Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili se Europa faʻaputuga mo upholstered meaafale, tagata atamamai fautuaga

Pin
Send
Share
Send

O le ufiufi fou e mafai ona aveese Euro e le gata ina puipuia le teuina o sofa ma nofoa faʻaletino, ae mafai foi ona suia atoa totonu. Talu ai nei na aliali mai ai oloa i luga o le maketi a Rusia; e lautele o latou lautele ma lanu eseese. Faʻaaogaina eurocover mo meaafale meafale, e mafai ona suia se potu, faʻaopopo iila susulu i ai. Faigofie tausiga ma taugofie tau o le sili lelei o nei oloa o le a mautinoa mautinoa talisapaia tagata faʻatau.

O a mea e fai ai kapoti meaafale?

O le sofa fou e le taofia lona matagofie ma le tumama mo se taimi umi. O le potu malolo e masani ona faʻaaogaina o se potu 'ai, o lona uiga o meaʻai ma vai inu o loʻo aliali mai i luga o le ie. A faʻamama, le paolo o le ie ie mafai ona suia ma avea lauiloa. O ave o le la e i ai se aafiaga le lelei i ie. Afai o le sofa e latalata i le faʻamalama, o lona uiga o taimi, o mea mu o le a fausia i luga o lona foga.

I totonu o aiga ma fanau laiti, o le faʻaaogaina o mea e ufiufi ai euro mo meaafale teuteuina e leʻo se mea taugata, ae o se mea e manaʻomia. Pepe pisipisia sofa ma nofoa faʻavalea ma palapala palapala, tuʻu le sukalati pisia, gaʻo kuki gaʻo. I le iloaina o latou agavaʻa, e mafai ona latou valiina le mea e faʻamamaina ai vaitusi ma vaitusi, lagona-pito peni poʻo vali. E faigata ona toʻesea na ata. Ae afai e faʻapipiʻi faʻapitoa ufiufi luga o meaafale, ona mafai lea ona aveʻese ma fufulu i totonu o le masini.

O au pele fagafao o le a le toe mafai ona faʻamataita tagata e ana e ala i le faʻaleagaina o le ie ie. O le corrugated uiga o le ie e le faʻatagaina mo pusi taʻaloga, o le ufiufi vaipuna faʻatasi ai ma le paʻu. E leai ni faʻailo poʻo ni pu i luga o le sofa, lima faʻapipiʻi.

O oloa e fesoasoani e fausia se fale poʻo se siosiomaga siosiomaga i le potu. Laʻititi teuteu teuteuina, fou "lavalava meafale" o le a maua ai le potu a matua eseʻese foliga. I le tau mafanafana, e fautuaina e ave le fiafia i le susulu faʻataʻitaʻiga o pulou; i le vaitaimi o le tautoulu-taumalulu, latou te faʻaaogaina le filemu pastel laina. O mataupu e iai lolomiga poʻo ni fugalaʻau e faʻaopoopo iai ni faʻaaliga i totonu.

Lelei ma le lelei

O mea ufiufi o meaafale lavalava e faʻaaoga e tele mea lelei:

  • faigofie tausiga - oloa mafai ona fufulu masini i le vevela o le sili atu nai lo 40 tikeri. O le faiga e filifilia maaleale, o ese mai i le laititi ifo saosaoa. A maeʻa ona faʻamago, e le manaʻomia e ufi le uʻamea;
  • o le filifiliga o faʻataʻitaʻiga, lanu, ituaiga o faʻamau e lapoʻa. E mafai ona filifili se filifiliga sili ona lelei mo soʻo se sitaili, tele o meaafale;
  • e mafai ona suia atoa totonu ma foliga mai o meaafale tuai ua teuteuina;
  • o le tau o mafai ona aveʻese capes e matua maualalo faʻatusatusa i le tosoina o meaafale poʻo le faʻavasegaina o oloa taʻitasi e okaina;
  • ie e faʻaaogaina i le suʻisuʻi o loʻo iai uma tusi pasi e manaʻomia, e hypoallergenic;
  • o le soifuaga tautua o meaafale meafale faʻateleina;
  • o le ufiufi e le faʻaleagaina mai le susu, aua le magumagu i le la, ia i ai se aneti-static aʻafiaga;
  • o le soifuaga tautua o oloa e le itiiti ifo i le 3 tausaga, i lalo o tulafono o le faʻaaogaina;
  • e mafai ona faʻatau se ufiufi e ala i faleʻoloa faʻapitoa. Pau lava le mea e manaʻomia le fuaina o le lautele o le meaafale. Ona filifilia lea o se faʻataʻitaʻiga ma se tulaga talafeagai e faʻatatau i le ata i le lisi poʻo luga o le upega tafailagi.

E mafai ona filifilia se ufi e mafai ona aveʻese e oʻo lava i se sofa poʻo se nofoa e leai ni tulaga masani. E le manaʻomia le aʻafia o tagata faʻapitoa e faʻaleleia, o le taualumaga o le a tele ni minute.

O le le faʻamanuiaina o le mafai ona aveʻesea capes aofia ai latou tau maualuga faʻatusatusa i masani ie ie moe. Ina ia faʻatau, e te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o ofisa aloaia o sui o loʻo tu i na o taulaga tetele o Lusia.

Features o eurocover

O ufiufi e gaosia e faʻaaogaina ai le tekonolosi pateni bielastico. O le ie e tuia i filo paʻu e maualalo le mafiafia, e mafua ai ona ofi lelei le ie i tua pito i tua, nofoa ma lima. E foliga matagofie mai pe a faʻaloaloa pe oomiina. Kamupani o loʻo gaosia na oloa mai Europa ie o loʻo faʻatautaia i lalo o se franchise. O le numera o sui aloaʻia o loʻo tupu pea.

O le umi o le oloa e mafai ona oʻo atu i le 20 pasene. Ina ia fuafua le tapulaʻa manaʻomia o le pulou, fua le lautele lautele o le sofa: tua poʻo le nofoa. Mo se nofoa e lua nofoa ma le umi o le backrest o le 140 cm, e talafeagai le tau o le euro mai le 1.2 m i le 1.6 m.

Mo ufiufi mo sofas tulimanu, e tatau ona fua e le gata i le umi o le tua, ae faʻapea foi ma le vaega e sosolo. O oloa maeʻa e oʻo atu i le 5.5 m le umi e ofa atu mo oloa tauagavale ma lima taumatau. O faʻataʻitaʻiga o le ufiufi o euro mo sofas e aunoa ma lima e suʻi faʻatasi e tusa ma se isi mamanu. O le ufiufi ufiufi ei ai se lautele mamanu ma e le manaʻomia fua.

Gaosiga mea

I le gaosiga o meaafale ufiufi, o loʻo faʻaulu mai ai ie e faʻaaogaina e le leiloa ai foliga lalelei pe a maeʻa le tele o mulumuluga, mago vave i le vevela o le potu, ma e le manaʻomia le auli. O oloa mago e toe faʻafoʻi le latou foliga mai i le amataga, aua le faʻasusulu ma aua le mou i le la.

O ie e masani ona faʻaaogaina e:

  • chenille ei ai le maualuga density ma moli. O ie e aofia ai le acrylic ma polyester vulu mo le tumau. Cotton alava faia le ie vaivai ma mitiia. O oloa a le Chenille e mafai ona faʻaaogaina ma tele avega i luga o meaafale meafale. Faʻataʻitaʻiga ma uluaʻi teuteuga poʻo pupula lanu e talafeagai mo le potu a tamaiti, potu malolo i se faʻaonapo nei sitaili;
  • Pleated o se maaleale ie aofia ai tutusa tutusa vaega o cotton vavae ma polyester. O le mea e hypoallergenic, saogalemu mo tamaiti ma tagata matutua. I le gaosiaina o ufiufi, e faigofie ie faʻaoga ie poʻo ni tamaʻi laina e faʻaaogaina. O ia oloa o le a ofi faʻatasi i totonu o totonu o le ethno, country, fusion style. E fetaui lelei mo fale o le taulaga ma fale o le atunuʻu. Ina ia faʻateleina le lalelei o ufiufi, o ni faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai ni ofu teuteu teuteuga i le pito i lalo. Ruffles o le a natia vae sofa faʻaleagaina;
  • Jacquard o se olaola, sili atu faʻaloaloa ie ma se faʻatulagaina tolu-itu. O oloa na faia mai ai ua faʻateleina le teteʻe atu i faʻaleagaina mai atigivae o pusi. O faʻataʻitaʻiga Jacquard e talafeagai mo totonu o totonu, o le a teuteuina soʻo se potu malolo. O le ie e aofia ai 80 pasene cotton cotton, 15 pasene polyester, 5 pasene elastane. Jacquard ufiufi fetaui lelei meaafale, foliga pei o mea moni ufiufi;
  • microfiber i ai sili maualuga faʻaloaloa e mafua mai i filo eletise i le itu o le ie o le ie. E talafeagai mo le le masani ai meaafale ufiufi. Ituaiga ie mama, vaivai, matua anagata, faia mai 100% microfiber alava. O ni faʻataʻitaʻiga o mata u e fai ma le pupula samasama. O mea e gaosia e le fausia ai ni faʻaaliga, e le faʻaputu ai le pefu. E le mau le efuefu i le microfiber, o lea e talafeagai ai mea ma tamaiti ma potu mo tagata mamaʻi. Ina ia faʻateleina le eleele-repeleti meatotino, o le pito i luga o le tapoleni e togafitia ma le Teflon ufiufi;
  • jersey o se laʻei suʻi lalaga fausiaina o se palu o gaosia polyester ma elastane alava. O le tapoleni e iloga i le vaivai, sologa lelei ma le feololo. O le ufiufi a le Jersey o le a umi se taimi, o ni faʻataʻitaʻiga e iai faʻaopoopoga o le faʻamalosi tino;
  • o ie mumu retardant e talafeagai mo faʻapitoa faʻagaioiga tulaga. O oloa na faia mai kanekarone fibers ma polyester teʻena le sosolo o afi. Afai o aloiafi e lavea le pito i luga o le ufiufi, o le a ola, ae o le a le mumu. O oloa e gaosia i le le mautonu lanu lanu, saogalemu ma le siosiomaga faauo. O le ie e le mitiia vai, matua sisina-faʻamaonia.

Mo potu ma ofisa e maualuga le feoaʻi, e mafai ona faʻaaoga ofu e faia i le siʻosiʻomaga o le eco-leather. O latou luga e matua teteʻe atu i le faʻaleagaina. O oloa e i ai le anti-faaleagaina aafiaga, e matua faigata lava ona faʻaleagaina i latou e oʻo lava i le mafuaʻaga.

Lanu fusi o alaleo

O le lelei o le Eurocover o le agavaʻa e suia atoa foliga vaaia o meaafale. Afai o le uluaʻi ufiufi o se malamalama malamalama, o lona uiga o le ufiufi mafai ona filifilia susulu, ma se fugalaʻau mamanu pe valivali. O le lanu lanu o meaafale ufiufi tatau ona ogatasi ma le ata atoa o le potu.

Lanu moli pastel o beige-enaena ma susu e manatu lautele. E fetaui mo soʻo se mea i totonu, fesoasoani e malolo ma malolo. Malamalama pupuni pupuni o Vaioleti, pogisa lanumoana, burgundy o loʻo faʻaaogaina e avatu ai le malosi i le ea.

Afai o le sofa e i ai itu taua, ona mafai lea ona e faʻaaogaina capes ma se tele fugalaʻau fugalaʻau, o se mamanu geometric, mauoa mumu, samasama, moli moli. Mo tamaʻi sofa ma nofoa faʻanofilima, o faʻataʻitaʻiga ma sina tamaʻi mamanu e talafeagai lelei.

Spectacular oloa faia i jacquard ie ma 3D mamanu o le a avea ai le tulimanu vaivai maʻa autu o le potu. O oloa Microfiber ma le susulu penina o le a faʻateleina vaʻaia le tele o le potu.

Faʻafefea ona faʻaofuina

O tapuni lelei e faʻatau atu i ato ma faʻatonuga faʻatonutonu mo le lipeaina o le oloa. E tatau ona i ai i faʻavaʻa ia faʻailoga e faʻailoaina ai le tuʻufaʻatasiga o ie, le gaosiina.

O le Euro cover o loʻo tosoina i le faʻatonuga lenei:

  • o le oloa fou ua aveʻese mai le afifi, faʻasaʻoina. O le faʻamau ua aveʻese foi mai le taga. E tatau ona fuafua le pito i luga ma lalo o le pulou;
  • o le ufiufi e faataatia i luga o le sofa. Le isi, o tulimanu luga o le pulou ua fuafuaina, ua faʻamau i tulimanu o le pito i tua o le sofa;
  • o le ofu talaloa e faʻaloaloa i le pito i lalo o le sofa, o tulimanu i lalo e faʻaloaloa ma faʻafefiloi;
  • o le pito i lalo paʻu ua faʻasaʻoina ma nonoa i le sofa vae (mo tulimanu faʻataʻitaʻi);
  • o le ufiufi e faʻasaʻoina ia faʻapea o faʻamau e tu i autafa o le sofa, e le tatau ona i ai gaugau;
  • faʻamau faʻamau paʻu pads ua faʻataʻatia i fafo o le laina o le fetaulaiga o tua ma nofoa. Ua taʻitasi i latou, ona tuʻuina i totonu, tosoina ma faʻalelei le ufiufi;
  • le ie ua mulimuli ane faʻamalieina, maua ai se fetaui sili ona lelei i le taualuga o meaafale.

Afai o le aitema e faʻatau mai i se faleoloa, o se avefeʻau e tuʻuina atu oloa mafai ona fesoasoani i le tuʻuina o le ufiufi. Nei matagofie ma aoga oloa e mafai ona faʻalauteleina le ola o lau pele pele e aunoa ma le taua tele ma taumafaiga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tauga Apu Susana Siaosi (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com