Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻatau i Nha Trang - o le a ma le nofoaga e faʻatau ai

Pin
Send
Share
Send

O le Vietnamese taulaga o Nha Trang ua leva na amata ona fiafia i le faʻateleina lauiloa i totonu o tagatanuu Rusia. E mafua lenei mea e le gata i lona tulaga lelei i luga o le matagofie matagofie o le sami o Saina Saute mafanafana ma le i ai o le tele numera o lelei saunia, lelei le oneone oneone. O lenei 'aʻai e faʻatosina mai faleoloa fiafia, aua e foliga mai e mafai ona e faʻatau le tele o oloa lelei i Vietnam i Nha Trang, ma e matua taugofie lava.

O lenei tusitusiga o le a fiafia iai latou e leʻi oʻo i Vietnam, ae manaʻo e asia ma faʻatau. O a mauaina na mafai ona faia i Nha Trang ma o fea tonu le sili atu e alu mo i latou? O lenei fesili e matua talafeagai pe a e manaʻo e faʻatau se mea aoga tele pe taua. A faʻataʻitaʻia oe e faʻatonuga o loʻo taʻua i lalo ma mafaufau i nuances faʻapitoa, o lona uiga o le faʻatau i Nha Trang (Vietnam) o le a matuaʻi manuia ma aoga.

E taua le faʻamamafa vave i Nha Trang, pei o taulaga uma i Vietnam, naʻo Vietnamese dong (VND) e taliaina.

Penina

I Nha Trang, e iai le avanoa e faʻatau ai penina lelei i tau maualalo - e iloa e le toʻatele lenei mea. Ioe, i Vietnam o lona tau e 30-40% maualalo ifo nai lo Europa. O le mea autu e le o le sese i le lelei ma filifili penina moni!

Muamua, e mafai ona e faʻatau i faleʻoloa o loʻo tu ai le turisi, luga o Tran Phu poʻo Nguyen Thien Thuat. E sili le faʻatau penina ii pe a fai e te manaʻomia se tusi faʻamaonia le moni o oloa. Ae o loʻo iai foʻi le faʻaletonu: e tatau ona e totogia 2-2.5 taimi sili atu nai lo pe a fai e te faʻatau i le auala lona lua.

O leisi auala o le faʻatau i se nofoaga e leʻo turisi - e tele faleoloa i le maketi o Cho Dam. O le tau o penina o le a avea ma 2-2.5 taimi maualalo, ae afai e te alu naʻo oe, e i ai le aʻafiaga o le mauaina o se pepelo poʻo se oloa o le leaga uiga. O lenei filifiliga e faʻatoa talafeagai pe a fai e te aumaia se tagata o loʻo ia te oe sau oe fiafia i ai - o se tagata e nonofo i se pitonuʻu poʻo se tagata masani.

Ae o fea e faʻatau penina i Nha Trang peʻa leai ni tagata eo mai? Faʻavae i luga o iloiloga a turisi e uiga i le tulaga o le tautua, tau ma le lelei o teuga, oe mafai ona ofoina atu i le Angkor Treasure mea teuteu faleoloa ma Princess Faleoloa faleoloa.

Angkor oa

O se tulaga ese tulaga ese o lona ituaiga i Nha Trang. O penina o loʻo totoina i faʻatoʻaga Vietnamese o loʻo gaosia iinei, ma e faʻatau atu foi ma teuteuga. I lenei ogatotonu, e mafai ona e okaina le gaosiga o mea teuteu ma se faʻapitoa mamanu, faʻatasi ai ma le faia o se tutoʻatasi gemological suʻesuʻega o soʻo se teuteuina mo lona moni aʻiaʻi. Tuatusi nofoaga autu o mea teuteu: Hung Vuong, 24B.

Atinaʻe Aloaia

O le filifili o faleoloa e fai lava si lautele, ma le tutusa tutusa faʻaputuputuina o teuga. O nei faleoloa e masani ona faia faʻalauiloa, tuʻuina i lalo ma tuʻuina atu meaalofa.

O tuatusi ia o faleoloa e 4: 03 Nguyen Thi Minh Khai, 86 Tran Phu, ma le 46 ma le 30B Nguyen Thien Thuat.

Lavalava

E iloa lelei e tagata faʻatau faleoloa i Vietnam e mafai ona e faʻaputu ni mea silika mananaia.

O fea e faʻatau ai lavalava i Nha Trang? O i latou e mananaʻo e fai ni aitema e faia i le silika masani i totonu o latou ofu e tatau ona asiasi i le Silk & Silver butik i luga Tran Quang Khai, 6 tausaga - e lauiloa i tagata tafafao maimoa ona o lona taugofie tau ma le mauʻoa vaega. E i ai le tele o ituaiga o sauni-i-ofu ofu o loʻo faʻatau atu iinei, ma e mafai foi ona e okaina tagata faʻavasegaina o le oloa.

Silk & Silver ofa naʻo le 100% natura silika i le tele o ituaiga lanu, ma eseʻese mamanu ma le mafaamatalaina lanu tuʻufaʻatasiga. I le faʻaopopoina i le silika i lenei faleoloa, e mafai ona e pikiina ie lino, vavae ie.

O fea se isi mea e faʻatau ai silika i Nha Trang? O mea na faia mai le siliki masani i lenei taulaga o loʻo ofaina i le faleoloa silika XQ Hand Embroidery i luga o le auala 64 Tran Phu.

O le nofoaga o faleʻoloa uma ua faʻailogaina i luga o le faʻafanua i le pito i lalo o le itulau.

Teuteuga ma vailaʻau

Vietnamese suauʻu, pulu, ma isi oloa eseʻese i latou na gaosia mai na o mea masani. O nei mea faʻamalolo ma teuteu oloa teuteu lelei ua lauiloa i talaatu o tuaoi o Vietnam ma o lo latou lauiloa ua na o le tuputupu aʻe. O le a se mea e tatau ona e uaʻi faapitoa iai?

  1. Tincture luga araisa moonshine "Cobra ma Scorpion" o loʻo faʻaaogaina e faʻamalosia ai le malosiaga, o se malosiʻaga aferika. Oe mafai ona faʻaaogaina le sili atu i le 50 g i le aso. A maeʻa le vaiinu, e mafai ona toe faʻatumu le fagu i le ava malosi i le tele o taimi seʻi vagana ua faʻamamaina le ola. O le 0.5 lita fagu tau mai le 600,000 VND, e le sili atu i le 2 fagu e faʻatagaina ona faʻatau atu i fafo.
  2. Auala ma Ling zhi pulou vaega o loʻo faʻaaogaina e faʻaleleia ai le faʻagaioiga o mata, e faʻalelei ai le faʻalogo ma le sogisogi, e faʻamalosia ai le manatuaina. O le tau e sau mai le 110,000 dong.
  3. Mulberry tincture fesoasoani i le le moe. O le fagu 500 mg o le a tau ai VND 65,000.
  4. Meringa capsules faʻamalosia le malosi puipuia. Tau - 323,000dong.
  5. Suauʻu "Cobra" ua manatu o se warming sui sooupu, e faʻamamaina le tiga i soʻoga, aveʻesea le aafiaga o totolia. Tau - 20,000-25,000 VND.
  6. Suauʻu "Zvezdochka" sefe mai malulu ma ulu tiga, tutuli ese iniseti. O le tau e 8.000-10.000 VND.
  7. E faʻaoga le tiger tiger mo malulu. O lona tau o loʻo i totonu o le 20.000-30.000 VND.

O le fesili ua tulaʻi mai: "O fea e faʻatau ai teuga foliga i Nha Trang?" E faʻatau atu i le toeititi lava o faleoloa faʻatau atu, i tamaʻi faleoloa, fale faʻafomaʻi. Ae maise e tatau ona matauina le fale talavai "777" (e oʻo lava i le 2), o loʻo tu tonu lava i le ogatotonu - 18 Biet Thu (vaʻai le faʻafanua i le pito o le itulau). O lenei fale talavai e faʻafaigaluegaina tagata tomai faapitoa i Lusia e nonofo i Vietnam, ma o tau mo le tele o oloa e sili atu le maualalo nai lo isi fale talavai.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Mea suauʻu

Afai tatou te talanoa e uiga i mea faʻamanatu, ona tatau lea ona e faʻalogo i ipu omea, fafie ma maʻa maʻa, faʻamanatu eseese ofe, atavali. O le tele o nei mea o ni mea moni lava e sili ona matagofie.

O ata e masani ona aumai mai Vietnam, ma o faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻina o atavali e faia i le silika poʻo le tele-lanu oneone. Faʻamoemoeina i le tele o le tapoleni ma le ata, o le tau o ata silika e mafai ona ese mai le $ 40 i le $ 20,000. E i ai le tele filifiliga o ia oloa i le XQ Hand Embroidery silika falegaosimea, o lona tuatusi o 64 Tran Phu... O tagata Vietnamese latou te fausiaina le lona lua ituaiga o atavali mai le oneone, e i ai ona leo eseese mai le natura pe e valivali i lanu eseʻese. O ia galuega sili ona taugata mai le 150 i le 250,000 VND, ma o loʻo faʻatau atu e latalata ile taulaga, aemaise ile latalata ile Cham Towers.

I le auala, faʻatauga i Nha Trang mafai ona tuʻufaʻatasia ma se polokalame malaga. I le faleoloa a le aiga o Anh Tai Wood Carvings, Tran Phu 100, oe mafai ona vaʻaia pe faʻafefea ona faia e tufuga ni ata vaneina ma fausia ni oloa faapitoa. Lenei e mafai foi ona faʻatau ni mea matagofie, matagofie matagofie laupapa.

Tagata tafafao maimoa fiafia i oloa paʻu e mafai ona o faʻatau i Khatoco luga 7 Võ Thị Sáu, Vĩnh Nguyên, Vĩnh Hoà... O lana faʻapitoa o mea ia e faia i le ostrich ma le paʻu kolokotaila. Lenei e mafai ona e filifilia ni mea sili ona lelei, seevae malosi.

Matagofie ofe gizmos, mea teuteu teuteuina faia i atigi, tioata, silika mafai ona faʻatauina i souvenir boutiques luga Biet Thu 2 ma Hung Vuong 6G.

Kofe ma ti

Vietnam o se tasi o sili ona tele faʻatau atu kofe, o lea e talafeagai ai le aumaia o suamalie kofe manogi mai lenei atunuʻu o se meaalofa pe mo oe lava. O fea ma o fea e faʻatau kofe ai i Nha Trang? E mafai ona e filifili mai ituaiga eseese ia: Arabica, Robusta ma Luwak.

Ae mo ti, e manatu le au nonofo i le lotoifale o le uliuli ti e palapala ma e le faʻaaogaina, e ui lava o loʻo faʻatau atu. O iinei latou te inu ai na o le lauti lanumeamata, lea e mafai ona i ai ma ni faʻaopopo eseese: lemon balm, lotus, ginger, mint, jasmine.

Faʻamoemoeina i le eseesega ma le nofoaga o faʻatau atu, o le tau o le ti ma le kofe mafai ona eseese tele. Tau mo le 100 g tī ti amata mai le 25.000 VND, kofe mai le 50.000 VND.

O le ti ma le kofe e ofaina i soʻo se outlet, ma e mafai ona e faʻatauina i se tau maualalo i luga o le maketi. Ae o fea i Nha Trang e faʻatau ai lelei kofe ma ti o loʻo i faleoloa faʻapitoa:

  • VietFarm i le 123 Nguyen Thien Thuat
  • i le 18 Biet Thu.

I totonu o nei faleoloa, o le kofe lelei ma le tele o ituaiga lauti lanumeamata e faʻatau atu i le mamafa - o tagata faʻatau o le a teuina uma oloa na faʻatauina i totonu o ato faʻamaonia ma faʻamau ai!

Afai e te leʻi filifilia le mea e te nofo ai i Nha Trang, vaʻai i le faʻavasegaina o faletalimalo silisili i le nofoaga e tusa ai ma iloiloga a turisi.

Ava malosi i Vietnam

O meainu 'ava mālosi i lenei atunuʻu o loʻo faʻaalia i se vaega tele.

Faʻatasi ai ma agaga, taua foi o araisa vodka ma rum. O le sili rum ua manatu o le "Chauvet", o lona uiga e 2 ituaiga:

  • moli - e faigata tele ona inu seʻi faʻamamaina ma mafua ai se faʻamaʻi hangover mataʻutia; talafeagai mo le faia o cocktails;
  • pogisa - sili atu le taugata, ae pei ona taʻua e le au faʻatamaʻi o le 'ava malosi, e sili atu lona aoga i mea uma.

E tasi le uaina tutasi i Nha Trang - e naʻo le faleoloa o mea taua a Svetlana e faʻatau atu i le Biet Thu 6 - e leai seisi mea. E i ai foi le Rusia tusitusiga i luga o le igoa!

O le pia e sili ona lelei e taʻua o "Saigon", "Hanoi", "Tiger". Tau averesi ile ulo 12.000-15.000 VND.

O se faleʻoloa 'ava mālosi i Nha Trang o loʻo tu i le 4B Hung Vuong, o loʻo fesoaʻi ai lenei auala ma Le Thanh Ton. E te le maua ni tau maualalo ile taulaga!

E i ai le faleoloa lelei i le taulaga tutotonu, latalata i le Barcelona Hotel - 53/1 Nguyen Thien Thuat. Cask rum ma le uaina (mai Chile ma Farani), o le pia pia ola ua faʻatau atu iinei - o nei mea uma e sasaʻaina i palasitika koneteina faʻatau atu iinei, ina ia mafai ona e faʻataʻeleina mea uma i soʻo se voluma. O loʻo iai foʻi le tele o ituaiga 'ava mālosi e sili atu le taugofie, mo se faʻataʻitaʻiga, Robinson Scotch whiskey e $ 6.7 lona tau.

Fale faʻatau faʻatau ma faleʻoloa i Nha Trang

O faleoloa e tele tele i Nha Trang (Vietnam) - e naʻo le 3 faleoloa iinei - o le a faʻafiafiaina tagata faʻatau moni.

Nha Trang Center

Lenei e mafai ona faʻatau mea teuteu ma penina luga o le foloa eleele. I le fogafale tolu o loʻo iai le faleoloa supa faleoloa faʻatau atu vali teuteu Vietnamese.

Mai lavalava i totonu o le nofoaga autu o faʻatauga o loʻo iai ituaiga faʻailoga e pei o Adidas, Nike, Levi's, DKNY, Calvin Klein ma isi, o loʻo i ai foʻi tamaʻi faleoloa ma fata faʻasoa faʻatasi ma oloa eseese, e pei ona iai i le maketi. I se tulaga lautele, o tau e fai si maualuga atu nai lo le taulaga, ae e faʻamoemoeina uma i le oloa e te manaʻomia.

I soo se tulaga, e aoga le alu iinei - e le gata i faʻatauga, e i ai se mea e fai ii. O le nofoaga faʻatau fale o loʻo tu i le taulaga tutotonu ma ofaina faʻafiafiaga mo tagata matutua ma tamaiti: bowling, vai taele, malae taʻalo ma slot masini, ma isi. E mafai ona e uʻuina se meaʻai e ai i le cafe i luga o le fale.

  • Le tuatusi: 20 Tran Phu, Loc Tho, tp., Nha Trang, Vietnam
  • Tatala: 9:00 am i le 10:00 pm

MaxiMark Faʻatau Faleoloa

Tala Fou! Talu mai le 2018, ua tapunia le nofoaga faʻatau MaxiMark!

Ose faleoloa masani lea a Vietnamese. Lenei e mafai ona faʻatau mea teuteu ma silika i le taugofie tau.

O le isi mea e mafai ona faʻatau i Nha Trang, i MaxiMark, o meaai i le supamaketi i luga o le fogafale eleele: fualaʻau mataʻina, iʻa ma figota o le sami, uaina i le lotoifale ma le kofe - o loʻo i ai mea uma. O loʻo iai foʻi mea faʻamanatu ma lavalava ii - e lautele le filifiliga, ae e te le maua ni aitema faʻailoga ile MaxiMark.

  • O fea o iai: 60 Thai Nguyen.
  • Tatala: 8 am i le 10 pm

Coop mart

Ona o le mea moni o Coop Mart e fai si mamao mai le nofoaga tutotonu, e masani ona asia e tagata o le atunuʻu, ma o le mea lea, o tau o loʻo vaʻaia e maualalo ifo nai lo turisi nofoaga.

O le fogafale muamua o lenei faleoloa e faʻasaoina mo faleoloa ma mea tau eletise, o faleoloa ma faleoloa faioloa. I le mulimuli, oe mafai faʻatau mea teuteu ma penina. Afai o loʻo e sailia le mea e faʻatau ai kofe lelei i Nha Trang, alu i Coop Mart - O tagata Vietnamese eo mai iinei e faʻatau, o lona uiga e mafai ona faʻatuatuaina le faleoloa.

I luga o le fogafale lona lua e mafai ona e faʻatau ai lavalava ma seevae mo le aiga atoa. I le lona tolu, o loʻo iai le faleʻoloa meaʻai, o se fale 'ai, o se eria ma taʻaloga laupapa.

  • Le tuatusi: Le Hong Phong 2.
  • O loʻo tatala le faleoloa mo faʻatauga mai le 08:00 i le 20:00.

Faʻailoga o Nha Trang

E faigata ona mafaufauina le faʻatau e aunoa ma le asiasi i maketi - i Nha Trang o Cho Dam ma Ksom Moi. Latou amata i le tafa o ata ma maeʻa maeʻa le afiafi i le 6-7pm.

Cho Dam

O le maketi o loʻo tu i le fetaulaʻiga ala o Phan Boi Chau ma Hai Ba Trung - o le nofoaga turisi sili ona "faʻalauiloa" lea. Lenei maketi o le sili maeʻa tali i le fesili "O a mea e faʻatau i Nha Trang ma o fea?", Aua toetoe lava o mea uma e mafai ona e mafaufauina o loʻo faʻatau atu iinei!

Xom Moi

O loʻo iai foʻi ile turisi - Ngo Gia Tu 49 - ae sili atu ona faigata ona maua. E aoga le faʻatau o oloa iinei, talu ai o tau mo latou e matua maualalo lava. Nha Trang maketi e tatau ona sili atu ona mataala - o le a tatou talanoa e uiga ia latou i se isi tusitusiga.

Tran Phu auala

O le maketi i le po lenei i le ogatotonu o Nha Trang, o loʻo nofoia le auala atoa o Tran Phu. E galue i le 19:00 ma tapunia i le 23:00. Atonu o lenei nofoaga e mafai ona taʻua o le sili ona matagofie - O tagata fai tuʻa Vietnamese latou te faʻatau atu tufuga 'eseʻese ii, ma i totonu o faleʻaʻai latou te ofoina atu ipu ma iʻa, mussels, squid, gata, rane.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Afai e te mauaina se mea e faʻatau ai i Vietnam i Nha Trang, ae o le tau e faʻafefe ai oe - taugofie!

O nofoaga faʻatau uma, faleoloa, supamaketi, maketi, faʻapea foi ma mataaga ma matafaga o Nha Trang ua faʻailogaina i luga o le faʻafanua i Lusia. Ina ia vaʻai uma mea, kiliki i le faʻailoga i le tulimanu agavale tauagavale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Cảnh Đường Phố Nha Trang 51968 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com