Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le auala sili e sau ai mai le malaevaʻalele a Girona i Barcelona?

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona sau mai le malaevaʻalele a Girona i Barcelona? O lenei fesili e popole ai tagata uma o e o le a asiasi i le Catalan laumua ma manaʻo e o atu i ai i se taimi vave ma le mafanafana pe a mafai. Lalo oe o le a maua 3 auiliili auala.

O le malae vaʻalele o loʻo tu i le itu i matu sisifo o Catalonia, 12 km mai le taulaga o Girona, 90 km mai Barcelona ma 100 km mai El Prat International Airport.

I le taimi nei, o le uafu o Girona-Costa Brava o le lona 17 i le tulaga o pasese pasese i le atunuu, ma i lalo o le 2 miliona pasese pasia i ai i tausaga uma. I le taimi muamua, o lenei fuainumera sa sili atu le maualuga, ae ina ua maeʻa le kamupani vaalele taugofie Ryanair amata faʻaititia le numera o vaʻalele, o le numera o pasese na amata ona pauu i lalo.

Talu ai, o le uafu ea aofia ai lua terminals, ae o le tuai, fausiaina i le 1967, na talepeina, ma i le amataga o le 2000 o se fale fou na fausiaina. E ui lava i le laʻititi o le nofoaga, o loʻo iai uma mea e te manaʻomia mo se nofo lelei: faleoloa, faleʻaiga, ATM, Wi-Fi ma nofoaga ulaula.

Faʻafefea ona alu iina i le nofoaafi

E leai ni auala o nofoaafi e latalata i le nofoaga autu o nofoaafi, ae o nofoaafi eletise e taofi i le ogatotonu o Girona, e tu i le 12 kilomita mai le uafu o le igoa tutusa.

Atonu e foliga faapenei le auala - e tatau ona e alu i le nofoaga pasi i Girona i le pasi o le kamupani vaʻa Sagales (e afa itula le umi), ona sui ai lea o se nofoaafi i le itu e manaʻomia. O lenei filifiliga e talafeagai foi mo na turisi e manaʻomia ona o atu i taulaga taumamao o Catalonia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, soʻo se 30-50 minute nofoaafi saoasaoa maualuga alu ese mai Girona nofoaafi nofoaga i Barcelona. O le tau o le pepa e tusa ma le 15 €. O le malaga e alu i lalo ifo o le itula. Oe mafai ona mulimuli i le faʻasologa ma tau i luga o le 'upega tafaʻilagi feaveaʻi: www.renfe.com

Ae o le alu i le malae vaʻalele a Barcelona mai le ogatotonu o Girona o le a le galue saʻo - i soʻo se tulaga, oe manaʻomia le faia o se fesiitaiga i le Catalan laumua.

O le faʻaopoopoga tele o lenei auala o nofoaafi ma pasi pasi a Girona o loʻo tu mamao mai le isi.

I le pasi

Mai le nofoaga pasi, e tu latalata i le faitotoʻa ulufale, e 4 auala pasi e o atu i Girona, Barcelona, ​​North Catalonia ma South Catalonia.

Ia Girona

O pasi i Girona e tuʻua itula uma mai le 05.30 i le 00.30 ma taʻilua itula i le po. O le taofi o loʻo tu tonu i tafatafa o le tulaga, ma o le nofoaga mulimuli o le auala o le pasi pasi i Girona. Afai o loʻo e alu i le malae vaʻalele, ia manatua o le pasi o loʻo ulufale i lalo o le eleele tulaga # 9.

O le ave o Sagales - www.sagalesairportline.com ma Alsa - www.alsa.com

O le tau o le tiketi e 2.75 €. Ole taimi ole malaga e 30 minute.

I Barcelona

E i ai le pasi tuusao mai Girona Malae vaalele i Barcelona taulaga tutotonu. I le laumua o Catalan, na o ifo ai pasese i le nofoaga o Barcelona i Matu. O le taimi fuafuaina o malaga e 1 itula 20 minute. O le tau o le 16 euro. E 6 taimi i le aso e faʻatautaia ai lenei auala - mai le 09.10 i le 22.15. E sili atu le siakiina o lata mai faʻamatalaga luga o le feaveaʻiga itulau Sagales.

I South Catalonia

E mafai ona e oʻo atu i taulaga o Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar e ni tamaʻi taʻavale laʻititi (e masani ona lele le numera 605), lea e tautuaina e le au feʻaveaʻi Sagalés ma Sarfa. O le tiketi tasi-auala o le a tau e tusa ma le 11 Euro. Afai e te faʻatau vave mai iina ma toe foʻi mai, o le ae mauaina se tau paʻu - 17 euro. Minibus tamoʻe uma itula.

'Upega tafaʻilagi faʻavaomalo o feaveaʻiga, lea e aoga ai le siakiina o le talafeagai o tau ma faʻasologa: www.moventis.es ma www.sagalesairportline.com

I North Catalonia

I le itu i matu o Catalonia, e i ai taulaga pei o Figueres ma Masima. E mafai ona e oʻo atu ia latou i le pasi numera 602, e alu ese mai le nofoaga tutotonu i itula uma. O le tiʻetiʻega o le a fai si sili atu ma le 30 minute, o le tau e 8-10 €.

I le Malae Vaalele i Barcelona

Ina ia oʻo atu i le Malaevaʻalele a Barcelona mai le malaevaʻalele a Girona-Costa Brava, alu i se pasi tuusao mai le kamupani o Sagalés. Masani lava, o le malaga tumau i le 1 itula 30 minute. O le tau e 17 euro.

Peitaʻi, e naʻo le 3-4 pasi ile aso i luga ole auala lea, afai e te tuai i se tasi o vaʻalele, e iai le uiga e muamua alu i le ogatotonu o Barcelona, ​​ma alu atu i le malaevaʻalele a El Prat.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

I le taxi

O le filifiliga pito sili ona faigofie ma sili ona taugata mo le sau mai le malaevaʻalele a Girona i Barcelona o se taxi i Sepania. E tele naʻo latou i tafatafa ane o le nofoaga faʻatonutonu, o lea e leai ai ni faʻafitauli ile mauaina o se taʻavale. Faʻamolemole manatua i mea e taunuʻu mai ai, e mafai ona e faia fua ni telefoni mai se telefoni feaveaʻi - mo se faʻataʻitaʻiga, valaʻau se taxi pe faʻatonu se fesiitaiga.

Talu ai o loʻo i ai taʻavale e lua faʻagaioia aloaia i le malaevaʻalele a Girona-Costa Brava, o a latou tau e tutusa lava. Ma, o se malaga i le ogatotonu o Girona o le a tau 28-30 euro. I Barcelona - tusa o le 130. Manatua totogi faʻaopoopo:

  • i faaiuga o vaiaso ma aso malolo lautele - + 4,60 euro;
  • malaga i le po - +5 euro;
  • mo vaega taʻitasi o ato, o lona telē e sili atu i le 60x40x10 cm - 1 euro.

Ina ia aloese mai faʻalavelave, e fautuaina e turisi le faʻaaogaina o taʻavale laʻupasese e saunia e le malae vaʻalele - e mautinoa e le faʻasesēina oe.

Afai o loʻo e malaga na o oe, ae manaʻo e faʻaaoga se taxi, e tatau ona e suʻe ni au uo femalagaaʻi i luga o fonotaga femalagaaʻi ma i le malae vaʻalele lava ia - o le tau o le malaga o le a faʻaititia tele.

Pei ona e iloa atu, o le alu i le taulaga o Barcelona mai le malaevaʻalele a Girona-Costa Brava e matua faigata lava - e tele pasi ma nofoaafi televavave o loʻo tamoʻe, e mafai ona oka se taxi.

O tau ile itulau e mo Tesema 2019.

Auala mai le malaevaalele i Girona i le taulaga autu:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pau - Lourdes - Pirineos franceses - Travel Video 142 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com