Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Karon Beach i Phuket - o se aotelega o aotelega o le matafaga ma gaioiga

Pin
Send
Share
Send

Karon Beach (Phuket) o loʻo tu i le talafatai o le Andaman Sea, o le lona lua lona lua ma sili ona umi matafaga i luga o le motu, ae ui i lea, i le lauiloa e maualalo ifo Patong ma Kata. O le talafatai faʻalauteleina mo le toeititi 4 km, e tusa lava pe o le tele o tagata, e mafai ona e mauaina se nofoaga tuʻufua iinei ma malolo i le filemu ma le filemu. O le matafaga e le maua se lagona tumu.

Ata: Phuket Island, Karon Beach.

Karon Beach, Phuket: ata ma faʻamatalaga

Muamua lava, Karon Beach i Phuket e iloga i lona mama, teritori teuteuina lelei ma laufanua matagofie. Tagata faigaluega o tautua faʻapitoa latou te vaʻavaʻaia pea le mama.

E le gata i lea, o se vaega o le matafaga e mafai ona taʻua o galu, e faʻateleina tele i taimi o monotaga. O isi taimi e sousou ai le sami ma o leoleo o loʻo tiute i le matafaga ma faʻasa tagata tafafao mai aau.

Karon Beach i Phuket i Taialani e masani ona fuafuaina mo tagata tafafao maimoa; faʻavaomalo faʻavaomalo aofia ai i le lisi o sili sili matafaga i le lalolagi. E ausia e le matafaga ni faʻavasega maualuga faʻapitoa?

Matafaga ma le sami

O le umi o Karon Beach i Phuket e tusa ma le 4 km, iinei tagata tafafao maimoa uma o le a maua se nofoaga latou te fiafia i ai. O Karon e taʻutaʻua i lona oneone oneone, e pei o le savali i le kiona. O le oneone e lelei, e lemu, ma se lanu samasama mauoa.

Ua matala nei le matafaga o Karon, o le mafuaʻaga lea o le tetele o galu, na aliali mai ia Iuni ma faʻalavelave ai turisi seʻia oʻo ia Setema. I le taimi nei, o loʻo malosi ai lalo o le sami, ua fausia, lea e faigofie ona ave i le sami. Afai e te lagona o loʻo tafea e le āu, aua le tauivi ma le āu, aua le taumafai e aau agai i le apitaogalu. E tatau ona e taumafai e folau ese mai le āu ma na ona e toe foi i le matafaga. I vaitau o aso malolo, e toʻafilemu le sami, manino ma mafanafana lelei. Ulufale i totonu o le vai e agamalu ma lamolemole.

O le vai lata i le talafatai e toe faʻafouina, o le gaioiga e pei ona taʻua i lalo - tasi i le 14 aso, galu e aliali mai i le afiafi, ae o le taeao e mama ai le vai ma toʻafilemu. I ni nai vaiaso, o le sami mafanafana luga, maua ai sina laʻititi vevesi, ona toe faia ai lea o le gaioiga o le "faʻafouina".

Ia Tesema, o le jellyfish aliali mai i totonu o le vai i se numera tele. Afai tatou te talanoa e uiga i le atoatoa aau, o le sami i Karonen fesoasoani i le matua malolo - jellyfish ma lau o loʻo maua i totonu o le vai.

Mama Atoatoa i Tulaga Ese

O le gataifale e mama, o le teritori e masani ona fufulu iinei, o lea e leai ai ni faʻailoga o turisi. E le gata i lea, o container lapisi o loʻo faʻapipiia i talafatai.

O vaitafe e faʻaleagaina le ata atoa, paga lea, o lenei e masani ona tupu i matafaga o Phuket. E le ufiufi e tagata o le nuʻu i latou i soʻo se auala ma aua le faia ni auala e aveʻesea ai le manogi leaga. E sili le aau ese mai lenei nofoaga.

Tagata tafafao maimoa mai

E toatele tagata tafafao i luga o Karon Beach i Thailand i Phuket, ae a fua atu i le umi o le talafatai, e leai se fiafia ma se lagona o le leai o se avanoa. Itiiti o turisi uma o loʻo i tulimanu o le apitagalu, o loʻo iai faletalimalo tuai ma taugata. A e manaʻomia le le faalauaiteleina, alu saʻo mai le ogatotonu o le matafaga - taumatau pe tauagavale.

Moega o le la ma faamalu

I luga o Karon Beach i Phuket, faʻapea foi i Thailand atoa, o le faʻaaogaina o sun loungers na faʻasa i le tele o tausaga talu ai. Peitaʻi, o tagata tafafao maimoa e ofaina e faʻamaeʻa kapeti vaivai ma faamalu. O le tau o kapeti e lua ma le faʻamalu e tasi e tusa ma le 200 baht.

Lelei e iloa! O supamaketi i fafo atu o le talafatai o loʻo iai faleoloa e mafai ai ona faʻatau se faʻalu ma solo tetele.

Aseta i luga o Karon Beach

I luga o le matafaga, o loʻo i ai le tele o filifiliga o faʻafiafiaga - parachute flight, tablet poʻo le tiʻetiʻe faʻi, jet ski.

Ae mo le olaga i le po, o loʻo i ai iina, ae feololo, i lenei itu, Patong i Thailand e sili atu ona lauiloa, ae o Karon, masalo, e mafai ona taʻua o se sili. Pa, kalapu kalapu ma discos o loʻo i ai iinei, ae latou te le mafua ai se faʻalavelave i tagata tafafao e fiafia i le filemu ma le filemu.

Ata: Karon Beach, Phuket

Embankment ma isi mataaga

Tele o nofoaga faʻafiafiaga o loʻo tu i luga o auala tutotonu. O le auala sili olaola e latalata i le mama - o le puipui lea, e faʻaloaloa i tafatafa o le matafaga, o le auala lona lua e alu i luga atu o le faʻamau.

Lelei e iloa! Karon mama - o loʻo i ai le faʻailoga iloga "Carousel".

O le auala tele e vaeluaina le puipui i ni vaega se lua, latalata i le talafatai o loʻo iai se auala savali tagata savali, i le isi itu auala o loʻo i ai faletalimalo. Ulu i saute e aumaia oe i le faletaalo.

E i ai le fesoasoani fesoasoani i luga o le matafaga, 'olo o loʻo leoleo ai le au leoleo i luga o tiute, faletaele, taʻele, malae taʻalo ua faʻaauupegaina (i tafatafa o le mama).

O fea e 'ai ai

Karon Beach i Taialani na fetuunai mo tagata tafafao maimoa, o le mea moni, o lenei mea o loʻo atagia mai i le tulaga o faʻapotopotoga e faigofie ai ona fai sau meaʻai mama poʻo se taumafataga manaia, faʻapea foʻi ma tau. E leai ni faleʻaiga Thai taugofie i luga o le matafaga, naʻo faleʻaiga, o le tau o le ipu e tasi e $ 5-7.

Faʻaaliga faʻaalia ata ma iʻa sami o loʻo faapipii latalata atu i faleaiga taʻitasi. Oe mafai ona na filifili ma o le a latou saunia se ipu i ou luma. E mafai foi ona e filifilia se auala kuka ma se seti o mea manogi.

Lelei e iloa! Tau i faleʻaiga e fesuisuiaʻi tele, o tagata faʻatau e naunau e faʻatau, ua sauni e foaʻi.

E i ai faleʻaiga i le Karon Beach, e tuʻuina ai fua bar salati - e filifilia e le au malo ni seti o fualaʻau mata ma fualaʻau fou.

O le a se isi mea o iai nei i le Karon Beach i Phuket Thailand:

  • faleoloa e manatua ai mea;
  • faleoloa faʻatau atu ma lavalava, mea faʻaaoga, teuteu foliga;
  • filifili faleoloa - "Bamboomart", "Familymart";
  • faleoloa ma mea suamalie - panikeke, aisa kulimi;
  • afu palu;
  • ofisa tafafao maimoa - pe a filifilia se maimoaga taamilo, e mafai ona e faʻatau taugofie.

Maketi o Karon

E te manaʻo e 'ai i se fale Thai cafe e le taugata? E sili le alu ese mai le matafaga, turisi auala. E leai ni makashnits i luga o le faʻamalama, na o le pau lava le auala e faʻatau ai ni mea taugofie o le 7 Eleven store poʻo se tamaʻi maketi o loʻo tu i le auala tele. O le maketi e laʻititi, ae o fefaʻatauaiga e televave iinei, e mafai ona e faʻatau lavalava, tamaʻi oloa e manaʻomia mo tafaoga, suʻesuʻega, teuteuga. E mafai foʻi ona e faʻatauina ni meaʻai taugofie - o meaʻai a le atunuʻu ua maeʻa faia - araisa ma yas poʻo fualaʻau, figota o le sami, iʻa, aano o manufasi. E matala le maketi i aso uma.

O a isi mea e asiasi i ai i Karon Thailand

O isi taimi o le fuaina malologa luga o le oneone i le vai e le manaia ma e te manaʻo ituaiga. Asiasi i le Malumalu o Wat Karon, e taʻua foi o Suwan Khiri Khet. Na fausia i le faaiuga o le seneturi lona 19; o aso nei o le autu faʻatosina mai o Karon. Talu mai le iʻuga o le fausiaina, e oʻo mai i le aso, ua toe faʻaleleia pea le malumalu. O le faʻailoga faʻaonapo nei e foliga malamalama.

O le Malumalu fausiaina i Patak Road i Taialani, tusa ma le 500 mita mai le talafatai. O le fale autu o le malumalu, o le faitotoʻa i le maota tapuaʻi teuteuina i gata - toa o tala faʻasolopito a Thai. I luga o le teritori o le mea na tosina mai i ai, o le po baar e tatalaina i Aso Lua ma Aso Faraile uma, peitaʻi, o le tatalaina itula e le fetaui ma le igoa. Fefaʻatauaiga amata i le 16-00 - tagata faʻatau faʻatutu faleʻie, faʻatau atu lavalava, seevae, mea faʻaaoga, mea faʻamanatu, teuteuga, ma isi oloa faʻatatau i tagata tafafao.

Lelei e iloa! O le tele o turisi e faʻatosinaina e le vaega o le maketi o loʻo tuʻuina ai ipu i le lotoifale - o le tele o ipu e tele iinei, ma o tau e sili atu le maualalo nai lo isi Karon faʻalapotopotoga.

Tagata faʻatau fale matafaga

Malilie o le matafaga e aunoa ma tagata faʻatau e le o se matafaga, aemaise pe a oʻo mai i se nofoaga faʻataʻamilosaga pei o Karon i Phuket, Thailand. O le mea moni, o lea latou te faʻatau atu foi ituaiga uma o teuila, mea faʻamanatu, mea faʻaaoga i le matafaga, peitaʻi talu ai o le talafatai e umi lava, e le o taʻutaʻua e le aufaʻatau. Ole toʻatele o i latou e mananaʻo e faʻatau atu oloa e faʻamautuina ile amataga ma le iʻuga o le matafaga.

Faletalimalo e lata i le Karon Beach

Ua matou filifilia ni taugofie faletalimalo, e tusa ai ma tagata faʻaaogaina le tautua Tusi, na mauaina togi sili ona maualuga. Nofoaga i se faletalimalo paketi po talimalo i Phuket o le tau mai le $ 8 i le $ 40 i le po. O tau e eseese e fuafua i le vaega o le faletalimalo ma tulaga o le soifuaga. O fale talimalo uma o loʻo tu i luga o le matafaga pe i totonu o le mamao savali mai le talafatai.

Iloiloga o faletupe faletalimalo i Phuket i Karon Beach i Taialani:

  • Golden Sand Inn - o loʻo tu tonu i le matafaga, o loʻo iai se vai taele i luga o le teritori, o se togalaau matagofie, o le tau o le potu faʻalua e mai le $ 26 (o le taeao o loʻo aofia ai i le tau), faʻavasega tagata - 7.8;
  • Smile House Karon - o se faletalimalo manaia ma lelei potu, apitaga mai le $ 15, togi - 8.5;
  • Paradise Inn - o le faletalimalo e lima minute savali mai le sami, e saunia potu o aiga, o le tau o le potu faʻalua e mai le $ 18, le tala faʻatatau o le 8.4;
  • Baan Chaylay - o se tamaʻi faletalimalo o loʻo tu i se nofoaga filemu, o loʻo iai le maketi o le po e latalata ane, e faʻatulaga ai mai le $ 14, faʻailoga - 8.3;
  • Karon Cafe Inn o se faletalimalo ma potu mafanafana, nofoaga lelei, latalata i le cafe, tau o le potu mai le $ 18, rating - 8.8.

I le avea ai o se tulafono, e manaʻo le autalavou e nonofo i fale talimalo, muamua, e aoga tele, ma lona lua, e mafai ona e pikiina se ofo sili ona lelei, lea e le maualalo ai tulaga nai lo i latou i se faletalimalo.

  • Karon Living Room - mo le $ 8 o loʻo ia te oe tau lelei ma le 'aiga o le taeao, o le ofa e sili atu ona talafeagai mo turisi e malaga toʻatasi, o le auala i le talafatai e tusa ma le kuata itula, o le togi e 8.7;
  • Doolay Beachfront Hostel - o le tau o mea e nonofo ai e $ 8 foi, o loʻo tuʻuina mai le taeao, togi - 8.7, potu talimalo e faʻasoa, o loʻo tu i le matafaga.

Vaaiga lautele o faletalimalo fetu e tolu:

  • Karon Princess Hotel - o se faletalimalo i le matafaga ma ona po nei, potu mafanafana, tau - mai le $ 37, togi - 7.6;
  • Baan Karon Resort - o le faletalimalo o loʻo aofia i le lisi o tagata sili ona asia, luga o le teritori o le vaitaʻele, tau - mai le $ 30, togi - 7.8;
  • Phuket Island View - o se faletalimalo taugofie i le laina muamua, latou te saunia se taumafataga lelei o le taeao, o le tau o le potu e mai le US $ 38 i le po, o le rating e 7.8;
  • Best Western Phuket Ocean Resort - o le faletalimalo e talafeagai mo le fuaina o aso malolo, o le tau o mea e nonofo ai e amata mai le $ 59, o le rating e 8.4;
  • Simplitel o se faletalimalo faʻaonapo nei, o le sitaili lava e tasi e teu, o potu e mama, vateatea, o le tau e sau mai le $ 30, o le rating e 8.4.

Lelei e iloa! Nofoaga i se faletalimalo fetu e lima mai le $ 164.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu iina

Minibus tamoʻe masani mai le malae vaʻalele fale tuusao i le matafaga i le ao, tiketi - 200 baht.

Mafai ona ausia e femalagaaʻiga lautele. Muamua e te manaʻo e oʻo atu i le taulaga o Phuket, mai iinei, mai Ranong Street, pasi alu i le auala "Phuket Town - Kata - Karon", o le auala e 40 baht.

E faigofie le feoaʻi solo i le motu i pasika poʻo taʻavale; e mafai ona mautotogi femalagaaʻiga i Phuket. O le auala sili ona mafanafana o le tusiina o se fesiitaiga.

Faʻafefea ona e alu i Karon Beach mai isi matafaga i Phuket i Taialani:

  • mai Patong - i le pasi i Puhket Town, ona pasi lea i le pasi e sosoo ma Karon;
  • mai Rawai ma Yanui - o se auala e ui atu i le taulaga o Phuket, o le isi auala o le alu atu lea i le mama o le Chalong, kolosi le auala, faʻatali le pasi o le taulaga o Phuket Town - Karon - Kata.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. Afai e faʻaeʻe fuʻa mumu i le apitaogalu, e faʻasa ona aau, e sili le alu i matafaga lata ane - Patong poʻo Kata, e toʻafilemu le sami i le tausaga atoa.
  2. Afai e sousou le sami, e iai ni lua i lalo - e le mataʻutia mo tagata tafafao matutua, ae tatau ona vaʻavaʻaia tamaiti.
  3. O le uiga ese o Karon o le matagofie o le goto o le la - o le la goto mai le itu o le sami ma le tele o turisi eo mai e faamemelo i lenei ata.
  4. O Aso Lua uma ma Aso Toonai aoauli, e iai le isi maketi i Wat Suwan Khirikhet, e tu ile 10 minute mai le talafatai.
  5. A o okaina se potu faletalimalo, ia manatua mai le ogatotonu o le tautotogo e oʻo ia Oketopa, o le tau o mea e nonofo ai e tusa ma le tasi ma le afa taimi maualalo, ma i le maualuga taimi o le tau o potu faʻaopoopoina. A faʻatau sau tiketi i Thailand i Phuket ile vaitau maualuga, tusi muamua lau mea e te nofo ai.
  6. I totonu o le vai i le Karon Beach, e mafai ona e lagonaina sina laʻititi o lagona, atonu o le plankton lea. Sunscreen ma le igoa - faasaga i ielieli o le a sefe le aso.

Karon matafaga i luga o le faʻafanua Phuket:

Galuega Faatino

Ole toʻatele o turisi latou te vaʻaia lelei le Karon Beach (Phuket). I iloiloga, o galu laiti e masani ona maitauina i luga e mafai ona e oso i luga, ofoofogia oneone oneone i lalo o ou vae. Ae mo mea le lelei, o le mea sili o le i lalo o le sami galu ma sieli i totonu o le vai. O le lelei o le matafaga o lona olaga i le po ma matagofie goto o le la.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Phuket Thailand - One Night on Bangla Road (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com