Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o ofu mo potu moe ma ata o avanoa e mafai ai

Pin
Send
Share
Send

Potu o meaafale e aofia ai se ofu tuʻu Pe a filifilia ni ofu i totonu o le potumoe, suʻesuʻe faʻataʻitaʻi ata, o latou eseʻesega e mafua ai foi le le mautonu. O le ituaiga o filifiliga matagofie e matua ese lava, masani, maualuga-tekinolosi. Faʻafefea ona filifili potu moe meaafale ina ia fetaui i totonu o le potumoe, faʻafetaui le laei laei, faʻafetaui le moega i le potumoe.

Ituaiga o faʻataʻitaʻiga

O le mamanu o kapoti ma a latou ituaiga faʻamoemoeina i le tele o le potu, lona faʻatulagaina (vaapiapi, sikuea, faatafafā). Ae, ma, ioe, i luga o le manaʻoga o le tagata faʻatau. E tele ituaiga o potumoe kapoti:

  • saʻo;
  • angular;
  • faʻamau;
  • fausia-i totonu;
  • faʻataʻitaʻi;
  • faataamilosaga

Angular

Radial

Saʻo

Faʻafa

Faigofie

Fausia i totonu

Ole ituaiga meaafale lea e masani ona masani ai. O meaafale meaafale e faʻapipiʻiina ile umi ole puipui. Lavalava puipui i totonu o le potumoe. E eseese i le e le gata o se vaega o meaafale seti, ae avea foi o se vaeluaina pa. I le avea ai o se tulafono, o nei tele faʻaseʻe sisitema. O se tasi o vaega e avea o se auala i se isi potu.

O se ofu mo se tamai potumoe mafai ona tulimanu, tolu-apaau. O lona lelei o le faʻaaogaina le tulimanu o le potu, ma sefe ai avanoa. Nei mafai ona avea modular faiga e aofia ai se vaega tulimanu ma lua vaega faʻapipiʻi. O le tulimanu fasi e masani ona faia e faʻata, o lea e avea faʻatele tele. E faigofie foi ile tulaga o galuega. O ia ituaiga faʻatusa e talafeagai mo se potu vaapiapi.

O lavalava i totonu o le potumoe i le ulu o le moega e faʻataʻamilo foi. E masani lava, o ia ituaiga ata e faʻaaogaina pe a le mafai ona faʻatuina se atoa ata. O pusa puipui i itu e faʻatumuina tamaʻi kapoti. Faʻaaoga se penitala i le potumoe mo nei mafuaʻaga. E masani ona faʻaauupegaina i latou i moega nofotoʻatasi.

Le sili ona lauiloa sisitema sisitema nei. O loʻo faʻapipiʻi saʻo ile puipui. O lavalava faʻaonapo nei e faʻaaoga e fai ai potu moe. Nei mafai ona avea ma L, P foliga foliga. O se potumoe ma se ofu o lenei faʻataʻitaʻiga e foliga sili ona manaia. Lavalava i totonu o le potumoe, o lenei foi o se ituaiga o fausia-i module, pe a le o se vavaeʻese potu. E mafai ona eseese i le uumi. O le maualalo maualalo o 1.8 m, o se auala e tatau ona tu i totonu o le kapeneta e maua ai avanoa i fata ma fata.

Meaafale e ofoina filifiliga mo le faʻamaeʻaina o modular system. O ni elemene eseese ma eseese mataupu. O nei mea, e mafai ona e faʻatumuina meaafale mo le faʻamoemoe fuafuaina mai vaega eseese, i le amanaʻia o potu potumoe:

  • tamaʻi tusi, o se tasi o vaega e faʻaavanoa mo tusi, tusitusiga mea faigaluega, tusi pese;
  • vaega ma se TV, ma se pu mo taʻitaʻi uaea;
  • ofu ofu ma le mezzanine mo le potumoe e talafeagai i le mea e te manaʻo ai e teuina vaitau mea;
  • pusa penitala vaiti i le potumoe;
  • pa i totonu o se tamaʻi potumoe. E faigofie i le mea e aofia ai elemeni o loʻo 'aveina eseese galuega mamafa;
  • itu itu o le moega.

O le modular system ua faʻaleleia mo eseese manaʻoga.

Seasea maua mo tele-gaosia meaafale faʻatusa. O lapisi Radial e faia e tusa ma faʻatonuga a tagata taʻitoʻatasi. O nei faʻataʻitaʻiga e sili ona matagofie ae taugata. O ofu pupula i luga o le potu moe e faʻatali mai e foliga manaia mai pei o se vaʻalele.

Tusi

Nisi penitala penitala

Ma le mezzanine

Ma le vaega TV

Filifiliga faitotoʻa

O loʻo iai faʻataʻitaʻiga lua o faitotoʻa: faitotoʻe faitotoʻa ma faitotoʻoto faitotoʻa. O le mezzanines mafai ona tatalaina i luga e faʻaaoga ai pneumatic siitia. E laititi le masani ai o kapeneta faʻatasi ma le gaugau faitotoʻa, o lenei filifiliga e talafeagai pe a fai e laʻititi lava avanoa. E leai se avanoa avanoa e tapuni pe tatala ai le faitotoʻa.E tusa ai ma le aofaʻi, e i ai ituaiga eseese: tolu-lau, fa faitotoʻa, ono-faitotoʻa.

Meafale meaafale mai Italia o loʻo tuʻuina atu i faleoloa. O lavalava i totonu o se potumoe masani-masani e masani ona faʻaauupegaina i faʻamoe faitotoʻa. Masani o se faʻamanuiaga i tu ma aga, o le mafuaʻaga lea o le seti aofia ai se moega ma moega i tafatafa o laulau. O latou ata o loʻo faʻaalia i tusi faʻamaumauga, o le tele o latou o loʻo filifilia mo le potumoe. O ato e faʻatau taʻitasi, o lea e mafai ai ona e filifilia vaega e te manaʻo ai. O se ofu malamalama i totonu o se potumoe ma stucco teuteuina ma le tolu pe ono faitotoʻa foliga sili ona manaia. O se vaapiapi faʻamatalaga i totonu o se tamai potu e mafai ona faʻaatoaina i se taupega faiga. E ono potu o faʻataʻoto mo potu avanoa.

Mea e fai ai

O mea mai le a gaosia ai le oloa e faʻalagolago i le aitia o se tisaini fofo. O mea taua na faʻaaogaina o laupapa, MDF facades, laminated board. Mo meaafale maualuga-tekonolosi, e mafai ona gaosia luma o mea tuʻufaʻatasia, palasitika ma alumini faʻamalosia ivi asoaso. Lavalava i le potumoe faia i laupapa mautu dictates le faiga o le masani ai, Provence.

Wood

Potu ofu i Provence fale sitaili, masani e faia i laʻau masani. O se mea e sili ona faigata. O mea e tatau ona faʻamamago i se vevela faapitoa, ona faʻatulagaina ai lea o se laupapa meaafale mai laupapa taʻitasi, lea e faʻamalosi mo sina taimi. Seʻi vagana ua maeʻa ona faʻatautaia ma teuteuina le faʻavasega. Potu ofu Italia mo le potumoe, seti taugata e teuteuina i le veni ma varnished.

MDF foliga

O le laupapa foi lea, naʻo le olopalaina i se vailaʻau lelei ma lagona gaogao omomi. O le lelei o meafaitino o se tau taugofie. E mafai ona e tipiina ata tosoina, mamanu i luga. O lavalava i totonu o le potumoe i le ata ma se manaia volumetric ituaiga e masani ona faia i lenei ipu. Mo se potumoe masani-sitaili, faʻavaʻa fesoasoani ma uiga teuteuina e faʻaaogaina, mo minimalism - geometry. O le faʻafoliga e mafai ona faia i pepa alumini pe vali MDF.

Faʻamoemoeina i le tufuga a le tisaini, MDF meaafale e sau i ituaiga eseese ituaiga. E faʻamoemoe ile ata lea e ufiufi ai le laupapa. O le laualuga e mafai ona uliuli pe paʻepaʻe, i ai se pupula susulu poʻo, i se isi itu, o se ituaiga matte.

O le filifiliga iila mo se tamai potu e toetoe lava pei o se faʻata e pei o se susulu, e faʻalauteleina e foliga vaaia. Ata tifaga mo MDF i ai le tele o lanu ma paolo, e oʻo lava i le uliuli e 12 tone.

Potu o potu moe i Provence, shabby chic, o le style a le atunuu e ufiufi i ata e faʻataʻitaʻi i le tino o le laupapa, e aofia ai matua ma faʻamaʻaina fafie. O meaafale faʻatumu e faia mai masani laminate.

Laupapa Laminated

O le sili ona taugata mea, o le oomi ma faʻapipiʻi laupapa laupapa. Mai luga e ufiufiina i le vaega o manifinifi palasitika, a lautele lautele lautele o lanu. Mea taugofie ma aoga. A iai ni ou tomai, e mafai ona e faia meaafale e oe lava.

Faʻaata faʻata

O lavalava ma se faʻata i totonu o le potumoe o se lauiloa filifiliga filifiliga. E faigofie lenei, aua e mafai ona e vave faʻataʻitaʻia se mea ma vave iloilo pe faʻafefea ona foliga ia te oe. O faʻata faʻaata atoatoa e faʻaaoga mo potu laiti, e faʻalauteleina lona avanoa. O se ofu manaia mo potu moe filifiliga ma faʻata faʻataʻitaʻi foliga, lea e teuteuina ma sandblasting. O se ata e faʻaogaina ma se vaʻa oneone ma le vai i lalo o le mamafa maualuga.

Faʻailoga foliga

O meaafale e aunoa ma se faʻata e teuteuina i auala eseese. Eseese faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina ma ni atavali faʻapitoa. O le lolomiina o ata e foliga matagofie. Afai e laʻititi le potu, e tatau ona iai se lolomiga ma se vaaiga faʻaali. Mo se minimalist faiga, ofoofogia tuʻufaʻatasiga mea e faʻaaogaina. O le laualuga foliga mafai mafai ona faʻafoliga fafie, vaovao, ofe ma isi mea masani.

O nuances o filifiliga

O le potu moe lavalava o se taua elemeni mai le aoga ma matagofie manatu o le vaʻaiga. E tatau ona faigofie ona faʻaaoga ma avanoa. I le taimi lava e tasi manaia mai se aulelei vaaiga o le vaʻai. Afai e sili atu le fiafia o tagata mamanu i totonu i foliga o meaafale o le a vaʻaia fafo, ona faʻatatau lea o mea fai meafale i le faʻatumuina.

Mea e te manaʻomia e mafaufau i ai pe a filifilia:

  • tele potu;
  • Potu mamanu;
  • faʻatumuina;
  • o mea mai le mea na totoe o meaafale na fai ai;
  • le auala ma le auala e tatou te tatalaina ma tapunia le kapeneta.

O nei manatu uma e tatau ona amanaʻia pe a filifilia ni meafale. O le ituaiga o faʻataʻitaʻiga tele lava faʻamoemoe i lenei parameter. Mo se potumoe, o lona lautele e le faʻatagaina ai le faʻapipiʻi o mea lapopoʻa meaafale, o se lauiti potu faʻapitoa i le potumoe o le a faia. Laʻititi i le lautele, e mafai ona oʻo i le faʻalo. Meafale seti mafai ona faʻaaogaina. Ae o le potu vateatea faʻatagaina oe e tuʻu eseʻese faʻataʻitaʻiga.

O le foliga mai o meaafale faʻamoemoeina i lenei. O le uiga masani e mafai ona e faʻapipiʻi potu e ono faitotoʻa. O potu moe a Elite e masani ona faʻatulagaina i na meaafale. O sitaili faʻaonaponei faʻatonutonuina laconic coupé models.

O le ie lino ua fuafuaina e teu ai mea e momoe ai. Lenei faʻamatalaina le i ai o fata ma drawers.

O lavalava e faʻaaoga e teu ai lavalava. O le mea lea, o le tele o le faʻatumuina o le a fetuʻunaia mo tautau, ma, o le mea lea, e tatau ona i ai se pa ma se pantograph, drawers mo laʻie lino. Lavalava masani mo potu moe o loʻo iai le faʻatumuina faʻatumu, o fata mo ie, drawers, ma se pa e tuʻuina atu.

A filifilia ni meaafale, e tatau ona e mafaufau, muamua lava, ona fua. Ona filifili lea poʻo fea o le a tu ai: o se tautau kapeneta i luga aʻe o le moega, i autafa o le puipui, i tafatafa o le faʻamalama, itu o le moega. Naʻo lena o le ituaiga ma vaega ua fuafuaina. O le faʻatumuina o kapoti, mea ma foliga teuteuga o loʻo mafaufauina.

Faleoloa o meaafale i Saratov o loʻo ofoina atu le tele o meaafale mo le faaleleia o le fale. Potu moe, seti meaafale, a latou 'auʻaunaga o le a faʻamalieina ai soʻo se tagata, e oʻo lava i se tagata manaʻomia tagata o tausia O se potumoe matagofie ma se ofu teu ofu o se taua elemeni o totonu teuteuga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: UA MAOALUMA LOU ALOFA by: Tuisamau Brothers - Dr. Rome Production (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com