Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Poda Island i Thailand - o se tafaoga i le matafaga e mamao ese mai le malo

Pin
Send
Share
Send

Poda (Thailand) o le motu sili ona latalata i le talafatai o Ao Nang, latalata i Railay ma Phra Nang matafaga. Poda e taitaia le motu vaega, lea e aofia ai foi moa, Tab ma Mor. O lenei faatosina o loʻo tu i le itumalo o Krabi, 8 km mai le laufanua o Thailand, o lea o le auala i le motu e le sili atu ma le 20 minute. I le talafatai, e faʻatalitali ai tagata femalagaaʻi i le oneone lemu ma le manaia, o le tele o faʻaputuga o laʻau, ma e tele foʻi manuki e lagona le pei o tagata e ana le motu ma amio faʻapena - gaoi ma le gaoi mea a turisi ma meaʻai.

Faamatalaga lautele

Poda Island e 1 km i le 600 m ufiufi ma niu ma e le masalomia o se tasi o sili ona asia nofoaga faʻanatura i Thailand. O le autu faʻatosinaina o le motu o matagofie pupū ma matagofie matafaga. E toatele tagata faimalaga e maitauina o sea sami mama e faigata ona maua i le lalolagi atoa. O le autu autu o le malaga i Podu i Taialani o le aau, sunbathe, aau i se ufimata.

Mea moni manaia! E i ai le amu amu lua taseni mita mai le talafatai. Afai o loʻo e fuafuaina e alu snorkeling, ave se faʻi ma oe - o le manogi o fualaʻau o le a tosina mai ai le ola sami.

Tagata tafafao maimoa i Taialani e manaʻomia e faʻaopopo se totogi i le turisi tau. O lenei aofaʻi e faʻaaoga e faʻamama ai le motu mai lapisi o loʻo totoe pe a maeʻa tafafao. O le motu e taʻutaʻua i lona amataga ma e sili ona mataʻutia faʻafiafiaga mo tagata aʻeaʻe papa - o vaʻa e aveina tagata femalagaaʻi i le papa, e feʻaʻei tagata i luga o le papa ma oso i le sami.

I le taimi muamua, sa na o le tasi le faletalimalo i le ogatotonu o le motu, turisi na ofaina e nonofo i tu ma aga masani fale, ae o le aso lenei e le mafai, o lea e le mafai ai ona faʻaalu le po i Poda.

Faʻafefea ona alu i se motu i Taialani

Naʻo se ala vai e tau atu i le Poda Island i Krabi, e mafai ona e oʻo mai iinei i le tele o auala, o auala taʻitasi e iloga i le faʻafaigofieina ma le tau.

Vaʻa lautele

O felauaiga i Taialani e taʻua o le longtail boat, o se vaa masani. Tuʻua mai le Ao Nang Beach mai 8-00 i le 16-00. I le taeao, e o ese vaʻa mo le motu, ma i le aoauli latou toe foi atu i Ao Nang.

O le tau o le tiketi e 300 baht. Ia mautinoa e siaki ma le aliʻi vaʻa poʻo le a le taimi e alu ai le vaʻa, aʻo folau le pasese i luga o le felauaiga lava e tasi na aumaia ai i Poda. Ua faanumera vaa, ia e manatua la le numera.

Vaʻa taʻitasi

O le vaʻa e masani ona mautotogi mo le afa aso, o le tau o sea malaga e $ 1,700 baht. O lenei filifiliga e talafeagai mo kamupani a itiiti mai e toatolu tagata. I lenei tulaga, e leai se manaʻoga e faʻamaopoopo le taimi malolo ma isi pasese i le vaʻa.

Faigamalaga "4 motu"

O lenei tafaoga e taʻua o se tasi o mea sili ona manaia, e mafai ona e faʻatauina ile matafaga i Ao Nang i Thailand. I le taimi o le malaga, e asiasi turisi i atumotu o Poda, Tub, Chicken, faʻapea foi ma le matafaga o Pranang. O le faigamalaga e amata i le 8-9 i le taeao, e oʻo atu i le 4 i le afiafi ua toe aumai turisi i Ao Nang. A e manaʻo e sefe se tupe, filifili se malaga i luga o vaʻa - vaʻa saoasaoa, e 1000 baht le malaga. E mafai ona faʻatau le tafaoga i luga o le matafaga pe i le faletalimalo. Pau lava le faaletonu o le taimi faʻatulafonoina faʻatulafonoina ma leai se mea e faʻamoemoe i turisi. E le sili atu ma le tasi ma le afa itula e asiasia ai le Poda Island.

Lelei e iloa! Ole auala pito sili lea ona taugofie e asiasi ai i motu e fa ile Thailand, malolo ile matafaga male snorkel. O le tau o le malaga e aofia ai le faʻamatuʻu mai le faletalimalo ma le 'aiga aoauli.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea le motu

O le motu e laʻititi ma e leʻo nofoia, e tu i saute o Ao Nang, ma o se vaega o le National Park o Thailand. E leai ni aseta, faletalimalo, faleoloa ma e tau taugofie foi. Pau lava le lelei o:

  • potu malolo;
  • gazebos;
  • o se pa tuʻuina atu vai inu ma masani Thai meaʻai;
  • fale mulumuluga

Matafaga motu

O le mea moni, e naʻo le tasi le matafaga e faʻataʻamilomiloina le motu i le afa afa. O le itu i saute e tau le talafeagai mo le aau ma faʻafiafiaga, aua e i ai le talafatai gaoa ma le tele o maʻa i le sami. O le talafatai i saute e taʻua o le vao, e oʻo lava i le tumutumuga o tagata tafafao mai e filemu ma toʻafilemu. I se faʻaopopoga, e fai lava si faigata ona savali faataamilo i le motu ona o le atumauga laufanua ma le leai o ni savaliga sopo.

Tele vaʻa aumai tagata faimalaga i le motu i North Beach. O ii na oso aʻe ai se maʻa toʻatasi mai le sami, lea e avatua i le laufanua se mea lilo ma se lanu. E ui i le anoanoaʻi o vaʻa ma turisi, o loʻo tumau pea le mama ma le sami. Ulufale i totonu o le vai e lamolemole ma vaivai. O le talafatai e lautele lautele, o lea e leai ai se lagona o le matafaga ua tumu, tagata uma o le a maua se nofoaga tuufua mo latou lava.

Le mea e fai ile Poda Island

O le mea taua na faʻaosofia o Poda Island o se maʻa e alu saʻo i luga mai le vai. Ua faʻaigoa e tagata o le nuʻu o le "Green Pillar". Tagata tafafao maimoa uma e mautinoa o le a puʻeina ata i le talaʻaga o le mato. O tui e sau mai fafo susulu, ae maise lava faasaga i le goto o le la.

Afai e te alofa i le natura, Poda Island o se talia fiafia. E sili le asiasi i le mea e faʻatosina mai aʻo leʻi oʻo i le 12-00 pe a maeʻa le 16-00, pe a toʻaitiiti turisi. Ile taimi nei, o le atemosifia o le motu e sili ona fesoasoani ile malologa ma le malologa.

Lelei e iloa! Ae e te leʻi alu i se motu i Taialani, faʻaputu ni meaʻai ma vaiinu, ona o le pa i le lotoifale e ono tapunia, ma o tau e tele taimi e maualuga ai nai lo isi matafaga i le itumalo Thai o Krabi.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. Muamua lava, o le motu e talafeagai mo i latou e fiafia i se toʻafilemu, fuaina i fafo tafaoga. E leai ni mea faʻatosina ii, na o le pau le mea e mafai ona e fiafia ai ile Poda ole tafaoga ile matafaga.
  2. O le taimi sili ona lelei e asiasi ai aʻo leʻi oʻo i le 12-00 ma le maeʻa o le 16-00, o isi taimi o tagata o turisi e omai iinei.
  3. Tele turisi e omai i le motu ma fai se tafaoga i luga o le matafaga poʻo luga o mutia.
  4. O le pa i le lotoifale e tapunia i le taimi o le tau maualalo, o lea e sili ai le le lamatiaina ma ave meaai ma vai inu ma oe.
  5. I le tepa muamua, e foliga mai o Poda Island e laʻititi, ae e lava le avanoa mo tagata uma. A e savali i luga o le apitaogalu, o le a e mauaina se sili mamao ese tuʻafaʻa.
  6. A o le snorkeling, o manatu o turisi e fefiloi. E le manaʻomia e tagata taaalo popoto i inei, ae o tagata amata e mautinoa le fiafia e matamata i le olaga o le sami. O nisi tagata faimalaga latou te fautuaina le feoaʻi solo mai le matafaga o moa moa i Taialani. A e fuafua e maulu, filifili ni vaega papa pe aau i se aʻau amu.
  7. I le itu tauagavale o le matafaga o loʻo i ai se tamaʻi aloalo - matagofie ma tuʻufua.
  8. Ia mautinoa e aumai le sunscreen, se solo tele, mata tioata ma se faʻamoe, faʻapea foi ma se ato lapisi i le motu, ona o turisi e manaʻomia le faʻamamaina latou lava e le tulafono Thai.
  9. Tumau i le Poda Island i Thailand e totogi - 400 baht mo le tagata. Tupe mai turisi e aoina e tagata vaʻa i talafatai ae leʻi taunuʻu.
  10. Alu e aau, aua le tuʻuina meaʻai i le matafaga, o manuki amio faʻamaualuga ma gaoi meaai.

Poda Island (Thailand) o le a mautinoa le apili i tagata faʻalata o le natura matagofie ma laufanua matagofie. O le matagofie o le teropika na faʻasaoina iinei, e leai se pisa o le taulaga ma le pisi masani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Oceans Of Love - Iesu Faamagalo Au (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com