Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili totoga mo umukuka meaafale, tagata atamamai fautuaga

Pin
Send
Share
Send

O le umukuka o se taua nofoaga mo tagata uma e ona meatotino tagata e ona. Na ia galue o se personification o le apu, o lea e mautinoa lava e matagofie, mafanafana, multifunctional. Filifili maeʻaeʻa, faʻaeteete, e le gata i le umukuka seti, laulau 'ai, mea faigaluega, ae faʻapea foi' au eseese ma isi tamaʻi mea. Eseese totoga mo meaafale umukuka e gaosia i le tele o ituaiga, ma o ona po nei elemeni e moni multifunctional, mafanafana ma matagofie.

Ituaiga

Tele o tagata e mautinoa o meaafale totoga mo le umukuka ua naʻo 'au ma faʻamau, ae ole mea moni o loʻo fai latou ma sui o le tele o mea laiti. E tofu i latou ma a latou lava mafuaʻaga, foliga, o lea e fautuaina ai e suʻesuʻe a latou tapulaʻa aʻo leʻi faʻatauina nei fausaga.

Fuafua masini

E aofia ai le tele o luma teuteu elemene. Latou te pipii atu i fafo o le headset, o lea latou i ai i se lauiloa nofoaga. Latou e sili ona lalelei, teuteuina, ma o lea e avea ai o se faʻaopoopoga teuteuina o le fausaga.

O mea faigaluega masini e tatau ona le gata i le lalelei, ae ia faʻafiafia foʻi ma faʻamalieina.

O elemene autu o ia totoga o 'au e faia i le tele o mea. Latou mafai ona i ai eseesega tele, foliga, lanu, ma isi tapulaʻa. O lenei mea e mafai ai mo uluulu ulu uma e filifili lima sili ona lelei e ofi faʻalelei i le ata. I se faʻaopopoga, latou tatau ona teteʻe atu i faʻatonuga eseese o loʻo maua i le umukuka. O le mea lea, e le tatau ona latou faʻaleagaina pe leiloa a latou foliga vaaia i lalo o le aʻafiaga o le maualuga o le susū.

Faʻafefe

O lenei masini ua mamanuina e faʻafetauigiaʻi le faʻateʻi a o tatalaina pe tapuni faitotoʻa o isi pusatu ma drawers i le umukuka. Afai e le o iai nei elemeni, ona faʻaalia lea o meaafale i totonu o le umukuka i le faʻafitauli ogaoga o le masini, lea e faʻaititia ai le latou auaunaga.

Faʻavasegofie faʻaputuga fuafuaina e faʻafetauia ai le teʻi ma pops e tele ona taua galuega tauave:

  • faʻateleina le ola tautua o seti umukuka;
  • aua neʻi suia foliga vaaia o faitotoʻa;
  • maua ai maualuga galuega o fausaga.

O le faʻapipiʻiina o dampers e faʻatino saʻo i luga o faʻamalama o faitotoʻa, e maua ai se faʻasologa lemu, filemu mo le tatalaina poʻo le tapunia o faitotoʻa. Oe lava-fetuʻutuʻuaina dampers e manatu o le sili sili ona lelei. O ia meafale seti mo le umukuka otometi lava ona fetuʻunaʻi i le itu o le faʻafoliga, faʻapea foi ma lona mamafa ma le saoasaoa o gaioiga i le gaioiga o le tatalaina poʻo le tapunia o.

O nei oloa e gaosia i le tele o ituaiga e ese i foliga vaaia, mamanu. E tufatufaina masini e:

  • pneumatic pistons, ma latou amata faʻamaluluina ni nai sekone ao leʻi tapunia le faitotoʻa, lea e faʻamutaina ai le faʻafoliga, pe a maeʻa lona gaioi e faifai lemu ma lemu seʻia maeʻa atoa;
  • masini kia, e mafua ai ona mafai ona faʻasaʻo le faitotoʻa i nofoaga eseese, ma i soʻo se tulaga e tapunia lemu, vave ma faigofie.

E masani lava, meaafale umukuka e gaosia e aunoa ma nei totoga, o lea o tagata e ana ia fausaga latou te faʻatauina latou lava e faʻafaigofie ai le gaioiga o le faʻaaogaina o drawers eseese i le umukuka.

Taiala

O nei totoga o loʻo fai ma sui o faʻapitoa auala. O loʻo faʻapipiʻiina i latou i autafa o puipui o tuʻaiga eseese ma pusatu. Ona o latou, faigofie, vave fealuaʻi o le toso-mai elemene o le umukuka seti saunia.Faʻaseʻe taʻiala mafai ai ona vave ma sologa lelei, faʻapea foi ma faigofie, filemu toso i fafo, tapuni eseese drawers.

O le faasee taiala faiga e manatu faʻatuatuaina ma taugofie. O taiala polo e manatu i ai o le isi. Latou te faʻaaogaina i le tulaga o pusa ei ai se taua tele, o le mea lea, e tatau ona latou tatalia se mamafa avega. O fausaga polo e faʻapipiʻi i luga o atigipusa ma le lautele lautele ma le loloto.

Faʻamau

Ona o soʻoga, e mafai ai ona tatala luma le kapeneta i itu eseese. E leai se seti umukuka e mafai ona faia e aunoa ma nei vaega. E faʻatele ona faʻaoga aso tusi i aso uma, o lea e tatau ai ona umi, faʻatuatuaina ma faigofie ona faʻaoga. Faʻateleina, e le o faʻavae masani faʻasologa na faʻaaogaina i ni nai sefulu tausaga talu ai, ae o oloa faʻaonapo nei ua amata ona faʻaaogaina. Latou faia i mea maualuga-malosi mea, o lea latou te tautua mo se taimi umi.

O soʻoga o loʻo avanoa i le tele o tisaini ma lanu, o lea o elemene sili ona talafeagai e filifilia mo seti meafale e faia i se ituaiga sitaili ma lanu. Faʻamoemoeina i le faʻamau masini, ua fuafuaina poʻo le a le avanoa amata o le kapoti fusi o le a. Afai o se taua tele itu e manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, i le i ai o sistem e mafai ona aveʻese, ona fautuaina lea e faʻatau oloa e maua ai le avanoa amata sili atu 175 tikeri.

Ole numera ole faʻasologa o loʻo avanoa ile faʻasologa e ono eseese. Afai e te faʻaaogaina ni ata o loʻo i ai ni 15 poʻo 17 soʻoga, ona mafai ai lea ona le gata ina matala le faitotoʻa, ae faʻapipiʻi foʻi pe a tatau ai.

O faʻamau e filifilia faʻamoemoeina i mea o loʻo faia e le umukuka lava ia, o lea e faʻaaoga ai nisi mo palasitika, aʻo isi e fai laupapa. Faʻapipiʻi mafai ona faʻataunuʻuina totonu poʻo fafo, e pei o, faʻafetai i soʻoga, e mafai ona vave, faigofie aveʻese faitotoʻa mai atigipusa, ona tautau lea i tua.

Siʻiina masini

Tele masini gaosi o umukuka iunite faʻatotogaina latou ma faʻapitoa kapeneta e matala i itu eseese. Mo latou, oe manaʻomia le faʻaogaina faʻapitoa totoga - siʻiina masini.

Na foafoaina latou faʻaaogaina:

  • o se faʻapitoa auala tautotogo, ae o sea faiga e le mafai ona faʻaleleia le fusi matala, e ui lava e maualalo lona tau;
  • siʻi kasa kasa pneumatic, lea e i ai le tau maualuga, ae ma lona fesoasoani o le suigi tulimanu o le fusi e faigofie lava ona fetuʻunaʻi, ma e mafai foi ona faʻaleleia i tulaga eseese.

O nei totoga e talafeagai, ae e taugata tele. O ana ata o loʻo i lalo ifo ile numera tele.

Metaboxes

O nei elemeni e fausia i luga o le faʻavae o taʻavale taʻitaʻi, peitaʻi e i ai ni o latou tulaga lelei pe a faʻatusatusa ma latou. O a latou mamanu e lua ni taʻiala e avea ma itu o autafa o le drawer, ma e matua anagata. O le aoga sili o le faʻaaogaina o metaboxes o latou umi tautua olaga, faʻatuatuaina ma anagata.

E faʻatagaina ona fetuʻunaʻi le faʻamamaina o foliga ma puipui o atigipusa, o le mea lea, mo pusa taʻitasi, o se tagata e toʻatasi, e sili ona faʻafiafiaina ona filifilia. Metaboxes e faigofie lava ona faʻaoga ma sau i ni lanu eseʻese.

Taualuga o le fale

Faʻaalia o se faʻapitoa faʻavae mo eseese mea ma mea faigaluega i le umukuka. Latou eseese i se faigofie masini, talu ai o latou o se pu uʻamea paipa. O loʻo tu saʻo i luga aʻe o se ogaumu poʻo se mea faigaluega, faʻapea foʻi ma isi galuega o loʻo i luga.

A maeʻa ona faʻamau, o nai tamaʻi aitema o loʻo faʻamalolo luga o le pa, e pei o solo ma tipi, omomi ma isi mea. Mo lenei, o loʻo i ai faʻapitoa laiti uʻamea matau luga o le fausaga.O le faʻapaologa e mautinoa lava faʻaauupegaina ma faʻapitoa tulimanu fasi ma pulou ma a lalelei foliga vaaia.

Ato

O ato faʻapitoa e masani ona faʻapipiʻi totonu o ato ma ato. E iloga i latou ile faigofie o le faʻaaogaina ma le lautele. Ona o lo latou i ai, o le gaioiga o le potu atoa ua matua faʻalauteleina.

O se ato tosoina mai o se filifiliga sili ona lelei, ma e masani ona fuafuaina i se auala e mafai ai ona e vaʻaia mea mai totonu. Faʻapitoa ato i luga o casters e masani ona faʻaaoga e teu ai vailaʻau a le aiga poʻo lapisi.

Filifiliga filifiliga

O totoga umukuka o loʻo faʻaalia i le tele o ituaiga. I le faiga filifiliga, e fautuaina e mafaufau i nisi o mafuaʻaga autu:

  • malosi maualuga;
  • matagofie, faʻamalieina i foliga vaaia o le headset lava ia;
  • saogalemu o le faʻaaogaina e tagata matutua ma tamaiti;
  • umi le ola tautua;
  • taugofie tau

E fautuaina le muaʻi taulaʻi i le faʻatauga o oloa lelei, o lea e le maualalo ai le latou tau. A faʻaogaina i le umukuka o loʻo maualuga le tulaga lelei, faʻatulagaina lelei fale, lelei atoatoa ma faigofie o le faʻaaogaina e mautinoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 101 Great Answers to the Toughest Interview Questions (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com