Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻailoa potu malolo ma se nofoaga galue, lauiloa filifiliga

Pin
Send
Share
Send

O meaafale ofoina mo tamaʻi potu e ofoofogia i lona lautele. O loʻo gaosia lava e le au gaosi oloa ni faʻataʻitaʻiga multifunctional, faʻatasi ai ma le mea maualuga o le moega ma se nofoaga faigaluega e tu matilatila mai. O le oloa e tele ni faʻataʻitaʻiga e eseʻese i le mamanu o le nofoaga galue.

O le a le lelei ma le leaga e uiga i se faʻataʻitaʻiga

O meaafale o loʻo fesiligia e sili ona lauiloa ile aʻoga maualuga. I lenei tausaga, le tamaititi e tatau ona saunia ma se mafanafana kesi kesi mo suʻesuʻega ma se mafanafana tulimanu mo moe. Ua tuʻufaʻatasia e le au gaosi oloa nei manaʻoga e lua mo se oloa e pei o se moega malolo ma se vaega o galuega

I luga o le tulaga pito i lalo, o le tele o taimi o se kesi ma se nofoa galue e tuu i le mea e mafai ai ona fai au meaaoga. Ua maeʻa le laulau ma fata ma le laulau i autafa o le moega, e faʻatagaina ai oe ona teu le tele o aitema talafeagai mo se talavou.

O sea oloa e aoga tele i tamaʻi avanoa. I le uma, i se nofoaga e na o se moega e ofi ai, latou tuʻuina foi se kesi mo se tagata aʻoga.

I se tulaga lautele, o mea lelei o le faʻaaogaina e faʻapea:

  • Gaoioiga gaioiga - o aitema e te manaʻomia e aoina i le tasi nofoaga;
  • Faigofie - i se tulimanu tuufua o loʻo iai se nofoaga mo moe, se kesi ma fata mo mea i le taimi e tasi;
  • Faigofie - o se avanoa faigaluega, aofia ai le kesi ma se nofoa, e mafai ona filifilia mo uiga taʻitasi o se talavou;
  • Mamanu mafaufau loloto - e tele tuʻufaʻatasiga o le moe ma le avanoa faigaluega;
  • I le aluga o taimi, o le mamanu mafai ona suia e faʻafetaiaʻia manaoga fou o le tagata aʻoga.

A filifilia se moega malolo ma se vaega o galuega ma ofu, e tatau ona manatuaina o loʻo tele filifiliga eseese oloa. Latou te eseese i le maualuga, faʻatulagaina, ma mafaufau i le matua ma le itupa o le tamaititi. I le lumanaʻi, o le nofoaga faʻaauupegaina i lenei auala o le a avea ma tulimanu o le tagata aʻoga. O lona taimi uma o le a pasia iina - suesue, malolo, moe. O le mea lea, pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga, oe tatau ona faʻalogo i le filifiliga a se talavou.

Ma o le mauaina o le saʻo ituaiga o meaafale e fetaui ma lau tama e le faigata tele. E tuʻuina mai e tagata gaosi oloa ni filifiliga eseʻese - mai i mea faigofie i mea faigata e tuʻufaʻatasia ma tisaini ma le tele o fata ma drawers. O le moega malolo ma se falefaigaluega e i ai ni mea le lelei. Ole mea taua ole leai lea ole moli lelei. O le desktop ua faʻaopoopoina faʻaauupegaina ma se puna o moli faʻasolosolo, lea le lelei aʻafia ai le vaʻai a le tamaititi aoga. Ina ia aloese mai lenei, e sili atu le tuʻu saʻo o le fausaga i le faʻamalama.

Ituaiga o fausiaina

A filifilia le ituaiga o fausiaina, uaʻi totoʻa atu i faʻatatau nei:

  • Le lelei o mea mo le gaosiaina o le faʻavaʻa ma le moega i luga o le tulaga maualuga. E tatau ona filifili se maualuga-lelei, mausali mausali ma lelei faʻatumuina;
  • Faʻaaoga saogalemu o elemeni faʻamau;
  • O se ituaiga apefai, aemaise lava i faʻataʻitaʻiga mo tamaiti.

Ina ia faia se moega loft ma se nofoaga galue, e faʻaaogaina fafie. Faʻatasi ai ma laupapa laupapa, e mafai ona e mauaina se faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻi ai se moega uʻamea. E sili atu le anagata ma e maualalo le tau.

Ma se vaega galue i lalo

O nofoa maualuluga ua maeʻa filifilia e faʻavae i luga o le tele o le potu, manaʻoga o le tagata ma le mauaina o tupe. Fale moega e iai le faʻavaʻa ma le moega moe. I se faʻaopopoga, latou te faʻaauupegaina i se laulau galuega, se pusa o drawers, se sofa mafanafana, se taʻaloga taʻaloga. Faavae i luga o lenei, fausaga e iloga, mafaufau i le faigata o la latou gaosiga.

Uma ituaiga o oloa ua faʻaauupegaina i le apefai. E mafai ona i ai o soʻo se foliga ma e faapipii atu i vaega eseese o le moega: mai le pito poʻo le ogatotonu. E fa ituaiga o faasitepu:

  • I le tulaga o le podium - aapa le afa o le maualuga o le moega ma ua maeʻa ma fata;
  • Vertical - o le sili ona taatele aua e le tele le avanoa;
  • Faʻapipiʻi - o ia faʻataʻitaʻiga e sili atu faʻatuatuaina, tu i soʻo se itu. Mo mafuaʻaga o le faʻateleina le saogalemu, e faʻaaoga i potu o tamaiti;
  • O le siʻiina luga ae le o le apefai - i se tulaga masani, o le mea e moe ai o loʻo tu i luga ma o le nofoaga galue e leai se tau. Afai e tatau ai, e tuʻuina ifo i lalo i le taliaina tulaga maualuga.

Faʻataʻitaʻiga ua faʻaauupegaina i vaega nei o galuega:

  • O le laulau galue o se seti o meaafale e aofia ai se moega uʻamea ma se kesi i lalo ifo o ia. O se tasi o sili ona taatele ma taugofie faʻataʻitaʻiga. Nisi faʻataʻitaʻiga faia laititi le kesi. I lenei tulaga, o se pusa o drawers ma drawers mo lavalava ua tuʻuina i le avanoa avanoa. Poʻo le isi itu, o le kesi e nofo i le atoa avanoa i lalo, faʻatasi ai ma tusitusiga mea faigaluega ma fata. O le galulue module mafai foi ona avea i tua. Le laulau minoi luga casters ma e faʻaaogaina i maualalo faʻataʻitaʻiga;
  • Pusa o toso - o sea faʻavasega e masani ona maua i le mea e tele ai le avanoa i le pito i lalo mo le tasi pe sili atu lavalava. Fetaui lelei mo tamaʻi fale mautotogi. O se pusa o drawers ma drawers vateatea o loʻo tu i lalo o le faasitepu poʻo le moega. Lenei faʻatagaina oe e teu mea e aunoa ma le faʻaaogaina o tele avanoa. Fai mai laupapa. Laititi masani, uʻamea fausaga e faʻaaogaina;
  • Loft moega ma se nofoaga galue, lea e aofia ai se sofa. O lenei faʻatagaina oe e faʻaauupegaina se isi nofoaga i le potu malolo ma sefeina se tupe. Vavaeʻese, nei mea e sili atu le taugata ma faʻaputuputu luga o le potu.
  • Taʻalo nofoaga - o loʻo i ai se faʻafiafiaga module i lalo mo tamaiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se meataʻalo fale poʻo se solo Fai mea mai laupapa, ie ma palasitika. O le sone pito i lalo ua faia atoa saoloto ma o iina e mafai ona e teu ai meataʻalo a tamaiti ma mea.

O se lauiloa module o loʻo faʻaaogaina, pe a faʻapea o le pito i lalo e faʻaavanoa mo se taʻaloga laʻititi, lea e aofia ai a pa faʻamau, tutusa faʻamau ma se pa faalava.

Mo le lua

E mafai ona faʻaopopo se isi potu i le fausaga. Tuu i ni auala eseese. O le filifiliga ma se sofa i lalo o le fogafale faʻatagaina oe e maua ai malo ma faia tuutuuga mo se moe lelei. E mafai ona gaugau pe leai. Afai e le tatalaina le sofa, o le pito i lalo o lalo e liu i totonu o se tamai potu malolo, ma o le nofoaga galue e tuu i se isi nofoaga. O se sofa gaugau e filifilia ma se lautele nofoa, lea e avea o se nofoaga e malolo ai.

Faʻataʻitaʻiga ma lua nofofua moega e gaosia ma mausali ma taʻavale i fafo nofoaga. I tulaga le tumau, e le mafai e moega ona suia o latou tulaga. Ua latou feʻaveaʻi le tasi faʻataʻitaʻi i leisi ina ia le maua ai e le tagata moe i lalo se lagona faʻanoanoa. I le avanoa avanoa i lalo o le pito i luga nofoa, lavalava ma drawers mo mea ua faapipiiina. Faʻatasi ai ma le masini faʻaseʻe, e toso ese le moega mai lalo ma faʻapipiʻi e faigofie mo le tagata faʻaaoga.

Tulimanu

Lenei o se ituaiga o lua-tier mamanu. I le eria galue o loʻo iai se kesi kesi, tulimanu kapeneta poʻo le pusa o drawers. O se mea moe e faʻatulagaina i luga o le laʻasaga lona lua. O le faʻataʻitaʻiga e tele ituaiga o faʻasitepu. O lesi foi mea:

  • Itu-tiʻetiʻe sitepu i le tulaga o le pusa o drawers;
  • Ladder i le tulaga o le tele o paipa uʻamea;
  • Faʻaseʻe mamanu e sosolo ai sitepu taʻitasi mai lalo.

Ole mea muamua lava lea, ose meaafale puʻupuʻu ma tele faʻaoga ole meaafale e foliga manaia ile totonu ma faʻamatuʻu avanoa ile tamaʻi potu.

Tagata liliu

Lenei ituaiga o fausiaina mo tamaiti. O se mea e moe ai o loʻo tu i luga o le fogafale i luga, ma se kapoti, se kesi, fata o loʻo nanaina i lalo o le moega i lalo. O le avanoa pito i lalo ua liua e avea ma se nofoaga lelei galuega e ala i le faʻalauteleina o le laulau ma moega i tafatafa o le moega. O le apefai o loʻo nanaina i lalo o le nofoa pe fai faʻapipiʻi i le tulaga o itu sitepu.

O le transformer loft moega o se meaafale puʻupuʻu e faʻatagaina ai oe e sefe avanoa avanoa i le vasega pepe. E aoga ma fausia ai totonu totonu i totonu o le potu.

O faʻataʻitaʻiga e faia mai mea eseese, e gaosia e le au gaosi oloa oloa i lanu eseʻese ma e mafai ona faʻaopoopoina i latou i ni mea faʻaopopo.

Fua fua

O le moega malolo ma se nofoaga galue e tele ituaiga. Uma oloa e mafai ona vaevaeina vaevaeina i:

  • Maualuga - o lo latou maualuga e oʻo atu i le lua mita;
  • Feololo - ma le maualuga fausiaina oʻo atu i le 180 cm;
  • Maualalo - lo latou maualuga eseʻese mai 70 i 160 cm ma lautele - 80 cm. Fuafuaina tele lava mo tamaiti mai le fa tausaga.

Ae mo le umi atoa o le fausaga, e ese mai le 190 i le 245 cm. O faʻataʻitaʻiga lauiloa e tele lona ofi: 80x190, 90x170, 90x190, 90x200 cm O le maualuga e faʻamoemoe i le faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga ma le tele o le potu. O se moega maualalo e masani ona faʻaaoga i potu laʻititi ma maualalo. O le maualuga o le oloa ma se ofu e tatau ona le itiiti ifo ma le lua mita, ma le umi e tatau ona 180 cm. O le maualuga i le pito i luga nofoa tatau ona le itiiti ifo ma le 152 cm.

Afai o le faʻataʻitaʻiga ua faʻaauupegaina i se sofa, ona fua o le a faʻapea:

  • Umi 240 cm x maualuga 190 cm x lautele 100 cm;
  • Nofoaga moe o le pito i luga 80x190 cm;
  • Fua ole sofa: umi 116 cm x maualuga 94 cm x lautele 100 cm.

A faʻatauina se moega maualuga mo se tamaititi, e tatau ona e filifilia se seti atoa mo le tuputupu aʻe. I le uumi faʻataʻitaʻiga, o le maualalo tier e mafai ona faia ia sili atu aoga. I fale maualalo i lalo o le nofoa, e naʻo fata ma drawers e mafai ona tuʻuina i ai.

O fea e sili ai le tuʻu i ai

O faʻataʻitaʻiga na ofoina atu e faigofie lava ona ofi i totonu toeititi lava o totonu. O lo latou faʻaaogaina e taua tele i potu laiti. O le moega malolo e sili ona lelei mo potu potu potu e iai le potumoe, umukuka ma le potu malolo i le potu e tasi.

Pe a tuʻuina le fausaga i totonu o se potu e tasi le potu, e tele isi avanoa e avanoa mo isi mea i totonu. O le avanoa i lalo o loʻo faʻaaogaina i la latou faitalia ma latou tuʻuina se ofu tuʻufaʻafefe, se pusa pusa toso, se kesi ma sili atu. O faʻalo maualuga e mafai ai ona tuʻuina se mea e moe ai i se maualuga maualuga, aʻo faʻasaʻolotoina le avanoa i lalo ifo, faʻatumuina i se kapoti lavalava ma se pusa pusa toso mea.

O le moega malolo, teuteuina i paʻepaʻe paepae, vaʻaia lautele le potu. O meaafale o lanu susulu e faʻatau mai mo potu a tamaiti. I totonu o se potu mo se talavou, o se lua-tulaga fausaga ma se lautele avanoa eria o loʻo tu i lalo, lea e mafai ona e tuʻu ai se sofa, o le a foliga matagofie. I luga o le tulaga pito i lalo, e mafai foi ona e faia se ofu mo ofu mo ofu moega.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: सह अगरज पढन कस सख?english padhna kaise sikhe?How to learn english? (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com