Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fai se meaalofa mo tina i ou lava lima

Pin
Send
Share
Send

Tina o le sili pele ma pele tagata i le lalolagi, ma le agamalu o ona lima e oo lava i le silika e le mafai ona faʻatusatusa. Na te avatua i tamaiti le alofa, agalelei, alofa ma le mafanafana. Faʻafetai ia te ia mo lana tausiga, fanau saili e faʻamalie i se mea maoaʻe, agalelei ma matagofie. O le mea lea, o le fesili pe faʻafefea ona fai se meaalofa mo tina ma ou lava lima mo lona aso fanau ma Mati 8 e talafeagai.

I le afiafi o le aso malolo, ou te manao lava e tuu atu i loʻu tina sina fiafia, ae o le saosaoa o le olaga e le masani ona faatagaina le mauaina o se aafiaga. Tatou te faʻatau meaalofa i luga o le lele; o lona iʻuga, latou te le faʻailoa mai o tatou lagona.

I loʻu talavou sa ou taumafai e fai loʻu tina ma mea e ofo ai. Natia i se tulimanu tuufua, faapipii, vali pe suʻi. E le o le faʻapea mai o nei meaalofa o ni galuega sili ona lelei, ae sa fiafia iai loʻu tina.

Lisi o aitia manaia

Afai o loʻo e faʻamoemoe e faʻamalie tina, o le a ou fesoasoani i le fautuaina atu o ni manatu mananaia. Ou te manatu o le a fesoasoani fesoasoani mo le foafoaina o meaalofa.

  1. Embroidery... E mautinoa lava sa tatau ona ou suʻiina i lesona o galuega. Afai e fai lou aso fanau lou tina, manatua ia tomai. Faʻapipiʻi se solo manaia, aluga poʻo se atavali. E te manaʻomia filo ma se mea faigaluega lalaga.
  2. Faaputuga o mea manogi... O se meaalofa e tuʻufaʻatasia le suamalie ma le matagofie. E tele se taimi ma taumafaiga e fai ai se meaalofa, ma o le iʻuga e ono faʻalavelaveina e le le lava mafaufauga. Saili i le initaneti mo ata e fesoasoani ia oe filifilia se aitia. O le a tumau pea e aumaia le manatu i le ola ma le fesoasoani o suamalie, pepa faʻapipiʻi ma isi mea.
  3. Kuka... Tuuina atu i lou tina se keke, masi po o panikeke. Tusa lava pe leai sau taleni kuka, faʻaaoga le fua mo se mea suamalie faigofie. Afai o tina o loʻo teu tino ma na te le 'ai ni pastries ma suamalie, fai se malamalama salati, o le le masani ai mamanu o le a aumaia le tele o mea lelei.
  4. Meaalofa pepa... Pepa o se mea e mafai ona e faia ai se mea: o se teuina o fugalaʻau, o se teuteuina pusa, o se faʻailoga tusi mo ni pale matagofie. E oʻo lava i se homemade card o le a faʻaopoopoina le autu meaalofa.
  5. Ata ata... E tofu tina ma le fia sefulu o ata e fiafia iai, e manatua ai taimi sili o le olaga. A maeʻa ona faia se collage, tuʻufaʻatasia i latou i le tasi ata. E te le manaʻomia ni tomai fou mo lenei. Faʻaaoga pue ata.

Manatu manaia ua taunuʻu mai ia te oe. Tusa lava poʻo le a le filifiliga filifilia, tina o le a fiafia. Manatua, o le taua o le meaalofa e le o le muamua vaega. O le mea taua o le foaʻi ma le agaga. Ma naʻo se meaalofa na faia i lou lava lima o le a taua ma maua ai le tele o le fiafia.

O se meaalofa mo tina mo se aso fanau

Aso fanau o se sili ona lelei gaioiga ma o se matagofie taimi e faʻaalia ai le alofa i se pele ma se lelei ma le faamaoni meaalofa.

E le faigata ona faʻatau se meaalofa, ae o isi taimi e le faʻatagaina oe e faʻatau tupe ona e faʻatau se mea taua. Ou te faanatinati e faʻamalie ia te oe, o le faʻaaluina o tupe e pule oe pe a fai ua i ai sou taimi avanoa ma le maelega.

O le teʻi atoatoa mo tina

Faatulaga ma tagata o lou aiga ina ia i le taimi saʻo latou valaauina tina mo se savaliga. O le fale poʻo le fale o le a ia te oe lava, ma e leai se mea e faʻalavelave i au fuafuaga. Ina ua alu lou tina, amata galue.

  1. Faʻamalosi oe i totini lima, o lapisi ma seti o mea e faʻamama ai. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, oe o le a faʻalelei mea i totonu o le fale. Aua neʻi galo e faʻafefe le nofoaga pe a uma ona fufulu.
  2. Afai e i ai se tamaʻi mutia latalata i le fale, ia mautinoa e asiasi i lenei nofoaga. Fausia se faʻavasegaina o fugalaʻau, mutia ma lala. Ou te manatu o le a fiafia tina i lenei meaalofa.
  3. Afai o le taumalulu fafo, aua le lotovaivai. I luga o se tasi o faʻamalama, oe o le a maua ai tele ulo ma fugalaʻau laʻau. Teuteuina i latou i ni lauulu lauolaola ma tuu i se tulaga lauiloa.
  4. O totonu e tatau ona uaʻi faapitoa iai. E talafeagai mo teuteuga o aufana aufana, iila filo, paluni, teuteu filifili ma pale matagofie. O le mea autu e le o le soona faia.
  5. Seti le laulau faʻafiafia. Afai e te agavaʻa i mea tau kuka, fai se keke aso fanau, pai pai, poʻo ni fualaʻau salati. E oʻo lava i le jelly fualaʻau poʻo le charlotte ma mastic o le a avea ma fiafia tele mo tina. Soʻo se lisi lisi o le a faʻamalamalamaina julienne ma puloua.
  6. A i ai ni au mea faigaluega ma teuteuina o vavae, fai se pepa meaalofa. O aufana, sulu, lopa, rhinestones ma pepa o le a faia. A maeʻa ona faʻamago, faʻaopopo upu faʻamalo i le vaʻa.
  7. Ma na tatou oʻo mai i le foafoaga o le autu meaalofa. Lenei o se ata faʻamaumauga, o le autu uiga o lea o le a avea ma tina. E faigofie ona fai. Oe o le a manaʻomia se komepiuta, se taseni ata o lou tina, o se talosaga mo le faia o vitio ma se pese. Teuteu le maeʻa gaosiga ma aʻafiaga, susunuina i se disc ma faʻapipiʻi se postcard.

Aumai se aitia i le olaga e manaʻomia le faʻatauaina ma gaioiga. Ae mo le aoga o le galuega faia o le a maua ai, o le a tele.

Vitio fesoasoani

Vaʻai faalemafaufau i le tali atu a lou tina pe a e alu i le fale. Ina ua ia tatalaina le faitotoʻa o le fale, o le a ia vaʻaia le mama ma okaina faʻatasi ai ma le seti laulau ma isi meaalofa. Talitonu mai ia te aʻu, o se meaalofa atoatoa o le a faʻatagaina ai oe e oso i lalo i le siosiomaga o le olioli ma le fiafia. I se faʻaopopoga, o le ai ai se mafuaʻaga mo le mitamita i tamaiti.

Meaalofa a le DIY mo tina ia Mati 8

8 Mati o se faʻapitoa aso malolo tautotogo e manaʻomia ai sauniuniga talafeagai, o le autu laʻasaga o le filifiliga o se meaalofa. Tagata uma i lenei aso saili e faʻamalieina lona faletua, uo teine ​​po o tina.

Ole tau ole meaalofa e leʻo se faʻailoga taua lea. O le mea taua o le taimi nei e o gatasi ma tu ma agaifanua a le aiga. Nisi tagata faʻatau mai i lo latou tinā se uʻamea, se mea e gaosi ai meaʻai poʻo se masini tamea. Afai e leai se tupe e faʻatau ai se meaalofa taugata, aua le faʻavaivai. O se meaalofa na faia e lou lava lima o le a aumaia ai le itiiti ifo o lagona ma le fiafia.

Tulaga vevela

E masani ona tu i luga le tina i le ogaumu, ma o se mea laititi o le a faʻafaigofie ai lona iʻuga. Ina ia faia, oe manaʻomia keramika maa, kelu, malu drape ma vali mo oloa keramika.

  • Filifili le faʻataʻitaʻiga... Afai e le lava le mafaufau e sau ai ma se ata matagofie, vaʻai le ata i mekasini poʻo le Initaneti. Fugalaʻau e fesoʻotaʻi ma Mati 8, o loʻo iai foʻi ma le faʻailoga tusitusi.
  • Faʻaaoga se carbon carbon, fesiʻi le ata i le tile... O lona iʻuga, o le a maʻai foliga o le ata. Faʻaaoga ni vali faʻapitoa e valivali le ata, a leai o le tulaga o le a vave ona faʻaletonu.
  • A maeʻa ona valiina, faʻatali seʻia mago... Tuʻu le faʻamau i luga o se apa tao ma lafo i se ogaumu malulu, tutu se afi, faʻatali seʻia oʻo atu le vevela i le 170 tikeri ma tape le kesi pe a maeʻa le luasefulu minute. Ou te fautuaina le aveʻeseina o maa mai le ogaumu pe a maeʻa ona faʻamalulu.
  • Le tulaga mulimuli... E totoe e tipi se avanoa avanoa i le tele o le tile mai le ie pupuni ma kelu i le itu i tua. Ole mea lea ole a puipuia ai au meaafale umukuka mai le maosiosi leaga ma chips.

Teuga o le tautotogo

Ia Mati 8, o se aga masani le tuʻuina mai o fugalaʻau fou. E iloa e tamaloloa lenei. Afai e manaʻo se tamaititi laititi e faia se meaalofa, e te le tau tamoʻe i se faleoloa fugalaʻau, naʻo lou aveina o se fasi pepa ma valivali valivali.

  1. Liligi sina vali i totonu o se tamai ipu. E tatau i le tamaititi ona fufui lona lima ma tuʻu se lolomi i luga o le pepa. O le iʻuga o le ulu fugalaʻau. Talu ai ona o le teuina teuoloa o loʻo fausiaina, e tele na ituaiga lolomi e manaʻomia.
  2. Tusi ia vae ma laulaau. E oʻo lava i tamaiti laiti o le a feagai ma le galuega. Mo mafuaʻaga saogalemu, tagata matutua tatau foi ona auai i le sogasoga gaioiga.

Savali faalilolilo

O le manatu e talafeagai mo tagata o loʻo manaʻo e tuʻuina atu i lo latou tina se meaalofa muamua, ae leai se tupe e faʻatau ai. Ina ia faia, ave se laupepa, sua o le tipolo, vali valivali, se omomi omomi ma se pulumu mafiafia.

  • Tusi le igoa o le aso malolo i luga o pepa e faaaoga ai vali. Faʻaaoga se pulumu ma lemoni sua, tusi se manaʻo lilo. E le faitauina e Tina i le taimi e tasi le vaai.
  • Ina ua uma ona mauaina se meaalofa, tina o le a ofo, aemaise pe a fai e te faʻailoaina o lenei o se mea e ofo ai. Na te le fofoina le tupua. Fai mai la ia te aʻu e tatau ona vevela le pepa. O le tusitusiga o le a vaʻaia i lalo o le aʻafiaga o le vevela.

Faʻataʻitaʻiga meaalofa

Fausia lemu se meaalofa, taumafai e faʻaalu le alofa ma le agaga. I lenei tulaga, o le a ia mafanafana, fiafia ma tuua matagofie manatuaina.

Meaalofa pepa DIY mo tina

E manaia le foaʻi ma talia meaalofa na faia e ou oe lava lima. Na latou aumaia le matuā fiafia tele ma faʻaalia le popole. O le a ou faʻasoa atu ni auala mananaia ma lisi o le faia o ni mea taua mo le aso fanau, Mati 8, ma soʻo se isi lava taimi.

Laulau ma butterflies

O se meaalofa lelei e fiafia ai tina. Ina ia fausia oe manaʻomia tele-lanu pepa ma pepa malo, se ata o pepe, o se faʻavaʻa, se penitala, seleulu ma sina kelu.

  1. Lolomi ata o pepe i luga o le pepa. Manaʻomia, faigofie ma eseʻese lapopoa. Faʻamau le laupepa ma pepe i luga o le pepa malo ma oti ese avanoa.
  2. Faʻatulaga avanoa i luga o pepa lanu ma faʻailoga ia foliga i se penitala. E totoe e tipi butterflies.
  3. Amata faʻaputu le vaega. Faʻapipiʻi ese atu butterflies i luga o se pepa mama. Punou lolo taitasi i le afa. E tatau ona lautele le gaugau. Faʻaaoga kelu, faʻapipiʻi faʻapepe i luga o pepa.
  4. Faʻaoga le vaega o le pipiʻi naʻo le lafu. O lona iʻuga, o apaʻau o butterflies o le a tumau fua, ma o le maeʻa fausiaina o le a tele. A maeʻa ona faʻamago, teuteu le vaega i se ata ma tuʻu i totonu o le faʻavaʻa.

Faʻaputuga o fugalaʻau pepa

O sea meaalofa e faigofie uma ma matagofie. Afai o tina ua i ai i se le lelei lagona ina ua maeʻa ona mauaina se meaalofa, o le a sili atu ona agalelei ma sili atu ona malie. Mo le faia, lava pepa lanu, se penitala, ni lopa ma ilaila, seleulu ma se faʻaputuga kelu.

  • Tusi se fugalaʻau tele i luga o se fasi pepa samasama ma oti ese. Afai e te manaʻo e fai se faʻaputuga o fugalaʻau e lima, e te manaʻomia ni avanoa samasama se lima e tutusa le tele.
  • I luga o le pepa mumu, tusi ai se fugalaau o foliga tutusa ae faʻaititia le lapoʻa. Ona toe fai le kopi ma tipi auala. O lona iʻuga, e lima maua mumu avanoa.
  • Faʻaaoga le pepa moli, fai laiti fasi i le tutusa aofaʻi.
  • Fausia se fugalaʻau mai tolu avanoa o lanu eseese ma lapoa. Ia mautinoa e faʻagaʻi teisi ia petals.
  • Otioti sikuea lima mai le pepa lanumeamata. O le tele o le itu o le workpiece tatau ona tutusa ma le umi o le au. Faʻatafafa sikuea i paipa ma kelu pito.
  • Oti ese le sefulu laulaʻau mai le pepa lanumeamata ma kelu i au i luga o isi itu. E tumau pea e fesoʻotaʻi fugalaʻau ma au, teuteu ma lopa ma aloiafi. Ina ia olaola le teufugalaau, ia loloʻu laʻititi ia petals.
  • Fausia se teufugalaau mai fugalaʻau maeʻa ma nonoa i se lipine matagofie. Tuʻu i totonu o se tuʻamea tuʻugamau. O le iʻuga o se galuega maoaʻe.

O se vaega o butterflies o le a teuteuina le potumoe, ma o le ai ai se nofoaga mo se teuina o fugalaʻau luga o le kesi. E mafai foi ona e faia meaalofa o le Tausaga Fou mai pepa.

Filifilia o se meaalofa o se galuega faigata, o le tali o loʻo aumai ma le maumau taimi, taumafaiga ma tupe. E le o se mea e ofo ai, aua o tagata uma manaʻo e faʻamalie se pele ma aumaia sina fiafia i le olaga o tina. I le taimi muamua, sa ou feagai foi ma faigata seʻia oʻo ina ou lafoa ni meaalofa. O lenei ou te aveina i oʻu aiga mea fai fale.

O se meaalofa na faia e lou oe lima o loʻo i ai le tele numera o faʻamanuiaga nai lo le tasi faʻatauina. Ou te manatu o le tutasi o se autu sili ona lelei. O le tuʻuina atu o se mea faapena i se pele, oe mafai ona mautinoa e leai ni mea faapena i le lalolagi.

O le atoa faʻamalieina o le lesona e sau i lalo i le mea moni e faapea o tekonolosi gaosiga o se mea faapitoa mafai ona suia e ala i le faʻaopopoina poʻo le aveʻese elemene pe faʻaaogaina o mea sili atu. Tagata uma mafai foafoaina susulu, muamua ma le mafaagaloina meaalofa mo taimi uma.

Ou te talosia o mea na tatalaina se mea fou ma manaia mo oe ma o le a fesoasoani ia te oe faʻamalieina au pele ma faapitoa meaalofa. Manuia tele lau galuega o le tui!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Bell Sleeve Crop Top w. Straps. Pattern u0026 Tutorial DIY (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com