Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Macau Beach - o le matafaga vao mulimuli a le Dominican Republic

Pin
Send
Share
Send

Macau Beach (Dominican Republic) e le gata o se kata asiasi, ae o se tasi foi o nofoaga sili ona lelei e nonofo ai i le atunuʻu. I le toeititi lava o le vao sone i le malo atoa, ua matua puipuia lona lava mama ma foliga ese foliga.

Matafaga foliga

Afai e te vaʻai i le matafaga o Macau i le Dominican Republic i luga o le faʻafanua, o le a e maitauina o loʻo tu i le taulaga o Punta Cana (itumalo o La Altagracia) ma fufuluina e vai o le Caribbean Sea. Faʻatulagaina i totonu o sili matagofie matafaga i le itulagi, e mimita se mama talafatai, oneone papaʻe ma manino turquoise galu.

O niu, togatogo ma isi laʻau matautia e tutupu i autafa o le talafatai, e 5 km le umi, e foliga mai o se fausaga mai se pisinisi. Ona o lenei, o lenei nofoaga e masani ona filifilia mo faʻaipoipoga fafo ma se ata puʻeina i le sitaili o le alofa tala.

O se tasi aoga taua o Macau o le agamalu auala ma le toesea atoa o maʻa. I se faʻaopopoga, o le maualuga maualuga o le gataifale sone na o 1.5 m, lea e faʻafiafiaina ai i aiga ma tamaiti laiti ma i latou e le mafai ona mitamita i le lelei aau tomai.

Ae mo le vevela, iinei, pei o isi matafaga o le malo, e mafai ona e aau i le tausaga atoa. I le taumalulu, o le faʻailoga i luga o le fua vevela e seasea paʻu i lalo + 29 °, ma le taunuʻu mai o le taumafanafana, o le ea mafanafana e oʻo atu i le 33-35 ° С. Naʻo masina o taumafanafana na taia ai le Dominican Republic i lea taimi ma lea taimi, o le mea sili lea ona sau iinei ile taumalulu (mai ia Novema e oʻo ia Mati), pe a toʻa lelei le tau i le motu.

A vaʻai atu i le ata o le matafaga o Macau i le Dominican Republic, e mautinoa o le a e vaʻaia ai, e pei ona sa vaeluaina i ni vaega eseese se 2 - agavale ma le taumatau. O le muamua na filifilia e le au faaseʻe ma le au sailiili fiafia - o le sami i lenei itu e sili atu ona ola, ma galu, e le taofiofia e amu amu, pa tonu i luga o le matafaga. Ae o le itu taumatau e puipuia e se tumutumu gaoa maualuga, faʻafetai ua atili ai ona toʻafilemu ma saogalemu le vai. I le auala, o lenei nofoaga e mafai ai ona e vaʻaia tagata tumau o Macao Beach. O loʻo matou talanoa e uiga i pelikani, lea e lele atu i luga o le talafatai ma taunuʻu luga o le oneone.

Aseta i Macau

Ona o le mea moni o Macau i le Dominican Republic e le auai i lenei po o lena faletalimalo, e matua leai lava ni atinaʻe tetele i luga. E 2 faleʻaiga mo i latou e fia 'aʻai. O le tasi o latou e sosoʻo ma le kalapu soʻosoʻo, o le lona lua o loʻo i lalo o le mato i le pito o le matafaga. E laiti ma faigofie meafale na faʻatuina, ae e sili ona tofo i meaʻai i Dominican - o iʻa fou, ula, ula, ula ma isi meaola o le sami. I le auala, o le tele o turisi ma tagata e mananaʻo e aumai meaai mama ma latou - leai se tasi e faʻasaʻo papakiu poʻo papakiu ii. Ae mo meainu, o le sili ona taʻatele o latou pia ma pia eseese.

E mafai ona e mautotogi i lalo o le la ma faʻamalu i luga o le matafaga, ae e toʻaitiiti lava i latou iinei, o lea e mananaʻo le tele o tagata tafafao e lalafi mai le la i le paolo o niu. Ae o isi mea faigofie, o le tulaga e sili atu ona faigata. O le sili le faʻamanuiaina o Macao Beach i le Dominican Republic o le leai o ni suiga potu, taʻele ma faletaele. O le isi faʻasoesa e mafai ona faʻaleagaina le toega o le limulimu, e masani ona tiaʻi i le sami e galu o le sami. E faʻamamaina, ae e le vave pei o isi matafaga.

O le faasee o le autu autu lea. O tausaga uma le numera o tagata e mananaʻo e "tiʻetiʻe" i le galu i lenei nofoaga malologa o loʻo tuputupu aʻe, ma e toeititi lava o tuutuuga uma na fausiaina mo latou iinei. O Macao Surf Camp, o le kalapu faaseʻe i le lotoifale, e tu tonu i le talafatai. Lenei e le gata e mafai ona e lisiina uma manaʻoga mea manaʻomia, ae faʻapea foi ona faia ni nai tagata taʻitasi lesona. O se lesona faaseʻe tumau e tusa ma le 2 itula ma e sili atu ma le $ 60 le tau.

O le tau e aofia ai masini lisiina, fesoasoani faiaoga ma isi tupe faʻaalu (mo se faʻataʻitaʻiga, fesiitaʻi i le faletalimalo ma tua). Moni, i aso o le vaiaso, pe a le toʻatele tagata tafafao i luga o le matafaga, e mafai ona e faʻatau. O le mea e lelei ai, o isi aliʻi e le gata e tautatala i le Sipaniolo, ae faʻapea foi ma le gagana Rusia.

O isi faʻafiafiaga lauiloa e ofaina i Macau Beach (Dominican Republic) e aofia ai ma mea e faʻaigoaina o bodyboard. Nei o laupapa faʻapitoa fuafuaina mo tiʻetiʻe i galu a o taʻoto i lalo. E le pei o le faaseʻe, o le aʻoaʻoina o lenei metotia e fai lava sina tele o taimi, e oʻo foʻi i se tagata taʻaʻalo amata e mafai ona faʻataʻitaʻia lenei masini ia te ia lava. O le tau o le lisiina o laupapa tino e tusa ma le $ 10. Pei o le tulaga ua teʻa, i aso a leai a ni tagata o iai ile kalapu faaseʻe, e mafai ona e faʻatau atu mo se tau paʻu. I se faʻaopopoga, turisi e ofo atu e tiʻetiʻe i solofanua, ATV ma taʻavale uila.

Faletalimalo e sili ona latalata i ai

E leai ni faletalimalo i Macau Beach i le Dominican Republic, ae e mafai ona e nofo i se tasi o faletalimalo lelei i ni kilomita se lua mai le talafatai. Nei na o ni nai o latou.

Luxury Bahia Principe Ambar - Naʻo Tagata Matutua

O se nofoaga taʻutaʻua ma potu fou faʻafouina, o se spa, o se vai taele i fafo ma se nofoaga o le soifua maloloina ma le soifua maloloina. O le teritori o loʻo iai le malae tenisi, faleʻaiga, faleoloa, kalapu kalapu, leai se paka e paka ai ma teu ato. I se faʻaopopoga, e ofo fua i tagata asiasi uila mo le suʻesuʻeina o nofoaga lata ane.

Grand Bahia Principe Aquamarine

Nofoaga manaia ma lona lava matafaga, togalaau, faleʻaiga ma fefaʻasoaaʻi potu malolo. E ofaina le taʻavale taʻavale, se vai i fafo, o se kalapu malosi, 24-itula luma kesi ma faʻafiafiaga i le afiafi. E i ai saoloto initaneti ma potu tautua. O mea mulimuli e faʻaauupegaina i le ea malulu, o se nofoaga e nonofo ai ma se tamaʻi faletaʻele. Ituaiga taeao - buffet.

Nickelodeon Faletalimalo & Faletalimalo Punta Cana - Gourmet Uma aofia ai e Karisma

Resort 5 * faletalimalo, i luga o le teritori o loʻo i ai se paka vai, se togalaau, se turisi ofisa, se faʻamalositino nofoaga, se faleʻaiga, se pa, se cafe ma se kalapu a tamaiti. E ofaina se vai i fafo, potu faʻasoa, potu faʻapisinisi e maua fua ai initaneti ma se tapu vevela. O le faʻafeiloaʻiga e faataamilo i le uati. E i ai le tilivaina o meaai i le potu.


Faʻafefea ona alu iina?

E mafai ona e asia le Macao Beach o se vaega o le tele o tafaoga, i vaega uma ma tagata taʻitoʻatasi. Mo i latou e fuafua eo mai iinei naʻo latou, matou te fautuaina oe e muamua maua Macau i le Dominican Republic i luga o le faʻafanua, ona faʻaaoga ai lea o se tasi o 2 metotia.

Metotia 1. Taʻavale

I le 2013, na faataatia ai auala tetele fou i le Dominican Republic, e fesootai ai Macau ma taulaga autu o le atunuu. Ma, mai Punta Cana i Macao Beach alatele 105 taʻitaʻiga, o ona itu e moni maua i faʻailoga faʻapitoa. O le faigamalaga e le sili atu ma le 30 minute. E i ai le paka i tafatafa o le matafaga.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Metotia 2. Taʻavale laʻupasese

I lenei tulaga, e aoga le faʻaaogaina o tautua i le lotoifale pei o Dominican Atlantic Transfers, Nekso poʻo Getteansfer. O le metotia e sili atu le mafanafana, ae e manaʻomia tele tupe.

Macau Beach (Dominican Republic) o se fasi parataiso moni e faʻatosina tagata tafafao ma ona oneone vaivai ma laufanua matagofie. Faanatinati e asiasi i lenei nofoaga tumama, aua, e ui lava i le mea moni o lona teritori sa i lalo o le puipuiga a le UNESCO mo le tele o tausaga, o le fausiaina o se faletalimalo tele faletalimalo talu ai nei amata i tafatafa o le matafaga, ina ia vave Macao mafai ona faigofie avea ma tumaoti teritori.

O le auala i Macau matafaga ma lagona o turisi:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tour Villa Juana HOOD, Santo Domingo, Dominican Republic - En VIVO - LIVE (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com