Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili se kapoti lugalaina, o le a le mea e vaʻai ai

Pin
Send
Share
Send

O se mea aoga ma talafeagai teuina nofoaga o se kapoti, ae afai o le eria o le potu faʻatagaina oe e faʻaaoga tatau senitimita uma, e sili atu le ave faʻamuamua i se ofu teu ofu. I aso nei, o lavalava faiga e lauiloa, lea e aofia ai le tele o potu e faʻatagaina ai oe e teu faʻamafanafana ofu i se auala vave.

Ituaiga

Ae le i teuteuina se potu ma ia ituaiga ata, e taua le malamalama pe o le a ia mea. Ata i lisi tusi faʻaalia ai le ituaiga eseese o ia aitema mo le teuina o lavalava. O aso nei ua vaevaeina i latou i filifiliga nei:

  • vaega;
  • faavaa;
  • tulaga;
  • mesh

O nei potu teu teu ofu e iai lava ona itu lelei ma faʻaletonu, e tatau ona iloiloina auiliili. A maeʻa suʻesuʻeina nei faʻailoga, e mafai ona e filifilia ma le saogalemu le oloa saʻo.

Uaea

Mesh

Vaega

Faʻapaʻu

Vaega

Lavalava o lenei ituaiga e taʻua o vasega pisinisi. I le masini o le oloa, panels teuteuina o le faʻavae. Latou te pipii i le puipui mo se matagofie ma taugata foliga. O lavalava e teuina i le tuʻuina o atigipusa, faʻamau faʻamau ma fata. O ia faʻaopopo elemeni o loʻo faapipii saʻo i le laulau.

O mea e faʻaigoaina o vaega e faʻaigoaina o le avanoa e faʻaaoga ai ofu, ona o nisi avanoa e mafai ona vaʻai iai tagata. O sela uma e tu tutusa i le tasi ma le isi, lea e tuʻuina ai le ofu i se foliga tuʻufaʻatasi ma lelei.

Afai e manaʻomia le manaʻomia, oe mafai ona aveʻese ni mea faʻaaoga mo le potu e fai ai ofu, pei o tootoo poʻo fata. O ia oloa e le mafai ona mitamita i le fealuaʻi, aua e le faʻamautuina pa i le puipui, ma o le a tuʻu pea i ai.

Faʻamoemoeina i le mamanu o le teuteu fasimea, vaega potu teu ofu mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se sitaili o totonu - uma masani ma aso nei. Latou te ofi atoatoa i le avanoa avanoa, ae ui i lea, e tatau ona fuafua muamua le fua o le lumanaʻi teuina potu mo laei potu.

O le faʻaputuputuina o sea ituaiga fausaga, pe a manaʻomia, e faia e lima - ma le seti saʻo o mea faigaluega, o le a le faigata. O panels e faʻamau i luga o se mea mafolafola luga, ma o le drawer luma e faʻasosolo i totonu ma faʻapitoa sulu.

Uaea

O nei aitema e iloa ma le faʻatauaina o ni filifiliga sili ona faʻatuatuaina mo le teuina o lavalava. E pei ona taʻu mai e le igoa, i le tisainiina o faʻataʻitaʻiga o kapoti tino, o uʻamea uʻamea - o tala faʻavae o le faʻavae. O lo latou malosi faʻaopopo e fuafuaina i se tulaga ese faʻatulagaina mai fola i le faʻalo. O le tulaga galue o se spacer e lagolagoina le atoa fausaga. Elemene o le potu laʻei - fata e faʻamau i luga o uʻamea tulaga. I potu pito i lalo, e masani ona faʻapipiʻi ni atigipusa: talu ai ona o le uʻamea atoa o uʻamea, e faia foliga e faʻafetaui le sitaili o le masini.

E i ai le aofaʻi o tulaga lelei o nei ofu ofu:

  • agavaʻa;
  • faateleina le mautu;
  • faigofie ma vave faapipiiina ma le lafoa;
  • mea e faʻaaoga mo faʻavaʻa-ituaiga ofu e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga;
  • vaʻaia, o le ata foliga malamalama.

Faʻamoemoeina i le gaosi oloa, faʻavae masini mafai ona faʻamaeʻaina ma drawers, tatala fata, laʻau. O se loka fata lavalava e masani foi ona aofia ai i le lisi o oloa. O isi taimi e faʻaopopo ai e tagata gaosi mea e teu ai mea mo le polokalama.

O se tasi o ituaiga sili ona lauiloa o ia oloa o le koluma kapoti lugalaina sisitema. O lona autu o loʻo taʻoto i le faʻapipiʻiina o fasipepa faʻapipiʻi e pei o pou. E i ai o latou lautele lautele ma e sili atu le saogalemu faʻapipiʻi i le foloa nai lo masani faʻamaumauga. I tafatafa atoa o le koluma, o loʻo i ai fasipepa e faʻapipiʻi ai fata ma isi elemene. Faʻafetai i lenei, o le faʻatulagaina o potu teu lavalava e faigofie, aua o potu lavalava uma ei ai vaega e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga.

O alloys alumini o loʻo faʻaaogaina e fai ma mea e gaosi ai fata, e faʻatuatuaina ma anagata i le faʻagaioiga. Faʻavaʻa uʻamea fasimea mafai foi ona faʻalauteleina mai le autu faʻataʻoto tonu fata, avatu faʻaopoopo mautu i le faʻavaa. Oe mafai ona faʻatau nei saunia-faia faʻavaʻa-ituaiga potu teu ofu poʻo faʻaputuputu latou oe lava i le faʻaaogaina o le tagata fua o le potu.

Mataupu

O lavalava e faʻapea e masani ai, na faʻavae lava ia latou isi ituaiga fale teu potu na mulimuli ane fausiaina. O le mamanu mataupu faʻavae aofia ai i le i ai o le tele modules, lea o loʻo faʻamau faʻatasi ma faʻapitoa sootaga. Lenei ituaiga o teuina e sili ona lauiloa i le CIS.

O le autu uiga o sea teuina polokalama o:

  • mea mo le gaosiaina o modules - MDF poʻo le laminated chipboard;
  • aoga;
  • mauaina o oloa;
  • tele gafatia;
  • faʻatulagaina talafeagai o mea i luga o fata;
  • faʻaleleia le faʻatinoga ma le fesoasoani o faʻaopoopoga vaega ole potu teu ofu;
  • apitaga i totonu o se lelei lapoʻa potu tumaoti.

O lenei teuina masani masani ona alu i luga le tele o avanoa, o lea e sili ai le poto pe a tuʻu i se isi vāega e ala i le faʻaauupegaina o lavalava potu. O le le lelei o oloa o le le mafai lea ona suia atoa le faʻavae o le fausaga - naʻo fata ma drawers e mafai ona faʻafesuiaʻi.

E sese le faʻapipiʻiina o se faiga na o oe, oe o le a manaʻomia le fesoasoani a polofesa. O lanu eseese o lanu e faʻatagaina ai oe e filifili se kapoti lavalava mo soʻo se mea i totonu.

Mesh

O ia oloa faʻatagaina oe e faʻaalia ou mafaufauga i le atoatoa. O kapeneta vaega e faia i mesh elemeni e mafai ona faigofie ona minoi i le atoa lavalava. Mesh teuina faiga mo le laei ofu e faia mai uʻamea filo. Latou te faʻatuatuaina i le faʻagaioiga ona o latou faʻamau i le pa e faʻaaogaina ai puipui faʻapitoa.

E masani lava ona faʻaopoopo le elemeni lavalava i mea nei:

  • fata mo seevae;
  • papale masani;
  • mea e faʻaaoga mo ofuvae;
  • fata mo pulou.

O le ata ua vaevaeina i 3 autu sili vaega: luga, ogatotonu, lalo. I le potu pito i luga o le potu teu oloa mo le potu e fai ai ofu, e faigofie ona tuu pulou, mea e moe ai, mea faʻaaoga. I le ogatotonu vaega, o fafo ofu i luga o tautau, ofutino, ofu mafanafana gaugau, ofuvae e teuina. O sela pito i lalo e faʻapolopoloina mo drawers ma seevae teuina.

O le elemeni o le mesh system e masani ona feaveaʻi, i se faʻaopopoga, o le faʻapotopotoga o le oloa e vave, e mafai foi ona faia tutoʻatasi. Tuʻueseese, e taua le taʻua o tulaga maualuga Suetena laʻei faiga. Laʻua tulaga ese o le faʻaaogaina o sili atu malosi tulaga ma uaea mai ato ma fata na faia ai. O le sili e alumini poʻo oloa uamea. E mama ma lalelei.

Mesh modules o loʻo faʻamau i puipui ua faʻaofiina i totonu o fasi pepa. I ofu faapena, e faigofie ona tuu e le gata i lavalava, ae faapena foi ato ma atopaʻu. Faʻatulagaina, o le Suetena potu laʻei e iloga i le faʻateleina le faʻatuatuaina ma o le a mafai ona tatalia avega mamafa.

O ituaiga lisi taʻitasi ua faʻatulagaina o se ituaiga fausiaina: e mafai e le e ona ona minoi, faʻafesuiaʻi, aveese toeititi o vaega uma. I se faʻaopopoga, i le faʻaaogaina o ana lava ata ma ata, e mafai e le e ona ona tuʻu faʻatasia na ituaiga potu e fai ai ofu. Ole aoga lea ole faʻaaogaina o ofu e teu ai lavalava, ile tele o tuutuuga e sili ai ile ofu masani masani.

Vaega taua

Faʻamoemoeina i le ituaiga o teuina filifilia, o lavalava aitema e faʻatau eseese. E masani ona aofia ai elemeni masani ile seti o laei, lea e faʻavasegaina e tusa ma vaega o ofu:

  • sone pito i lalo - o mea teu ma seevae e teuina ii, o le mea lea, o le faʻaaogaina o atigipusa ma ato e masani ai mo lenei sela. O laʻei e seasea tuʻuina ii, o lea e leai ai ni palu. Nisi tagata faʻaoga latou teuina moega i le pito i lalo, ona o le filifiliga sili ona lelei o le tuʻuina i fafo fata toso mo faigofie ulufale. Tasi o nei filifiliga o le paris wardrobe system;
  • o le ogatotonu sone o le sili ona faʻaaogaina matagaluega lea o aso uma mea e teuina: ofu i fafo, ofu, ofu mafanafana, ofuvae. O le faʻatumu aofia ai fata, faʻamau ma faʻatautau, drawers. Afai tatou te mafaufau i le faʻataʻitaʻiga lavalava faiga, o lona uiga o le ogatotonu sone o le a le i ai iinei, o le mea lea, o le faʻatulagaina o lavalava o aso uma e faʻatinoina faʻavae i luga o le faʻafaigofieina o e ana.
  • o le pito i luga sone o se nofoaga mo pulou. O le maualuga o fata e tatau ona le itiiti ifo ma le 25 cm ina ia mafai ona ofi pulou ma pulou i luga o le fata. Ua fautuaina e le au fai Italia o faiga le tuu o mea e le faʻaaogaina tele i fata i luga, o lona uiga e tasi le fata e masani ai.

Lalo i lalo

Lalo i lalo

Luga

O fausaga muamua e aoga tele i tulaga e gata ai le avanoa e teu ai ma e mafai e le e ona ona filifilia naʻo ia le faʻatumuina o le system.

Le mea e vaʻai i ai pe a filifilia

Ina ua maeʻa ona faia le iʻuga a le o se ofu tuʻu, o le teuina o mea i totonu o le potu e fai ai ofu o le a faʻaaogaina, e tatau ona filifili i le ituaiga. Ina ia mafai ona filifilia tonu le filifiliga e ofi faʻalelei i totonu o le fale ma o le a faʻamalieina uma manaʻoga o tagata e ona, o mea ia e tatau ona ausia.

  • ituaiga lavalava faiga - o ituaiga uma o loʻo i ai na faʻamatalaina i le tusitusiga luga. Afai i le taimi o le teuina o le ai ai se gaioiga, e sili atu le filifilia o se faʻavae o le fausiaina ituaiga;
  • le numera o faʻatumuina elemeni - faʻamoemoe i le numera o tagata o le aiga o nonofo i le fale mautotogi;
  • o le lapoʻa o ofu o ofu - e tatau ona filifili: o le a faʻatutu le potu teu ofu i le maualuga atoa o le puipui, o le a le loloto o le oloa ma le aofaʻi o potu;
  • o mea na gaosia ai le masini - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a filifilia kapoti kapoti a Italia - o le a faia mai laupapa sili ona lelei; faia fausaga sisitema faia i uamea, ma mesh faiga e faia i uaea malosi.

A filifilia se mea e teu ai lavalava, mafaufau i lona malosi ma lona faʻatuatuaina. O le potu laei e tatalaina ai le atoa avanoa mo le tagata faʻatau. O ia oloa e tatau ona umi ma talafeagai, aua ua faʻatauina mo le tele o tausaga o faʻagaioiga. O le mea lea, ae e te leʻi faʻapipiʻiina 'ofu, e tatau ona e faʻamasani ia latou foliga ma ona uiga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Uma Mea Uma - Version SAMOAN (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com