Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a nofoa faataamilo sofa, o latou lelei ma leaga

Pin
Send
Share
Send

Mo le fausiaina o se uluaʻi totonu i totonu o se potu, o le a e manaʻomia e le gata i mea e le masani ai maeʻa, faʻaopoopoga faʻaopopoga, ae faʻapea foi ma le masani ai meaafale. O le sofa faataamilo moega o le sili ona lelei filifiliga, o se malu potu malolo ma se toa foliga. E ui lava i ona itu taua, ae o le oloa o le a avea ma teuteuga moni o le potu malolo poʻo le potumoe. O mea lapotopoto meaafale e aumaia ai se siʻosiʻomaga o le filemu ma le toʻafilemu, faʻamamafaina le faʻamamaina tofoina o le anaina o le fale.

O le a

O se sofa faataamilo moega e masani ona tosina mai ai sui o le augatupulaga talavou, e fiafia i ai tagata e fiafia i fofo avant-garde i totonu. Toso-fafo meaafale e sili ona lelei mo tele avanoa. Afai e laʻititi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu i totonu o se atunuʻu fale poʻo se umukuka i se fale mautotogi, ona sili atu lea ona filifili se isi filifiliga. Vaega taua o le sofa faataamilo moega:

  1. A potopoto, o meaafale o loʻo i ai le nofoa faatafafa, e talafeagai mo le malolo tasi le tagata poʻo ni malo.
  2. A tatalaina, o le sofa suia i totonu o se tele moe luga i luga o lea e mafai ai e tagata e toʻalua ona taoto.
  3. I totonu o le oloa o loʻo iai ni mea lelei mo mea moe.
  4. E i ai faʻataʻitaʻiga ma aunoa ma armrests.
  5. Faatasi ai ma se laulau aofia i le seti, o meaafale e sili atu le mafanafana ma aoga.
  6. O le sofa ufiufi i le paʻu o loʻo i ai se foliga matagofie ma le aulelei, ae e fai lava si taugata.
  7. Fua faatatau fua o meaafale - 2 x 2.40 m.

O sofa lapoʻa e eseese i lanu eseese: e mafai ona malamalama pe pogisa, lanumoana, mumu, samasama, paʻepaʻe. O pupuni faʻatusatusa e faʻaopoopo ai le fiafia i le potu atoa. O meaafale o loʻo sosoʻo mai - kapoti, laulau, laulau i autafa o moega - e tatau ona faʻafetaui i le faiga tutusa

E i ai elemeni faʻaopoopo e faia ai le sofa sili ona lalelei ma faʻalelei e faʻaaoga. O le ulu e faʻaavanoa meaafale ma foliga faʻaaloalo, o itu e puipuia ai le puipuia o le aluga mai le paʻu. O le feaveaʻi komipiuta feaveaʻi faʻatagaina oe e galue faʻamafanafana pe fai le 'aiga o le taeao i lou moega.

Lelei ma le lelei

O le lapisi moega faʻaleoleo e i ai mea lelei ma mea leaga. E tatau ona iloiloina auiliili. O le lelei o ia meaafale aofia ai:

  1. Foliga le masani ai. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e seasea maua, ma e le mafai e tagata uma ona gafatia.
  2. Faigofie O le lapoʻa o le sofa faataamilo moega e sili lapoʻa nai lo le tasi faatafafa tasi. E mafai ona tu i luga o lona foga i auala eseese.
  3. Saogalēmū O le leai o se maʻai tulimanu faʻaititia le lamatiaga o manuʻa, e toetoe lava a le mafai ona pa'ū i le foloa mai le moega.
  4. Avanoa faʻaopoopo faʻaopoopo. O le potu e teu ai mea e ofi uma ai mea e te manaʻomia mo le malologa, ona e lapoʻa nai lo mea masani o meaafale.

Faʻatasi ai ma mea le lelei o:

  1. Tau maualuga. E oʻo lava i faʻataʻitaʻiga sili ona faigofie faataamilo foliga o le a taugataina se faʻatonuga o le maualuga e maualuga atu nai lo moega faatafafa.
  2. Fua tetele O lenei faʻailoga o se lelei ma se le lelei. I totonu o se tamai potu, meaafale e le talafeagai, i totonu o se potu vateatea e foliga faʻalelei. Ina ua maeʻa potopoto, le faataamilo sofa moega e le faʻaaluina tele avanoa; pe a tatalaina, o le a manaʻomia faʻaopoopo avanoa. E sili atu mo tagata e ona ni fale mautotogi teʻena lenei filifiliga.
  3. Faʻafitauli i le faʻatauina o mea e moe ai. O le isi toe faʻafitauli e talafeagai mo e ana meaafale tulaga ese. E toetoe lava a le mafai ona maua ni ie ufiufi talafeagai ma ie, o lea e tatau ai ona e suʻi ie ie e masani ona faia.
  4. Le talafeagai o femalagaaiga. Afai o se tagata nofo i luga o le fola maualuga, o le a avea faʻafitauli le siitia o se le-tulaga faʻavae luga.

E masani ona faitio tagata i le amataga o aso e le mafai ona momoe masani i luga o le sofa lapoʻa. E mafua ona o le le masani ai foliga o le moega, lea e alu ai sina masani i. Ua alu le taimi, ua mou atu le faʻafitauli.

A tuʻu meaafale, e tatau ona e tausisi i le faʻavae o le minimalism i totonu. E sili atu le aveʻese o mea mai fafo, aveʻese nofoa ma nofoa faʻaletino mai le potu - o latou gaioiga o le a faia e le sofa. O le tele o teuteuga e le talafeagai foi, naʻo faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le Baroque poʻo le Emepaea sitaili e faʻatagaina.

Faiga suiga

O le nofoa faataamilo transformer gaugau i se sofa, fausia ai se afa liʻo. O lenei gaioiga e faia i auala eseʻese, faʻalagolago i le ituaiga o fausia-i auala. O le filifiliga o filifiliga talafeagai meaafale e fuafuaina e le tagata lava ia e fiafia i ai. O le autu autu o suiga:

  1. Faʻafesuiaʻi Eurobook. O le gaugau elemeni ua toso mai i lalo o le nofoa, o le backrest mafai ona faigofie ona togi i tua. I lenei tulaga, o le ogatotonu o le fausaga tumau i lona tulaga muamua. Tele o faʻataʻitaʻiga ei ai se faʻailoga mo le teuina o mea e moe ai poʻo isi mea. Leaga: ona o le auiliiliina o le suiga auala, e tatau ai o le sofa e le latalata i le puipui; e manaʻomia taumafaiga malosi e faataatia ese.
  2. Liliu O le elemeni faavae tatau ona faʻasolosolo i fafo, fausiaina o se moe luga mai lua semicircular vaega. O le nofoa faʻalua e sui ai le faʻamalu. O le tua e le auai i le gaioiga, o le mea lea e le suia ai lona tulaga, e avea le matafaioi o le uluulu. O isi sofa ma se masini e faʻataʻamilomiloina e faʻatumuina i drawers o loʻo tu i totonu o le orthopedic base. O le le lelei o lenei auala e faʻapea a faʻaaogaina ia, o le tau o meaafale e faʻateleina tele.
  3. Tuʻufaʻatasia. O se eseʻesega e faʻavae i luga o le faʻapipiʻi atu i pou o ituaiga eseese ma foliga. E faigofie le nofo i luga o na modules pei o luga o nofoa poʻo nofoa. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi i latou i isi potu, tuʻu ese mai le elemeni autu. A faʻasolosolo, e minoi pou ma toe solomuli le tua. O le aoga sili o sea ituaiga auala e pe a gaugau, o se pea o modules o le a tuʻu eseʻese, faʻatinoina le gaioiga o faʻaopopo nofoa. E naʻo le tasi le toe faʻafitauli - taugata tele.
  4. Faʻaliliuga i tua. O le masini e aofia ai le faʻataʻamilomiloina o se semi semi liʻo uʻamea podium ona tiaʻi lea i tua o le tua. I lenei tulaga, nofo e le aofia ai i le suiga. O le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se drawer tagamea i lalo ifo. I le faʻaopopoga i le tau, e leai ni mea faʻaletonu i le backrest-transformer.

O le suiga auala ua filifilia e amanaʻia ai le faʻagaioiga o meaafale. O se faʻapitoa faʻapitoa e gaosia mo ituaiga taʻitasi. O faʻataʻitaʻiga Elite o loʻo i ai se faʻavasegaina otometi, lea e amata mamao ese ai le gaioiga.

Mo le tulaga saʻo o le moega sofa lapotopoto, e tatau ona amanaʻia le tele o vaega o le potu. A maeʻa ona tatalaina, o le oloa faʻateleina toetoe 2 taimi, o lea o potu susulu ma faʻalo maualuga e sili ona fetaui lelei mo le faʻapipiʻiina.

Mea e faʻaaoga

Ina ia fausia se fausaga, o se uʻamea faʻavae e faʻaaogaina. O loʻo faʻamau faʻamau laupapa. Laititi le masani ai o laminated laupapa meaafale poʻo laupapa mautu.

I le avea ai o se tagata e faʻatumu, o le gaosia o le batting e faʻaaogaina, e eseese lona mafiafia ma lona mafiafia. O le faʻataʻitaʻiga ma le faamalu orthopedic mafai ona faʻaaogaina mo le moe i aso uma. O sofa tuʻufaʻatasi e faia i le tuʻufaʻatasi winter winter poʻo le polyurethane foam ma le faʻateleina o le density. O ia faʻatumu teuina latou latou foliga foliga mo se taimi umi, tatali masani avega.

O se tali sili ona lelei o le faʻaaogaina o tuʻufaʻatasia faʻatumu. Latou te faʻateleina le aoga, aoga, ma le ola tautua o oloa. I le taimi e tasi, ua paʻu le tau o meaafale. O le mea lea, o le faʻamaʻaina i tua o oloa ma le swivel mekanika e masani ona faʻatumuina i le polyurethane foam, ma le potu - ma le paluina, o se mea vaivai.

E tatau ona mafanafana le moega malologa e faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i luga o le sofa mo le malologa. O lenei tulafono e faʻatatau foi i tapega. Eseese mea e mafai ona faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga. Afai e faʻatauina meaafale mo malologa masani, o ie e foliga matagofie ma manaia i le paʻiina o le a talafeagai ofulu. E faʻaaoga e tagata gaosi oloa le maualuga o ie taugata:

  1. Laulama. Eseesega i le faʻamama avega, ituaiga o lauolaola. O mea e ogatasi ma foliga lapotopoto, e ofi lelei i totonu o totonu matagofie, ma e matua faʻamamaina.
  2. Jacquard. O le ie ma se tuʻufaʻatasi lapoʻa masani e fetaui lelei mo le faʻafouina o meaafale lapopoʻa lapopoʻa, ua faʻateleina le malosi.
  3. Velours. O le velvety laualuga o le puʻupuʻu-faaputuga ie lagona sili ona malu ma le mafanafana.

O le isi mea lauiloa mo sofa sofa o le paʻu - o se filifiliga masani e tuʻuina ai meaafale i se foliga taʻuleleia, mamalu. O sea laualuga e masani ona le taliaina le susu, e le faʻaputuputu efuefu, ma e leai se meatotino o uila uila ma lauulu. O le paʻu ua maeʻa ona aumaia se manogi manaia e matagofie i le tele o tagata. O le mea e le mafua ai allergies, umi se taimi, faʻatonutonu ai le tau i totonu.

Pei o isi mea, paʻu e i ai mea le lelei. I le tau mafanafana e pipii (pei o le tele o tagata faʻaoga faitio), i le taumalulu e malulu. I le aluga o taimi, e mafai ona faʻapogisaina ma faʻaloaloa, manaʻomia se tausiga faʻapitoa. O le ie e mafai ona faigofie ona faʻaleagaina e faʻamau i luga o lavalava poʻo atigivae o manu, o maosiosi uma lava o le a manino vaʻaia luga o le sofa moega. E taugata meaafale, ae le talafeagai mo le moe; e sili le filifilia o filifiliga mai le silika poʻo le ie. Faʻapitoa e mafai ona aveʻesea ufiufi o le a fesoasoani puipuia ie mai ofu.

E faʻaaogaina e le au gaosi meafale ni leatherette, e umi se taimi e taofia ai lona lanu i le amataga, e le sosolo i ni manogi leaga ma palapala. E mafai foʻi ona e faʻapipiʻi se sofa i le umukuka. Uma stains mafai ona faigofie ona aveʻesea ma se susū ie. O le mea e fefefe foi i le faaleagaina o masini.

Lamela

Laulama

Velours

Jacquard

Paʻu

Paʻu paʻu

Moega tapulaʻa

E oʻo lava i tamaʻi nofoa sofa e lapoʻa ile tele. O le lautele o le moega oʻo atu i le 2-2.5 m. O le umi, o se tulafono, o 2.7 m, o le maualuga faʻailoga e oʻo atu i le 3 m. E tusa ai ma ona faʻataʻitaʻiga, o le sofa e leai se auala maualalo ifo i se tele lua moega. Afai e le ofi ia oe lapoʻa tulaga masani, meaafale mafai ona faia e okaina.

Afai o le sofa e gaugau i fafo i aso uma ma faʻaaoga mo moe, o le sili ona lelei suiga auala o le "fuli i tua atu o le eurobook", ma swivel elemene ma se reclining tua. O le filifiliga tuʻufaʻatasiga e sili atu ona talafeagai mo le ofiina o malo. Afai e tatau ona e faʻaaluina le po i luga o se sofa i aso uma, e sili atu le maua o se manifinifi faamalu e aunoa ma vaipuna - o se topper.

Faʻafefea ona filifili le mea saʻo

Ina ia maua ni meafale saʻo mo lou fale, e tatau ona e mafaufau i uiga nei:

  1. Faiga suiga. O le faigofie ma sili atu ona faigofie le sofa ua faʻataʻoto ma faʻapipiʻi, o le sili atu.
  2. Upholstery. Aiga po o malo o le a nonofo i luga o le oloa, faʻapea foi ma le moe. O mea e tatau ona faʻamalieina, laei teteʻe ma aulelei.
  3. O vaevaega o le potu. A maeʻa ona tatalaina, o le tele o meaafale e faʻateleina tele. E talafeagai mo le faʻatulagaina o potu vateatea ma lelei moli, faʻalo maualuga.
  4. Tulaga lelei O le malosi faʻapotopotoga o le faʻataʻitaʻiga e te manaʻo e siaki muamua. O le mautu, faʻatuatuaina mamanu o le a tumau umi ma o le a le mafua ai faʻafitauli i le taimi o faʻagaioiga.
  5. Fuafua foliga. O le ata o le sofa e tatau ona o gatasi ma isi meaafale, fausiaina ai se mea tutusa. O faʻataʻitaʻiga e filifilia e tusa ma foliga, lapoʻa, lanu lanu. Afai o le lautele pupuni o le potu e mauoa pe pogisa, o se sofa paʻepaʻe foliga sili atu. O meauli uliuli e foliga lelei mai i puipui malamalama. Lanu samasama, lanumumu, lanumeamata e faʻaaoga e fausia ai se leo faʻaali.
  6. Tau Ona o le uluaʻi fomu, o mea na faʻaaogaina, o suiga suiga, o oloa e tusa ma le 150,000-200,000 rubles. Oe tatau ona filifili faʻalagolago i lau tulaga tautupe gafatia.

O laina tafe lemu o meaafale lapotopoto e faʻatagaina ai ona faʻafetaui lelei tu ma aga i totonu i totonu. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e lauiloa i tagata fiafia i le itu o le feng shui.

O sofa faataamilo e matala avanoa e tele mo le faʻatinoina o ni manatu mananaia pe a faʻatulaga se fale. O faʻataʻitaʻiga lelei e faʻatumuina le potu i le mafanafana ma le mafanafana, aumai le fiafia i totonu, molimau i le maualuga o le tulaga o le ana le fale. I nofoaga o le faʻatulagaina tuai, tamaʻi fale mautotogi, o le a latou vaʻaia i fafo atu o nofoaga, ae o le a avea ma sili faʻaopoopoina i le taugofie fale.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Diamond Stitch Cardigan with Pockets. Pattern u0026 Tutorial DIY (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com