios, o loʻo tu i matu sisifo o le motu, e mafai foi ona avea ma se tasi o matafaga sili ona lelei i Corfu i Eleni. O le talafatai iinei e faʻalauteleina mo le mamao o 2 km. O le apitaogalu e oneone: o le oneone e le sinasina, ae enaena, lea e mafua ona o lona maugamu amataga. Agios Georgios e faʻamatalaina e le papaʻu vai ma le mafolafola lalo, ma o le vai iinei e manino ma mafanafana.

O se tasi lea o nofoaga sili ona lelei mo aiga e iai fanau. Tagata asiasi o le a mauaina mea uma latou te manaʻomia luga o le matafaga: timu, WC, sui potu, ma sun malolo mo mautotogi. I nisi vaega o le matafaga, sun loungers mafai ona faʻaaogaina fua, ae mo lenei e tatau ona e faia se oka i se lotoifale cafe, lea e sili atu ma le seleni tatalaina iinei.

Matafaga Tsambika

Faatasi ai ma le oneone oneone o Eleni, o se tasi o sili sili ona lelei o le taulaga o Tsambika, o lo oi le itu i sasaʻe o le talafatai o Rhodes. O le umi o le talafatai e tusa ma le 800 m, ma e lautele lautele, o lea e lava le avanoa mo tagata tafafao uma. O le oneone iinei e le sinasina, ae e manaia lona lanu auro. A ulufale i le sami, o le a e oʻo atu i le loloto pe a maeʻa ni nai mita, ia e lagona le saoloto e sau iinei i tafaoga ma tamaiti.

Tsambika o loʻo faʻaauupegaina i le WC, fale taele, potu fesuiaʻi, ma mo le 4 € sun loungers e avanoa mo tagata uma. O loʻo i ai le sefulu ma le lua o faleʻaiga ma faleʻaiga i le talafatai, ma e iai foʻi le nofoaga faʻafiafia vai e mafai ai ona e faʻaaogaina se vai taʻavale poʻo le poloaʻiga o le vaʻalele. O le matafaga e taʻutaʻua tele i tagata o le nuʻu, o lea matou te le fautuaina ai e asiasi iai i faaiuga o vaiaso.

E mafai ona e vaʻai atu i se aotelega o nofoaga sili ona lelei i Rhodes iinei, ma le faʻavasegaina o le 10 sili ona matagofie matafaga o le motu o loʻo tuuina mai luga o lenei itulau.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Matafaga o Agios Pavlos

Afai e te suʻesuʻeina ata o matafaga o Eleni, ona e mautinoa ai lea o le a e maitauina se le masani ai le talafatai o loʻo sosolo atu i le itu i saute o Kereta. O lenei nofoaga e taʻua o Agios Pavlos e taʻutaʻua i ona gataifale, ma e felanulanuaʻi o grottoes ma maʻa.

O le matafaga iinei e laʻititi lava, fufuluina e le tioata manino vai, ufiufi i le tilotilo muamua i le paʻepaʻe, ae o le mea moni oneone efuefu. O le pito i lalo e salalau solo i maʻa tetele ma tetele, o lona uiga o seevae 'amu e manaʻomia iinei. E manino lava, e le o le nofoaga sili lea e nonofo ai ma se tamaititi. E mafai ona e mautotogi sun sun i luga o le matafaga mo le 6 €, ma e iai le pa i luga tonu o le matafaga e faʻatau atu ai meaʻai mama ma vai inu. E leai se paka e maua i lata ane. O se tele lelei o le eria o lona maualalo tagata.

E i ai isi matafaga matagofie ma mafanafana i Kereta. Ua matou faʻamatalaina le sili o latou iinei.

Navagio

I totonu o matafaga sili ona lelei i Eleni ma papaʻe oneone, o le tulaga taʻimua o loʻo nofoia e le faga laititi o Navago, o loʻo nana i tua atu o maʻa e le mafai ona maua i le talafatai i sisifo o Zakynthos (taʻua foi o Zakynthos). Muamua lava, o lenei nofoaga e lauiloa i le talepeina o se vaʻa goto, faʻapea foʻi ma le matagofie o laufanua faʻalelenatura. E leai ni aseta i totonu o le faga, o lea e ave ai e le au tafafao mea e talafeagai mo le matafaga ma meaʻai. E ui lava e lauiloa Navagio i lona lalelei ma le nofo toʻatasi, ona o lona le mafai ona ofi atu i ai, e faigata tele mo se aso malolo lelei ma tamaiti.

Mo se filifiliga o le sili sili atu 10 matafaga i le Zakiny Island, vaʻai lenei itulau.

Matafaga o Kathisma

O se tasi o matafaga sili ona lelei i Eleni, Kathisma Beach, o loʻo tu i le itu i sisifo o Lefkada. O se nofoaga telē ma toʻafimalie e malolo ai, o lona umi e toeititi 800 m.O le matafaga e ufiufiina i papaʻe papaʻe maʻa ma mama oneone. O le vai iinei e mama ma mafanafana, o lona lanu e suia mai papaʻe i le ultramarine. Ae o le loloto loloto fausia i luga vave, o lea afai oe o tafafao ma tamaiti, faʻaeteete.

I le Kathisma Beach, e mafai ona e mauaina uma laufanua laufanua, o loʻo ofaina ai faamalu ma sun loungers i se tau faʻaopopo, ma vao vaega e omai tagata asiasi ma a latou meatotino. E i ai pa tetele e lua i le ogatotonu o le matafaga: e ala i le okaina o meaʻai ma vai inu i nei faʻapotopotoga, e mafai ona e faʻaogaina fua a latou mea tetele, e aofia ai sun loungers, WC, shower, ma isi. E ui o Kathisma Beach e tumu i turisi i taimi o vaitau maualuga, e iai le avanoa mo tagata uma.

O faʻamatalaga auiliili e uiga i le motu o Lefkada ma se ata ua aoina i lenei tusitusiga.

Porto Katsiki

Afai e te fia iloa le mea o loʻo i ai matafaga sili ona lelei i Eleni, ona liliu lea o lau vaai i se isi nofoaga matagofie i le motu o Lefkada - Porto Katsiki. O lenei fasi fanua, laʻititi na natia i lalo o papaʻe papaʻe, e iloga i le le masani ai o paipa vai, ae suia le tasi i le isi faʻamoemoeina i le taimi o le aso.

O le ulufale atu i le sami e talafeagai lelei, ae e masani ona aliali mai galu tetele i luga o le matafaga, o lea e tatau ai ona e faʻaeteete ma tamaiti iinei. O Porto Katsiki e ufiufi i maʻa papaʻe, a leai ni seevae 'amu o le a le maua se toʻafilemu e fealuaʻi ai iinei. I luga o le matafaga o loʻo i ai se tamaʻi vaega faʻatulagaina ma sun loungers, a leai o le eria e vao. I luga aʻe o le mato, o loʻo i ai se paka taʻavale ma se taumafataga mama ma WC, latou te ofaina foi e totogi faʻamalu.

Matafaga Stalis

O le talafatai i matu sasaʻe o Kereta, o loʻo tu i le itu o Stalos, ua faʻaopopoina ile matou lisi o oneone oneone mo aso malolo i Eleni. O le talafatai e faʻasolo atu i sasaʻe mo ni kilomita ma e lua ona vaevaeina e ala i se papa maʻa. O Stalis e le ufitia i le paʻepaʻe, ae o le oneone auro, fufuluina e le vai manino, o le faitotoʻa e papaʻu. Tasi lenei o nofoaga sili ona lelei i Kereta ma aiga ma fanau. O le matafaga o loʻo iai atinaʻe tetele ma e ofaina uma mea lelei mo le nofo lelei, e aofia ai ma timuga ma potu malolo i le la. O le filifiliga o faleʻaiga, faleʻoloa ma faʻamau ii e lelei, ma le tele o vai ma taʻaloga gaioiga na o le fesoasoani e faʻafiafiaina lau tafaoga. I se faʻaopopoga, latalata i Stalis oe o le a maua ai le tele o faletalimalo, faleoloa ma ATM.

Matafaga o Petani

O se tasi o matafaga sili ona lelei i Eleni o loʻo tu i le matusasaʻe o sisifo o le matagofie peninsula o Paliki. O le talafatai faʻalauteleina mo le 600 m i lalo o papa lanu meamata ma fufuluina e le tioata manino manino turquoise vai. O Petani e ufiufi i maʻa papaʻe lapopoʻa, o galu malolosi ma le loloto o le loloto o lona uiga lea. E le fautuaina tamaiti e aau i ii. Peitai, mo tagata matutua, o le matafaga o se tasi o le sili ona lelei i luga o le peninsula.

O le mea o le a faʻafiafiaina oe i ona atinaʻe tetele: o loʻo i ai se faletaele, taʻele, sun loungers i luga o le teritori. Lua fale faʻatau o loʻo matala i le talafatai, e mafai ai ona okaina vai inu ma meaʻai i le tau taugofie. O le motu o tagata tafafao e seasea potopoto i luga o le matafaga, o lea mo tagata fiafia i le filemu ma le filemu, Petani o le sili filifiliga.

Matafaga o Myrtos

O nisi taimi e fai lava si faigata ona iloa nisi o matafaga o Eleni i luga o le faafanua, aua o le tele o latou o loʻo tu i nofoaga tuufua. E aofia ai le taulaga o Myrtos, o loʻo tu i le matusasaʻe sisifo o le motu o Kefalonia ma aloaʻia o se tasi o matafaga sili ona lelei o le Ionia Sea. O se lautele lautele lautele talafatai folau mo se mamao e uiga i le 700 m.O le matafaga ufiufi aofia ai se palu o papaʻe papaʻe ma papaʻe oneone, ma o le vai o lo o iai se pupula lanu moana turquoise. O le loloto iinei e sau lata mai lava, o le lalo e ufitia i maʻa, ma le sami lava e le toʻafilemu.

Mai se vaaiga saogalemu, e le o se filifiliga sili lea mo aiga e iai fanau. O le matafaga o loʻo i ai se vaega faʻatulagaina ma sun loungers, ae i le maualuga vaitau latou toeititi lava pisi i taimi uma. I le itu i saute o le talafatai, e mafai ona e iloa atu ai. E leai ni faleʻaiga ma pa pia i luga o Myrtos, ma o nofoaga lata mai e 2.5 km mai le talafatai.

Matafaga Matafaga Markis Gialos

I luga o le felanulanuaʻi Kefalonia i Eleni, e taua le matauina o le matafaga o Markis Gialos, lea e tu i le itu i sautesisifo o le motu. O le apitaogalu e tusa ma le 600 m le umi.O le matafaga e ufitia i le malamalama, ae le papaʻe, ae o le oneone auro. O le nofoaga e iloga i se faigofie ulufale i totonu o le vai, o le loloto faʻateleina lemu, o le vai e mafanafana ma aunoa ma galu. Lenei o se tasi o sili sili matafaga mo aiga ma tamaiti i Kefalonia. O aseta a le gataifale e ofaina uma mea e te manaʻomia: faletaele, WC, sui potu, potu malolo mo le 4 €. E i ai ni nai faʻamau ma fale faʻavaʻa i luga o le 'upega tafaʻilagi, ma e tele ni faletalimalo i le nofoaga lata mai. O loʻo avanoa vai taʻaloga i luga o lenei matafaga.

Matafaga Auro

Faʻatasi ai ma nai papaʻe papaʻe matafaga i Eleni, Golden Beach e mautinoa aoga taua. O loʻo tu i le matusasaʻe o Thassos. E ui lava i le mea moni o lona igoa ua faʻaliliuina o le "auro", i le mea moni, o le talafatai e ufitia i le malamalama, toeititi papaʻe oneone. Aiga ma tamaiti o le a fiafia i le nofoaga ma lona manino vai ma le toniga ulufale i le sami.

O le Golden Beach e fai si umi, e i ai ona vaega faʻaaupegaina e mafai ai ona e faʻaaogaina potu i fafo ma faʻamalu e aunoa ma se totogi e ala i le okaina i se tasi o pa faʻapitonuʻu. O le gataifale e masani ona tumutumu, ae o tagata faʻafilemu e mafai ona maua se motu tuʻufua i le vanu vao o le vao. I tafatafa o le matafaga o le a e mauaina ai le tele o faletalimalo ma malu cafe. Ma mo tagata fiafia i faʻamalositino olaola o loʻo iai se nofoaga faʻafiafia vai. E mafai ona e faamasani i vaaiga ma isi nofoaga e te nofo ai i Thassos i luga o lenei itulau.

Atonu o le mea lea e gata ai le tatou lisi. O lenei ua e iloa le mea sili sili matafaga i Eleni, i ai se aitia o latou foliga vaaia ma atinaʻe tetele. Pau lau mea e fai o le filifilia le sili ona talafeagai nofoaga mo lau atoatoa tafaoga.

Vitio: tafaoga i le sami i Eleni

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Deejay Jorge Mautoatasi Asuao Lele Le Lupe Rmxx (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com