Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Laʻei o le Tausaga Fou mo tamaiti - motugaafa mo le filifilia ma le suʻisuʻi

Pin
Send
Share
Send

O le vaeluaga o le po fou e masani ona o mai ma popolega. E mafaufau tagata i le mea e faʻamanatu ai le Tausaga Fou, o a meaalofa e faʻatau, o mea e kuka ai, pe faʻafefea ona filifili ofu o le Tausaga Fou mo tamaiti e ala i sitaili ma tausaga.

O sitaili a tamaiti e tele ona eseʻesega mai faiga a tagata matutua. Eseese sitaili ma aga. O teuteu a tamaiti e tau le mimigi ma lalelei. O tamaʻi lima e faʻataʻitaʻia, o filifili e filifili ai ma ofu mananaia e fetaui lelei i taimi uma.

O le lisi o ofu lauiloa i teineiti o loʻo fai ma sui o seevae ma ofu nonoina mai ia Malvina, Snow White ma Cinderella. E le o se mea e ofo ai, o pati o le Tausaga Fou e iloga i le tele o le matagofie matagofie.

E le talafeagai le faʻateleina o le filifiliga o faʻafiafiaga ata. Teine aua le popole pe a fai sau uo i le matinee i se ofu tutusa. O le avega o filifiliga e paʻu i tauʻau o tina.

  1. Ina ia le le fiafia le tamaititi, oe le tatau ona aveʻesea ia ia ana miti, saili se fetuunaiga pe faʻatauanau. O le auala i fafo o le faamasani ma le lisi o ofu o le Tausaga Fou. Ma oe mafai ona filifilia le ofu e sili ona fetaui ma lou alo.
  2. Faʻamatala i le teine ​​o tamaʻi faʻirytale hero o loʻo mulimulitaʻi lava i faiga, ma o le ofu o loʻo ia filifilia i le taimi nei e sili ona lauiloa. O lenei auala o le a faʻatupuina ai se miti a le tamaititi ma avea ai le ata o se afafine tulaga ese.
  3. Ina ia faia le ofu o lou afafine o le Tausaga Fou, faʻaaoga mea faʻaaoga: totini lima, lopa ma tiara.

O faleoloa faʻatau e ofaina ai le lautele o ofu o tamaiti. Afai o lau tama teine ​​e le masani ona faʻavasega, o le filifilia o se ofu e faigofie. Tumau ma se matagofie ma faʻamalieina faʻataʻitaʻiga ma aua le maimauina au tupe i taugata lace ma ofu 'iliʻili.

Vitio ofu a tamaiti lalelei BearRichi & Sharmel

Fautuaga Aoga

I le 90s, asiasi i se matinee i le aʻoga poʻo le aoga faataʻitaʻi, e mafai ona vaʻaia e se tasi tama ma teine ​​o loʻo fai laʻei o snowflakes ma pasili. O laei a tamaiti i aso nei o tausaga fou e talafeagai e oʻo lava i se agafesootai.

E faʻamaoni le faiga a tamaiti. E mafai e se teine ​​ona ofuina ma le saogalemu se ofu mafanafana, se ofu pulupulu poʻo se ofu lane. Latou suʻi mai guipure, silika, veloveta ma e oo lava satin.

Faʻamautinoa e matua le la tama teine ​​e leai se manaʻoga e kopi le ofu. E i ai foi matua e le uai atu i manatu o tamaiti ma faʻatau ofu Fou o le Tausaga i la latou lava pule faitalia. Ou te manatu e sese le auala lea.

O isi taimi e faʻatau ai e matua se ofu laʻei masani ma faʻamalieina i mea faʻaaoga, totini lima, ato lima, pulou ma asoa.

  1. E tatau ona e faʻatau se ofu o tamaiti mo le Tausaga Fou ile faleoloa faʻapitoa. Lenei e mafai ona e suʻea lavalava ma vaʻai pe faʻafiafia i latou.
  2. Taʻitoʻatasi suʻesuʻega e manatu o le sili filifiliga. Ua lava lea e faʻamasani ai ia te oe lava i ata o lavalava o le Tausaga Fou ma okaina le suʻiina o se ofu tulaga ese.
  3. Aua le faʻatau e tupu. O le taumafai e sefe le tupe, ua e faʻaleagaina le aso malolo o le tama. O soʻoga o laʻei e tatau ona maualuga lona tulaga ma e leai ni mea e faʻaulu ai.
  4. Tusa lava poʻo le a le matua o le teineititi, faʻatauina se ofu ma faʻamalosia elemeni pei o le corset e le fautuaina. Autalavou ua uma ona alofagia, ma taofiofia gaioiga o le a le maua ai e le tamaititi le fiafia.
  5. Filifili ie e masani ma manava manava.
  6. A filifilia se ofu fou o le Tausaga Fou, e sili atu le teʻena o leo pogisa. Naʻo le tulaga lea o le a e faia ai se ata malu ma fou. Aua neʻi e tu i paolo o le pastel. Filifili se ofuete lototele e fai paga lelei ma se auʻauna eseese poʻo se fusipau.
  7. Faʻatagaina lau tama e auai i le filifilia o se lavalava o le Tausaga Fou e 'alo ese ai mai feteʻenaʻiga.

Afai o se aiga faʻamanatuina fuafuaina, o le teine ​​laʻei atonu o siʻi soʻoga faʻatasi ma ofu o lona tina.

DIY ofu ofu Kerisimasi

E masani ona suʻi e tina ofu o latou lava afafine. Lea faʻatagaina oe e sefe tupe ma liliu le sauniuniga mo le Tausaga Fou i se eseʻesea aso malolo. E foʻia e tina uma le faʻafitauli o le sauniuni o lana tama teine ​​mo le aso malolo i lana ia lava ala. O le tele o taimi, o se ofu ua uma ona saunia e faʻaaoga e fausia ai se ofu, lea e suʻi ai mea faʻaaoga.

O le a ou ofaina ni suʻisuʻi manatu o le a fesoasoani e fausia ai se suti matagofie mo loʻu afafine.

Snowflake

  1. O le auiliiliga autu o laʻei o se ofu sisina paepae. O le a faʻaopopoina ai le papaʻe gymnastic leotard. O le ofu ua toeititi sauni, e totoe e teuteuina i le tele-lanu teuteuina fulufulu, timu ma rhinestones.
  2. Teuteu ou lauulu i se pea lauulu ilaila ma se tiara lapoʻa mo se foliga manaia.
  3. O le snowflake e tuʻufaʻatasia ma seevae papaʻe ma papaʻe ofu mafanafana teuteuina i sulu.

Faʻataulaitu

  1. E le faigata le faia o se ofu faʻataʻitaʻi. Ua lava e faʻatau se ofu paʻepaʻe faigofie ma se sulugatiti maualuga ma teuteuina i fugalaʻau. Fugalaʻau mafai ona aveʻese mai le ofu faaipoipo a Tina. Fugalaau foliga foliga lelei i seevae ma lauulu.
  2. Uma fairy ei ai se faʻailoga faʻamaneta. Afifi le penitala i palasitika afifi ma teuteu i le timu.
  3. Faʻapipiʻi apaʻau uaea ufiufi ma tina o penina i tua.

Herringbone

  1. O lenei ofu talaloa o le Tausaga Fou o se ofu manaia i le pito ofu o le fola. Tui i lalo le apa lanumeamata.
  2. O se pulou pepa malo e fai ma pulou.
  3. Teuteuina i lopa, aufana ma nutimomoia teuteuina Kerisimasi laau.

Lanu mumu tiʻetiʻe

  1. O le ofu laei o le Red Riding Hood e aofia ai le ofu mafanafana, o se ofu paepae paʻepaʻe, o se ofu mafanafana e ogatotonu lona umi ma se pulou.
  2. Ina ia fausia se ofu mafanafana, ave se fasi ie mafiafia ma suʻi le ie ma ufiufi ai.
  3. O le matafaioi a le pulou o le a faia e se ofu mumu.
  4. O le ofu o le a faʻaopopoina e papaʻe tulivae-maualuga, se ato ma clogs, e manatua ai seevae laupapa.

O le faia e oe lava o ofu o le Tausaga Fou mo tamaiti o se gaioiga talafeagai. Ae e te leʻi amata galue i le ofu, ia mautinoa ia talanoa ma lou afafine. O le a ia taʻuina atu ia te oe le tagata e te manaʻo e avea i le matinee.

Aua neʻi galo o le ofu e tatau i soʻo se tulaga aumaia le le faʻamafanafana i le teine, aua o le tamaititi o le a tatau ona galue malosi i totonu.

Faʻafefea ona filifili ofu o le Tausaga Fou mo tamaiti

O loʻo vaʻavaʻai atu tamaiti uma ile Tausaga Fou. O tafaoga o le Tausaga Fou e o mai ma le malie, teuteuina le Kerisimasi laau ma meaalofa. Taʻitasi teine ​​maua le avanoa e ofuina se matagofie ofu, faʻafetai lea na avea o ia ma se mea faʻataulaitu.

O ofu e mafai ona faʻamalieina ai oe ma fausia ai se siosiomaga fiafia. O le mea taua o le faia o le filifiliga saʻo, i le amanaʻia o mea e fiafia iai ma manaʻoga o mea nutimomoia. Ae e te leʻi alu i le faleʻoloa, fesili i le teine ​​poʻo le a le ituaiga ofu o loʻo moemiti i ai.

Ofu Umi

  1. Faʻafetai i le ofu umi, o le a asiasi le afafine i talafatu ma lagona e pei o se purinisese. O faʻataʻitaʻiga ma se ofu mafanafana felanulanuaʻi e faatosina mai ai le mata i lanu susulu.
  2. Le o se leaga filifiliga ma se fluffy ofu ma draperies faia i le tulaga o gaugau poʻo galu.

Laʻei feololo

  1. Mo teine ​​tiotio, o se ofu feololo le umi e talafeagai. E mafai ona e filifilia ni faʻataʻitaʻiga ma lima, fusi, ofu e faia ile foliga ole tulipa poʻo le laina.
  2. O le lisi o elemene teuteuina o loʻo fai ma sui o ie pupuni, pulupulu, fusipaʻu ma fulufulu.

Ofu puupuu

  1. O se teine ​​i se ofu puupuu o le Tausaga Fou e foliga agamalu lava.
  2. O ia ofu e mafai ona faia i se sitaili masani, ma se fluffy skirt poʻo le maualalo sulugatiti.

Lanu ma ie

  1. A filifilia, faʻalogo i le lanu ma mea.
  2. O se ofu silika e manatu o se ofu fiafia tele. E susulu ma feilafi e tusa lava poʻo le a le lanu o le ie. O ofu Chiffon e foliga mai e ea, ma o ie oloa e foliga mai e sili ona faafetai i ata mananaia.
  3. I tulaga o lanu, e leai ni tapu. O oloa i mumu, piniki ma lanumoana e taʻutaʻua e lauiloa.

Tausaga

  1. A filifilia, manatua le matua o le tamaititi.
  2. Filifilia o se ofu mo se teine ​​talavou e matua faigata. E sili le tuʻuina i le tamaititi o le saʻolotoga e filifili ai, seʻi vagana o se tulaga e te manatu e avatu ai i lau tama teine ​​se mea faʻateʻia fiafia.
  3. I lenei tulaga, aua neʻi galo e uiga i tofo a lou purinisese. Afai e te le faia le filifiliga saʻo, o le a musu le teine ​​talavou e ofuina se ofu.
  4. Filifilia o se pati ofu mo pepe e sili ona manaia. O se tamai tino ma lapisi lima ma vae foliga matagofie i se ofu puʻupuʻu, ma seevae, pulou ma se aufana i le puimanava.

Mea Faʻaaoga

  1. O le a ou vaʻai totoʻa atu i mea faʻaaoga, a aunoa ma latou o le ofu faʻaopoopo e foliga mai e le manaia tele.
  2. E muamua lava se fusipaʻu manaia. O lenei elemeni e tuʻufaʻatasia ma ituaiga uma o laʻei o le Tausaga Fou.
  3. O se ato lelei filifilia o le a faʻamalieina uma e ana ma isi tamaiti.
  4. Faʻatau totini, ofu mafanafana ma seevae i le uliuli pe papaʻe. Latou te faʻamalosia le ata o se afafine.
  5. O mea teuteu o se talanoaga eseʻese. O taulima, lopa, hairpins, tapuni ma tiara e talafeagai.

Afai e fesili atu lou afafine mo se mea faʻapitoa, ia mautinoa na ia mauaina. I se tali atu, o le a e mauaina le tele o le fiafia ma se afafine fiafia. Ma e ui o le Tausaga Fou aso malolo o le a sau pe a maeʻa le matinee, ma o le ofu o le a tumau pea faʻaputuputu efuefu i le pusa tu, e aoga lava.

O lea ua maeʻa laʻu tusitusiga. O le ofu talaloa o se soa a se fafine, tusa lava po o le a le matua. E sau i le laveaʻi i tulaga eseese. Ua lava lea e manatua ai taimi taua ina ia mafai ai ona malamalama o sui tamaʻitaʻi e masani ona fai o latou ofu. O le a se tatou tala e uiga i le Tausaga Fou aso malolo, pe a oʻo foi i fanau laiti taumafai mo le atoatoa.

E oʻo lava i aso tuai, e matua sauniuni lava tagata mo aso malolo. Na latou filifilia mataupu faʻalapotopotoga, faʻatau meaʻai, meaalofa ma lavalava.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LEO o le POTO: O soo o le vaveao 352020 (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com