Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fautuaga mo le filifilia o se moega pepe mai le 3 tausaga le matua, ituaiga lauiloa

Pin
Send
Share
Send

Mai le fanau mai, e moe le pepe i se tamai moega ma maualuga ona itu. A oʻo ina matua le tama, ua amata ona vaʻaia e matua le moega o tamaiti mai le 3 tausaga le matua, talu ai ua le mafai e le pepe ona toe nofo lelei i luga o le moega tuai. O ia ituaiga faʻatusa e lapoʻa ma aoga. I se faʻaopopoga i le saogalemu, latou te faamoemoe o le a puʻupuʻu ma ergonomic.

Peraimeri manaʻoga

Filifilia o se pepe moega mai 3 tausaga e le faigofie pei ona foliga mai. E faigofie mo se tagata e le masani ma foliga e faia le sese faʻatau. E tele mea e tatau ona mafaufau i ai: mamanu, meafaitino, lapoʻa, faʻatinoga. E masani lava, o le mamanu e faia foʻi sona sao. O tagata gaosi oloa ua sauni e ofaina le tele o ituaiga faʻataʻitaʻiga faʻapitoa lava i tama ma teine.

E tele filifiliga mo moega pepe. O le filifiliga e tatau ona faʻavae i luga o mea taua e pei o le numera o tamaiti i le aiga, a latou mea fiafia i ai, le eria o le fale mautotogi. Afai e faʻatagaina le paketi, ona mafai lea ona e faʻatauina se taʻaloga atoa ma se nofoaga moe.

E ui lava i le mea moni ua matua le tamaititi, ma na te manaʻomia se sili atu moega, e tau le lava le avanoa i lona potu mo se tele faʻataʻitaʻiga. O le filifiliga lelei o le a suia moega. E naʻo le po e mafai ona faʻamavae ai, ma i le ao, tuʻu se nofoaga mo taʻaloga.

O se tasi o autu taua mo le filifilia o se moega mo tamaiti mai le 3 tausaga o le saogalemu. O le seti tatau ona aofia ai itu itu vaeluaina poʻo le ono mafai o latou faʻapipiʻiina. I lenei tausaga, le tamaititi le mafai ona faʻatonutonu ia lava i se miti: liliu i le tasi itu, atonu o le a pa'ū. E sili ona lamatia lenei mea peʻa faʻaaoga se moega moega. Ae e te leʻi faʻatau, e aoga foi le siakiina o le oloa mo taʻetaʻei, lua, chips, mea uma e ono afaina ai tamaiti. E sili atu le faʻatau se faʻataʻitaʻiga ma faataamilo tulimanu. Afai o le moega ei ai lona lua foloa, o le faasitepu e tatau ona malosi ma sitepu lautele ma mausali.

Moega o tamaiti mai le tolu tausaga le matutua e masani ona gaosia mai le laʻau masani. Ole, beech, paina, maple e faʻaaogaina. O nei mea e le gata ina gafataulimaina ae e anagata foi. Pau lava le faaletonu o le tau maualuga. Sili atu paketi faʻataʻitaʻiga o loʻo potopoto mai oomi laupapa laupapa. O i latou foi hypoallergenic, ae foliga mai e mago i le taimi. E le fautuaina e faʻatau se moega uʻamea, aua e sili atu ona faigofie le manuʻa oe lava e uiga i ai. O nisi gaosi latou faia faʻataʻitaʻi ma vaega palasitika. O nei vaega e vave ona masaesae ma mafai foi ona oona.

O se mea taua pe a filifilia se moega o tamaiti mai le 3 tausaga le matutua ma autafa o le ono mafai ona ea. O puipui i autafa e tatau ona faia i mea sili ona lelei e leai ni manogi gaosia ma le mama. E fautuaina e faʻatau ni faʻataʻitaʻiga ma ni paʻu faia i ni taʻavale. E tatau ona i ai le mamao o le 4-6 cm i le va o latou taʻitasi, a leai o le a le tafe lelei le ea i le tagata moe. Ae peitaʻi, afai o le avanoa e sili atu i le 6 cm, o le pepe poʻo le vae poʻo le lima ono paʻu faʻafuaseʻi i totonu o le pu ma mau ai. Faavae i luga o lenei criterion, oe mafai ona filifilia se moega ma ie poʻo mesh bumpers i luga o se mautu faavae.

Le mea e le faia e tamaiti io latou moega. Latou te feosofi, togi ia latou aluga, fai pa puipui. O le mea lea, o se malosi faʻavaʻa ma tua itu o le oloa e taua. I se faʻaopopoga, o le fausiaina lelei ma usitaʻi i le faʻagasologa faʻapitoa e taua tele i le umi o le faʻagaioiga. A filifilia se moega i totonu o se faleʻoloa, e tatau ona e siaki le leai o ni va, le lelei o le pito i luga togafitiga, o le i ai o mea uma e faʻamalosia ma faʻasaʻo ai elemeni.

Ina ia sefe le paketi a le aiga, oe mafai foi faʻatau se toso mai fafo moega mo se tamaititi mai le 3 tausaga. Lenei faʻataʻitaʻiga mafai ona faʻaaogaina atili a o e agaʻi i le matua, talu ai o lo o iai ni sliding elemeni. A oso le pepe lona lua i le aiga, e faigofie ona toe faʻatasia.

E tatau ona e faʻaeteete pe a filifilia se faʻamoe. I tamaititi ma tamaiti moega mai le 3 tausaga le matutua, latou mauaina oloa o feololo faigata, talu ai o se faamalu e sili atu vaivai e ono faʻaosoina ai se leaga i tulaga.

O se potu e iai le pito laʻititi e masani ona tuʻuina mo potu a tamaiti. Mo lenei mafuaʻaga, matua taumafai e faʻamautinoa o meafale uma e sili atu le aoga. Afai matou te mafaufau i moega o tamaiti ma atigipusa, ona faigofie lea ona faʻaaoga, talu ai e mafai ona e tuʻuina iai lavalava, meataʻalo, mea e momoe ai. O isi faʻataʻitaʻiga o loʻo fai ma sui o se faʻailoga o se nofoaga moe, se kesi, o se nofoaga mo taʻaloga ma sili atu.

Tamaiti mai le 3 i le 10 tausaga matua faʻatauaina sili taua i lanu ma le ata o latou moega. O gaosi po nei e mafai ona faʻatinoina soʻo se manatu, e faʻaalia ai se tagata e fiafia i ai i tua. Moega o tamaiti mo tama mai le 3 tausaga le matutua e masani ona faʻaalia ile tulaga o taʻavale, mea faigaluega faʻapitoa poʻo ni ata o tamaautu. Teine maua se moega mo se purinisese.

Eseese

Ae e te leʻi filifilia se moega pepe ma se tele o ituaiga eseese, o le laasaga muamua o le filifili lea i le mea o le a tu ai. E le mafai i taimi uma ona tuʻu se tamaititi i se potu ese, ona avea lea o se nofoaga moe ma se kesi o se filifiliga lelei. Lenei o le a le gata sefe avanoa, ae o le a avatua foʻi le lagona o lau oe tulimanu.

Faigofie

Moega mo tamaiti mai le tolu tausaga le eseese i le potopoto. Talu ai, sa manaʻomia meaafale a le kapeneta. O se tasi-fasi fausaga na le faapipiiina i le puipui. Afai e tele potu ma loka eseese, e faʻatasi uma.

I le taimi nei, o meaafale masani e faʻatele ona faʻaaogaina mo totonu. E mafai ona aofia ai ni nai aitema eseʻese, o mea taʻitasi o se atoʻatoa eseese iunite. O sea oloa, faia i mea lelei, e taugata.

Faʻataʻitaʻiga moega moʻi pepe e masani ona iai nofoaga e momoe ai 1-2, loka loka, laulau e moega, taʻaloga poʻo nofoaga e suʻesuʻe ai. A manaʻomia, e mafai ona aveʻese nisi o mea taua o le itumalo, e iai se mea e mafai ona faʻaopopoina.

Tagata liliu

O moega e mafai ona suia e matua talafeagai e faʻaaoga i tamaʻi fale mautotogi. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona liua e avea ma se laulau poʻo isi fasi meaafale. E i ai pepe moega i autafa o laupapa e mafai ona faʻaaogaina mai le fanau mai i le aoga tausaga. A oo ina matua le pepe, aveese e matua autafa itu ma faatau se tele tele faamalu. Lelei meaafale o lenei ituaiga e mafai ona faʻaaogaina e oʻo atu i le 10 tausaga.

Faaavale i fafo

Mo tamaiti matutua, latou te filifilia moega ma le tosoina i fafo o le potu. I le ao, e lafi i totonu o se nofoaga. Tele taimi, o ia oloa e lua moega, o isi taimi e tolu. Taʻitasi i latou alu i talaatu o le pito i luga, fausiaina o se sitepu. O ia uluaʻi moega o tamaiti e le maualuga tele, e toetoe lava a le mafai ona toʻulu ese mai i latou, ae seasea maua ni patupatu i le pusa. Faigofie mo tele aiga.

E faigofie lava i se tamaititi ona faʻataoto lona moega e aunoa ma le fesoasoani a se tagata matua. O le mea taua o le faʻateʻaina auala galue lelei atoatoa. Ina ia faia lenei mea, oe tatau mautinoa taumafai e faʻalauteleina le fausaga i le tele o taimi i le faleʻoloa.

Faʻapega

O lenei faʻataʻitaʻiga sa lauiloa i le USSR. I lenei taimi, o le gaosiga tekonolosi ma le mamanu ua matua suia, o le saogalemu o lenei fasi meaafale ua faʻateleina. O lenei moega e lua ona moega moe ma se sitepu. E lelei mo aiga e toʻalua tamaiti ma faʻatapulaʻa le avanoa e nonofo ai. Lenei mafai ona sefe avanoa mo le taʻaloga eria. O le moega moega e mafai ona i ai se faʻavae tulimanu. I ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, o nofoa o loʻo tu faʻatasi faʻatasi i le tasi ma le isi, i se faʻaopopoga, o le oloa ua faʻatumuina i drawers ma fata.

Afai o tamaiti i lalo ole tausaga ole 7, puipui puipui e tatau ona iai. O le a latou faʻafaigofie foʻi ona aʻea aʻe. O le uii e masani lava ona ofi i le pito i lalo o le nofoaga.

Nofofua masani

Tagata fiafia i vasega masani o le a fiafia i le masani nofofua moega. E i ai le tasi potu, e leai ni faʻaopopo elemeni faʻaaogaina i luga, seʻi vagana o itu. O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga o le a tau maualalo ifo nai lo ona tauva, talu ai sili laiti mea e manaʻomia mo lona gaosiga. O le filifiliga sili ona lelei mo le tasi tamaititi nofo i lo latou lava potu.

O le a le faigata i se matua e iai le tomai kamuta ona faia e ia lima. O sea tamaʻi fale mo tamaititi mai le 3 tausaga le matua o le a foliga sili atu le leaga nai lo le faleoloa tasi.

Talafaʻasolopito

Afai e te manaʻo e faʻamalie lau pepe i se mea manaia tele, ona tatau lea ona e faʻalogo i ata faʻatusa. O sea fasi meaafale o le a atiaʻe ai mafaufauga o le tamaititi, avatu ia te ia le tele o itula faʻataulaitu o taʻaloga. E masani lava o nei oloa e fai ma sui o se mea taua. Talu ai nei, o se moega-fale mo se tamaititi mai 3 tausaga ua mauaina sili lauiloa. O lona taualuga e faʻaseʻe foliga, e masani ona i ai se avanoa i le pito i luga. E fautuaina e faʻatau se faʻapaologa ma itu vaivai i le pusa. O le tamaititi o le a maua le toʻafimalie iina, ma i le taimi o le moe i le aso, e mafai ona faʻapogisaina le susulu o le la.

O se moega ma bumpers mo se tama mai le 3 tausaga le matua o se taʻavale poʻo ni mea faigaluega faʻapitoa. Uma oloa i pupula, mata-puʻeina lanu. Moega o tamaiti mo teineiti mai le 3 tausaga le matutua e mafai ona teuteuina i le tulaga o se taʻavale, o se vai lili, se fale faʻataʻitaʻi. E mafai e tagata gaosi oloa ona faʻataunuʻuina manaʻoga o soʻo se tamaititi.

Moega maualuga

O le moega malolo e talafeagai mo le faʻaaogaina i totonu o se tamai potu, ona e sefeina avanoa. E i ai le mea e moe ai luga o le fata pito i luga, lea e mafai ona faʻaaogaina e ala faʻasitepu. O le pito i lalo e masani ona tuʻu ese mo se kesi poʻo se kesi komepiuta. O isi taimi e iai le sofa bed mo tamaiti mai le 3 tausaga. O lenei filifiliga e talafeagai mo lua tamaiti.

O se potu i luga o le fale e masani ona faʻatau mai mo tamaiti aʻoga, talu ai o le fausaga lava ia e fai si maualuga. I le taimi e tasi, o le mea e moe ai e iloga i galuega. O sitepu e mafai ona aofia ai tamaʻi tamaʻi ata ia e mafai ona teu ai meataʻalo poʻo ni mea faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona filifili le sao saʻo o le fausaga

Moega o tamaiti mai le 3 tausaga le matutua faʻatasi ma patupatu e mafai ona faʻatauina i se tulaga masani pe okaina e tusa ma fua a tagata taʻitasi. O le filifiliga lona lua e sili atu ona talafeagai pe a fai o le avanoa e matua faʻatapulaʻaina. Ae o sea oloa o le a tau foi sili atu.

A filifilia se moega, e tatau ona faʻavae i luga o le mea moni o le tamaititi tatau ona i ai e uiga i le 40 cm i le faʻasao mai lona maualuga. O fua masani o le moega pepe mai le 3 tausaga le matua e 140 x 70 cm O lenei moega o le a tumau e oʻo atu i le 5-7 tausaga. A maeʻa lena, fautuaina e faʻatau se faʻataʻitaʻiga 80 cm lautele ma a itiiti mai 160 cm le umi.O le averesi, o le moega moe e tatau ona suia pe a maeʻa 4-5 tausaga, i taimi uma e faʻatau ai se oloa 10 cm le umi.

E le tatau ona faʻatau se moega mo le tuputupu aʻe, o le pepe o le a le mapu ma le maua lelei i totonu. I se faʻaopopoga, matutua faʻataʻitaʻiga leai ni talafeagai saogalemu foliga.

Gaosiga mea

E le tele naua mea filifilia mo le faʻaputuputuina o meaafale. Moega a tamaiti mai le 3 tausaga le matua e faia i laupapa e sili ona lauiloa. Naʻo maa malo malo lava e faʻaoga. O ia fausaga e iloga i le faʻateleina o le malosi, hypoallergenicity, ma le manogi manaia. O le natura laʻau e matagofie ona foliga vaaia. Pau lava le faaletonu o le tau maualuga.

O se sili atu paketi filifiliga o moega o tamaiti mo teine ​​ma tama mai 3 tausaga mai chipboard ma MDF laupapa. I fafo, o ia mea foliga foliga tutusa ma masani laau, latou foi leai se manogi. Ae o le chipsboards e i ai le paʻu maualalo o le malosi, vave mago, mago. A oʻo i totonu le vai, latou te loloʻu, leai se latou tino.

O le uʻamea faʻataʻitaʻi e sili atu lona malosi nai lo le moega o tamaiti e faia i laupapa mautu mai le 3 tausaga le matutua. O le fausaga uʻamea e le manogi foʻi, e le o ni mea e faʻaleagaina. O le tau o le averesi. O le mafuaaga autu matua aloese mai moega uʻamea o le faateleina lamatiaga o le manua.

Faʻasologa

Uamea

MDF

Motugaafa mo le filifilia o se faamalu

I le faʻaopopoina i le filifilia o le moega lava ia, o le faʻatauina o le kasala saʻo e taua foi. O ona fua e tatau ona tutusa ma le mea e moe ai. Afai o le fua o le moega pepe mai le 3 tausaga le matua e 140 x 70 cm, o lona uiga o le faamalu e tutusa. O aitititi mea o le a minoi a o moe lau pepe.

E tele ituaiga o faamalu:

  1. Tautotogo - e sili atu le filifili ma se tutoatasi poloka, talu ai o tautotogo uma i totonu ia te ia lava i totonu o lana ia tulaga ma e leai se uʻuina ma isi. Lagolago i tua ma tu lelei.
  2. Springless - o se oloa ma faʻatumuina eseese. O ia ituaiga faamalu e masani ona faia mai i mea masani, ua faʻateleina le mimigi ma eseese tikeri o le maʻaʻa, latou e matua malosi ma anagata.
  3. O se faamalu orthopedic ei ai se maumaa fausaga, e taulai autu lava i le aveese laiti faaletonu o le musculoskeletal faiga. Mo tamaiti, e aoga tele i le mea e lagolagoina ai le tua gofie.

E oʻo lava ile tamaʻi Italia ua faʻaulu mai mai le 3 tausaga le matua, e le mafai ona puipuia le soifua maloloina o le pepe, e aunoa ma le filifilia lelei o vaega. Ole faamalu e tele sona sao. Mo tamaiti e ova atu ma le 3 tausaga le matutua, e fautuaina e le fomaʻi faʻapitoa le faʻaaogaina o oloa e feololo lava le faigata. Latou te faʻasaoina lou tulaga ma faʻatagaina oe e moe i le mafanafana.

Vitio

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Faalogo IaCover DjKingT ft. Shania Juzil and Maria Johnson (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com