Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Mykonos - o le motu faasaoloto o Eleni

Pin
Send
Share
Send

Seʻi oʻu faʻailoa atu - le motu o Mykonos, Eleni. O le lele ia te ia i luga o se vaʻalele, oe ono faʻalogo i le le sili ona matagofie ata mo mata. Greenery e le o vaʻaia, e i ai efuefu-enaena maʻa ma tamai fale tuufua, vali paʻepaʻe. Masalo i le tepa muamua, oe o le a le malamalama pe aisea e naunau ai tagata e totogi le tele o tupe e o ai iinei. Ae e le o toe mamao ae e maua le tali: siosiomaga, saolotoga ma malologa atoatoa!

Faʻafefea ona alu iina?

E tatau ona e alu i Mykonos ile sami poʻo le 'ea. O se malae vaʻalele faʻavaomalo e tu i le fa kilomita mai le laumua o le motu, Chora. E faalua vaalele a le ea e faalauiloa vaalele i Mykonos i aso uma mai le laumua o Greece, Athens. I le tau mafanafana, vaʻaia o vaʻalele a Europa kamupani vaʻalele ua faʻaopopo. E mafai ona e alu i se taxi mai le malae vaʻalele i soʻo se mea o le motu.

Mai uafu Atenai e lua (Piraeus ma Rafina), o vaʻa e alu ese foi i taimi o vaitau maualuluga. O le vaa folau mo se taimi umi, pe a ma le lima itula, e sili atu le saoasaoa e alu ai iina i se vaa televave (oe mafai ona sefe ni nai itula).

Felaʻuaʻiga - pasi ma taʻavale laʻupasese. O se filifiliga sili atu ona taugata o le totogiina o se taʻavale poʻo le ATV. Pasi alu ese mai tolu nofoaga faʻatulagaina:

  • "Fale Gaosi" (faatonuga - Psarou, Platis Yialos, Paradise, Paranga);
  • OTE (faatonuga - Kalafati, Elia, Ano Mera).
  • "Old Port" (faatonuga - taulaga fou, Agios Stefanos).

O se pasi pasi e mafai ona faʻatau mai se masini i pasi pasi, faleoloa, turisi faleoloa ma faletalimalo. O le pasese e taugofie i le ao, o le pasese i le po e 2 euro. O nofoaga mamao o Mykonos e mafai ona oʻo atu i ai taxi (latou te tutu i le malae autu o le taulaga) pe o vaʻa mai matafaga o Platis Yialos ma Ornos.

E i ai le lautele filifiliga o faletalimalo, eseʻese tau ma vaega, ae i le averesi o le tau faʻailoga e maualuga atu nai lo Eleni atoa.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

O a mea e sauniuni ai?

Ole toʻatele o tagata tafafao o papalagi ma Amerika. E ui lava o loʻo iai foʻi malo mai Amerika i Saute, Aferika, Ausetalia. Toetoe a leai ni Asia. Talu ai nei, e masani ona lagona e se tasi le tautalaga a Lusia, ae e masani lava ona le masani ai.

Ua fai mai turisi ua i ai le poto masani e sili le aua le omai i lenei nofoaga ma o tatou mafaufauga. Lenei o le "laueleele o le saolotoga", e tatau ona e nofouta lelei i masani o le olaga i Europa. O se tagata faimalaga e leʻo aʻoaʻoina o le a le malamalama i le tau i le lotoifale poʻo le saʻolotoga o amioga tatau. Ma i le saʻo o le tautala saʻo, o le faʻataʻitaʻi ii o le a avea ma malo i fafo atu o tagata temokalasi.

Aso Malolo i Mykonos o se masani o le vaʻai i mea e le masani ai i Lusia. O se aulelei ulu enaena savali lima i le lima ma se tagata paʻepaʻe? Faigofie! Tolu teine ​​i luga o le auala sogi tasi aliʻi? Aisea e le fai ai! Lenei, e aunoa ma ni faʻafitauli, latou te faʻataʻitaʻi le lavalava i totonu o tamaiti, ma aiga ma tamaiti e oʻo ifo i gay gay i luga o le matafaga. Ua amata ona lagona mai auala uma o kalapu mai itu uma o le matafaga e oʻo lava i le goto o le la ... I le taimi lava e tasi, e leai se mea o taʻua mai i lenei mea e uiga i le faia o amioga faasotoma ma amioga le taupulea, e fiafia tele i ai tagata, ae le malamalama i ai.

Ou te savali i lalo o le auala, e ui atu i le taulaga i le po

Pau lava le tulaga o felauaiga lautele i Mykonos o pasi. E eseese auala, ae le tatau ona e tuua le faletalimalo i pasi i le afiafi. E fai si umi o le auala feoaʻi, o lea e te faʻatali ai se itula pe sili atu ile taofi. O le taxi foi o le lalafi. O le faia o se telefoni e le o lona uiga o le vave maua o se taʻavale. O le mea lea, o se fautuaga lautele pe a fai e te nofo i le Taulaga o le vaʻai mo po olaga latalata i lou nofoaga o nofo.

Tele o faletalimalo o loʻo tu i le Mykonos Town. Ua taʻua e le nuu o Hora. Nei o papaʻe fale o faletalimalo, faleʻoloa ma faleʻaiga na e vaʻaia a o e agaʻi atu i le motu. O auala vaapiapi mafanafana o le Taulaga o le a mautinoa lava taʻitaʻia oe i se tasi o le fiasefulu o le ofoofogia o faleʻaiga poʻo fale inu ma meaai manaia.

Toetoe lava turisi uma e 'aiga o le taeao i le faletalimalo,' aiga aoauli i le matafaga pa, ma o atu i le Mykonos Town mo 'aiga o le afiafi. E taua le filifilia o le taimi saʻo ii. I le 19-00 o loʻo tapunia pea nisi faleʻaiga, ae e oʻo ile 21-00 e te ono iloa ai ua tumu le fale, e leai ni laulau. E sili atu le tusi muamua o se laulau i se cafe e te fiafia i ai. I le fesili ole taimi. E foliga mai na faʻasese i le motu o Mykonos. I le vaeluaga o le po, na amata ai ona ola le Taulaga, ma hums pei o se anthill.

E toʻatele tagata o loʻo nonofo i faleʻaiga, ma ole taimi foʻi lea e tatalaina ai kalapu muamua ma pa pia. Lua itula mulimuli ane, tapunia faleaiga, ma tagata totoe fiafia na o atu i auala ma o atu i fafo e tafafao.

Faʻamatalaga faʻapitoa lava mo tagata pati: o kalapu siva ua masani ai tatou o loʻo tu i luga o le Paradise Beach (aua neʻi fenumiai ma Super Paradise), e masani ona taʻalo ai DJ lauiloa ile ogatotonu ole taumafanafana.

Ioe, Mykonos e le pei o Ibiza, ma i totonu o le taulaga lava ia o faʻapotopotoga e pei o fale pia.

Mo i latou e nonofo i le Taulaga, o le auala sili ona talafeagai e o ai i le matafaga o luga o se totogi pasika poʻo se taʻavale. E mafai foi ona e faʻatali mo femalagaaʻiga lautele, lea e alu ai mo le matafaga i le aoauli ma i le 2 i le afiafi.

Ua ou taoto i le la…

O le autu foliga ma faatosinaina o lenei motu Eleni, ioe, o matafaga. I Mykonos, matafaga mafai ona matua iloga ese mai le tasi le isi. E i ai uma vao mo tagata faaseʻe, ma sili ona po nei, faʻaauupegaina i le sili ona lata mai faiga, lea e mafai ai ona valaʻau le auauna i le oomiina o le faʻamau i luga o le sunbed.

Matafaga o Elia

Elia Beach e finauina e le gata o le umi, ae o le sili ona matagofie matafaga i Mykonos. E i ai le pito sili lelei lalo iinei pe a ulu atu i le vai. I se tulaga lautele, e i ai le oneone samasama samasama o Elia, ae i nisi nofoaga o loʻo i ai ni maamaʻa tetele, aemaise lava i autafa o le vai. E masani ona tamoe pasi iinei, e ui e seasea lava. O le tau o le pepa e tusa ma le 2 euro. E alu le pasi mai le nofoaga i le uafu tuai.

Elia o se matua mama ae tumu i matafaga (e ui lava o Parataiso e sili atu turisi). Paka ma se faleʻaiga mafai ona maua lata ane. Mo le faitotoʻa, lua sun loungers ma se faʻamalu e te totogia 25 euro. E mafai ona 'ai lau' ai i faleʻaiga i le matafaga. O loʻo iai le tautua o le aveina i fafo o meaʻai ma vai inu mai le faʻavae. E eseese ma suamalie meaʻai. E mamā tele le sami ma le oneone.

I le tuluʻiga o Elia o loʻo iai le nofoaga e toʻotoʻo ai aliʻi ma tagata 'aʻau. O tau mo meaʻai mama, vai ma le 'ava malosi, o le mea moni, ova le tau, ae e mafua ona o le leai o se tauvaga. I mea uma - o se manaia e le tumu i matafaga.

Matafaga Agios Sostis

Lava tuufua matafaga, mamao ese mai le autu turisi auala o Mykonos. E le pei o le tele o matafaga, Agios Sostis e le o tumu i trestle moega mai le talafatai cafe ma faʻamau, ma e leai ni faʻavae i le matafaga. Leai ni potu malolo, faamalu poʻo faleʻaiga (e naʻo le tasi le fale faʻatau, ae leʻo le matafaga lava ia, ae fai si maualuga atu).

O se sili lelei nofoaga e malolo ai "savages". O se tasi o matafaga matu sili ona lelei o le motu, lea o le a faia ia e lagona ai le lotogatasi atoa ma le natura. E toʻa le sami e ui i le matagi. E tusa e sefululima minute le alu ese mai le taulaga.

O lenei matafaga filemu e sili ona lelei mo ulugaliʻi ma le alofa.

Patis Gialos

O se tasi o matafaga sili ona matagofie o Mykonos. Tasi maua le manatu o ulugali oe ua masani i mea taugata fiafia e malolo iinei. E lava faleʻaiga ma faleʻaiga ii. O le motu o Mykonos i Eleni e tosina mai ai le toatele o turisi ona o se nofoaga tafaoga lelei. A iai le malosi e tulaʻi a o leʻi tafa ata, e mafai ona e aau toʻatasi i le sami mafanafana.

Oneone samasama samasama, vai manino, faleoloa ma faʻamau latalata ane - o le a se isi mea e te manaʻomia? O mea uma iinei e manavaina le mafanafana. I luga o Platis Yialos, o loʻo avanoa le Wi-Fi i le sun lounger area, e mafai ona ave ni meaʻai ma oe - aveese. O tau e talafeagai lelei, e le soʻona tau, e pei o isi matafaga o Mykonos. Platis Gialos e talafeagai mo aiga e iai fanau.

Lelei lautele oneone oneone, agamalu ulufale i totonu o le vai. Pau lava lona toe faʻafitauli o le leai lea o se sone leai se tau, o lea la e iai i latou na omai ma a latou lava solo o loʻo tu i luma o le laina muamua o sun loungers. O potu moe, i le ala, e totogi e tusa ma le 6-7 euro i le fasi. O vaʻa e tuʻu ese mai ii i isi matafaga i le itu i saute o le motu. I le itu i lalo, o loʻo i ai le tele o faʻatau uliuli iinei o loʻo faʻatau atu pepelo Rolexes ma Louis Vuitton paʻu ato.

Matafaga parataiso matafaga

Super Paradise (mai le Igilisi "super parataiso") o loʻo tu i totonu o se aloalo matagofie loloto. O femalagaaʻiga a le malo e leʻi alu iinei iinei, o lona uiga e masani ona fai ma potu. Ae talu ai nei ua suia le matafaga: pasi laiti ma vaʻa na o atu i le Super Paradise i le sami. I le taʻavale, e faigofie ona maua le matafaga pe a fai e te uaʻi atu i faʻailoga i le ala.

O se pa matagofie na tatalaina i luga o le tulaga o se masani cafe, o se faleʻaiga ma musika ola na tupu i le ogatotonu o le matafaga. Fou malulu la malologa ma faamalu (e ui e le taugofie). E i ai le malae volipolo, taʻele. E saoloto le faitotoʻa. E matagofie le sami, e sili le oneone. E tele tagata, ae le lava e vaʻai ai mo se nofoaga i le va o latou.

Tagata tafafao e fiafia i a latou faatufugaga e tagata siva, i le afiafi e talimalo talimalo fiafia. I se tulaga lautele, o le nofoaga e le matagofie, ae malie, sili atu mo tagata talavou ma kamupani tetele. E ui lava i le afiafi i discos oe mafai ona feiloaʻi incendiary tagata matutua o Europa.

Matafaga Paranga

O se tamaʻi matafaga, e mafai ona oʻo i ai pasi mai le nofoaga o Fabrika. Faigofie e aapa ma paka i taavale. O le faʻaaliga taua o le matafaga o le leai o ni mea faigata. Mo nisi tagata Lusia, e mautinoa o le a tumau i le manatuaina o se matafaga o libertines. Tusa lava pe e te vaʻai i ata mai Mykonos, Eleni, e mafai ona e vaʻai atu i le susulu tele o le la i le mea o loʻo masani ai. Ae i luga o lenei matafaga tagata taoto matua lavalava, ma e tele o latou. O le mea lea, matou te le fautuaina le omai ma tamaiti, seʻi vagana ua e le maua le tutusa saʻolotoga e pei o Europa.

E i ai le avanoa lautele mo saoloto sunawahing, o se lelei ulufale i le vai. Fagaloa filemu, toeititi leai ni galu. O le sami e tioata ma o le ea e malolo. E i ai le mea 'ai. E i ai se maʻa tele i le mamao o ni nai mita mai le talafatai. E mafai ona e aau i luga iina ma aʻea i luga e goto. O se vaʻa taxi e tamoʻe i le Parataiso Parataiso lata ane. Latalata ma Platis Gialos. I se tulaga lautele, e mafai ona e faʻaaluina le aso atoa iinei.

Mykonos Faletalimalo - Sili Sili Nofoaga Nei.


Fea e alu i tua atu o le matafaga?

Ma - Mykonos, Greece, mataaga. O le mea moni, e tele nofoaga mananaia i luga o le motu. Ua matou tuʻufaʻatasia mo oe se lisi o le sili ona lauiloa i turisi. Ma, ioe, eseʻese.

Faʻasologa o Rarity

Rarity Gallery o se tamaʻi faʻataʻitaʻiga o aso nei faatufugaga. Faʻaliga i le lotoifale na faia, a le o le talenia, ona manino malamalama i tagata. E masani lava i totonu o na fale mataaga "galuega" pei o galuega a valea tusiata, ae o lea e i ai se mea e vaʻaia. Tele o atavali ma faʻatagata. Tasi le leoleo e tatau ona ese le patipati pati (o le mea moni e le moni o ia e na o le mateina e le leai o se crossword paso).

O totonu o le faʻailo e matagofie, ma paepae paʻepaʻe ma faʻaputuga fausaga e faʻatusatusa i se pogisa, toeititi uliuli faʻalo e faia i pou laupapa. O tausaga uma mai ia Me ia Oketopa o loʻo i ai vaitau mafanafana faʻaaliga faʻaalia Impressionist galuega. O loʻo faʻaalia ai galuega a tusiata lauiloa i liʻo vaiti: David V. Ellis, Fabio Aguzzi, Luciana Abate, Hanneke Beaumont, Charles Bal, Fotis ma isi. E mafai ona e mauaina le faletusi i le ogatotonu o le Taulaga, i le Kalogera Street.

Faʻatau auala Matogianni

Matogianni Street o loʻo tu foi i le taulaga. Pei ona fai mai tagata o le nuʻu, o auala uma e tau atu i Matogianni. E vaapiapi le auala. Tagata tafafao maimoa i totonu o papaʻe fale, nofoa mafanafana, mafutaga faaleaoaoga o atisi ma le oso aʻe o bougainvillea ... E i ai se mea e aoga mai ma tagata faʻafiafiaina o mea tuai. O faasitepu ma pupuni e vali lanumoana pe mumu, manaia tele. O oloa e sili atu le taugata i Mykonos nai lo motu tuaoi. E sili ona maitauina lea mea ile keramika ma teuteuga.

I luga o le auala a Matogianni, e mafai ona e faʻatau mai ai mea aoga uma (ae leʻo tele), i se tulaga lautele, mea uma - mai mea faʻamanatu i ofu. E i ai foi boutiques o lauiloa ituaiga lalolagi: Lacoste, Victoria's Secret, Juicy Couture ... Ia, e leai ni pa, faleʻaiga ma siva fola! Lenei o loʻo ola pea le olaga i soʻo se taimi o le ao, e oʻo lava i le vaeluaga o le po e ola ma manava.

Magic Mills o Mykonos

Fale papaʻe matagofie na faʻaigoaina o le Kato Milli e tagata o le nuʻu. Masalo ole mea sili lea ona tosina iai Mykonos, aua o auala uma e tau atu iai. Windmills-towers na aliali mai i lenei atunuʻu i le XII-XIII seneturi. O totoe o le luasefulu, 7 mills o le motu o loʻo i le itulagi o Hora ma Castro. O fale faʻataʻamilomilo, e vaʻai atu i le sami, na tatalia pea le malosi o le agi mai o matagi o le Cycladic mo le tele o seneturi.

E le faʻatagaina ona alu i totonu, e naʻo ata e mafai ona e puʻeina i fafo. O le nofoaga e matua ofoofogia lava, turisi faia selfies i le tele o tagata. Oe mafai ona lagonaina le matagofie i totonu o se faleaiga latalata i falegaosi ma faamemelo i le sami vaʻai. Mai ii o loʻo iai se vaʻai manaia i Little Venice ma faʻamau, o fale eseese e foliga mai e tilotilo mai i le vai. Sili le sau i le taeao. E te tausuai lava i le pelican. O manu felelei e masani i tagata ma faʻapipiʻi mo se ata.

Le ekalesia maa matagofie a Papaportiani

Church of Paraportiani o se tasi o sili sili nofoaga i le motu o Mykonos, o se ata e toetoe lava o turisi uma ei ai se ata. Ua latou taʻua o le penina. O se maafaamanatu anamua ma taua taua e tatau ona mautinoa e aofia ai i se malaga i Chora. O se ekalesia Kerisiano matagofie i le XVI-XVII seneturi, e aunoa ma se maʻai tulimanu, atoa kiona-paʻepaʻe. E leai se mea e ofo ai e leai se lanumoana o siʻosiʻomaga masani o le fausaga a Eleni Fausia i le Cycladic style, e aofia ai le tele o falelotu. E foliga mai e leai se mea taua, ae faʻasaga i le tua atu o le lagi lanumoana ma le sami e foliga matagofie. O le faitotoʻa i le mea e tosina mai ua tapunia, e naʻo ata e latalata atu i ai.

Faatoʻaga Faʻatulagaina (Mykonos Vioma Organic Farm)

O se nofoaga moni o le a e fiafia ai i tofo uma o le moni Eleni. Afai ua e lelava i le vevesi ma pisi ma faʻaaloalo i le uaina, o lona uiga o le faʻatoaga a Vioma e tatau ona asiasi! O le tama teine ​​talimalo talimalo e taitaia se tafaoga ma faʻaali ma taʻu mea uma i auiliiliga. Le tofoina uaina iinei e le mafaufauina e aunoa ma meaai mama a Eleni: sun-mago tamato, sisi, carbonate ...

I le ea fou, i luga tonu o le maumaga, o le ae fiafia ai uma e o mai ma opera arias. O le faʻatoʻaga atonu e foliga ese ma laitiiti i le amataga, ae a maeʻa feiloaʻi ma se aiga aulelei, o le a e faʻafetaia le vaʻaia i tua matagofie. Lenei fiafia o le a sau i fafo pe a ma le limasefulu euro mo le lua, ma o mea e manatuaina o le a le taugata.

Ma nai upu e uiga i le tau

O le tau i luga o lenei motu o Eleni e masani lava o le Metitirani: o lona uiga, o le mafanafana o le tau ma le malulu taumalulu. O se fiafiaga le malolo ii. O le tau i Mykonos e masani ona matagi malosi. I le vaitau maualuga (o lona uiga, Iulai-Aukuso) o le matagi malosi e oʻo atu i le 6-7 togi. I le ogatotonu ma le faʻaiuga o le taumafanafana, o le vevela o le ea e oʻo atu i le 25-30 tikeri, ae o le matagi lava e tasi e fesoasoani e faʻafetauia lelei le vevela. E seasea timu ma o le tau e tele lava o le la. E vevela le vai i le vevela o le 19-22 tikeri.

I le taumalulu, e le lagonaina le malulu, e leai se puao. O le mea lea, e mafai ona e faamemelo i laufanua laufanua. E seasea paʻu le kiona, o lea e le galue ai se tagata kiona mo le Tausaga Fou i le motu.

Mykonos, Greece, mo i latou e le taliaina uma mea e aofia ai. E mo i latou e talavou i le agaga (ma le tino), ma e mafai ona talisapaia le saolotoga, le sipelaina o galu o le sami, le moliaga o le lautele fiafia, le eseesega o tagata ma le tofo o Greek taumafa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Danielle u0026 Nick Wedding at Le Ciel Santorini (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com