Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O matafaga sili ona lelei a Lisbon mo aau

Pin
Send
Share
Send

O le taulaga mamalu o Lisbon o loʻo tu i le talafatai o le Vasa Atalani, o ona matafaga e faatosina mai ai turisi mai itu uma o le lalolagi. E ui lava o loʻo i ai le Vaitafe o Tagus i le laumua, e le talafeagai mo le aau. Ma i le taulaga lava ia e leai ni matafaga - o loʻo tu i le 15-25 kilomita mai Lisbon i tamaʻi taulaga o le Lisbon Riviera. Ole igoa lea ole nofoaga faʻafesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi Cape Rock ma le gutu o le Tagus. O matafaga sili ona lelei latalata i Lisbon o loʻo tu i nofoaga laiti: Cascais, Carcavelos, Estoril Costa da Caparica ma Sintra.

Tau ma le tau

O le tau i le talafatai sone e foliga mai i le ea Atalani. E mafanafana ile taumalulu ae le vevela tele ile taumafanafana. O le vevela o Iulai e le sili atu i le + 28 ° C i le ao, ma i le po e faʻaali le thermometer + 15-16 ° C. I le tautoulu, o le vevela e teuina i totonu o le + 10 ° C.

O le vaitau o le matafaga e amata ia Me ae maeʻa ia Oketopa. O le vai latalata i le sami sami mafanafana e oʻo i le maualuga o le 21 tikeri Celsius ma e le o matua lelei mo le aau. O lenei mafuaʻaga ona o le malulu Canary Nei, lea e tafe sisifo o le Iberian Peninsula.

Tele tagata tafafao e manatu o le vai e le lava le mafanafana mo aau, o lea o le tumutumuga o turisi e na o Aukuso-Setema. O matagi e masani ona agi mai le sami. A oso se matagi malosi, e vave ona gaogao matafaga, ona ua ufitia i galu malolosi. Peitai, e le fefefe lenei mea, ae i se isi itu, e faatosina tagata faaseʻe. Ina ua uma le matagi i lalo, o matafaga "toe ola".

Faʻafefea ona e alu i matafaga o Lisbon

Mai le laumua, e mafai ona e alu vave ma faigofie i soʻo se matafaga. Ma, o le auala i le talafatai o Cascais o le a alu ai i lalo o le afa itula, ma le mamao i Costa da Caparica e mafai ona aofia ai i le sefulu minute. E te manaʻomia le pasi i le nofoaafi Alcantara Terra (i le itu sisifo o Lisbon).

O felauaiga i le lautele e sili ona lelei i Potukale, o lea e mafai ai ona e alu i soo se nofoaga vave ma aunoa ma se faafitauli. Matou te fautuaina oe ia vave ona maua se pasi pasi, lea, ma le faʻaaogaina malosi, matua faʻaititia ai le tau o femalagaiga.

Mo i latou e fiafia e faimalaga ia latou lava felauaiga, e taua le iloa o le taumafanafana o le tafe o taʻavale i le itu o le sami faʻateleina, auala feoaʻi mafai ona mafai. E le gata o malo o le atunuʻu eo atu i matafaga latalata i Lisbon, ae le gata i lea o tagata o le nuʻu e fiafia e faʻaalu a latou faaiuga o vaiaso i le matafaga.

Matafaga Cascais

Cascais o se taulaga matagofie ma olaola latalata i Lisbon, lea na filifilia e le au Aristocrats a Europa. O tuutuuga uma na faia iinei mo le atinaʻeina o folauga. E taʻutaʻua le taulaga i lona uafu ua maeʻa faʻaaogaina. Cascais talimalo i se tauvaga savili faavaomalo.

Faʻafefea ona alu iina? O nofoaafi eletise e taufetuli i laina Cascais i le taulaga lava ia. Ave lae e tusa ma le 45 minute.

Conceição

O se tasi o matafaga taʻutaʻua ma tumutumu latalata i Lisbon. Ole numera tele o turisi e mafua ile latalata ile nofoaafi.

Oneone auro, faʻaaogaina saoloto o fale taele ma taʻele, o le mafai ona mautotogi meafaigaluega i le matafaga, lelei galuega o leoleo, lelei Potukale meaʻai i faleʻaiga ma faleʻaiga - o nei mea uma avea le matafaga o se nofoaga lelei mo 'aau.

Praia da Rainha (Rainha)

O se faga talafeagai, e tu ai le tamaʻi matafaga o Rainha, puipuia mai matagi malosi ma galu malolosi. O le mea lea, latou amata amata aau iinei nai lo isi matafaga.

E naʻo le lua minute le savali mai le nofoaga, ae le taunuʻu le pisi o le taulaga i totonu - ua poloka e le tagata savali, Rua Frederico Arouca. O loʻo ia te oe mea uma e te manaʻomia mo se faʻafiafiaga fiafia ma 'aʻau: oneone mama, faʻamalu, aoga uma o le malo, leai se paka, o se cafe lelei o loʻo tu i le tumutumu o le pupū ma se sitepu faʻasaga i lalo.

Praia da Ribeira

Praia da Ribeira nofoia le ogatotonu o le Cascais talafatai. O le oneone oneone ma le loloto faʻateleina loloto loloto faia le nofoaga sili ona matagofie i tagata. Latou te tuʻuina faamalu mo le mautotogi, oe mafai ona faʻaaoga se taʻele ma faletaele, paka maua fua, ma isi.

Ribeira e taʻutaʻua i konaseti ma faʻafiafiaga e masani ona faia iinei. I le amataga o le vaitau o le taumalulu, o se Ferris uili ua faʻapipiʻiina iinei, tauvaga e faia e fausia ai oneone fale.

Guincho

Ole ata pito sili lea ona matagofie ile matafaga o Lisbon, ma o ata o turisi na faʻasalalau ile luga ole Initaneti e faʻamaonia ai le sili atu lea nai lo seisi upu. E le pei o isi matafaga o loʻo tu i faga ma faga, o Ginshu e mulumuluina e vai o le sami lautele. E masani ona iai matagi malolosi e faʻatupuina se galu malosi. E faʻatosina mai le au faʻaseʻe ma le matagi. Mo e fiafia i ai, e ofoina lesona faʻaseʻe. O le matagi malosi e amata ia Iuni ma agi atu ia Aukuso. O le matafaga ua faʻatumuina i leai se totogi taʻavale, taʻele, faamalu totogi, ma isi.

Guincho o loʻo tu i se mamao mai le matafaga o Cascais. E tatau ona e muamua i nofoaafi eletise o le Cascais laina i le iʻuga, ma pasi pasi 405 i Guincho. E matua faʻafaigofie ona e alu i ai e ala i pasese totogi - o loʻo iai se auala faʻapitoa mo tagata tiʻetiʻe uila i le matafaga mai le taulaga.

Urasa

O se tasi o matafaga sili ona matagofie e le gata i Lisbon, ae i Potukale uma. Ua taʻua o le "bearish" ona o lona mafai ona ofi atu i ai. E iloga Ursa i lona laʻititi, tele o maa ae maalili le vai malulu, o se tulafono, o le aau e le sili atu ma le lima minute. A e alu i lenei matafaga, ia mautinoa e aumai ni seevae lelei, aua o le auala o le a taʻoto luga o maʻa ma e tusa ma le 15 minute.

E sili pe a e sau ii mai Cascais ile pasi 417. E 20 minute le umi. ma alu ese latalata i Ursa. A tuua le pasi, ona e vaai atu lea i se pupū. E lua ala e alu i lalo. E sili le sefe pe a e alu i le auala tauagavale. E sao lava le mea saʻo - e mafai ona mimilo lou ulu.

Matafaga Estoril

Estoril o se nofoaga matagofie ma se atinaʻe atinaʻe ma faletalimalo faletalimalo. O le taulaga e taʻutaʻua e le gata mo ona matafaga sili ona lelei mo le aau ma le faaseʻe. O le soifuaga o le po iinei e olaola ma malie, o tapolo vasega o loʻo teuina, ma e i ai foi se malae vaʻalele.

São Pedro do Estoril

O lenei matafaga e lauiloa i tagata fagogota ma tagata faʻaseʻe - e masani ona tetele galu. O se mato e tuueseese le auala tele mai le nofoaga o tafaoga, lea e faasolo i le talafatai. O laina maʻa e faʻasolo i faleʻaiga ma tamai faleʻaiga. O loʻo iai se aʻoga faaseʻe i le matafaga, e iai le 'auʻaunaga faʻaola, faʻamalu faʻalu, taʻele, faleuila, ma isi. Mai le nofoaafi e 5-7 minute le umi.

Azarujinha

Azaruzhinya e mafai ona maua i se faga faʻataʻamilomiloina e maʻa, o le mea lea - o matagi malosi e le oʻo atu iinei - e mo le 'aʻau. O le pisapisao o taʻavale mai le alatele latalata i Lisboan e le oʻo atu foi. O le matafaga lava ia e laʻititi lona tele, ma i taimi o tai tetele, e lolovaia ai le vai.

Mo le aau, o se vaapiapi nofoaga tutotonu e tuʻu ese, tuaʻoi e maʻa papa. E ui lava i lona laʻititi tauagafau, e i ai uma aoga o le agavaʻa talafeagai mo faʻafiafiaga faʻaleaganuʻu. E i ai le auala savali i le tuaoi Posa Beach.

Poça

Pe a faʻatusatusa i le matafaga latalata ane, o loʻo nofoia se vaega tele atu ma e umi atu lona sili atu nai lo 200 m. O le nofoaga iinei e sili ona lelei mo aau, mama mama, matagofie vaaiga mauga. O le matafaga o loʻo faʻaauupegaina i se faletaele, faletaele, 'auʻaunaga faʻaola, faʻamalu fale, e mafai ona e nofo lelei i totonu o se pa poʻo se faleʻaiga.

Ave se nofoaafi eletise mai Lisbon i Estoril nofoaga.

Tamariz

O le matafaga o loʻo tu i tafatafa o le Estoril nofoaafi nofoaga, lea na tuʻu eseʻese ai e se tamaʻi paka. Tamarizh tosina tagata tafafao i le i ai o se vaitaʻele ma vai mafanafana sami ma e mafai ona e faʻaaogaina atoa e aunoa ma se totogi. O loʻo iai le oneone mama i le matafaga, o tuutuuga uma mo faʻafiafiaga, paka fua, ma isi.

Alu ii mai Lisbon i le nofoaafi, e tatau ona e alu i le São João do Estoril taofi.

Muitash (Moitas)

O le matafaga o loʻo tu i le mamao lava e tasi mai Estoril ma Cascais, o lea e mafai ai ona e alu i ai e ala i le savali mai se tasi 'aʻai poʻo se isi. O le matafaga faʻaleleia atinae ua lelei atiina ae: o loʻo i ai le taʻele, sun loungers ma faamalu o loʻo avanoa mo mautotogi, leoleo ola galuega, o loʻo i ai foi se pontoon, o se fiafia e savali faʻatasi.

Peitaʻi, o le 'aʻau ii e faigata tele - o maʻa na faʻasalalauina i totonu o le vai e faʻalavelave, ma e aliali mai i le tai. Ae o loʻo i ai se vaitaʻele, ma o le vai i totonu ia mafanafana sili sili atu nai lo le sami.

Carcavelos

O le taulaga o Carcavelos e tu i le 15 kilomita le mamao mai Lisbon. E taʻutaʻua i ona lautele matafaga oneone, lelei saunia ma le tulaga maualuga o le tautua.

Praia de Carcavelos matafaga e tu latalata i le taulaga ogatotonu. E masani ona tumutumu iinei. E maua uma e tagata aʻoaʻoga i le faaseʻe ma le matagiʻe, o lea e masani ai ona toʻatele tagata talavou i nofoaga ia. Tulaga na faia mo i latou e fiafia i le matafaga lakapi, tapolo, volipolo. O matafaga uma o Carcavelos o loʻo faʻaauupegaina ma lelei fausiaina.

Ave le laina Cascais i le Carcavelos taofi. O le tiʻetiʻe mai Lisbon e itiiti ifo ma le afa itula. E latalata tele mai le nofoaga i le talafatai - tusa o le 10 minute savali.

I se isi tusitusiga, ua uma ona tatou talanoaina auʻiliʻili e uiga i aso malolo matafaga ma vaaiga o le Potukale nofoaga o Carcavelos.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Costa da Caparica

Costa da Caparica o se matagofie fagota nuu nofo latalata Lisbon. Mo tagata tafafao, e iai le avanoa lelei e tofo ai iʻa ipu o meaʻai i le lotoifale. Iʻa vela "kaldeiradash" o loʻo manaʻomia tele.

Nei o ni tulaga sili ona lelei mo le faʻaaluina o taimi ma lou aiga. Costa da Caparica e tu i le gutu o le Vaitafe o Tagus, o lea la o le sami ua faatoa amata iinei. E seasea tele ni galu tetele - e mafai ona e aau ma le saogalemu e aunoa ma le ono pagatia i lalo o le malosi o galu malolosi.

Mai matafaga uma i Lisbon mo aau, Costa da Caparica e sili ona lalelei mo tagata o le atunuʻu ma tagata asiasi i le laumua. Toatele e omai iinei mo le faaiuga o le vaiaso. E tele matafaga ua faʻamanuiaina i le Fuʻa Uliuli ma le Faʻailoga a le Sili mo le maualuga o le latou tautua.

Sintra

Afai e te fiafia e malolo i luga o le sami ma e te fia iloa pe o i ai matafaga i Lisbon ma ona siʻosiʻomaga, matou fautuaina le asiasi i le taulaga o Sintra. E tu i le 20 kilomita mai le laumua ma e iai ona matafaga matagofie.

Grande

O se tasi o matafaga sili ona tele lata ane i Lisbon, maofa i lona tele ma sili ona lelei meafaigaluega (Grande ua faaliliuina mai Potukale o le "tele"). Ua taʻua o le Potukale taʻaloga taʻaloga laumua. O taʻamilosaga a Europa ma le lalolagi o loʻo faia iinei i tausaga uma, o lea e te vaʻaia ai fetu o taʻaloga a le lalolagi. E taʻutaʻua foi le matafaga mo lona vai vai - o le sili ona tele i Europa.

Pasi 439 alu ese mai le ogatotonu o Sintra ma tu saʻo i tafatafa o le matafaga.

Adraga

E faʻatosina mai e Adraga tagata tafafao ma lona oneone paʻepaʻe. Peitaʻi, ona o le sousou o galu, naʻo tagata taufefe ua faigata ona aau i ii.

O le matafaga e sili ona lelei tuʻutuʻuga mo parakalafa - e mafai ona e mautotogiina mea uma e te manaʻomia ma oso matagofie. E lelei le cafe i le tapenaina o meaʻai iʻa.

O le auala e sili ona lelei e te o mai ai i lenei nofoaga o uila poʻo taʻavale laʻititi - e leai seisi auala iinei.

Praia das Macas

Laʻititi matafaga (30 mita le umi) i tafatafa o le fagotaga nuu. O se malaga i ai e mafai ona avea ma se mea fiafia gaioiga pe a fai e te sau mai Sintra i luga o se tuai tram, lea e sili atu ma le 100 tausaga. E mafai ona e vaʻaia le tele o mea mananaia i luga ole auala.

Ua taʻua lea nofoaga o le "beach beach". I le taimi ua teʻa, sa tupu ai le togalaau 'aina tele i autafa o le vaitafe e tafe atu i le sami. O apu na paʻu'ū i totonu o le vaitafe na aveina i le sami, ma na lafoina e galu i luga tonu o le matafaga. Ole ala lea na fanau ai le igoa ole matafaga. E i ai tulaga sili lelei mo aiga ma fanau. Tagata faʻaseʻe, tagata faʻaseʻe, o tagata fagota e leʻo amanaʻiaina foi. O le vaitaʻele ma vai sami e gaioi i le tausaga atoa, o lea e tele turisi iinei e oʻo lava i le taumalulu. Ma i totonu o faleʻaiga mafanafana o le a e tofo ai i le atunuʻu.

O pasi 440 ma le 441 e tamoʻe mai le nofoaga o Sintra, e tusa ma le afa itula le umi.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Alu i se malaga i Potukale, ia mautinoa e asiasi Lisbon, o matafaga tu i lata ane taulaga ma nuu. E ui lava o loʻo tu i se mamao mai le laumua, ae ole faigamalaga e maua ai e oe le anoanoaʻi o mea e le mafaagaloina. Mo i latou e fiafia e faaseʻe, o matafaga i Carcavelos e talafeagai. Mo le mafanafana aau ma tamaiti, e sili le alu i Estoril ma Cascais i na matafaga o loʻo i faga. Ua fautuaina le au Romantics e o i Costa da Caparica poʻo Sintra.

O matafaga latalata i Lisbon, faʻamatalaina luga o le itulau, ua makaina luga o le faʻafanua i Lusia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LaU Lupe Ua Lele (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com