Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili aitaga lalagaina aitema

Pin
Send
Share
Send

O mea lalaga e masani ona fai ma masani. O ia lavalava ua avea ma masani e faʻamafanafanaina le agaga ma le tino ma le tulaga ese ma le aoga. E pei ona e mateina, o le autu o le tusitusiga o le a lalagaina faʻalelei ma pe faʻafefea ona filifili mea saʻo e teuteuina i aitema.

O se ie ofu ma ofu mafanafana mafanafana, teuteuina pe lalaga, e tosina atu i ai mata. Lenei o se teuteuga aitema ma se fasi limaulima i le taimi e tasi. A e manaʻo e faʻatau se mea tulaga ese, o ofu lalaga o mea ia e te manaʻomia. O le a ia faʻafiafiaina oe ile matagofie ma le lalelei. E te le mauaina se tagata i luga o le auala o loʻo ofu ona ofu.

I le ogatotonu o le seneturi lona 20, o mea na lalagaina na fesoʻotaʻi ma se tinamatua sa nofo i le nofoa faalue ma totini totini. I aso nei, e fiafia tagata gaosi oloa ma ituaiga ato lalaga, taga teuteu, ofu, ofu mafanafana, pulou. I lavalava uma a fafine, o loʻo i ai le tele o nei mea, e aofia ai ofu mafanafana, ponchos ma cardigan.

Aua le faʻapea o lalaga e mo na o le taumalulu. O nei aitema e talafeagai mo vaitau uma. Sei o tatou mafaufau i auiliiliga uma.

Lisi o sitaili lalelei o le taumalulu

O le lisi o mea e fiafia iai tisaini e fai ma sui o lapoʻa tetele, 'oti lapisi ma lalaga talatala. Na latou filifili e lafoaʻi ia ata faigata, ae filifili mo ofu mafanafana ma mafanafana.

Tatou talanoa e uiga i sitaili.

  • O oloa lalaga o se tipi saʻo e lauiloa. O le lalagaina o le kiona sinasina e foliga fou. E fautuaina e le au mamanu le ofuina o ia ofu e le gata i le taumalulu.
  • Taʻalo pulou ma faʻaofuofu suede ma itu tisaina ma ofu mafanafana lalaga lalelei ma pulou mananaia o loʻo i ai tulaga.
  • I le maualuga o faiga, cascading fasi ma se puʻupuʻu luma ma se faaumiumi tua.
  • O le "hourglass" mataupu faʻavae ua toe i lona tumutumuga. Laʻei laʻei e tuʻufaʻatasia se lautele lautele, susulu lalo ma se puimanaiti sulugatiti foliga matagofie.

O le a ou avatua ni faʻataʻitaʻiga o ofu lalaga.

  1. Ponchos, cardigans, peleue. O nisi tagata mamanu ua faʻaalia o latou mafaufauga i totonu o nei lavalava. Latou te ofaina oloa e tuʻufaʻatasia le lavalava fetaui lelei, maualuga le umi ma faʻautauta lanu. A o mea teuteu, e faʻaaogaina sipi.
  2. O isi tisaini foliga e ofaina i latou ma fusipaʻu manifinifi ma faʻamau e fausia ai se fafine tago.
  3. O pulou ma pu mo lima e taʻua o se mea e taugata. O loʻo faʻaalia i latou ile vaʻai ma le malamalama lanu, e faʻapipiʻiina e paʻe papaʻe.
  4. O ofuvae, ofu mafanafana ma ofu mafanafana o loʻo iai i latou tumutumuga. O ofu soli-lanu i fafo na avane le avanoa i le nuanua-lanu poloka poloka sisina ma ofu mafanafana mo uiga tagata.
  5. O nisi tagata mamanu ua filifilia mo suti e tolu-vaega i lanu eseese o le efuefu.
  6. O le laina taʻaloga sa leʻi tuʻuina i lalo le faʻalogo. Na te tuʻufaʻatasia lanu lalagaina ma lima umi ma faʻatulagaina ia mamanu.
  7. O seti, e ui lava i le mafiafia o mea, faia le tino manifinifi ma avatu se ofoofogia foliga faʻafetai i le laʻei laei.
  8. Ua maua e tone o ofu mafanafana tone o suiga. Faʻataʻitaʻiga ma faʻalauteleina tauʻau ma tipi umi e lauiloa. O ia lavalava foliga matagofie.
  9. Laʻei mananaia ma ofu faʻaʻofuofu e tatau ona vaʻai totoa i ai. Tolu-vaega oloa ma faʻataʻitaʻiga mai le tele o faaputuga o loo i tulaga.
  10. E leʻi faʻasaoina e tifiga ofu a le ofisa. Monochrome fetaui ofu ma susulu teuteuina ma eseesega faʻaopoopoga o loʻo i ai i le tele o aoina.
  11. O se ofu mafanafana lalagaina o se mea e fausiaina ai se afiafi ma aso uma foliga. Faʻafetai i lona agavaʻa, e avea foʻi le ofu ofu ma ofu e manaʻomia, e fautuaina e tuʻufaʻatasia ma se ofuvae poʻo ofuvae.

Tamaʻitaʻi taumafai e foliga sili ona lelei ma manaʻo faʻamafanafanaga e oʻo lava i le taumalulu. Lavalava lalaga foliga ofuina chic oloa mo lenei e ofi i totonu o soʻo se ata ma foliga.

Spring mea lalaga mea

O le vaitau o le tautotogo e tumu i ofu lalaga. Faʻafiafiaga ofaina cardigans, ofu mafanafana, pulou, ponchos ma sikafu.

O le a ou tatalaina le "sitaili masani" ina ia mafai ai ona e sailia le faʻafefea e le au mamanu teʻi i le tautotogo. Ou te faanatinati e lapatai atu ia te oe o le filifiliga o laei mananaia lalagaina ofu e matagofie.

E toʻatele tagata mamanu ua au faʻatasi e fai a latou teuteuga manaia teuteuga. O le faʻatauaina autu o le monochromatic tuʻufaʻatasia o lavalava aitema. Na liua e mafanafana, mafanafana, lalelei ma aoga.

  • O ofu laʻei o tulivae e foliga matagofie. Latou te tuʻufaʻatasia ma ofuvae poʻo se tuʻufaʻatasia o seevae saua ma fufusi mau. O se peleue poʻo se paka umi e fesoasoani e faʻaopoopo ai foliga.
  • Poncho o se teuga o teuga teu lavalava. O tagata faʻataʻitaʻi foliga e fiafia tele i le lautele o filifiliga o monotaga ma faʻataʻitaʻi.
  • Fautuaina fashionistas fautuaina e gauai atu i ponchos. Faatasi ai ma le fesoasoani a se pulou, o le a latou nanaina ni foliga le atoatoa ma faia se faʻataʻitaʻiga ma le ata.
  • O le tele ma le uumi cardigans ua manatu o le lavea o le tautotogo vaitau. A faʻapea o oe o se tagata matuaʻi fia faʻaaulelei foliga, ofu nei ofu i luga o lou tino le lavalava. A leai, ou te fautuaina le faʻaaogaina o se cardigan lalagaina o se peleue.
  • O pulou lalaga ua avea ma isi tulaga o le tautotogo vaitau. Latou foliga vaʻaia ma denim, ofu ofu poʻo ofu mafanafana. O nisi faʻataʻitaʻi o pulou teuteuina i foliga o manu ofoofogia.

E leʻi 'alo foʻi le lalagaina i tifiga a aliʻi. Faʻafetai i le lalagaina lima poʻo le masini, ua faʻasaʻolotoina e tagata mamanu tifaga le tele o filifiliga mo ofu mananaia ma manaia.

  1. I tamaʻi lalelei pulou na lalagaina pulou, o loʻo iai faʻamaumauga o le vaitau na tau ai Knights mo fatu o tamaʻitaʻi. O le mafaufau o le pulou o se elemeni o ofu o se fafine e le o ona po nei, ona o tifiga tisaina o loʻo taumafai e faʻamaonia le faʻafeagai.
  2. Tagata cardigans, ofu mafanafana ma ofu mafanafana o le a le itiiti ifo teuteuina i le tautotogo. O lalaga lalaga e mafanafana, manaia ma aoga i le taimi e tasi. E fautuaina le ofuina o ofu e ofuina ma ofuvae aloaʻia ma se ofutino pisinisi.

Laei lalagaina i le taumafanafana

O laʻei lalaga o le taumafanafana e sili ona lauiloa. E le o se mea e ofo ai, o galuega taulima na masani ona talisapaia.

  • Taumafanafana lavea - laʻei lalaga na faia le ata o se fashionista le teʻena ma tamaʻitaʻi. A oʻo mai i se laʻei lalaga, o le teine ​​o le a aulelei ma matagofie.
  • Mo tagata faʻafiafiaina le sitaili masani, ua saunia e tifiga tele faʻataʻitaʻiga o laei tatala i lanu o pastel. Ou te fautuaina tamaʻitaʻi talavou e faʻalogo i ofu pupula o le ogatotonu ma tauʻau e leai se ofu.
  • Ina ia fausia se atoa vaitau vaitau, o se ofu e le lava. Oe o le a manaʻomia matagofie seevae seevae ma faʻaaoga - ato, tioata ma fusi.
  • O se tasi o aga muamua o le taumafanafana o ofu teuteu. Soʻo se oloa o se oloa gaosia i le lima, talu ai e le mafai e le masini ona toe faia le mafiafia o le faiga o le korokotaʻi.
  • Boho style o i le maualuga o faiga. O loʻo faʻaalia mai e lavalava laʻei ofu.
  • Faʻauau pea ma le lisi lauiloa laʻei ma ofu mafanafana ma tumutumu. Sundresses e sili atu i tauvaga ona o lo latou mafanafana ma faigofie.
  • O nisi tagata mamanu e ofoina atu seevae lalaga.
  • E i ai ni nai lanu mananaia. I lona tumutumuga, moli o le lanu faʻatasi ai ma paolo. O le tulaga lua ma le lona tolu o loʻo nofoia e nifo o nifo elefane ma papaʻe.

O laei lalaga o le taumafanafana e leai se tuaoi. I faʻaputuga o tisaini tisaini o loʻo lalagaina ofu e eseese na o le uumi ma le ata. Sundresses e pei o se ofu o loʻo muamua foi i luma o faiga. Latou te fesoasoani e faʻailoa mafaufauga e ala i le faʻaaogaina o sitaili, mamanu ma lanu. E tele avanoa mo le suia ma faʻaatoaina le ata.

Faʻafefea ona ofuina ni lalaga i le tautoulu

I le taimi muamua, o ofu lalaga na manatu o le tele o tinamatutua. O aso nei o lalaga e lauiloa e oʻo lava i teineiti. O le a le lilo o le taʻutaʻua o ia mea, ma faʻafefea ma faʻapefea ona ofuina ia saʻo i le tautoulu?

O lavalava lalagaina e le gata i le matagofie, ae faʻapea foi i mea aoga e aliali mai i le taimi o le malulu o le tau. O le lalolagi o mea e tumu i uluaʻi oloa, o le ofuina o ia mea o le a faia ai soʻo se fafine e manaʻo e teuteu foliga i le mataua.

  1. Mo fafine o faiga e le mananaʻo e vaelua ma o latou ofu i le tautoulu, ou te fautuaina le faʻatauina o se lalaga faʻataʻitaʻiga. O moli malamalama e tuʻufaʻatasia ma le lalagaina o le malamalama o le a faʻaosoina ai le foliga faʻagaeʻetia ma aulelei e aunoa ma le sopo atu i tua atu o le ata o le ata.
  2. Mo i latou e fiafia i ofu mafanafana, ua saunia e tagata mamanu ofu mafanafana ma se ofu manaia. O lenei oloa mama e foliga manaia ma e le faʻalavelaveina gaioiga. O le mea lilo o le ofu e faia i filo vane.
  3. O fafine foi e ofuina ofuvae mafanafana i le tautoulu, e tuʻufaʻatasia ma ofu mafanafana ma ofu mafanafana.
  4. O le lanu ma le mamanu o le ofu mafanafana faia se tulaga lua. Oe mafai ona aveina se oloa ma se lolomi poʻo geometric foliga. O le mea taua o le tuʻufaʻatasia ma le pito i lalo.
  5. E leai se mea e gata ai lavalava. O le lauiloa ua tupuolaola e oʻo lava i le malo o mea faʻaaoga. Autumn lalaga pulou o se faʻaopoopoga i se peleue poʻo se ofu mafanafana mananaia. O pulou e le maualalo i le manaia i ofu mafanafana, ae o latou lanu e sili atu ona tauagafau. Paolo lanu moana ma lanumeamata, lanu pastel e lauiloa.
  6. O ofu mafanafana lalaga e faigofie ona ofi i totonu o soʻo se foliga o le a avea ma mea taua o le tautoulu. Ona o ona foliga aulelei, lanu mananaia ma foliga saʻo, ua fautuaina ai e ofuina le ofu e lua mo se savaliga ma mo galuega.
  7. E fautuaina e faʻalogo i sitaili faʻaonaponei faʻapea foi i talavou. Ua fausia e le au mamanu foliga le tele o foliga ofoofogia e talafeagai mo le asiasi atu i mea o le po ma tisiga.

Faʻasa lalaga mo le vaitau o le tautoulu e leai se auala maualalo ifo i se tamaʻi tamaʻi tamaʻi tamaʻi laʻititi. E muamua, 'eseʻese ma tele ona faʻusaga. Fashionistas o le a toe faʻatumu a latou ofu afu o le tautoulu i mea mananaia o le a tausia le soifua maloloina o le tino ma le matagofie o le ata.

O lavalava lalagaina e le mafai ona leiloa le taua. Afai e te iloa faʻafefea ona suʻi se tui poʻo se nila nila, mo se mea mautinoa, o mea uiga ese e masani ona aliali mai i totonu o ou ofu. Ae, o le lalagaina o se ofu mafanafana matagofie poʻo se ofuvae o le afa o le taua. Ina ia manaia ofu, e tatau ona fufulu lelei, faʻamago ma teu. O le a ou talanoa e uiga i lenei i le vaega mulimuli o le tusitusiga.

Faʻafefea ona mulumulu ma teu mea teu

Tulafono tausia

  1. Tatou talanoa e uiga i le tausiga ma le teuina. Afai e aliali mai se ata le manaia i luga o le ofu lalaga, aua le tipiina. Tago ma le faʻaeteete le faʻamau i totonu ma fusi i totonu i totonu ma tui tui.
  2. O nisi fashionistas tauivi ma pulu ma se masini tafi. E le saʻo. Fofo lima le faʻafitauli pe faʻaaoga se masini faapitoa.
  3. Na e iloa o mea lalaga mea e le mafai ona teuina i luga o faʻatautau? Ina ia taofia ou lavalava mai le faʻaloaloa ma taofi o latou foliga, teuina latou gaugau i luga o le fata.
  4. Afai o le faʻataʻitaʻiga i luga o le ofutino leiloa tusi, o lona uiga oe o auli i le uʻamea. Faʻaaoga le faʻasologa o le faʻasusu. Pau lava lea o le auala e teu ai le tele o mea.

Saʻo le fufuluina

  • E le fautuaina e fufulu ofu mafanafana i se masini fufulu. I le avea ai ma se faʻaiʻuga mulimuli, tuʻu le aitema i totonu o se ato ae leʻi fufuluina. Fufulu i le lima e aunoa ma le vili.
  • O le fufuluina o lima e le mataʻutia. Faʻaaoga se vailaʻau mo le fulufulu manu.
  • A maeʻa "taualumaga o le vai" aua le mimilo mea. Oomi le tele o vai mai lavalava i le mea e mafai ai ma tuu i luga o le laulau poʻo luga. A maeʻa ona fauina, tuʻu pea seʻi mago.

Talosia, faʻatasi ai ma laʻu fesoasoani, o ofu lalaga na faʻaalia ai ana mea lilo. Manuia faʻatau ma feiloaʻi lata mai!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Brad Milla Tiai Leaga I Nuu Le Aiga Cover (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com