Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona faʻatau atu se fale mautotogi aʻo i ai i se isi taulaga - FAQ

Pin
Send
Share
Send

I aso nei sosaiete, tulaga masani tupu pe a manaʻomia e faʻatino se feutanaʻiga ma le faʻatau atu o se potu mamao. Atonu e manaʻomia lenei mea pe a fai o le e ona, mo soʻo se mafuaʻaga, le mafai ona asiasi i le setete pulega i le nofoaga o le meatotino e lesitala le feuiaiga. O le mea la ua tulai mai le fesili - e mafai ona faʻatau se fale mautotogi a o iai i se isi taulagape a fai e le maua e le tagata faʻatau le avanoa e taunuʻu ai i le nofoaga o le fale mautotogi pe o ia atoa i fafo.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Faʻafefea ona faʻatau atu se fale mautotogi a o i ai i se isi taulaga ma o a metotia o le faʻatau atu o fanua i lenei tulaga o loʻo i ai - faitau lenei tusitusiga

1. Faʻafefea ona faʻatau atu se fale mautotogi i seisi taulaga ma faʻafefea ona fai e fai se mea mamao 🏬📝

Taumafai ia malamalama pe faʻafefea ona moni le faʻatauina o se fale mautotogi a o i ai i se isi taulaga, oe tatau ona liliu atu i faʻatulafono faʻataʻitaʻiga. I luga o le mataupu o loʻo iloiloina, e fai si lautele.

E faʻatau atu se fale mautotogi a o i ai i se taulaga e ese mai i le nofoaga o loʻo nonofo ai, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o 2-x filifiliga:

  1. Faatauina atu talafeagai i mataupu a le ana le sui... O ia lea na feagai ma mataupu taua o le faʻatau atu o le fale mautotogi i le toesea ai o lē ana. E le gata i lea, o lenei metotia e talafeagai pe a fai o mea uma e totoe e faʻamaeʻa ai le fefaʻatauaiga o le faaiuina o se maliega. I isi tulaga, o le faʻaaogaina o lenei filifiliga e le talafeagai, talu ai e tatau ona faʻaali le fale mautotogi mo le faʻatau atu. E masani lava, o le faia o lenei mai se mamao e le faigofie.
  2. Faʻatau atu e ala i ofisa faʻapitoa. I lenei tulaga, tagata tutoatasi tutoʻatasi faia uma gaioiga talafeagai e faʻatau atu ai se fale mautotogi, amata i le sailia mo se tagata faʻatau, faʻaiʻu i le faia o se pisinisi. Peitai, e tatau ona manatuaina e maua e le ofisa le pasene o le tau o le fale mautotogi mo ana tautua. O le aofaʻi o le komisi ua faʻatulagaina i le maliliega i le va o le tagata faʻatau atu ma le tagata faufautua.

Sei o tatou auiliiliina auiliili i auala o loʻo taua i luga. E tofu i latou ma a latou lava tulaga lelei ma tapulaʻa.

1.1. Faʻatauina atu e oe lava o se fale mautotogi i se isi taulaga

Ina ia amata faʻatau atu fanua faʻatau pe afai o le e ona i se isi taulaga, oe manaʻomia le filifili poʻo ai o le a fai ma sui o ana aia.

Le tagata e fai ma sui o aia a le tagata faʻatau atu e tatau ona:

  • faʻaali fanua faʻatau i tagata ono ono faʻatau;
  • faʻatino isi fesoʻotaʻiga ma latou;
  • saunia se afifi o pepa e manaʻomia mo le tuʻuina atu ia Rosreestr mo le mafuaʻaga o le toe lesitalaina o se fale mautotogi, i le tulaga o le toesea.

I lenei tulaga, e tatau ona malamalama le tagata e ona o gaioiga na faʻamatalaina i luga e fesoʻotaʻi ma sili ona taua pepa ma tele tupe. O le mea lea, e tatau ona ia talitonuina atoatoa le tasi o le a fai ma sui o ana mea e fiafia i ai. O le tele o taimi, o ia tagata e aiga vavalalata.

E mafai e le e anaina ona faʻasalalauina tutoʻatasi le fale. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia faʻasalalau faʻasalalauga i luga o faʻapitoa nofoaga i le Initaneti, i nusipepa, luga o alaata o TV... O ia gaioiga e mafai ona faʻatinoina tusa lava pe e te mamao mai le tulaga o le faʻatau atu.

E taua le amanaʻia o le lolomiina o ia faʻasalalauga i le mea e mafai ai:

  • e aoga le faʻaopoopoina naʻo ata sili ona maualuga o le fale mautotogi ia latou. O le a latou fesoasoani e fausia se aitia moni mo ono ono tagata faʻatau e uiga i le faʻatulagaina ma le faʻafouga o le fale.
  • O se auiliiliga faʻamatalaga o le fale ma lona nofoaga e taua tele foi. Lenei o le a faʻaititia ai ↓ le numera o fesoʻotaʻiga le aoga.

Ina ia saini se maliega faʻasaʻosaʻo le feagaiga, oe o le a manaʻomia se mautinoa afifi o pepa... E sili le faʻamaninoina o lona tuʻufaʻatasia ma le setete itema o le a faʻatautaia ai le lesitalaina. I le taimi e tasi, e le manaʻomia le asiasia muamua o lenei faʻalapotopotoga, ua lava le suʻesuʻeina o lana upega tafailagi.

Ua fautuaina e le au atamamai le sauniuni muamua o pepa. A le faia lea, e i ai le lamatiaga o le a le manuia le mataupu. A leai se pepa, e le o tagata faʻatau uma e malilie e faʻatali seʻi sauni.

Taua e manatua: ia faʻaiʻuina se pisinisi faʻatau fale e aunoa ma le i ai o le ana, e faamalosia le tuuina atu o se talafeagai malosiaga o le loia... I lenei tulaga, o le filifiliga o se faʻatuatuaina tagata e sili ona taua.

I soo se tulaga, o le tali sili ona lelei o le i ai o le tagata lava ia i le feuiaʻiga. Ae o le tusitusiga o le Tulafono Lautele o le Rusia Feterale faʻatagaina oe e tuuina atu se malosiaga o loia naʻo e saini ai se konekalate I lenei tulaga, e le maua e le sui le tupe mo le fale faʻatau atu, ua vave ona latou fesiitaʻi i le teugatupe a le e ana.

Le lelei lava faʻatau atu o sefeina o tupe, lea na fausia ona o le leai o se manaʻoga e totogi mo le ofisa sooupu.

O le sili le lelei aofia ai i totonu faigata i le filifilia o se tausi mavaegalea o le a faʻatino lava mo le lelei o le tagata faʻatau atu meatotino. I se faʻaopopoga, i lenei tulaga, oe tatau ona faʻaaluina tele taimi e faʻaiʻu ai se pisinisi.

⚡ Afai e iai sau avanoa e amata ai ona faʻatau atu au oe fanua totino, matou te fautuaina le faitauina o lenei tala, lea na matou faʻamatalaina auiliili ai pe faʻafefea ona faʻatau atu se fale mautotogi vave ma aoga.

1.2. Faʻafesoʻotaʻi se ofisa faʻapitoa

O le tele o taimi, ina ia mafai ona faʻatau atu se fale mautotogi pe a iai le tagata e ona i se isi taulaga, faʻatau atu tagata faʻatau atu i le faʻaaogaina o le auaunaga a le faʻapitoa ofisa.

E i ai le tele o tulaga lelei o lenei auala, lea e aofia ai i le tuʻuina atu o nei auaunaga e le ofisa:

  • sailiga vave mo tagata faʻatau i totonu o le taimi faʻatulagaina;
  • fesoasoani i le faʻamautinoaina o le aoga talafeagai o fanua faʻatau fale, faʻatusatusa i mea faitino o loʻo tu lata ane i le fale mautotogi faʻatau atu;
  • aunoa ma le auai o le ana, faʻasalalauga o fanua faʻatau atu mo le faʻatau atu ua faʻatulagaina, lea e faʻaititia ai le taimi o faʻatau;
  • saunia o pepa e manaʻomia mo le faʻatinoina o le konekalate;
  • faʻatulagaina o le vaʻaia o le fale e tagata ono faʻatau;
  • saunia o mea totino faʻatau atu;
  • tutoʻatasi faʻatinoina o se fefaatauaiga mo le faatauina atu o se fale mautotogi.

Ina ia faʻatau atu se fale mautotogi e ala i se lala sooupu e sili atu ona lelei pe a mafai, fautua mai tagata atamamai ia usitaʻi i le algorithm o loʻo faʻaalia i lalo.

Vaega 1. Suesueina o tau o fale faapena

Tasi le itu, o se lala sooupu matuia fesoasoani i faʻamautuina se lava tau mo le fale faʻatau atu.

Ae o lesi foi itu, le faʻamaoni sui soʻosoʻo mafai ma le faʻamoemoe le taʻufaʻatauina le tau o mea totino ↓ ina ia faʻavave ai le faʻagasologa o lona faʻatinoina. O le suʻesuʻeina e oe lava o tau i le maketi e fesoasoani e aloese mai ai i ia pepelo.

Vaega 2. Filifilia o se lala sooupu

O le saoasaoa o le faʻatau atu o se fale mautotogi, lona tau, ma le saʻo o le fefaʻatauaiga e faʻamoemoeina i le filifiliga saʻo a le ofisa. O le mea lea, o lenei laasaga e tatau ona matua mataʻina.

I le taimi e tasi, fautua faʻapitoa a le o le mananao i le kamupani sili ona taʻutaʻua, pe ave le fautuaga a uo. E aoga foʻi le suʻesuʻe ma le faʻaeteete o iloiloga e uiga i le ofisa i luga ole initaneti.

Vaega 3. Faʻaiuga o le konekalate

Ae e te leʻi sainia le konekalate, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete. I lenei tulaga, o le sili ona gauai tatau ona totogia i mea taua nei:

  • o ai e ana ki i le fale mautotogi;
  • o ai o le a aʻafia i le faʻaalia o le meatotino i tagata ono ono faʻatau;
  • faʻafefea ona feutanaʻi le tau;
  • faʻafefea ona faʻamaonia le tagata faʻatau i le lumanaʻi;
  • i le a le tulaga ua tusia ai le lipoti i tupe faʻaalu.

I le fesoʻotaʻiga ma le lala sooupu filifilia, e mafai e le e ana le fale mautotogi ona lafo uma ia te ia pepa talafeagai i le meli. Peitai, ina ia mafai ona faatelevaveina le fesiitaiina o faamatalaga, saini kopi mafai ona auina eletise. O mea faʻavae mai e lafo mai foʻi i meli poʻo ni tagata faʻasalalau, ae e mafai lava ona faʻagaioi le ofisa e aunoa ma le faʻatali mo latou.

E tatau ona malamalama i ai e mafai e le faʻatau atu ona tuʻuina atu i le lala sooupu filifilia le aia tatau e tutoʻatasi ai aoina pepa talafeagai. Ina ia faia lenei, le tagata e ona meatotino, faʻatasi ai ma le tagata faʻatau fale, tatau ona alu i se notary ma tusi i luga malosiaga o le loia.

Ae ui i lea, ae e te leʻi tuʻuina se saini luga o le pepa, e taua le siakiina mo le leai o ni aia tatau mo le pule.

A maeʻa sauniuniga auala, o le a amata suʻe le ofisa mo se tagata faʻatau. A maua loa, ona saini loa lea o le tagata faʻatau ma maua le tupe.

E ui lava i le faigofie o le faʻatau atu o se fale mautotogi ala i se lala sooupu, lenei auala foi i ai le le lelei:

  • O se tasi faʻafitauli taua o le faʻapea o kamupani ia e masani ona manatu mama i le tau o fale housing ina ia faʻavave ai lona faʻatinoina.
  • Faatasi ai ma le filifiliga sese, oe mafai ona feagai ma le agavaʻa tagata faigaluega o o le a le mafai faʻatautaia lelei se feuiaiga faapisinisi.

I lenei auala, e mafai lava ona faʻatau atu se fale mautotogi e mamao mai ai. Ina ia faia lenei, ua lava e faʻatusatusa metotia faʻaalia ma filifili le sili ona lelei mo oe lava. Ina ia faʻafaigofieina le faʻatusatusaga faʻagaioiga mo a matou tagata faitau, o mea taua o metotia mafaufauina o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

Lisi: "Faʻamanuiaga ma tulaga le lelei o le faʻatau atu o se fale mautotogi a o iai i seisi taulaga" (tutoʻatasi ma le fesoasoani a se ofisa).

Faʻatauga metotiaVaega:Penefitile lelei
Faatauina atuE tatau ona filifilia se tagata o le a fai ma sui o aia a lē anaSefe tupeAtonu e faigata ona filifili se sui faʻatuatuaina O le faʻatauga gaioiga e mafai ona faʻatuai
Faʻatau atu e ala i se ofisaOe manaʻomia le filifilia o se faʻatuatuaina filifiliga saolotoO gaioiga uma e faʻatatau i le faʻatau atu o se fale mautotogi e faia e le ofisaLe avanoa e faʻamamaina ai le tau o fanua faʻatau e se lala sooupu ina ia mafai ai ona faʻatau atu faʻafuaseʻi Aʻafiaga o le fetaiaʻi ma le lava o tagata faigaluega

Matou te faʻamoemoe o Manatu mo le mekasini Olaga na mafai ona tuʻuina atu ia te oe tali uma i au fesili. Matou te moomoo ia manuia oe ma manuia i au taumafaiga uma!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Program for utilities (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com